Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Revolution 2024 - Sting's Last Match

Dyskusje, wrażenia, recenzje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   286
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Coś mi się wydaję że Bang Bang scisories Gang muszą mieć walkę albo pasy trójek AEW będą bronione.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   682
  • Urządzenie:  Android

Potwierdzono, że ostatnia walka Stinga zamknie show. W związku z tym skoro walka o główne mistrzostwo nie zakończy tej gali spodziewam się obrony pasa przez Samoa Joe. Wolałbym jednak, aby to Swerve wyszedł tutaj z pasem. 

Z potwierdzonych walk poza oczywiście main eventem najbardziej isteresuje mnie walka Ospreay vs Takeshita. BCC vs FTR powinno wyjść również dobrze, podobnie jak Danielson i Kingston. Mało tutaj słabych punktów i ogólnie zapowiada się wyśmienite show! ;) 

FB_IMG_1709409105215.jpg

• Reputacja:   249

Godzinę temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Coś mi się wydaję że Bang Bang scisories Gang muszą mieć walkę albo pasy trójek AEW będą bronione.

Lepsza byłaby faktycznie walka trójek niż Jeff Jarrett w Zero Hour... :D 

Zapowiada się super. Main Event to coś, o czym będzie się pamiętać zawsze i liczę na jakąś mocną rozwałkę, skoki z balkonów, itd. W sumie nie obchodzi mnie kto to wygra, liczy się tutaj dla mnie show, ale nie obrażę się, jeżeli The Young Bucks odbiją pasy na koniec. Flair dosyć szybko odbił od Bucksów, także nie zdziwie się jeżeli na ppv oszuka Stinga po raz kolejny... :P 

Cage vs Garcia wygląda najsłabiej względem podbudowy, ale niestety Copeland ma kontuzje. 

Ta wielooosobowa rozwałka z Wardlowem powinna być szybkim squashem na jego korzyść. 

Mox i Claidio vs FTR mieli świetną walkę na Dynamite i powinni tutaj dostać dużo czasu i odbyć się gdzieś na początku gali, żeby dać wszystkim ochłonąć przed tag teamową walką wieczoru.

Storm vs Purazzo średnio mnie grzeje, ale Toni zawsze lubię oglądać, także przynajmniej dla jej ekhm walorów obejrzę z ciekawością. :P 

Danielson powinien rozwalić Kingstona i wygrać te śmieszne pasy Triple Crown. 

Ospreay vs Takeshita to okarzę się znająć życie kolejnym pretendentem do walki roku. Will tutaj wygrywa i odchodzi od rodzinki Callisa. 

49 minut temu, IIL napisał(a):

Potwierdzono, że ostatnia walka Stinga zamknie show. W związku z tym skoro walka o główne mistrzostwo nie zakończy tej gali spodziewam się obrony pasa przez Samoa Joe. Wolałbym jednak, aby to Swerve wyszedł tutaj z pasem. 

Jeżeli ta walka nie kończy gali, to powinni zrobić to w openerze. Pas może zmienić właściciela, ale ta gala z tym gimmickiem emerytury Stinga nie potrzebuje takich momentów i powinni to zostawić na Double or Nothing. Joe wygrywa po tym jak Hangman i Swerve zrobią sobie pod górkę (wygląda na to, że ich feud jeszcze trochę potrwa). 

#thankyousting

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   682
  • Urządzenie:  Android

• Reputacja:   745

Stingerów dwóch:D

EQLMTOWW4AA0WDA.jpg

• Lubię to 1
  • Haha 2

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   583

I mi zepsułeś żart, że przecież zespół The Police się rozpadł w 2008 roku, a Sting dopiero teraz kończy :P

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   393

W Ostatnich tygodniach jakoś słabo śledzę AEW, no nie wiem produkt jakoś taki mdły, coś mi tu brakuje na prawdę przydałby się tam jakiś dobry sztab od spraw kreatywnych i to nie jest hejt bo walki jak zwykle stoją na wysokim poziomie ale ten rok zaczęli słabo, ale mam nadzieje że po Revolution to się zmieni mój ulubiony zawodnik dołączył do rosteru więc teraz musi być lepiej niż gorzej. 

• Will Ospreay vs. Konosuke Takeshita: Pierwsza oficjalna walka Willa po podpisaniu kontraktu z AEW, oglądając ostatnie Dynamite mam wrażenie że chyba celują w jego Face Turn nowa fryzura, przybijanie piątek z fanami itd. chyba na sam początek dostanie program Don Callasem który go zdradzi na Revolution gdy Will wygra Takeshita bo na bank nie przegra swojej pierwszej walki, ogólnie w tym roku Will ma być w Main Evencie All In w Londynie więc bardzo możliwe że rzucą go od razu na główny pas, gość jest kompletny a główny pas w jego posiadaniu więcej zyska niż straci, trzeba budować przyszłe gwiazdy a Will nadaje się do tego idealnie, oczywiście jest MJF ale on ruszy za pewnie na Adama Cole'a po powrocie... Will vs Joe na All In to zajebisty materiał na dobrą walkę w Main Evencie. 

• Samoa Joe vs. Hangman Page vs. Swerve Strickland AEW World Championship: Ogólnie uważam że Joe obroni mistrzostwo zmiany tutaj nie będzie, ogólnie bardzo bym chciał aby to Swerve wygrał mistrzostwo bo w ostatnich miesiącach jest to przekot dlatego bardzo bym chciał go widzieć kiedyś z głównym mistrzostwem, Hangmana nie chce gość tak mi się przejadł że gdy go widzę przy głównym tytule to odechciewa mi się tego oglądać, ogólnie kiedyś Page mi mocno siadał ale teraz jakoś nie mam ochoty go oglądać moim zdaniem nigdy nie był dobrym mistrzem i przy nim ten pas stracił niż zyskał. 

• Young Bucks vs Darby Allin & Sting AEW World Tag Team Championship: Ubolewam że to musi być ostatnia walka Stinga i to właśnie Tag Teamowa i na dodatek z Young Bucksami... Nie cieszy mnie to :/ Ringowo może ujść bo za pewnie największą robotę zrobi tutaj Darby niż Sting, oczywiście będzie mega huczne pożegnanie, Bucksy to walkę wygrają mimo wszystko i zaczną znowu przez rok kisić pasy TT co mnie jakoś zbytnio nie cieszy... Fajnie by było jakby tutaj zaskoczyli czymś na prawdę wyjątkowym jak na przykład Heel Turn Darby'ego ale dobrze wiemy że tak się nie stanie. 

• Christian Cage vs. Daniel Garcia AEW TNT Championship: Walka dość przewidywalna za pewnie wygra Cage, chociaż... mogą zaskoczyć bo Garcia jest na topie więc przez interwencje Edge'a mógłby ten tytuł wygrać jednakże uważam że Cage obroni, za pewnie będzie atak ze strony Cage i jego stajni i po chwili wbije Edge uważam ten program za oklepany strasznie to się ciągnie, nie tak sobie wyobrażałem ten program a był w nim duży potencjał, gdzieś czytałem że Edge nie jest zadowolony ze swoje pozycji w AEW. 

• Orange Cassidy vs. Roderick Strong AEW International Championship: W sumie tutaj nie wiem kto może wyjść górą z tego starcia, mamy nową upieczoną stajnie i byłoby głupio jakby przegrał Strong, więc bardzo możliwe że wygra dzięki interwencji i zdobędzie swój pierwszy tytuł w AEW, Orange nie jest zły jako mistrz ale też bez sensu ciągle trzymać na nim ten pas czasy na zmiany. 

• Eddie Kingston vs. Bryan Danielson AEW Continental Crown Championship: Już tyle razy widziałem ich w ringu razem że mam nadzieje że ta walka nie będzie długa, mogli dodać tu jakąś stypulacje, poza tym co to za tytuł? Coś takiego było w AEW? Pierwszy raz to widzę... Danielson mógłby coś w końcu wygrać bo odkąd przybył do AEW to większość walk przegrywa. 

• FTR vs. Jon Moxley & Claudio Castaagnoli: Moxley już spadł tak w dół że uczestniczyć w zwykłej tag teamowej walce, w sumie przeciwników Mox i Claudio nie mają byle jakich jakiś program się toczył między nimi a FTR, walka może wyjść po prostu dobra bo Mox jakiś genialny w ringu nie jest tutaj Claudio i FTR zrobią największą robotę. 

• Toni Storm vs. Deonna Purrazzo: Kurde to już lepszej przeciwniczki nie było, niby Revolution to jedna z większych gal w roku dziwię się że nie dali Toni kogoś o większym nazwisku jak Saraya, Ruby Soho... Ogólnie brakuje takich gwiazd jak Hayter, Baker, Thunder Rosa (choć ta już wróciła chyba) W sumie to będzie typowa walka na siku bo wynik z góry znany. 

Karta mnie nie powala, jakoś rok temu i dwa lata temu była lepsza ta jakaś taka średnia, ogólnie na miejscu AEW zmienił bym oprawę co roku bo jedna i ta sama co roku to też jeden wielki minus, co jak co ale estetyka i wygląd stage'u zawsze przykuwa uwagę widza i fanów. 

• Lubię to 2

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

A w sumie też coś napisze, na kacu ale będzie :D 

1. Julia Hart and Skye Blue vs. Kris Statlander and Willow Nightingale (with Stokely Hathaway) - Tag team match

W typerze postawiłem na Żulie i Skajke, ale jak tak sobie pomyślę to większy sens ma zwycięstwo fejsówek - napędzi to dalszą rywalizację oraz fani będą szczęśliwi, ale nie będę zmieniał - pierwsze słowo do dziennika drugie do śmietnika :D Z tej czwórki najbardziej chciałbym szarpnąć niebieską, więc będę jej kibicował nawet kosztem straty cennego punkta :P 

TYP : :sex: 

2. The Bang Bang Scissor Gang (Max Caster, Anthony Bowens, Billy Gunn, Austin Gunn, Colten Gunn, and Jay White) vs. Jeff Jarrett, Satnam Singh, Jay Lethal, Willie Mack, and Private Party (Isiah Kassidy and Marq Quen) - 12-man tag team match

Są dwie strony medalu - albo ci lepsi i spójniejsi z łatwością wygrają albo się pokłócą i przez to przegrają, a my dostaniemy rywalizację na linii Acclaimed/Bullet Club Gold. Z takimi walkami nigdy nie wiadomo, ale jak już to stawiam na mocniejszą na papierze drużynę. 

Co do walki - chyba przewinę, bo aż tyle czasu żeby całość obejrzeć nie będzie, ale spodziewam się niezłego chaosu (12 chłopa to się będzie działo) kilku fajnych akcji i nic więcej. 

TYP : GANGBANG

3. Cassidy (c) vs. Roderick Strong (with Matt Taven and Mike Bennett) - Singles match for the AEW International Championship

Jestem niemal pewny, że Pomarańczowy straci tutaj pas. Undisputed Era yyy znaczy Kingdom powoli będzie wszystkie pasy zbierać. 

Za to sama walka powinna być rewelacyjna. Orange jest świetny, a Roddy nie ustępuje mu za bardzo w tym. Dodajmy do tego liczne interwencje ze strony T-Mobile oraz Przyjaciół i będzie się działo. 

TYP : WARKA STRONG 

4. Samoa Joe (c) vs. "Hangman" Adam Page vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Three-way match for the AEW World Championship

Główny pas to nawet nie będzie main event :D Cały czas powtarzam to samo - Joe przypnie Kowboja, a ze Stricklandem dalej będzie feudował. I miejmy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości Swerve zdobędzie ten pas i to on stanie w szranki z Wardlowem, ale coś mi się zdaję, że Joe zostanie chwilę mistrzem żeby dwóch bysiorów o niego się biło. Potem będzie Wardlow vs Adam Cole o pas po wewnętrznym konflikcie ala Evolution.

TYP : SUMO JOE

5. "Timeless" Toni Storm (c) (with Mariah May and Luther) vs. Deonna Purrazzo - Singles match for the AEW Women's World Championship

Trochę zagwozdka. Nawet nie pamiętam kogo obstawiałem (typowałem po pijakU :D ). Deonna jest mocna, ale to może być jeszcze jedno PPV za wcześnie. Mariah May też jest czynnikiem - może w końcu coś namieszać. Pytanie tylko w którą stronę? 

Skipne, ale miło się patrzy na Burzową i Majkę. 

TYP : STORM (nie ta z X-Menów) 

6. Eddie Kingston (c) vs. Bryan Danielson - Singles match for the Continental Crown Championship
(AEW Continental Championship, ROH World Championship, and the NJPW Strong Openweight Championship)
If Danielson loses, he has to shake Kingston's hand.

Stypulacja zabiła ten pojedynek dla mnie. Teraz wiadomo, że Edek ogarnie Brajanka. 

Sama walka może być niezła, choć fajnie by było jakby brat Kofiego zrzucił brzuch. 

Szkoda mi Daniela - strasznie dużo przegrywa w AEW. Ale jak jest zadowolony to git. 

TYP : EDEK Z KRAINY KREDEK

7. Will Ospreay vs. Konosuke Takeshita - Singles match

Kurcze też łatwiejsze to raczej do wytypowania. William po dobrej walce spinuje BierzGówno, ale zamiast być ogólna radocha to stajnia wypnie się na puszkę Spreju i wykopią go i tak zacznie się feud Don Callis Family vs Puszka. Ciekawe kogo sobie Will zbierze żeby wyrównać liczbowe szanse?

Chyba, że zaskoczą i  w trakcie walki dojdzie do zdrady i przekrętu grupy - wtedy Konosuke wygra, a lotnik będzie wściekły na stajnie. 

TYP : O! SPREJ! 

8. Christian Cage (c) (with Killswitch, Mother Wayne, and "The Prodigy" Nick Wayne) vs. Daniel Garcia - Singles match for the AEW TNT Championship

Widzę 2 wyjścia - wszystko zależy czy pojawi się Edge czy nie. 

Adamo może zainterweniować przez co AEW doceni Garcię pasem TNT - w końcu pas na szali nie jest potrzebny w przyszłym starciu Edge vs Christian. Nawet jest wskazane żeby go tam nie było, bo zwiększa to nieprzewidywalność wyniku. 

Jeśli Edge'a nie będzie to może to być gładki win Kryszczyna. 

Obstawiam jednak, że ojcobójca dalej będzie królował, ale nie skreślam Daniela. A sama walka powinna być dobra, o ile dają jej coś czasu.

TYP : CHRISTIAN

9. FTR (Dax Harwood and Cash Wheeler) vs. Blackpool Combat Club (Jon Moxley and Claudio Castagnoli) - Tag team match

Mam przeczucie, że przereklamowani wygrają, bo coś ostatnio im w AEW idzie w kratkę i jeszcze się obrażą i wrócą do WWE :D

BCC nie ma kłopotu z podkładaniem się, ale jak wygrają to się nie obrażę, bo ich lubię. 

Sama walka może wyjść różnie, ale na pewno powyżej średniej. 

TYP : Fuck the Revival!

10. Chris Jericho vs. Wardlow vs. Powerhouse Hobbs vs. Lance Archer vs. Hook vs. Brian Cage vs. Magnus vs. Dante Martin - All-Star Scramble match
The winner will receive a future AEW World Championship match.

Pierwszy uczestnik, cały storyline oraz stypulacja krzyczą spojler kto to wygra. 

Skład dosyć ciekawy, a więc i sama walka będzie dobra. Do tego ciekawi mnie jak scramble w AEW będzie wyglądać. Zapewne ten gimmick match to sprawka Krzycha. I dobrze. Lubię to. Arcyciekawe. 

TYP : WARDLOW

11. Sting and Darby Allin (c) (with Ric Flair) vs. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) - Tornado tag team match for the AEW World Tag Team Championship. This will be Sting's retirement match

Gwóźdź programu. Najlepszym wyjściem byłoby obronienie pasów, zwakowanie ich przez co powstałby jakiś fajny turniej, przekazanie hehe pałeczki Darby'emu oraz emerytura na tarczy dla Stingera. Jednak może wyjść różnie. Heelowi braciaki są zajebiste, a w ringu wiadomo. 

Chciałbym żeby od tej gali Allin malował cały ryj jak jego mentor i dostał większy push. Jak go nie lubiłem tak teraz gość jest bdobry. 

Jednak nie widzę żeby po porażce Bucksi po prostu stali i patrzyli jak pomalowani celebrują bez ostatniego słowa. 

Do tego ten wpiertdol na Dynamite co każe kierunkować się w myśl, że kto obrywa na tygodniówce wygrywa na PPV. 

Jednak pójdę na przekór i powiem, że wokalista The Police i chłopak w getrach wygrają. I na to liczę. Braciom pasy nie są potrzebne.

TYP : STINGER i ALLIN

Nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia żeby obejrzeć po robocie. Szykuje się świetne PPV. 

• Lubię to 3
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

48 minut temu, CzaQ napisał(a):

Szkoda mi Daniela - strasznie dużo przegrywa w AEW. Ale jak jest zadowolony to git. 

63 wygrane walki, 3 remisy i 18 porażek z czego singlowe to może ze 3 albo 4 reszta starcia wieloosobowe  oraz pokonał Okadę i Sabre Jr i kilka innych japońskich legend. Nie tak tragicznie co nie zmienia faktu, że zanim skończy karierę jeszcze 1 title run by się przydał.

52 minuty temu, CzaQ napisał(a):

Ciekawe kogo sobie Will zbierze żeby wyrównać liczbowe szanse?

Bardzo prosta odpowiedź Kyle Fletcher i Mark Davis razem w NJPW byli w stajni United Empire( stajnia cały czas istnieje), którzy są obecnie zakontraktowani tutaj werble w AEW.

56 minut temu, CzaQ napisał(a):

Widzę 2 wyjścia - wszystko zależy czy pojawi się Edge czy nie. 

Adamo może zainterweniować przez co AEW doceni Garcię pasem TNT - w końcu pas na szali nie jest potrzebny w przyszłym starciu Edge vs Christian. Nawet jest wskazane żeby go tam nie było, bo zwiększa to nieprzewidywalność wyniku. 

Jeśli Edge'a nie będzie to może to być gładki win Kryszczyna. 

Też mi się wydaję, że Adaś Niezgódka może się pojawić a tak po za tym nie wierzę w jego kontuzję tylko żeby lepiej sprzedać galę, które niebawem będą w Kanadzie tam przełożą te stracie.

58 minut temu, CzaQ napisał(a):

Nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia żeby obejrzeć po robocie. Szykuje się świetne PPV.

Widzisz i dlatego ja mam jutro wolne i galę obejrzę już z rana :D

1 godzinę temu, Grins napisał(a):

Will vs Joe na All In to zajebisty materiał na dobrą walkę w Main Evencie. 

Jeszcze lepsza walka Will vs Swerve

1 godzinę temu, Grins napisał(a):

dziwię się że nie dali Toni kogoś o większym nazwisku jak Saraya, Ruby Soho... Ogólnie brakuje takich gwiazd jak Hayter, Baker, Thunder Rosa

Lubię Ruby, ale po za tym, że była w WWE to za bardzo nie ma się czym pochwalić. Baker i Hayter to raczej tylko w AEW osiągały sukcesy i Hayter wróci przed All In a Baker sama chciała sie odsunąć aby inne dziewczyny dywizji kobiet mogły się pokazać. Deonna to wielokrotna mistrzyni TNA, AAA czy ROH, więc to nie jest jakiś no name i ma historię z Toni. Rosa będzie kolejna w kolejce do pasa a Saraya ma obecnie story z Ruby.

• Lubię to 1

5 minut temu, Jeffrey Nero napisał(a):

63 wygrane walki, 3 remisy i 18 porażek z czego singlowe to może ze 3 albo 4 reszta starcia wieloosobowe  oraz pokonał Okadę i Sabre Jr i kilka innych japońskich legend. Nie tak tragicznie co nie zmienia faktu, że zanim skończy karierę jeszcze 1 title run by się przydał.

Tak bracie, ale z tych walk co pamiętam to te ważne zazwyczaj przegrywał. 

6 minut temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Bardzo prosta odpowiedź Kyle Fletcher i Mark Davis razem w NJPW byli w stajni United Empire( stajnia cały czas istnieje), którzy są obecnie zakontraktowani tutaj werble w AEW.

O widzisz. Wszystko układa się pięknie. 

6 minut temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Też mi się wydaję, że Adaś Niezgódka może się pojawić a tak po za tym nie wierzę w jego kontuzję tylko żeby lepiej sprzedać galę, które niebawem będą w Kanadzie tam przełożą te stracie.

I coraz bardziej myślę, że Daniel łyknie pas jednak. Ale z drugiej strony tak dobry run przerywać dla Garcii? 

Fakt byłby jednak taki, że myk stary jak świat - Adam interweniuje, więc przeciwnik zgarnia pas i wściekły Christian wojuje z Edgem już bez, a Daniel leci dalej z nowym contenderem.

7 minut temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Widzisz i dlatego ja mam jutro wolne i galę obejrzę już z rana :D

Widzisz - a ja mam fajnie, bo niby mam jeszcze z 3 tygodniu urlopu, a cały tydzień w robocie byłem i będę :D To się nazywa prywaciarz :D 

21 minut temu, CzaQ napisał(a):

Tak bracie, ale z tych walk co pamiętam to te ważne zazwyczaj przegrywał. 

Z Omegą był remis a przegrał tylko z Moxem, Jericho, MJF, Hangman, Garcią, Eddie K i Andrade sprawdziłem. Rozumiem twój tok myślenia, ale jak ktoś przychodzi z WWE to zwykle było narzekania ło musi wszystko wygrywać itp a Brayn taki nie jest i pewnie sam pasa nie chciał a kolejka do pasa jest długa. Swerve, Cole, Ospery, Wardlow, Jay White a nie długo może Okada.

22 minuty temu, CzaQ napisał(a):

O widzisz. Wszystko układa się pięknie. 

No i Will jest oczywiście liderem tej stajni.

21 minut temu, CzaQ napisał(a):

Widzisz - a ja mam fajnie, bo niby mam jeszcze z 3 tygodniu urlopu, a cały tydzień w robocie byłem i będę :D To się nazywa prywaciarz

Za zeszły rok mam jeszcze 4 dni zaległe plus jak idę w sobotę to mam 1 dzień w tygodniu dodatkowo wolne zwykle 3 soboty. Środę i czwartek miałem wolne piątek praca i znowu sobota wolne i jutro też :hbk:

Godzinę temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Jeszcze lepsza walka Will vs Swerve

Lubię Ruby, ale po za tym, że była w WWE to za bardzo nie ma się czym pochwalić. Baker i Hayter to raczej tylko w AEW osiągały sukcesy i Hayter wróci przed All In a Baker sama chciała sie odsunąć aby inne dziewczyny dywizji kobiet mogły się pokazać. Deonna to wielokrotna mistrzyni TNA, AAA czy ROH, więc to nie jest jakiś no name i ma historię z Toni. Rosa będzie kolejna w kolejce do pasa a Saraya ma obecnie story z Ruby.

Właśnie źle to nie wygląda, ale mogliby mu dać jakiś tytuł choć na chwilę jeśli ma zakończy karierę za dwa lat lub za rok to powinien zostać tym mistrzem AEW bo w ringu dalej spisuje się idealnie, może jest jakiś cień szansy że do końca roku zostanie mistrzem.

Wiadomo Will vs Swerve to byłby totalny odlot, już sobie wyobrażam co oni by w ringu uczynili na bank 5 stara by wykręcili, ale no nie wierzę że Swerve zostanie mistrzem w najbliższym czasie mimo że w niego inwestują Joe utrzyma pas, szkoda że Tony nie potrafi zaryzykować i po prostu stawiać na świeżość bo taki Swerve, Will, MJF, Omega, Hangman, Cole mogliby śmiało całą fedkę utrzymać na barkach i tutaj nie są potrzebne legendy aby produkt dobrze się sprzedał... Mam nadzieje że zrobi się mega rewolucja po Revolution, bo widziałem że nawet Dynamite ma dostać nowe logo więc przy okazji nowy mistrz by się przydał a Swerve nadaje się do tego idealnie, może mnie zaskoczą póki co Khan się zaraził lekko Vincetowością i wali przewidywalne wyniki :) 

Właśnie o tej Deonna mało co wiem ale jeśli jest znana na scenie zależnej i w samym TNA to dobrze że dali jej szansę, tylko szkoda że wynik jest z góry znany, kto wie czy dziś nie zadebiutuje Mercedes Mone. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

12 minut temu, Grins napisał(a):

kto wie czy dziś nie zadebiutuje Mercedes Mone.

Nie ma szansy na to. Nie po to robią Big business w Bo$$tonie żeby tu wpuszczali Mercedes prędzej Okada może się pojawić.

3 minuty temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Nie ma szansy na to. Nie po to robią Big business w Bo$$tonie żeby tu wpuszczali Mercedes prędzej Okada może się pojawić.

To wtedy pojawi się na Dynamite za pewnie, tylko w jakiej walce mógłby zadebiutować Okada.