Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hard To Kill 2024 (13.01.2024) [1080p]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   627
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Jasny

tna-hard-to-kill.jpg

Singles Match
Rich Swann vs. Steve Maclin

Tag Team Match
Eric Young & Frankie Kazarian vs. The System (Brian Myers & Eddie Edwards)

TNA Digital Media Title No Disqualification Match
Tommy Dreamer (c) vs. Crazzy Steve

TNA Knockouts World Title #1 Contendership Knockouts Ultimate X Match
Alisha Edwards vs. Gisele Shaw vs. Xia Brookside vs. Dani Luna vs. Tasha Steelz vs. Jody Threat

Singles Match
PCO vs. Dirty Dango (w/Alpha Bravo & Oleg Prudius)

TNA X-Division Title Three Way Match
Chris Sabin (c) vs. KUSHIDA vs. El Hijo del Vikingo

Singles Match
Josh Alexander vs. Alex Hammerstone

TNA World Tag Team Title Four Way Match
ABC (Ace Austin & Chris Bey) (c) vs. Laredo Kid & Mike Bailey vs. Grizzled Young Vets (James Drake & Zack Gibson) vs. The Rascalz (Trey Miguel & Zachary Wentz)

TNA Knockouts World Title Match
Trinity (c) vs. Jordynne Grace

TNA World Title Match
Alex Shelley (c) vs. Moose

Edytowane przez Mr_Hardy

AEW | STARDOM | TJPWNJPW MARIGOLD | ROH |

oiUmPA7b_o.gif

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr_Hardy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Pełna zgoda. Zdecydowanie najlepszy Live Event (przynajmniej z tych nowszych, te sprzed 10+ lat mniej kojarzę po czasie i ciężko porównać). - Raquel vs Iyo : spodziewałem się że będzie średnio a było słabo. Nie przepadam za Raquel i nie zyskała tą walką. Liczyłem na coś szybszego, lepszego na początek żeby rozruszać publiczność a było słabo jak na opener. - Woods vs Dragon Lee : było fajne. Tempo ok, trochę się działo, może być. - Perez vs Maxxine : jak już pisałem wcześniej Maxxi
    • IIL
      Na gorąco powiem, że to był najlepszy live event WWE na jakim byłem. Pierwsze trzy walki średnie, ale przy dream team AJ Stylesa i CM Punka markowałem jak dzieciak. To była ostatnia szansa na zobaczenie występu AJ'a na żywo. To w tej arenie widziałem go po raz pierwszy w 2012 roku na gali TNA. Tutaj przyszło się pożegnać, ale występ oddali klasa. Bron z tym szczekaniem publiki był bardzo zabawny. Reed też dawał radę i ogarnęli fajny klasyczny tag match, gdzie AJ długo budował atmosferę przed hot
    • GGGGG9707
      Karta nie zgadzała się z zapowiedzią ale i tak było świetnie. Bardzo dobrze się bawiłem, było mniej ludzi i mniej głośno niż zawsze ale i tak atmosfera była dobra. Za to Maxxine nie da się oglądać w ringu. Tragedia. Już kiedyś narzekałem na jej zdobycie pasa bo w tv ciężko się to ogląda ale na żywo to po prostu tragedia. Nie wiem czy kiedyś widziałem kogoś bardziej zielonego w ringu WWE na żywo...
    • Mr_Hardy
      CMLL-Japan Women's Title Match: Hazuki (c) vs. Mei Seira ⭐⭐⭐⭐⭐ Zajebista walka must see. 5 Star. Wiem, że wielu nie lubi gwiazdek, ale mi ten system oceniania najbardziej pasuje. Tak czy siak polecam obejrzeć. Card « Stardom New Year Stars 2026 In Korakuen Hall - Tag 2 « Events Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database  
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 2 Data: 20.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.231 Format: Live Platforma: Samurai! TV Komentarz: Haruo Murata, Milano Collection AT & Ryusuke Taguchi Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...