Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Respektować zawieszenia w WWE czy nie?

Brać pod uwagę zawieszenia i kontuzje?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Brać pod uwagę zawieszenia i kontuzje?

• Tak, brać pod uwagę kontuzje i zawieszenia.
      8
    • Tak, ale brać pod uwagę tylko zawieszenia.
      2
    • Tak, ale brać pod uwagę tylko kontuzje.
      5
    • Nie brać pod uwagę ani kontuzji ani zawieszeń!
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

W związku z falą zawieszeń w WWE, mamy pytanie do naszych czytelników. Otóż chcemy wiedzieć jak uważacie: brać pod uwage zawieszenie w WWE i nie używać zawieszonych wrestlerów czy może olać to? Dodatkowo chcemy też znać opinię na temat respektowania kontuzji? Czy pozostać przy braniu prawdziwych kontuzji pod uwagę czy nie?

Zapraszam do głosowania i ewentualnej dyskusji.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

5

• Biggmac

4

• Przemk0

3

• Undertaker_4don

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No właśnie to ważna kwestja u nas kontuzje są żadkością, a one osłabiają roster i feudy oraz storyline'y więc prosimy o wypowiedzi. Edytowane przez Undertaker_4don

Wedlug mnie kontuzje moga byc respektowane, ale czy zawieszenia to nie wiem duzo wrestlerow jest zawieszonych i bedzie Wam sie duzo trudniej pisalo z takim rosterem :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Ja jestem za tym żeby kontuzjowani zawodnicy w Waszym WWE Fantasy nie występowali. Będzie to naturalniejsze. Dodatkowo kontuzje mogą popsuć feudy więc trzeba będzie trochę pokombinować :) . Sądze ,że zawieszeni zawodnicy powinni występować bo kilku z nich to main eventerzy i będzie duża trudność w pisaniu (kontuzje to raczej nie plaga tylko pojedyncze przypadki).

Pozdrawiam ekipe :smile:

Hail Sabin.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Myślę, że WWE Fantasy polega na tym że możemy zobaczyć jak inaczej możnaby zabookować gale mając do dyspozycji ten sam roster co aktualnie WWE.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ja jestem za tym aby nie respektować zawieszeń. Również na waszym miejscu nie uwzględniałbym kontuzji i sam tak z siebie urealniałbym waszą WWE Fantasy własnymi kontuzjami. Przecież wymyślając jakiś feud i potem go kończąc możecie nie mieć co zrobić z takim dajmy na to Jaśkiem. Wtedy kontuzja na 3 miechy i problem z głowy :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

zgadzam się Jupiter co do kontuzji troche... bo respektując prawdziwe kontuzje, nie mamy po co wprowadzać swoich bo to by bardzo uszczuplało roster... póki co jednak respektujemy bo takie były pierwotne założenia WWE Fantasy. Ale po to jest ten temat aby poznać opinie Czytelników i ewentualnie zmienić to

dokładnie i dlatego w ten sposób się wypowiedziałem. W końcu nie dajecie takich samych walk w realu i np. taki Undertaker może dostac kontuzję u was 2 miechy później. Ale to tylko moja opinia. :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1

Popieram w całej rozciągłości to, co napisał Przemk0, z tym zastrzeżeniem, że jeżeli kontuzjowany/zawieszony wrestler odgrywa w Waszych storyline'ach ważną rolę (np. ma pas), to można go podtrzymać jeszcze przez gale lub dwie aby sensownie rozwiązać sytuację.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Zawieszenia są tak absurdalne,że branie ich pod uwage nie ma sensu.Co innego z kontuzjami które respektujemy ze względu na założenia pierwszego WWE Fantasy.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Jeszcze jedna sprawa WWE zwolniło Cryme Tyme czyli naszych World Champów i co teraz czy to zwolninie też respektować co do kontuzi to bym ich nie brał pod uwagę już prędzęj pomysł jupitera jest dobry

zwolnienia beda obowiazkowo brane pod uwage.. to tak jakbysmy wystawiali nadal Testa, kogos nie ma w WWE to u nas tez nie

okej zwolnienia rozumiem ale mam nadzieje że z tymi zawieszeniami to nie trzeba.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeśli przestaniecie respektować zawieszenia/kontuzje.. to w pewnym momencie wasz roster będzie rzeczywiście bardzo Fantasy :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Hmmm....kontuzje i zwolnienia akceptuje ale zawieszenia?? Raz że są absurdalne a dwa że wprowadzają niepotrzebny mętlik.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...