Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   746
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

18 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

WWE 2024 Slammy Awards Nominees:

Ja wiem, ze wczoraj byl piątek, ale nie sądziłem, że obudzę się w grudniu:D

4 godziny temu, IIL napisał(a):

Czy tylko mi się wydaje, że AJ za bardzo przyładował?

Polecę klasykiem z wykopu - pewnie za dużo kawy piernikowej od WK:D

A tak na serio jest napakowany jak autobus do Lichenia:spoko:

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

Coś więcej o jednym z najgłupszych pomysłów jakie ostatnio zaserwowało WWE. Walki na platformie x, a tfu, do tego 3-minutowe pojedynki, a w dodatku jakiś nic nie znaczący pas w tle. Hajs się pewnie zgadza, ale szkoda na takie coś zachodu. Panowie, obstawiamy ile to wytrzyma? Do lata?:D

• Haha 1

• Reputacja:   680

Matt tutaj zapytał, ile taka zabawa potrwa.

A ja mam inne pytanie jak myślicie, kto zostanie pierwszym mistrzem? Ricochet? JD? Dragon Lee? A może już chyba troszkę zapomniany, ale podobnie utalentowany co zawodnicy wymienieni wyżej Omos?

Tak już na serio to rzeczywiście pomysł jest głupi i pewnie długo coś takiego nie pociągnie.

To ja już z takich nowości wolałbym rozdzielenie pasów tag team, żeby obie tygodniówki coś miały i nowy pas dla kobiet.

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

2 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

A ja mam inne pytanie jak myślicie, kto zostanie pierwszym mistrzem? Ricochet? JD? Dragon Lee? A może już chyba troszkę zapomniany, ale podobnie utalentowany co zawodnicy wymienieni wyżej Omos?

Roman Reigns - 3 minutowe walki to coś dla niego:D

• Haha 1

• Reputacja:   270

7 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Coś więcej o jednym z najgłupszych pomysłów jakie ostatnio zaserwowało WWE. Walki na platformie x, a tfu, do tego 3-minutowe pojedynki, a w dodatku jakiś nic nie znaczący pas w tle. Hajs się pewnie zgadza, ale szkoda na takie coś zachodu. Panowie, obstawiamy ile to wytrzyma? Do lata?:D

Kolejny bieda-pomysł w stylu tych walk underground, które usiłowali jakiś czas temu wdrożyć. Gdzie one są teraz? ("W piździe, kurwa!" - jak odpowiedziałby zapewne @ CzaQ  , cytując Zbysia Stonogę:wink: )

Edytowane przez -Raven-
  • Lubię to 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   583

Ale głupota :D Ale jak już to ze speedem (nie licząc dragów) to kojarzy się Rico. Ostatnio dużo wygrywa, więc może jemu dadzą takie cuś? Ewentualnie Nakamura na osłodę...

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

10 godzin temu, CzaQ napisał(a):

Ewentualnie Nakamura na osłodę...

Idąc tym tokiem myślenia, może Tozawa? O ile jeszcze jest w rosterze:D

Lekko zmieniając temat, bo szkoda czasu na ten speed, nowy theme song dla Stylesa jest potrzebny na już. Ostatnio nawet o tym myślałem i obecny ma już praktycznie z 8 lat, szmat czasu. Swoją drogą AJ to chyba jeden z nielicznych wrestlerów, który miał kilka theme songów i każdy z nich był na poziomie.

• Reputacja:   114
  • Urządzenie:  iPhone

No i fajnie, Cody w obecnej postaci to gość który śmiało może zastąpić Cene jako babyface’owa twarz federacji. Fajnie byłoby zobaczyć jego program i solową walkę z Rockiem. 

Teraz trzeba mieć nadzieje, że uda mu się namówić MJF’a do podpisania z WWE. Jeśli wierzyć plotkom, to Max jest bardzo ambitną osobą, a nie oszukujmy się w AEW osiągnął już wszystko co miał osiągnąć i co tak naprawdę czeka go w federacji Khana? Walki z Okadą czy dream Matche z Osperay’em przy 5k ludzi na arenie? Z całym szacunkiem do AEW, ale MJF powinien pójść śladami Punka czy Cody’ego, którzy na powrocie do WWE wyszli dużo lepiej niż jakby mieli zostać w AEW i mam nadzieje że Max przejdzie w końcu do WWE bo materiał na gwiazdę światowego formatu. 

• Haha 2

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Android

Godzinę temu, RomanRZYMEK napisał(a):

Z całym szacunkiem do AEW, ale MJF powinien pójść śladami Punka czy Cody’ego, którzy na powrocie do WWE wyszli dużo lepiej niż jakby mieli zostać w AE

Po powrocie do WWE Punk dosłownie nie stoczył żadnej oficjalnej walki solowej oprócz RR, którego nie wygrał więc nie wiem po czym stwierdzasz że wyszedł na tym lepiej. Chyba na to za wcześnie co nie?

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Zobacz sobie zachowanie Punka w czasie runu w AEW i zachowanie w czasie pobytu w WWE. To jakby 2 inne osoby. Widać że po powrocie do WWE odżył, to już nie jest stary wypalony wrestler chcący tylko odcinać kupony, tylko wyglada na osobę której sprawia radość to co robi. A to ze nie stoczył dotychczas żadnej walki, nic w tym temacie nie zmienia. 

• Reputacja:   270

3 godziny temu, RomanRZYMEK napisał(a):

Zobacz sobie zachowanie Punka w czasie runu w AEW i zachowanie w czasie pobytu w WWE. To jakby 2 inne osoby. Widać że po powrocie do WWE odżył, to już nie jest stary wypalony wrestler chcący tylko odcinać kupony, tylko wyglada na osobę której sprawia radość to co robi. A to ze nie stoczył dotychczas żadnej walki, nic w tym temacie nie zmienia. 

To nie to, że odżył w porównaniu do AEW, tylko tam czuł się Bogiem i wydawało mu się, że jest bezkarny, a w WWE jest jedną z wielu mega-gwiazd, plus ma zapisy w kontrakcie, że jak coś tylko odjebie, to W może z biegu, jednostronnie wypowiedzieć mu umowę. Dlatego w końcu zaczął się zachowywać jak człowiek.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

W dniu 1.04.2024 o 12:39, -Raven- napisał(a):

To nie to, że odżył w porównaniu do AEW, tylko tam czuł się Bogiem i wydawało mu się, że jest bezkarny, a w WWE jest jedną z wielu mega-gwiazd, plus ma zapisy w kontrakcie, że jak coś tylko odjebie, to W może z biegu, jednostronnie wypowiedzieć mu umowę. Dlatego w końcu zaczął się zachowywać jak człowiek.

Śmieszy mnie to demonizowanie Punka tylko dlatego, że „prawdziwi smarci” jarają się bardziej AEW i bronią ich dziewictwa bardziej niż Czaq Maxi Durpi. To nie jest tak, że Punk czuł się tam bogiem, po prostu w wielu strukturach AEW panuje syf i wolna amerykanka, nad którą Tony Khan po prostu nie panuje/panował. Polecam obejrzeć/przeczytać najnowszy wywiad Punka który odsłania trochę więcej kulis na temat jego zachowania i tego co działo się na zapleczu. Trudno nie zgodzić się z Punkiem w wielu kwestiach, takich jak słynny segment Punka z Page’m gdzie dogadywali inne kwestie na backu, a finalnie Adam wyskoczył do Punka z zupełnie czymś innym. Pamietam doskonale ten segment, gdzie Page mówił o tym, że będzie bronił całego AEW przed Punkiem i faktycznie oglądając te promo jeszcze raz Punk wyglądał tam na mocno zmieszanego tym, co Adam do niego mówi. Ogólnie polecam zapoznać się z wywiadem Punka bo rzuca on inne światło na te wszystkie dramy związane z nim i niestety trochę potwierdza przypuszczenia co do tego, że AEW przez złe zarządzanie i niezrozumiałe z biznesowego punktu widzenia priorytety nawet w połowie nie wykorzystuje swojego potencjału. I tu jest właśnie meritum tej całej sprawy dlaczego Punk i Rhodes wybrali WWE ponad AEW. Oni byli w WWE za czasów panowania Vince’a i widząc powstawanie AEW szukali szansy na zbudowanie realnej konkurencji dla WWE. Niestety dla całej branży AEW okazał się indysem opakowanym w większa scenę - wiadomo jakieś zaplecze fanowskie zawsze będzie miało, niestety z aktualnym szefostwem i wpływem Elity w programach nigdy nie będzie realnym rywalem nawet alternatywą dla WWE. 

• Lubię to 3

W ramach ciekawostki.

WWE Speed Tournament. Ricochet vs Dragon Lee

Jak się podobało starcie? 

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

• Reputacja:   48

Starcie w moje gusta. Lubię takie indysowe latanki, ale przeciez to bardzo osłabia zawodników. Jak to będzie o nich świadczyć, że dadzą się rozłożyć w 3 minuty a w normalnych walkach będą się tłuc po kilkanaście?