Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 04 09 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 04 09 2007

Na ring wchodzi CM Punk.

CM Punk - Dziś odbędzie się 6 man Hardcore Elimination Match o prawo do walki ze mną, wszyscy chcą walczyć o mój tytuł jednak ja nie pozwolę aby trafił w ręce kogoś innego. Na Unforgiven obronię go i nadal będę dzierżył tron na ECW. Dziś po raz kolejny udowodnię swoją wielkość wygrywają kolejny mecz.

CM Punk vs The Miz (No title)

Końcówka: Miz robi Clothesline i przechodzi do Head Locka, Punk szybko wychodzi i robi Bodyslam pcha Miza na liny nie trafia Clothesline i dostaje Dropkicka. Miz łapie Punka i neckbreaker chce wykonać Bulldog ale CM wbija go w narożnik Punk atakuje kolanem i Bulldog podnosi Miza GTS pin 1...2.Sędzia zostaje ściągnięty przez zamaskowaną osobę Punk próbuje się jej przyjrzeć ale dostaje LowBlow Roll up 1..2...3

Zwycięzca: The Miz

Zapowiedz 6 Man no Dq Match o #1 Contender do ECW Championship

Backstage: Punk goni zamaskowaną osobę ta jednak mu ucieka. Punk wybiegając z za zakrętu znajduje kartkę na której jest napisane "Stracisz swój tytuł już niedługo"

Tornado Tag Team Match

Major Brothers vs Boogeyman & Balls Mahoney

Końcówka: Bracia właśnie wyrzucili Ballsa za ring chcą zabrać się za Boogeya ale ten rozdziela ich i sprzedaje każdemu Clothesline łapie Briana wykonuje dwa Bodyslamy pin 1..2.przerywa Brett, Boogey wstaje i zaczyna okładać Bretta robi Goodnight pin 1..2.przerywa Brian. Wymiana spojrzeń i Balls atakuje Briana i Breta współpracują z Boogymanem Balls robi Piledriver, a Boogey Chokebomb pinuja ale na ring wbiegają mistrzowie drużynowi ECW Elijah Burke i Marcus Cor Von prubują przeszkodzić im ale Balls i Boogey pokazują im gdzie ich miejsce Balls podnosi Breta i roi Ballbreaker pin 1..2..3 Po meczu Boogey przegania mistrzów i częstuje braciszków robakami.

Zwycięzcy: Balls Mahoey & Boogeyman

Backstage: Long spotyka uciekających Elijaha i Marcusa mówi im, że za tydzień będą walczyć z Ballsem i Boogim w Table Matchu.

6 Man Hardcore Match for #1 Contender ECW Championship

Mark Henry vs Mick Foley vs Finlay vs Matt Striker vs Tommy Dreamer vs Sandman

Końcówka: Mark Henry czyści ring łapie Matta i zakłada Bear Hug, Matt traci przytomność ale nim sędzia zdążył podbieć Finlay uderzył Marka z Shillelagh w głowę Mak pada pin 1.2..Shoulder Up. Silverback wstaje mierzy wzrokiem Finlaya i zakłada Bear Hug ten zostaje wyeliminowany. Na ring wbiega reszta zawodników rzucają się na Marka ten nie jest w stanie odparować ataków i stacza się z ringu. Tommy łapie Matta i robi Bulldog bierze krzesło i uderza go nim Sandman robi to samo Mick zachodzi ich od tyłu i powala Double Clothesline podnosi matta DDT pin 1..2..3 Matt Striker już się nie liczy. Mark Henry wchodzi na ring Foley wyjmuje kij z drutem kolczastym bierze zamach i uderza nim w Marka ten pada na ziemię pin 1..2.Shoulder up Mick wyjmuje Mr. Socko i Mandible Claw Henry poddaj się Tommy i Sandman podnoszą się i okładają krzesłami Foleya Tommy każe przynieść Sandmanowi stół ten idzie po niego ale Tommy nie ma zamiaru czekać robi DreamerDriver pin 1..2..przerywa to Sandman trzymając Kendo w ręku Tommy zaczyna się tłumaczyć Sandman bierze zamach ale Mick powoli wstaje i znowu zaczynają pracować razem Sandman rozkłada stół, a Tommy wchodzi z Mickiem na narożnik chce zrobić SuperSuplex ale sam nie daje rady Sandman idziem mu pomóc chcą wykonać DoubleSuperSuplex ale Mick się zapiera, rzuca Sandmanem za ring i robi Tornado DDT z narożnika pin 1..2...3 Tommy odpada Mick bierze Kendo i bije nim Sandmana kładzie go na stół sam udaje się na narożnik Cactus Elbow pin 1..2..3

Zwycięzca: Mick Foley zostaje #1 Contender ECW Champioship

Koniec gali ECW

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• Biggmac

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Szykuje się push dla Ballsa?:P To dobrze:D A no i mecz Punka z Foleyem będzie ciekawy:D Z jakąś hardkorową stypulacją jak rozumiem?:P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Push dla Balls nie spoileruje. Tak walka Punka i Micka będzie miała stypulację ale wszystko w swoim czasie nie zapominajmy o zamaskowanym osobniku XD

Jasne żadnych spoilerów:D Właśnie ciekawi mnie ten typek w masce...kto to może być??
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg