Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chance of a Lifetime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

[w trakcie trwania gali]

Mariusz Max Kolanko – A więc Black Ice odpowiesz mi na moje pytania??

Black Ice – No ok.! Ale szybko bo nie mam całego dnia a zwłaszcza dla Ciebie!

Mariusz Max Kolanko – A więc co sądzisz o swojej walce?

Black Ice – Po prostu była straszna, nie przegrałem tej walki! A więc Panter uważaj bo się na ciebie czaje za moją i jednocześnie twoją przegraną!

Mariusz Max Kolanko – aha…? … A co sądzisz o układzie szczecińskim??

Black Ice – A co mam sądzić o nich… nie obchodzą mnie oni będę robił to co powinienem!

Mariusz Max Kolanko - ………. Ok. no a jak Ci smakowało dzisiejsze danie dnia??

Black Ice – Było strasznie ch*jowe ale zawsze mogło być gorzej…

Mariusz Max Kolanko – Może coś na koniec??

Black Ice – F*CK YOU ALL!!!!!! A pozatym możesz oddać moją kartkę odpowiedniej osobie.

(zbliżenie na kartkę)

Kwestionariusz wypełnia : "A Cold Blooded Killer" Black Ice
Chciałbym walczyć z : Apollo Black o EWF Evolution Championship
Co można zmienić w EWF : Wystarczy stawiać odpowiednich ludzi do odpowiednich walk
Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia? : NIE

[Wciska mu kartkę w rękę a Max ochodzi]

[gdzieś na świecie w pomieszczeniu o którym nikt nie wie]

Ah ta federacja zaczyna być męcząca. Brak kontraktu z TV może dobić człowieka. Najpierw seria walk poza kamerami dla widzów a teraz ostry trening przed następną walką! Choć nie mogę powiedzieć że nie podobały mi się te walki poza kamerami! Walki poprawiły moje możliwości, lepiej się teraz poruszam no i przez ten cały czas obserwowałem ludzi a raczej moich konkurentów. Znam teraz ich słabe strony no i mocne rzecz jasna! Ale nie o to chodzi. Zawsze wiedziałem żeby się nie pchać w Tag Teamy! No i pokazało to się dobrze na ostatniej gali! Ja byłem najlepszy! Mogłem to wygrać! Ale nie wygrałem bo jakiś Panter mi przeszkodził w tym! Nie wierze w to do teraz ale ja go dorwe! Prędzej czy później pozna mój gniew!

Jak na razie muszę się skupić na mojej następnej walce! Teraz będzie moja okazja! Mam walczyć z Panterem, Doomtrooperem i Mexicano o Evolution title shot. Takiej okazji nie mogę zmarnować! Co mogę powiedzieć o moich przeciwnikach??

Panter osoba która jest totalnie słaba! Nic nie potrafi! No może nie nic ale mimo wszystko przegrywa walki które ja bym wygrał! Go musze pokonać! Dlaczego?? To bardzo proste! Zemsta! Nie na darmo nazywają mnie A Cold Blooded Killer! Panter zobaczy że za błędy płaci się wysoką cenę! TY zapłaci najwyższą!

Doomtrooper osoba powyżej 30 i ma już sukces! Żałosne! No ale EWF Evoluion Championem był więc zawsze coś! Pozatym nie boje się go co to ma być? Osoba w czarnym garniaku?? Czy jak inaczej można nazwać jego strój. Człowiek który idzie niedługo na emeryturę nie będzie godnym przeciwnikiem dla Black Ice’a. A więc Doomtrooper rada od mistrza Black Ice'a poddaj się przed walką i oszczędź sobie cierpień!

Na końcu jest Mexicano? No no sam nie potrafiący wygrywać meksykanin?? No no nieładnie myślałem że meksykanie walczą honorowo! Ale o czym ja mówie?? I tak przegrał! Hahaha Poza tym jak widziałem walki na walkach poza kamerami to nie były ładne nic nie pokazywałeś niewiem czy się nadajesz na Evolution championa! Jesteś beznadziejny sam i ze swoim kumplem który walczy z tobą by mieć lepsze luksusy! Żałosne!

Rachunek jest prosty : THE WINNER OF THE MATCH AND THE #1 CONTENDER FOR THE EVOLUTION CHAMPIONSHIP"A Cold Blooded Killer" BLACK ICE. O tak brzmi to naprawde fajnie! No tyle że łatwo jest powiedzieć niż zrobić a więc będę człowiekiem czynów! Pokaże każdemu fanu EWF oraz zarządowi czy jak oni wolą Układowi Szczecińskiemu że jestem odpowiednią osobą na mistrza! Nie musi być EWF Word Champ! Bo Evolution Championship mi pasuje! Jednak o takie rzeczy trzeba walczyć! A co ja innego robię?? Przez cały czas od początku pobytu w EWF pracowałem na to by dostać moją okazję by dorwać pas! Jednak pierwsza okazja przeleciała mi przez palce, a dokładnie przez porażkę Pantera! Drugiej okazji nie mogę zmarnować. Ktoś może pomyśleć że zwariowałem! TAK!!!! HAHAHAHAHA!! BLACK ICE ZWARIOWAŁ!!! CHCE MIEĆ EVOLUTION CHAMPIOSHIP!!! I NIKT MI W TYM NIE PRZESZKODZI!! ZGNIOTE MOICH RYWALI JAK KARALUCHY!!!!!

Jednak zapomnijmy o mojej mani. Trzeba się przygotować do walki! Nie fizycznie tylko psychicznie! Musze się skupić na wadach moich przeciwnikach! Wiem że wygram tę walkę! Myślicie że jestem jasnowidzem? Nie ja jestem Black Ice, zawodnik najlepszy na tym rosterze! Trzeba odpocząć by być gotowym do walki o mój cel!

[w szatni, ktoś puka do drzwi, nagle wchodzi Mariusz Max Kolanko]

Mariusz Max Kolanko – Black Ice mogę przeprowadzić z tobą jeszcze jeden wywiad??

Black Ice – NIE!!! KUR*A ILE MAM CI POWTARZAĆ!!

Mariusz Max Kolanko – Jeden szybki mały ogólnie proszę.

Black Ice – Jedno pytanie!

Mariusz Max Kolanko – Co powiesz o swojej walce??

Black Ice – DAWAJ TO (zabiera mikrofon) SŁUCHAJCIE GNOJE!! MÓWIE DO WAS MOI PRZECIWNICY!! BOICIE SIĘ PRZEZNACZENIA?? JEŻELI NIE TO SIĘ ZACZNIJCIE!! "A Cold Blooded Killer" BLACK ICE IDZIE PO WAS!! MAM 2 PORAŻKI I NIE ZAMIERZAM DOPISYWAĆ SOBIE TRZECIEJ!! A WIĘC SŁUCHAJCIE MNIE UWAŻNIE! Doomtrooper DORWE CIEBIE W TRAKCIE WALKI I NIE BĘDZIESZ MIAŁ KOLEJNEJ SZANSY WALKI O PAS EVOLUTION!! Mexicano TY SIĘ NAJLEPIEJ SCHOWAJ! JEŻELI ZOBACZE CIEBIE Z TWOIM KUMPLEM TO NAJPIERW POŁAMIE JEGO A PÓŹNIEJ CIEBIE! ROZUMIESZ MNIE??!! JEŻELI NIE TO ZOBACZYSZ W TRAKCIE WALKI! PANTER!! CIEBIE DORWĘ SZYCIEJ NIŻ CI SIĘ ZDAJE!!! A WIĘC SZYKUJCIE SIĘ WSZYSCY BO BLACK ICE IDZIE PO SWÓJ CEL!! CZYLI NUMBER ONE CONTENDER DLA PASU EVOLUTION!! (rozgląda się po szatni)

!!!!!FUCK YOU ALL!!!!!

[rzuca mikrofon i wychodzi z szatni idąc gdzieś po budynku EWF]

Co się stanie teraz?? Nie wiem sam! Jedno jestem pewny dam z siebie wszystko i pokaże każdemu że to ja powinienem być mistrzem! Jeżeli mi się nie uda… co ja mówie … na pewno się uda!!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie