Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Teksty Theme'ów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeżeli ktoś takowy zna, to poproszę adres jakiejś strony, na której umieszczone są teksty theme'ów wrestlerów. Najbardziej jednak poszukuję theme'u HHHa King Of Kings, więc samo to również by mnie zadowoliło.
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tommy

2

• SixKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Wystarczyło wpisać w Google: Motorhead +"King of Kings" +lyrics

http://www.lyricsandsongs.com/song/663958.html

A tu masz listę theme'ów. Jeżeli nie znajdziesz jakiegoś, to na pewno pomoże Ci Google. Wystarczy przecież wklepać odpowiednie hasło, które zwykle jest dziecinnie proste, np.: "Billy Gunn Theme" +WWE.

http://www.onlineworldofwrestling.com/information/music/enter.html

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   0

No najpierw jeszcze trzeba wiedzieć, że to Motorheada, chociaż jak teraz zobaczyłem nazwę to z czymś mi się to kojarzy... W każdym razie dzięki.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1698 Data: 08.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Kansas City, Missouri, USA Arena: T-Mobile Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery,
    • KyRenLo
      Walka Bayley vs. Sol Ruca dostała oficjalny obrazek: Za nami gala NXT Deadline, więc znamy też ostatecznego rywala Blondasa. Jest nim nowy mistrz NXT Oba Femi. Eleganckie zestawienie. Zobaczymy co WWE zrobi z wynikiem tej walki. Gdzieś czytałem, że rywalizacja Drew vs. Cody ma dalej trwać, więc może McIntyre jakoś się przyczyni do ewentualnego wielkiego zwycięstwa mistrza NXT. Karta na teraz: • John Cena vs. Gunther • Cody Rhodes vs. Oba Femi • Bayley vs
    • GGGGG9707
      Tak, chociaż wcześniej chodziło mi o samą obecność jego w WWE pod kątem tego że nie jest wrestlerem i kim jest, teraz pisałem o właśnie jego wybrykach przy których regularnie dostaje pozwy i robi afery (nie na taką skalę ale jednak). Generalnie Logan mi z wielu powodów nie pasuje ale nie chcę się powtarzać, napisałem już swoje zdanie i nie ma sensu znowu tego pisać, teraz umieściłem jego i Lesnara przez ich głośne afery żeby pokazać różnice w podejściu WWE, np swojego czasu taki Rich Swann który
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA / Promociones Sanchez Data: 07.12.2025 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide, Producciones Sanchez Typ: Event Lokalizacja: Ciudad Nezahualcoyotl, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Neza Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL / Colosos del Ring Data: 06.12.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Mexicali, Baja California, Meksyk Arena: Gimnasio de Mexicali Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...