Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany wydawnicze THQ - wp.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Firma THQ podała zaktualizowany plan wydawniczy dotyczący rynku brytyjskiego. Poniżej pełna lista tytułów:

WWE Smackdown! Here Comes The Pain Platinum (PS2 – 5 czerwiec 2004)

Sonic Advance 3 (GBA – 18 czerwiec 2004)

Full Spectrum Warrior (Xbox – 25 czerwiec 2004)

Full Spectrum Warrior (PC - wrzesień 2004)

S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl (PC - wrzesień 2004)

Banjo Pilot (GBA - październik 2004)

Warhammer 40,000: Dawn Of War (PC - październik 2004)

WWE Day Of Reckoning (GameCube - październik 2004)

The Punisher (Xbox, PS2 - styczeń 2005)

Destroy All Humans (Xbox, PS2 – 1 kwartał 2005)

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

3

• Dejv

3

• Urban

2

• Vincent

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Jeszcze trzeba dodac ze pod koniec roku (only America & piraci :smile: ) ukarze sie WWE Survivor series (to na GBA & SP) oraz WWE Smackdown! vs Raw (na PS2) that's @ll

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

dlaczego nigdy nie ma nic na PC jezu ile osob by sie ucieszylo np JA ! bo ten shit w co gram WWE RAW to jest naprawde shit
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Urban napisał(a):
dlaczego nigdy nie ma nic na PC jezu ile osob by sie ucieszylo np JA ! bo ten shit w co gram WWE RAW to jest naprawde shit

Przestan sie uzalac i kup konsole.

SD6 ukaze sie pewnie w okolicach listopada, jak zwykle. Ehh nienawidze tego czekania ;)

4302049614329261d90190.jpg

Słuchaj może nie stac mnie na konsole dlatego sie uzlam
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Urban spox, ale wiekszosc ludzi (ameryka) urzywa do grania konsol, choc gra on-line dalej inaczej wyglada (przewaga PC choc to sie zmienia powoli :) )

Urban naprawde Ci radze zbierać na PS2.Nie pożałujesz.Choćbyś kupił Pleja2 to i tak bedziesz miał rok grania ("trójka"ma sie ukazać w 2006) to i tak sie nagrasz na garch któych nie ma na PC - i sie nie ukażą - za wszystkie czasy uwierz mi.

Właśnie ciekawi mnie kiedy sie PS3 ukaże.X2 i GC2 są planowane na przyszły rok dlatego interesuje mnie co Sony zrobi czy wypuści PS3 w przyszłym roku czy dalej pozostanie przy swoich planach czyli rok 2006.Osobiście bym wolał żeby został rok 2006 bo w końcu jeszcze tyle zajebistych gier sie ukaże na PS2 a i pewnie Sony bedzi chciało jak najwięcej kasy zbić na "dwójce".

jeszcze inna kwestia to taka ze ukazalo sie PSP czyli przenosna konsolka SONY,a wienc nieuwazam zeby SONY sie oplacalo wydawac PS3 prendzej niz w 2006,no ale jak wiemy wszystko sie moze zdazyc no ale tak jak powiedzialem SONY by sie to nieoplacalo.co do tej przenosnej PSP to grafika na screenach siegajaca PS2 no ale czy tak bendzie to dopiero sie bendzuie mozna przekonac jak konsolka trafi do sklepow,oczywiscie jak juz to tylko zobaczyc jak to w sklepie wyglonda bo cena odzuca na kilometr chyba ich pojebalo,to jak sie niemyle wychodzio na nasze teraz niejestem pewny albo 600 zl albo 900zl oczywiscie paranoja tylko bogate dzieci POLSLOW benda mogli sobie pozwolic na takie cos :lol:

Właśnie Vincent masz racje.Screeny robią wrażenie widać że konsolka ma potencjał że hej ale cena dla przeciętnego polaka jest nie do przeskoczenia przynajmniej na czas obecny.Za pół roku/rok więcej osób bedzie sobie mogło pozwolić na kupno PSP.

Co do ukazania sie PS3 to wiadomo że dużą role odegra launch X2 i GC2 bo te konsole mają sie podobno ukazać wcześniej niż PS3. Jak Sony bedzie sie czuło zagrożone to wydadzą na rynek "trójke" a jak premiery dwóch konkurencyjnych konsol sie nie powiodą (niezbyt duże zainteresowanie/mała sprzedaż) to Sony poczeka.Mam nadzieje że dopiero w 2006 ukażą sie nowe konsolki.

PSP bedzie kosztowac w granicach 1200 zl :sad: , PS3 (czy jak bedzie nazywane-pisane w skrocie) wyjdzie pewnie w Japoni w marcu 2006 r (u nas i Amerykanow miesieczny, max 2 poslizg). Mnie najbardziej ciekawi cena (u nas pewnie nie mniej niz 3-4 tys na poczatek :x )

Bez przesady ze 3-4 tysiaki.Obstawiam coś ok. 2500 czyli mniej więcej tyle co "dwójka"w dniu premiery w naszym kraju.Ale znając zycie to coś czuje podskórnie że ta cena może jeszcze podskoczyć choć szczerze bym tego nie chciał :(

ja tam nawet niepatrze na cene w sklepie tego sprzetu tylko od razu jak zlamia zabezpieczenia odpowiedni ludzi to zaraz jade na gielde do KATOWIC
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...