Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 179
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Chris Jericho:

Cytat

Per Andrew Baydala, Chris Jericho has already agreed to a WWE return. There’s significant smoke around him also being very interested in working with TNA.

Dwayne i WM 43:

Cytat

Saudi Arabia has made a big push to feature two Attitude Era megastars at WrestleMania 43. One of them is The Rock.

- Andrew Baydala

Logan i nowa umowa:

Cytat

Logan Paul has revealed that he’s officially signed a new long-term, full-time contract with WWE.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   711

49 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Saudi Arabia has made a big push to feature two Attitude Era megastars at WrestleMania 43. One of them is The Rock.

- Andrew Baydala

Obstawiam że Stone Cold i The Rock, no i tutaj rzeczywiście mogę z organizować walkę Roman kontra The Rock i walkę Punk vs Austin ;) Do tego pewnie dostaną jeszcze Chris'a Jericho, jeszcze parę gwiazdek się ściągnie takiego X-Pac'a ktoś kto jest na chodzie, w sumie dla samych segmentów mogę to oglądać walkę zawsze można przewinąć chociaż wydaje mi się że Rock i Roman mogą jakoś dowieźć ciężej byłoby z Austinem/Punkiem. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   104
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Attitude

Jak się bawić, to mam jeszcze jednego zawodnika, którego można wcisnąć na tę WrestleManię. Najlepiej do walki z Guntherem: 

• Haha 1

11419143584d2847a0e25f5.jpg

• Reputacja:   936

W dniu 24.12.2025 o 11:44, GGGGG9707 napisał(a):
W dniu 24.12.2025 o 09:50, IIL napisał(a):

@ GGGGG9707  wybierasz się na WWE Live w Brukseli 20 stycznia? Trochę polecieli z tymi kosztami, gdzie najtańsze bilety za 104€. Ciekawe czy pojawi się CM Punk. Nie jest awizowany, ale w Gdańsku przy tej samej trasie ma być...

Zastanawiałem się ale jednak raczej się wybiorę. Fakt, że drogo no i tylko Live Event czyli jakby krok w tył ale raczej będę. Zwłaszcza że teraz jest czy była promocja że z kodem WWEHOLIDAY jest 25% zniżki a bliżej terminu będzie pewnie jeszcze taniej żeby tylko wyprzedać, arena jest na 8000 osób a WWE póki co szykuje się że będzie nas ±2500. Także warto teraz brać za -25% ceny lub poczekać trochę na lepszą promocję o ile będzie jeszcze jakaś.

Frekwencja zapowiada się dosyć słabiutko (prawie 3x mniej niż WWE w Gdańsku)

Może na ostatni moment się wybiorę i raczej kupię wtedy bilety w kasie na miejscu. Pustych miejsc i tak będzie dużo. 

• Reputacja:   207
  • Status:  Online
  • Styl:  Jasny

9 godzin temu, IIL napisał(a):

Frekwencja zapowiada się dosyć słabiutko (prawie 3x mniej niż WWE w Gdańsku)

Może na ostatni moment się wybiorę i raczej kupię wtedy bilety w kasie na miejscu. Pustych miejsc i tak będzie dużo. 

Nie dziwię się, ludzie liczyli na PLE (WWE samo ludzi nakręcało reagując na prośby i mówiąc że może coś się zrobi) zwłaszcza że po RAW Cody wszedł na ring i powiedział że test zdany a tu nagle krok w tył i zwykły Live Event. Do tego ogłoszony bardzo późno, ceny wysokie a sprzedaż przed okresem świątecznym gdzie ludzie szykują pieniądze na inne rzeczy. 

Generalnie ponoć nie jest źle według WWE bo w stanach na live eventach średnio 4000 ludzi jest, do gali trochę zostało, może do tych 4000 się dobije. 

Napewno WWE liczyło na więcej no ale sami sobie winni. Ja sam zastanawiałem się, WWE mi zbrzydło choć aktualnie SD świetnie się ogląda (RAW tylko dalej słabiutko) i byłem zły że to zwykły live event ale ostatecznie też się chyba wybiorę choć zobaczę jeszcze co i jak.

Dobrze że Gdańsk ma dobrą frekwencję bo bałem się że w Polsce słabo się przyjmie gala i będą pustki co zniechęci WWE.

• Reputacja:   683

Aktualny stan WWE : 

- wracam zobaczyć co się dzieję, a tu Drew zostaje z dupy głównym mistrzem na zwykłej tygodniówce tuż przed Road to Wrestlemania xDD

- strona WWE.com przegląd mistrzów : 

Evolve_JacksonDrake_04252025ak_0032_Prof

image.thumb.png.3767cdd6dff1fb09694bbf3b7211752e.png

Ponadto według google roster w WWE wliczając NXT to 150-200 zawodników, więc uśrednijmy to dając liczbę 175. 

Natomiast mamy 25 (!) mistrzów co daję nam wynik - 7% zawodników to osoby posiadające pasy LOL

Ich srogo pojebało z ilością tytułów. To jest jak teraz z tatuażami - jak nie ma to się wyróżniasz :D 

Ale żeby nie być negatywnym w tym temacie to co bym robił z Maxxine Dupri (serio przeglądałem roster i ciężko znaleźć jakąś seksowną divę obecnie..) 

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aoy6rZA_460svav1.mp4

Także Quo Vadis WWE? 

GgYs3GFWwAAtZBI.jpg

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

53 minuty temu, CzaQ napisał(a):

Aktualny stan WWE : 

- wracam zobaczyć co się dzieję, a tu Drew zostaje z dupy głównym mistrzem na zwykłej tygodniówce tuż przed Road to Wrestlemania xDD

No nie tak z dupy bo program toczą już od września :D sami zawodnicy burknęli żeby w końcu posiadacz się zmienił to raczej dobrze bo tak to by Cody kisił ten pas do WM a tak można sobie pokminić czy jednak odzyska ten pas czy jednak nie :D Nie ma sensu znowu organizować walki Cody i Drew na Royal Rumble więc w końcu dadzą nam coś innego. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

5 godzin temu, CzaQ napisał(a):

Aktualny stan WWE : 

Wiesz trochę się spóźniłeś bo krytykowanie WWE było bardzo modne parę miesięcy temu (sam mocno krytykowałem) ale ostatnio jakoś wszystko zaczyna się mocno poprawiać.

A Drew / Cody rywalizacja była bardzo dobra, zmiana mistrza nie spodziewana ale też na plus. Trzeba też przyznać że o ile pierwsze panowanie Cody'ego było tragiczne tak drugie było solidne. Cały czas miał feud z Drew (z przerwą na Rollinsa) ale coś się z pasem i z Cody'm działo (plus ta jego agresywna strona).

1 godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

Wiesz trochę się spóźniłeś bo krytykowanie WWE było bardzo modne parę miesięcy temu (sam mocno krytykowałem) ale ostatnio jakoś wszystko zaczyna się mocno poprawiać.

A Drew / Cody rywalizacja była bardzo dobra, zmiana mistrza nie spodziewana ale też na plus. Trzeba też przyznać że o ile pierwsze panowanie Cody'ego było tragiczne tak drugie było solidne. Cały czas miał feud z Drew (z przerwą na Rollinsa) ale coś się z pasem i z Cody'm działo (plus ta jego agresywna strona).

Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca jak to mówią :D To prawda program Cody'ego z Drew'em nie należał do najgorszych o dziwo zakończył się dużym sukcesem Drew'a, w sumie nie wiem na ile to prawda ale sami zawodnicy wyjechal z tą propozycją ale no jest ten Roman który zaś ma ochotę na świecidełko :sadhogan:więc nasz entuzjazm może nie trwać długo jak tam się The Rock znowu zakręci to zrobi wszystko żeby Roman znowu przykręcił się przy tytule, ja to bym chciał aby w końcu był powiew świeżości przy tym złocie aby taki Fatu miał szanse dostać dużą walkę na WM a nie jego kuzyn po raz któryś bo taki Romek to może Main Eventować WM bez pasa przecież, więc mam nadzieje że podejdą do tego z głową ale przeczucie mówi że zaś coś spierdolą :/ 

• Lubię to 1

1 godzinę temu, Grins napisał(a):

Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca jak to mówią :D To prawda program Cody'ego z Drew'em nie należał do najgorszych o dziwo zakończył się dużym sukcesem Drew'a, w sumie nie wiem na ile to prawda ale sami zawodnicy wyjechal z tą propozycją ale no jest ten Roman który zaś ma ochotę na świecidełko :sadhogan:więc nasz entuzjazm może nie trwać długo jak tam się The Rock znowu zakręci to zrobi wszystko żeby Roman znowu przykręcił się przy tytule, ja to bym chciał aby w końcu był powiew świeżości przy tym złocie aby taki Fatu miał szanse dostać dużą walkę na WM a nie jego kuzyn po raz któryś bo taki Romek to może Main Eventować WM bez pasa przecież, więc mam nadzieje że podejdą do tego z głową ale przeczucie mówi że zaś coś spierdolą :/ 

Dokładnie, dlatego teraz korzystam i chwalę WWE póki jest okazja 😅 

No zobaczymy, boję się że faktycznie tak to będzie i znowu będziemy to samo oglądali. Ale z Drew jako mistrzem otwierają się drzwi do nowych feudów i świeżości, oby nie wpadli na Drew vs Reigns. Sporo ich walk już widziałem i nie bardzo mi przypadły do gustu.

15 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Dokładnie, dlatego teraz korzystam i chwalę WWE póki jest okazja 😅 

No zobaczymy, boję się że faktycznie tak to będzie i znowu będziemy to samo oglądali. Ale z Drew jako mistrzem otwierają się drzwi do nowych feudów i świeżości, oby nie wpadli na Drew vs Reigns. Sporo ich walk już widziałem i nie bardzo mi przypadły do gustu.

Czytałem że jednak Cody/Roman o pas więc Drew pewnie jest przejściowym mistrzem aby nie zanudzić fanów, pewnie Cody przejmie pas na EC, eh że oni tak nie kumają że ta walka po raz trzeci będzie miała małe zainteresowanie no chyba że Cody przejdzie turn, no i ogólnie niby znowu chcą nas katować Bron Breakker/Punk na WM nie mówię ich walka na RAW nie była najgorsza ale nie nadaje się to na WM dlatego mam nadzieje że Rollins na czas wróci i dołączy do tej walki, tak czy siak na rewelacje nie ma co się napalać będzie średniawka no chyba że serio zrobią wyjątek i nas zaskoczą ze względu na to że WM za rok u ropniarzy i żeby nie było narzekania że na WM 43 Turbiniarze dostaną Austina, Rocka a na WM 42 wielkie gówno. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 1

• Reputacja:   876

3 godziny temu, Grins napisał(a):

Czytałem że jednak Cody/Roman o pas więc Drew pewnie jest przejściowym mistrzem aby nie zanudzić fanów, pewnie Cody przejmie pas na EC, eh że oni tak nie kumają że ta walka po raz trzeci będzie miała małe zainteresowanie

Też mi się wydaję, że w to pójdą niestety to jest bardziej niż pewne, Drew straci tytuł na EC lub na jakimś SD w drodze do WM, nie zdziwi mnie jak przez ingerencję Jacoba i według magicznego bookingu WWE to Drew zapomni o tytule na okres WM i zgaduję, że nawet po WM długi czas i skupi się na Jacobie, a rewanż może dostanie, ale kiedy to nie wiadomo i na WM dostaniemy to Cody vs Roman III, nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że ta walka będzie miała małe zainteresowanie, chcemy czy nie chcemy Cody i Roman to tak wyrobione nazwiska w świecie wrestlingu, że ten pojedynek i tak będzie wyczekiwany przez publikę i zapewne tylko ta mniejsza część, która wie na czym polega wrestling to chciałaby czegoś innego, ale no to jest moim zdaniem mniejsza część, w której ja też jestem, a WM'ka to zlot wszystkiego po trochu i zdecydowana większość i tak będzie zajarana kolejną walką Kodeusza z Romualdem, a szkoda, ale to nie jest tak na chama i siłę wciskane jak starcia Romualda z Lesnarem do main eventów WM, ale nie są to też starcia, na które każdy czeka, poza tym ile można oglądać Romualda w ME WM, ostatnio z ciekawości sobie policzyłem ile On miał przez swoją karierę singlową main eventów WM, to wyszło mi, że nie main eventował tylko WM 35 i 36 z czego 36 nie ma nawet co liczyć, bo pandemia, a miała być walka Romana z Goldbergiem to WWE mogłoby się szarpnąć, żeby dać to do ME gali, a WM 35 też były z nim problemy, bo tytuł Universal zwakował przez nawrót białaczki kilka miesięcy wcześniej i na szybko mu skleili program z Drew wtedy, bo ostatecznie udało mu się osiągnąć remisję, także na 11 WM'ek w swojej singlowej karierze to 9 WM'ek main eventował z czego jedną nawet dwa dni, licząc karierę z Shield to na 13 WM'ek to i tak dużo 10 walk wieczoru licząc dwie walki z WM 40 i jeszcze im mało, daliby chociaż coś świeżego, Drew też jest gigachadem i taka walka wieczoru Drew vs Roman drugiego dnia o tytuł też by siadła mimo wszystko, a Cody zawsze mógłby tłuc się z Jacobem za to, że ten pozbawił go tytułu, mamy dwie fajne historie, bo Drew i Roman nienawidzą się od dawna, a Cody z Fatu będzie miał teraz na pieńku albo przynajmniej powinien mieć, ale no dostaniemy Roman vs Cody po raz trzeci i dodatkowo Bron vs Punk, Bron vs Punk byłem fanem zanim zobaczyłem sposób w jaki Punk pokonał Brona, teraz jedyna sytuacja w jakiej widzę żeby Bron miał szansę na wygraną taką logiczną to wygranie EC Matchu z wejściem jako pierwszy i co najmniej trzema eliminacjami jakichś mocnych zawodników, nie muszą to być Romany Reignsy ale taki AJ Styles, Randy Orton, Damian Priest i by mógł z powrotem lecieć na Punka wiarygodnie, inaczej przynajmniej mi będzie ciężko patrzeć na niego wiarygodnie jak będzie szczekał do Punka, że go pokona, bo tak, bo za pierwszym razem to był zbieg okoliczności, niezbyt ciekawie mi się ogląda takie segmenty wtedy.

Edytowane przez Kaczy316

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

19 godzin temu, Kaczy316 napisał(a):

Też mi się wydaję, że w to pójdą niestety to jest bardziej niż pewne, Drew straci tytuł na EC lub na jakimś SD w drodze do WM, nie zdziwi mnie jak przez ingerencję Jacoba i według magicznego bookingu WWE to Drew zapomni o tytule na okres WM i zgaduję, że nawet po WM długi czas i skupi się na Jacobie, a rewanż może dostanie, ale kiedy to nie wiadomo i na WM dostaniemy to Cody vs Roman III, nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że ta walka będzie miała małe zainteresowanie, chcemy czy nie chcemy Cody i Roman to tak wyrobione nazwiska w świecie wrestlingu, że ten pojedynek i tak będzie wyczekiwany przez publikę i zapewne tylko ta mniejsza część, która wie na czym polega wrestling to chciałaby czegoś innego, ale no to jest moim zdaniem mniejsza część, w której ja też jestem, a WM'ka to zlot wszystkiego po trochu i zdecydowana większość i tak będzie zajarana kolejną walką Kodeusza z Romualdem, a szkoda, ale to nie jest tak na chama i siłę wciskane jak starcia Romualda z Lesnarem do main eventów WM, ale nie są to też starcia, na które każdy czeka, poza tym ile można oglądać Romualda w ME WM, ostatnio z ciekawości sobie policzyłem ile On miał przez swoją karierę singlową main eventów WM, to wyszło mi, że nie main eventował tylko WM 35 i 36 z czego 36 nie ma nawet co liczyć, bo pandemia, a miała być walka Romana z Goldbergiem to WWE mogłoby się szarpnąć, żeby dać to do ME gali, a WM 35 też były z nim problemy, bo tytuł Universal zwakował przez nawrót białaczki kilka miesięcy wcześniej i na szybko mu skleili program z Drew wtedy, bo ostatecznie udało mu się osiągnąć remisję, także na 11 WM'ek w swojej singlowej karierze to 9 WM'ek main eventował z czego jedną nawet dwa dni, licząc karierę z Shield to na 13 WM'ek to i tak dużo 10 walk wieczoru licząc dwie walki z WM 40 i jeszcze im mało, daliby chociaż coś świeżego, Drew też jest gigachadem i taka walka wieczoru Drew vs Roman drugiego dnia o tytuł też by siadła mimo wszystko, a Cody zawsze mógłby tłuc się z Jacobem za to, że ten pozbawił go tytułu, mamy dwie fajne historie, bo Drew i Roman nienawidzą się od dawna, a Cody z Fatu będzie miał teraz na pieńku albo przynajmniej powinien mieć, ale no dostaniemy Roman vs Cody po raz trzeci i dodatkowo Bron vs Punk, Bron vs Punk byłem fanem zanim zobaczyłem sposób w jaki Punk pokonał Brona, teraz jedyna sytuacja w jakiej widzę żeby Bron miał szansę na wygraną taką logiczną to wygranie EC Matchu z wejściem jako pierwszy i co najmniej trzema eliminacjami jakichś mocnych zawodników, nie muszą to być Romany Reignsy ale taki AJ Styles, Randy Orton, Damian Priest i by mógł z powrotem lecieć na Punka wiarygodnie, inaczej przynajmniej mi będzie ciężko patrzeć na niego wiarygodnie jak będzie szczekał do Punka, że go pokona, bo tak, bo za pierwszym razem to był zbieg okoliczności, niezbyt ciekawie mi się ogląda takie segmenty wtedy.

Pożyjemy zobaczymy dobrze chociaż że rozpoczęli RTWM od jakiegoś zaskoczenia a nie jak zawsze pas kiszony do WM i żadnej świeżości teraz to chociaż tak nie bije po oczach, wiadomo chciałoby się aby ten pas wyrwał się już w końcu od gwiazd pokroju Romana i Cody'ego ale co zrobić jak Hunter i TKO uparci do tego jeszcze ten The Rock który pewnie powie jedno słowo i Roman musi iść po złoto wiadomo " Wszystko dla rodziny " dla mnie ta walka będzie miała sens tylko wtedy kiedy The Rock w niej zainterweniuje i ostatecznie Cody sprzeda swoją duszę a Roman rozpocznie program z Rockiem z wyprzedzeniem tak jak kiedyś Cena/Rock wtedy to będzie miało największy sens... Co do Punka tylko widzę Rollins/Breakker/Punk najrozsądniejsza opcja i tak żadnego Knight, Sami czy ktoś inny się nie przebije do tego pasa więc ta walka ma najwięcej sensu i niech tam definitywnie rozstrzygnie się ta batalia, tak czy siak zobaczymy w tym roku Punka i Rollinsa w jednym teamie przeciwko The Vision co będzie zwieńczeniem tego programu, Rollins też nienawidził Cody'ego jednak później z nim współpracował, tak samo będzie z Punkiem... 

Ogólnie ja chciałbym tutaj zarzucić temat odnośnie Cena ponownie, jeśli gmmick lider " Cenation " i " Never Give Up " się skończył, to czy jest sens przywracać ten gmmick jak Cena wróci na jakiś okazyjny segment? Po tym jak zostawił gadżety na ringu itd. Moim zdaniem powinien wracać już jako Dr. of Thuganomics i nie odgrzebywać tego tematu jeśli to się skończyło wtedy będzie to miał największy sens coś jak Undertaker jako American Badass :) Cena i tak będzie wracał pewnie na jakieś gościnne segmenty czy coś więc gmmick Dr. of Thuganomics gdzie kogoś ciśnie będzie jak najlepszy na emeryturze. 

• Lubię to 1

• Reputacja:   876

4 godziny temu, Grins napisał(a):

Pożyjemy zobaczymy dobrze chociaż że rozpoczęli RTWM od jakiegoś zaskoczenia a nie jak zawsze pas kiszony do WM i żadnej świeżości teraz to chociaż tak nie bije po oczach, wiadomo chciałoby się aby ten pas wyrwał się już w końcu od gwiazd pokroju Romana i Cody'ego ale co zrobić jak Hunter i TKO uparci do tego jeszcze ten The Rock który pewnie powie jedno słowo i Roman musi iść po złoto wiadomo " Wszystko dla rodziny " dla mnie ta walka będzie miała sens tylko wtedy kiedy The Rock w niej zainterweniuje i ostatecznie Cody sprzeda swoją duszę a Roman rozpocznie program z Rockiem z wyprzedzeniem tak jak kiedyś Cena/Rock wtedy to będzie miało największy sens

Tak by to chociaż było ciekawie rozegrane, gdyby do tego doszło, bo inaczej to ciężko to będzie oglądać moim zdaniem.

4 godziny temu, Grins napisał(a):

Co do Punka tylko widzę Rollins/Breakker/Punk najrozsądniejsza opcja i tak żadnego Knight, Sami czy ktoś inny się nie przebije do tego pasa więc ta walka ma najwięcej sensu i niech tam definitywnie rozstrzygnie się ta batalia, tak czy siak zobaczymy w tym roku Punka i Rollinsa w jednym teamie przeciwko The Vision co będzie zwieńczeniem tego programu, Rollins też nienawidził Cody'ego jednak później z nim współpracował, tak samo będzie z Punkiem... 

Nie wydaję mi się, żeby Rollins się wykurował tak szybko, chciałbym bardzo i będę się cieszył jak się pomylę, ale wątpię w to i w takim wypadku nawet widziałbym Cody vs Punk, już w 2024 to teasowali w sumie jak oboje chcieli wygrać Royal Rumble Match i muszę przyznać, że mnie to wzięło i dalej jestem fanem takiego zestawienia, a tytuł World Heavyweight nie wadziłby tutaj wcale.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

1 godzinę temu, Kaczy316 napisał(a):

Nie wydaję mi się, żeby Rollins się wykurował tak szybko, chciałbym bardzo i będę się cieszył jak się pomylę, ale wątpię w to i w takim wypadku nawet widziałbym Cody vs Punk, już w 2024 to teasowali w sumie jak oboje chcieli wygrać Royal Rumble Match i muszę przyznać, że mnie to wzięło i dalej jestem fanem takiego zestawienia, a tytuł World Heavyweight nie wadziłby tutaj wcale.

Tylko tutaj to się obecnie nie klei bez sensu by było jakby Cody odpuścił sobie głównego złoto na SD i ruszył po główne złoto na RAW tym bardziej że ma teraz na pieńku z Fatu i Drew'em dalej.