Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!"The Cowboy" James Storm wystąpi na gali PTW #5: GOLD RUSH!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

"The Cowboy" James Storm wystąpi na gali PTW #5: GOLD RUSH!

Były TNA World Heavyweight Champion oraz 7-krotny mistrz tag team tej federacji to absolutna legenda.

Beer Money Inc. czy America's Most Wanted to drużyny, których nie trzeba nikomu przedstawiać, a Storm był ich częścią, zapisując się złotymi zgłoskami na kartach historii amerykańskiej sceny wrestlingu.

Co czeka na kowboja 3 lutego w Częstochowie? Tego dowiemy się wkrótce.

Wiadomość dnia jest następująca: JAMES STORM IS READY FOR PRIME TIME!

---
Bilety na gale PTW: https://ptw.kupbilecik.pl
Dołącz do grona wspierających kanał PTW na YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEvsN9_I37-aDKi8bI9fmnw/join
Oficjalni partnerzy: Środowisko Miejskie

415939142_411688944517087_8739175083259866761_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=L-SpSHwqQKEAX-gIjtK&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&oh=00_AfDuolbQvXDa4c4MEHvBqs3Tf52Mu5IYBK8RtI82DNk5rg&oe=659878D9

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

• Reputacja:   704
  • Urządzenie:  Android

Co jak co, ale to wspaniała werbacja. Ciekawe jaką walkę dostanie? Wiele lat temu, gdy markowałem TNA, nigdy bym nie uwierzył, że zobaczymy go w Częstochowie... ;)

• Reputacja:   614
  • Urządzenie:  Windows

Czy linki do kupna biletu są prawidłowe? Za każdym razem jak patrzę to wyskakuje "Brak aktualnie wydarzeń pasujących do tego zapytania!"

Został miesiąc i czyżby dalej nie wprowadzili biletów? Nie chcę żeby mnie i znajomych wygryźli z eventu z powodu braku miejsc :D 

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

8 minut temu, CzaQ napisał(a):

Czy linki do kupna biletu są prawidłowe? Za każdym razem jak patrzę to wyskakuje "Brak aktualnie wydarzeń pasujących do tego zapytania!"

U mnie również wyskakuje taki sam błąd. Link prawidłowy, tylko po stronie serwisu sprzedającego bilety coś nawaliło... :P

• Reputacja:   797

Duma Czestochowy juz na miejscu!!!

5dbfa8f2105cc93cd4d31d93a6ea.png

• Haha 2

• Reputacja:   32

Bilety jeszcze nie są w sprzedaży. Sprzedaż ruszy wkrótce.

7 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Bilety jeszcze nie są w sprzedaży. Sprzedaż ruszy wkrótce.

No to spoko. Jeszcze kopsne browara z Najmanosem i Stormem :D 

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

• Reputacja:   279

Transmisja by się przydała

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   797

7 minut temu, HeymanGuy napisał(a):

Transmisja by się przydała

Poprzednie chyba były na yt live? Albo mylę federacje:D

• Reputacja:   279

Ej faktycznie ominęła mnie czwórka. 1, 2 i 3 oglądałem, ale ta 4ka gdzieś mnie minęła, a i tak z tego co widzę nie cała gala została na YT pokazana, może dlatego mi się to nie rzuciło. Wiadomo coś czy ten Gold Rush bedzie w całości? Zresztą z tego co widzę w karcie 4ki nie pojawił się nikt specjalny. To już stawia #5 ponad #4, bo będzie np. ten Storm, choć mam nadzieję, że to nie koniec zapowiedzi gwiazd.

Edytowane przez HeymanGuy

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   252

1 godzinę temu, CzaQ napisał(a):

Bilety jeszcze nie trafiły do sprzedaży:

image.png.fc0454e4f75928152e5012eec88c52f2.png

Poza tym zajebisty news. James Storm to jeden z moich ulubieńców, gdy oglądało się TNA regularnie ponad dziesięc lat temu. Miał fajny feud z Roodem. :P

• Lubię to 1

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

21 minut temu, DarthVader napisał(a):

James Storm to jeden z moich ulubieńców, gdy oglądało się TNA regularnie ponad dziesięc lat temu. Miał fajny feud z Roodem. :P

Mi się podobał bardziej feud z Chrisem Harrisem. Może ten ich blindfold match z LockDown 2007 ssał na całej linii, ale za to ten Texas Death Match z Sacrifice był super:

• Reputacja:   295

Godzinę temu, HeymanGuy napisał(a):

Ej faktycznie ominęła mnie czwórka. 1, 2 i 3 oglądałem, ale ta 4ka gdzieś mnie minęła

Nie masz 4 gali bo od niej zakończyli darmowe transmisje całych gali chcesz obejrzeć musisz zapłacić tylko zrobili to w najgorszym momencie bo to była najsłabsza karta ze wszystkich gali tych większych.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   32

W dniu 2.01.2024 o 21:11, CzaQ napisał(a):
W dniu 2.01.2024 o 20:01, CzaQ napisał(a):

Bilety wchodzą do sprzedaży jutro jakby co 

• Dzięki 1

15 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Bilety wchodzą do sprzedaży jutro jakby co 

Wiem, kumpel mi suszy dupe o to cały czas, ale dzięki za przypominajkę ;)

Niestety jeszcze nie ma nic, a jest już 12:30.. 

EDIT

Swoją droga teraz sprawdziłem lokację tego hotelu Scout i jest to totalne zadupie na uboczu. 

Teraz sobie zdałem sprawę, że 3 tygodnie temu tam byłem, bo 'narzeczona' prosiła żeby z imprezy jechać do Maka i w nocy pojechaliśmy dokładnie w te okolice :D a z hotelu do maka jest blisko. 

Edytowane przez CzaQ

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 103 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 590 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Nie wiem czy obecnie w NXT jest tak naprawdę dla niej miejsce, więc logicznym ruchem będzie kierunek AEW/ROH - przynajmniej teraz. Zahaczając o Stardom - w tym roku jeszcze nie odpaliłem ich gali, ale już czekam z siurem w ręku aż w necie pojawi się dzisiejsza gala tj. All-Star Grand Queendom. Podobno wyszło kozacko, a do tego publika dopisała, bo było ponad 7 tysięcy ludzi. Świetny wynik
    • CzaQ
      Jak dla mnie - Na Backlash Orton wygra przez DQ i feud będzie kontynuowany. Na następnym po Backlash PPV Cena pojedzie Randalla sam albo z pomocą, w międzyczasie w trakcie tego feudu Cody będzie się 'leczył' i w końcu wróci albo po Ortonie albo po jakimś jeszcze przystanku, którego Cena odprowadzi w kwitkiem. Na ostatnim PPV Jasia Blondas go pojedzie, a na WM mamy Rhodes vs Rock. 
    • Mr_Hardy
      Thekla kończy z Japonią. Ciekawe gdzie trafi.   Ehh smutny news.
    • KPWrestling
      Nowy program KPW Kombat TV od maja na Extreme Sports Channel Polska! 📺🔥 Flagowy program federacji Kombat Pro Wrestling emitowany na Youtube w latach 2016-2017 powraca w nowej odsłonie. Najlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa - rozrywka na najwyższym poziomie! Dwa nowe odcinki każdego miesiąca na kanale Extreme Channel! Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • PpW
      Masz jakiś wyjazd lub plany na Majówkę i nie możesz być w Warszawie, na gali Ostatnia Prosta? Wbijaj na livestreama z show na nasze VOD! 📺🔥 Stream znajdziecie oczywiście pod adresem: ppw-ewenementpl.vhx.tv 👊 Na komentarzu @istociarz i @jokeroneandonly 🤩 Nie przegap tego wyjątkowego show i kup VOD z dostępem do livestreama z Ostatniej Prostej i biblioteką gal PpW w cenie czteropaka 🔥🔥🔥 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...