Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Kolejne poważne oskarżenia wobec Vince'a McMahona. TKO reaguje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Featured image
Vince McMahon musi zmierzyć się z kolejnymi oskarżeniami. Zarzuty, które w czwartek opublikował "The Wall Street Journal" są naprawdę poważne.

Chodzi o relacje McMahona z byłą pracowniczką WWE - Janel Grant. To ona przygotowała duży pozew z oskarżeniem o handel ludźmi w celach seksualnych, znęcanie się emocjonalne i napaść na tle seksualnym.

Grant przygotowała szczegółowe relacje, podparte screenami z rozmów z Vincem. Wszystko zaczęło się w 2019 roku, gdy biznesmen miał jej zaoferować pracę w WWE, a potem szybki awans w strukturach. Szybko okazało się, że owszem - było to możliwe, ale w zamian za realizowanie jego fantazji seksualnych.

Sprawa jest o tyle druzgocząca, iż Vince zaangażował także inne osoby związane z WWE. Jednego z gwałtów miał dokonać.... wraz z Johnem Laurinatisem i to w samym biurze organizacji. Co więcej, by zniszczyć wizerunek Grant McMahon zaczął udostępniać materiały z jej udziałem... innym pracownikom. W pozwie mowa, że Vince chciał doprowadzić do stosunku Janel z Brockiem Lesnarem, ale ostatecznie do tego nie doszło. McMahon miał też nazywać przedmioty seksualne... w nawiązaniu do haseł związanych z wrestlingiem.

Tak jak wspominałem, cały pozew jest bardzo obszerny i pokazuje Vince'a McMahona z najgorszej możliwej strony. Nie tylko chodzi o wykorzystywanie seksualne kobiety, ale i kontrolę nad właściwie każdym aspektem jej życia. Wreszcie w 2022 roku o sprawie miała dowiedzieć się żona Vince'a - Linda. Prawdopodobnie to ona zmusiła McMahona do zawarcia porozumienia z Grant, czyli przelaniem jej w ratach 3 milionów dolarów za milczenie. Vince jednak stwierdził po pierwszej racie, że Janel zaczęła mówić mediom o jego zachowaniu i szybko przerwał ugodę.

To nie pierwsze takie oskarżenia wobec byłego właściciela WWE. Poraża to jak dokładnie Grant przedstawiła sytuacje, podparte licznymi dowodami. W ciągu kilku godzin od publikacji oświadczenie wydało TKO, które przejęło kontrolę nad organizacją od Vince'a. Zapowiedziało, że choć McMahona nie ma już WWE, to będzie osobne wewnętrzne śledztwo wobec jego osoby.

Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl

https://forum.wrestling.pl/topic/76581-kolejne-powa%C5%BCne-oskar%C5%BCenia-wobec-vincea-mcmahona-tko-reaguje/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
    • DarthVader
      Vibe niczym Hulk Hogan vs Ric Flair z TNA w 2010 roku...   Tak bardziej serio, to Edge vs Jericho na WM XXVI było całkiem spoko.  
    • IIL
      Dosyć ciekawe rozdanie na następnym Collision - The Learning Tree vs Rated FTR. Sprawdziłem na cagematchu kiedy ostatni raz Copeland i Jericho walczyli sobą: Lista wszystkich walk: Adv. Search « Matches « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database   Ostatnie 10 single matchy: Lista wszystkich single matchy: Adv. Search « Matches « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database  
    • IIL
      Rykoszet heeluje już ładne kilka tygodni i jest to bardzo dobrze odbierane przez publikę. Widać, że to był strzał w dziesiątke. Lepsze to niż kolejny generyczny babyfaceowy run.  Dosyć szybko przeleciało mi ostatnie Dynamite. Z okazji debiutu na Max odświeżyli theme song, co mi średnio podchodzi i nie pasuje za bardzo do charakteru gali. Zmieniono też oświetlenie hali, przypominające te z pierwszych programów Dynamite (oświetlona widownia). Dało się też odczuć eksperymenty z kamerami - przez to np dosyć zjebali te akcje Copelanda i Moxa na stole i spear na barierki. Zacne spoty, które popsuli bezsensownym cięciem na akcje z pozostałymi.  Muszę tutaj pochwalić Adama, czy raczej teraz Cope'a. To był jego pierwszy występ od odniesienia kontuzji i w ogóle się nie oszczędzał. Ten dropkick między linami i popsute właśnie przez prace kamery spoty na stole to w takich okolicznościach spory wyczyn. Podoba mi się ten storyline i ciekawe ile z z Copea mogą wykrzesać w 2025 roku. Cały ten nowy ringname to zajebista nazwa na heela i chętnie zobaczyłbym go w tej roli u booku heelowego Christiana Cage'a... To akurat pomysł camego Adama. Mówił o tym w jakimś podcaście. Jeff Jarrett uciął fajne promo, ale stać go było na więcej mając taki materiał. Mark Henry z tym swoim pamiętnym promo ujął wszystkich na moment. Chociaż tyle o tych emeryturach się ostatnio mówi (Tanahashi ), że temat może trochę zmęczony. W każdym razie fajne odniesienie do TNA i historii jego rodzin, a run z pasem AEW World? Pretendowanie na jakiejś tygodniówce byłoby nawet całkiem fajne, ale raczej nic poza tym. 
    • Grins
      Kurde Ricochet przechodzi Heel Turn! Musze przyznać że pięknie to rozpisali i uważam że to był jeden z najlepszych turnów w AEW, turn który zapadnie mi w pamięci, nie wiem czemu ale właśnie Rico chciałem zobaczyć w roli Heela i możliwe że ta przemiana mu pomoże niż zaszkodzi, pewnie trafi do ekipy Lashley'ego i czeka nas pewnie rywalizacja Undisputed Kingdom kontra ekipa Lashley'ego... Nie wiem czy to dobrze czy źle ale rywalizacja może być spoko, weźcie mi kurwa powiedźcie gdzie jest Wardlow?  Co oni go kurwa zgubili w tej ekipie, on tam wgl nic nie znaczył...  Mercedes Moné nie mogę na nią patrzeć, myślałem że jak zadebiutuje to będzie bardziej strawna niż WWE, myliłem się wszystkich wkurwia tym swoją gębą, kurde mam nadzieje że ktos jej to mistrzostwo odbierze jest tyle zawodniczek a akurat ten koń musi kisić pas. The Acclaimed się rozpada? W sumie zdziałali już wszystko w rosterze AEW, mam nadzieje że na tym tylko Max Caster zyska bo akurat to on jest najlepszy z tego teamu.  Rated R Cope dalej w dobrej formie, więc nie ma co narzekać, to dopiero początek rywalizacji między nim a Moxem i to on najprawdopodobniej ściągnie pas z Moxley'a po czym Cage wykorzysta na nim kontrakt, co jak co Cage zasłużył na główny tytuł za lata pracy on zamiast sie starzeć to z roku na rok jest jak wino i dostarcza nam na prawdę dużo rozrywki, takich stary wyjadaczy jak Cage to ja mogę oglądać.  Oh Jay White pnie się w górę i zaczynają w niego inwestować, ale pierw sklepie Yute po drodze do solowej walki o tytuł   Jeff Jarrett podpisuje pełny kontrakt i idzie po główny pas, dziadek gdzie ty się tam pchasz.  MJF idzie po główny tytuł, no takiego Maxwella lubię oglądać nie lubię typa który się brandzluje w luksusie tylko typa który jest pojebany i posunie się do największego świństwa aby zdobyć tytuł. Pierwsze noworoczne Dynamite fajne, fajne rozdanie kart a na tygodniówkach może być ciekawie, oczywiście RAW na Netflix zgwałci Dynamite  
  • Dodaj nową pozycję...