Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber Perth 2024

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   750
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W dniu 25.02.2024 o 12:29, CzaQ napisał(a):

(swoją drogą czy gość wam kogoś nie przypomina? Matt? :D

Rozwiń  

Gapisz mi się na sygne?:diabel:

////

Obejrzałem wczoraj wieczorem ppv - niecałe, bo już przysypiałem, ale coś tam widziałem. Wyszło średnio, bez polotu, czyli tak jak się spodziewałem. Wyniki przewidywalne, ale na to narzekał nie będę, bo miały sens. Inna sprawa to wykonanie, bo nawet nie pamiętam jakiegoś momentu, żebym zwątpił w jakiś wynik. Zwątpiłem w siebie jak zobaczyłem co i kto main eventuje gale:diabel: Krótko o trzech najważniejszych rzeczach:

1) Walka kobiet na otwarcie naprawdę mi się podobała, no może poza początkiem, gdzie Becky i Naomi nie potrafiły mnie wkręcić w pojedynek. Na szczęście później weszła Tiffany (MVP walki) i wszystko się rozkręciło. Świetnie pokazała się w tej walce i na pewno ,,kupiła'' nią sobie ludzi na backu. Myślę, że już po WMce czas na nią postawić. Nie mogę już w kółko patrzeć u kobiet na te same twarze, czas na coś świeżego. I żeby nie było Tiff też dużo przyjęła w tym pojedynku. Co do reszty - raczej nikt już tak dobrze się nie pokazał, co nie znaczy, że to źle. Wynik do przewidzenia, ale końcówkę mogli spokojnie trochę przedłużyć - jakoś tak za szybko to się potoczyło. Niemniej, walka na plus i podobała mi się bardziej niż ta facetów...

2) ... no właśnie, mieć taki samograj i dać coś tak przeciętnego - to też trzeba umieć:D Walka z serii tych o których nikt nie będzie pamiętał za parę dni. Oczywiście był tam jakiś spear czy inny spot, że dobry montażysta coś z tego sklei, ale nie ze mną takie numery. Przeciętność bowiem, aż wylewała się tutaj z ekranu. Ciężko nawet coś tu napisać, bo tak naprawdę mało działo się tam rzeczy o których warto pamiętać. Wbił AJ to jeszcze dzisiaj kojarzę, no i nie da się zapomnieć tej końcówki. Poza tym? Średnio. Drew mnie nie jara, szczerze wolałbym nawet Ortona, żeby sobie to wygrał, ale nie będę na tu narzekał - podobnie jak u kobiet.

3) Ale dali ME co nie?:D Rozumiem, że Ripley była u siebie, ale Jax występująca w ME jakiegokolwiek ppv to niezła beka. Co do walki każdy widział co tam się działo/nie działo się - nie chce mi się o tym gadać. Ripley broni pas i to w zasadzie tyle. Teraz walka z rudą, a co do Jax to sam nie wiem - pewnie jakiś tag team match z dupy dla dup, żeby pokazały się na najważniejszym ppv:spoko:

Szkoda mi tego EC, bo naprawdę był potencjał na więcej i bardzo lubię te ppv - niestety z wielu przyczyn i z takiej a nie innej karty wyszło średnio. Po prostu gala jakich wiele. Na koniec - widzę też różne głosy krytykujące publikę, ale ja szczerze im się nie dziwię. My mogliśmy sobie choć trochę poprzewijać, a oni musieli ,,podziwiać'' np. ten majstersztyk w ME. Oby na WMce było lepiej - napisałbym, że gorzej raczej nie będzie, ale....no właśnie, człowiek nie urodził się wczoraj:oczko2:

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   583

W dniu 26.02.2024 o 14:01, MattDevitto napisał(a):

Gapisz mi się na sygne?:diabel:

Rozwiń  

Zerknąłem tylko 

6acf9dd5faf846de.gif

:D 

Coś nie działa ;/ 

image.png

• Lubię to 1
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   396

W dniu 25.02.2024 o 12:29, CzaQ napisał(a):

i co Grins gotował 

Rozwiń  

W sobotę to żurek na kaca z piątku :D 

• Haha 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 83 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 003 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kejrol
      Coś czuję, że Rey Mysterio wygra z luchadore'owym gimmickiem Chada Gable'a, a następnie ten wróci do normalnej "inkarnacji" i jakoś szybko zrewanżuje się. Wydaje mi się, że finalnie "nowy Kurt Angle" to wygra tak czy inaczej, bo gdyby definitywnie miało chodzić o zwycięstwo Reyka, to by postanowili maski na szali. Mamy już ogłoszone 11 walk, w ubiegłym roku finalnie dostaliśmy 13 (nie liczę cash-in Priesta jako walki), więc zakładam, że dodadzą jeszcze max. 2-3 pojedynki. Pewnikiem jest Priest vs McIntyre, pewnie Orton dostanie kogoś na zastępstwo Owensa - powracający Aleister Black lub zdejmujący garnitur Nick Aldis (otrzymał z dupy RKO na ostatnim Smackdown) ? Na bank dadzą jeszcze match o jeden z pasów drużynowych, tutaj obstawiam wieloosobowy ladder tagów ze Smackdown, bo wszyscy się tam już przeplatają ze sobą (Street Profits, #DIY, Motorcity Machine Guns, Pretty Deadly, Legado czy nawet Miz & Carmelo).
    • PTW
      Już wieczorem poznamy skład mistrzowskiego starcia, a tymczasem na pokładzie witamy nowego partnera! DK OKNA & Dkglass Hartownia i centrum obróbki szkła Nic co szklane nie jest im obce! Firma DK Glass to prawdziwi fachurzy w swojej dziedzinie, a marka DK OKNA dołącza do tego ekspertyzę i szeroką ofertę w temacie okien, drzwi, rolet, bram, moskitier i parapetów. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą i korzystania z usług naszego nowego partnera i zostawiamy Was z współczesnym wrestlingowym klasykiem: "REAL GLASS, GO CRY ME A RIVER!" :)) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • KyRenLo
      Trzy nowe walki w karcie: Intercontinental Champion Bron Breakker vs. Penta vs. Finn Bálor vs. Dominik Mysterio: Dom po pas. Myślę, że szanse na to spore. Bron straci pas, nie będąc odliczonym, więc niewiele wizerunkowo ucierpi. Dodatkowo pewnie pójdzie wyżej. Penta z pasem? Nie wiem, czy to byłaby dobra decyzja. Finn? Jemu pas się nie przyda. Jak nic wypada, że Dominik zgarnie singlowe złoto. Spodziewany Triple Threat: Plus walka, która obroni się poziomem:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1663 Data: 07.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Minneapolis, Minnesota, USA Arena: Target Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      To akurat pasuje do całej gali, bo ogarnąłem na szybko, że 3-4 osoby w typerze walnęły maxa
  • Dodaj nową pozycję...