Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ból, Smutek, Agonia...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W pewnym dość odosobnionym domu na południu Polski a dokładniej w piwnicy widzimy nieco poturbowanego Pantera(skrwawione bandaże na głowie i łokciu) Nagle czarny mściciel zaczyna przemawiać w swoim mrocznym stylu. Przez przerwę EWF przez jakieś głupie nie podpisanie kontraktu i nasze wspaniałe ministerstwo edukacji musiałem czekać, długo czekać … a gdy się doczekałem… (Panter powoli wstaje i zaczyna krzyczeć) To ja miałem nieść ból i cierpienie :!: To ja miałem karać za grzechy ludzkie :!: To ja miałem wygrać i zdobyć ten kawałek metalu by mieć nowe ofiary :!: Ale ty Knifer musiałeś to przerwać mimo to przegrałeś i … (ścisza głos) Czuje twój ból Oscar czuje go niczym mój. Wygraj Oscar a się spotkamy, na pewno się spotkamy :!: A to wszystko dzięki Szakalowi(Panter pokazuje jakiś papierek kamerze i następuje zbliżenie)

Kwestionariusz wypełnia: The Panter.

Chciałbym walczyć z: Oscar Knifer.

Co można zmienić w EWF: Więcej cierpienia, więcej bólu :!:

Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia: NIE.

Lecz teraz muszę skupić na tym by wygrać tą walkę, by wygrać i spotkać się z tobą Knifer! Zadam moim przeciwnikom ból jakiego nigdy nie zaznali. A więc Black Ice, Doomtrooper i Mexicano przygotujcie się na to co ma nadejść. To coś ma nazwę :!: Panter’s Rage :!: Będę pił wasze cierpienie z pełnego kielicha przeraźliwego bólu. Strach nadejdzie, nadejdzie gdy spotkamy się w ringu suckaaaz :twisted: :!: Teraz jestem pewny mego losu i wiem co ma nadejść wiem co przyniesie jutro i nie muszę się martwić o moje ofiary. Kroczę ścieżką agonii, smutku, zimna… Widzę ciebie na niej, wyraźnie cię widzę Oscar! Po małym przystanku w Pain City dla moich przeciwników jesteś następny! A i powracając do nich… Black Ice który nie potrafił zadać wystarczającego bólu… zadał go tylko sobie… popełnił błąd… największy z możliwych… Mexicano… ktoś kto nie zna życia od ciemnej strony… błąd który doprowadzi go do niechybnej zguby… i dochodzimy do ciebie Doomtrooper :!: ten który zna cierpienie… ten który je zadawał… ten który będzie zagrożeniem… zagrożeniem które wyeliminuje… Gdy to już się skończy będziecie błagali o litość której nie ma… której nigdy nie było… i nigdy nie będzie… Ból jest częścią życia, może być wrogiem, może być także sprzymierzeńcem. Gdy patrzę w oczy ludzi widzę cierpienie, widzę że nie umieją sobie z tym poradzić. Uważają go za wroga nie wiedząc że jest tym przyjacielem który wskazuje tobie drogę do światła. Na ulicy spoglądam na dzieci, na ich radość wypisaną na twarzy, smucę się gdyż wiem że tylko nieliczni odkryją prawdę, odkryją nadzieję, że odkryją prawdę. Wszyscy potrzebujemy sanktuarium, schronienia ja już je znalazłem… Jest to dom w którym ciemność nie jest taka przeraźliwa, to najczarniejsze zakątki mej duszy. Dla niektórych ciemność jest zbyt przeraźliwa, zbyt obezwładniająca i wtedy się poddają… wtedy umierają… Poczułem ciemność gdy… wydarzyła się straszna rzecz lecz wtedy sprzymierzyłem się z ciemnością i wtedy to ja go zadawałem a nie on. Wtedy on cierpiał… On odszedł… Zostałem prawie sam… Wtedy została mi już tylko ciemność… Mój jedyny prawdziwy przyjaciel… Mój towarzysz życia… Ból… To on daje satysfakcje… To on daje radość… Daje szczęście… Jest wybawicielem… zbawicielem… wyzwolicielem… Z drogi którą obrałem nie ma odwrotu… Nie ma ucieczki z mrocznej krucjaty… Są tylko kroki naprzód ku wyzwoleniu… ku niebu… ku szczęściu… tak jest napisane i tak przejdzie to do historii. Pokaże wam coś…

Przenosimy się w okolice zrujnowanego placu zabaw gdzie widać rozwalone huśtawki, zjeżdżalnię i ławki. Naokoło leży pełno śmieci, gdzie nie gdzie butelka po winie czy wódce. Panter siada na jedynej ocalałej ławce po czym znów przemawia: Gdy w życiu kończy się jeden cykl zaczyna się drugi. Wtedy możemy zobaczyć błędy nasze i naszych bliskich, wtedy następuje ocena przeszłości. To przeszłość kształtuje naszą teraźniejszość a ta z kolei naszą przyszłość… Zależy od niej tak dużo… Jednak to my kształtujemy czas obecny… Jestem kowalem który wyrabia ostrze zniszczenia które spadnie na wrestlerów EWF. Obojętnie kto stanie mi na drodze… Jestem na to przygotowany i odliczam czas do naszego spotkania… Gdzie zwyciężę wypełniając moją misje… dokończę moją krucjatę i będę mógł przejść dalej w tunelach mroku… być może do tak oczekiwanego światła… być może do głębszego mroku… to wie tylko przeznaczenie. Cóż ono dla nas szykuje? Tego nie wie nikt...

Wiem jedno... Spotkamy się... Na pewno się spotkamy... Obiecuje Ci to... Gdyż... TO JEST NASZE PRZEZNACZENIE :!: Gdy z wami skończę będą straszyć was koszmary o jakich nigdy nie śniliście... to miejsce jest dla mnie szczególne... to tu pierwszy raz spotkałem się bólem... to tu zrozumiałem co znaczy mieć przyjaciela... co znaczy mieć władzę i moc...

Tu wkroczyłem w azyl osamotnienia... odnalazłem spokój... odnalazłem radość... odnalazłem prawdę... gdy ktoś nie umie zrozumieć czystej prawdy uważa to za bełkot a później... a później nie ma czasu by naprawić swoje błędy... zrozumiecie już ja tego dopilnuje... zobaczycie... jestem prorokiem prawdy... już niedługo... już niedługo... JUŻ NIEDŁUGO :!: TAKE THE PAIN NEVERMOOOOOOOORE :!: :!: :!:

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

3

• Doomtrooper

2

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko. "Siedzi" w twoim gimmicku. Mi się podoba.
Hey! Ho! Let's go!

122047459246d1e19ea3170.jpg

Dzięki :) Może jeszcze jakieś rady co zmienić :?:

Co zmienić? Troche mniej nahalnie zrzynaj z Ravena, bo gwoździkiem był phrase "Take the pain nevermore". Raven to też mój ulubiony wrestler, także rozumiem, ale właduj w to nieco więcej siebie. Ogólnie RP fajny, jak mówiłem "osadzony", tylko zaskocz czymś bardziej. Spróbuj wymyślić coś totalnie od siebie, co np. zaskoczy bookrea. Sam nie jestem najlepszy w te klocki, wiem, ale miałem przerwę ;) Powodzenia.
Hey! Ho! Let's go!

122047459246d1e19ea3170.jpg

Dzięki ;) Akurat myślałem że ta zmiana wyjdzie na dobre ;) Postaram się bardziej przy następnym RP :)