Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   207
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

2 godziny temu, Grins napisał(a):

Tylko czy Triple H jest na tyle głupi aby dać sobie podłożyć świnie? I idzie w tak debilny booking? Kompletnie już tego nie rozumiem i nieźle idzie się zamotać w tym wszystkim. 

Znamy Triple H'a jako twardziela a ponoć zupełnie taki nie jest. Kolejny raz to tylko plotki ale ponoć nie umie się postawić ludziom wyżej postawionym. Było już tak za czasów McMahona, rządził NXT a Vince marnował kolejne talenty, wtrącał się w NXT i próbował wymuszać zmiany, było dużo plotek że HHH jest wściekły i że nie wiadomo czy nie odejdzie z WWE i nie uruchomi własnej federacji (bądź dołączy do istniejącej, łączono go z AEW przy powstawaniu AEW) a zawodnicy których stworzył/wypromował w NXT poszliby za nim. Ostatecznie ugiął się dla Vince'a i grzecznie siedział. Później popierał parokrotnie pomysł Heel Turnu Reigns'a jednak Vince był innego zdania i wolał pchać go na siłę jako face'a, HHH nic nie powiedział tylko przytaknął. W 2024 The Rock rozwalił plany na Wrestlemanie, bookerzy byli wściekli i spodziewali się reakcji HHH'a który nawet nie zwrócił Rock'owi uwagi za to, tylko powiedział mu że na przyszłość gdyby wcześniej znał plany Rock'a to by się lepiej dostosował. 

Teraz ewidentnie to nie jego pomysły tylko ktoś inny kieruje i łącząc kropki i słuchając aktualnych plotek z różnych źródeł (ale to tylko plotki więc nie wiadomo co jest prawdą) ktoś nim zarządza a on grzecznie się zgadza.

• Lubię to 3

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

16 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Znamy Triple H'a jako twardziela a ponoć zupełnie taki nie jest. Kolejny raz to tylko plotki ale ponoć nie umie się postawić ludziom wyżej postawionym. Było już tak za czasów McMahona, rządził NXT a Vince marnował kolejne talenty, wtrącał się w NXT i próbował wymuszać zmiany, było dużo plotek że HHH jest wściekły i że nie wiadomo czy nie odejdzie z WWE i nie uruchomi własnej federacji (bądź dołączy do istniejącej, łączono go z AEW przy powstawaniu AEW) a zawodnicy których stworzył/wypromował w NXT poszliby za nim. Ostatecznie ugiął się dla Vince'a i grzecznie siedział. Później popierał parokrotnie pomysł Heel Turnu Reigns'a jednak Vince był innego zdania i wolał pchać go na siłę jako face'a, HHH nic nie powiedział tylko przytaknął. W 2024 The Rock rozwalił plany na Wrestlemanie, bookerzy byli wściekli i spodziewali się reakcji HHH'a który nawet nie zwrócił Rock'owi uwagi za to, tylko powiedział mu że na przyszłość gdyby wcześniej znał plany Rock'a to by się lepiej dostosował. 

Teraz ewidentnie to nie jego pomysły tylko ktoś inny kieruje i łącząc kropki i słuchając aktualnych plotek z różnych źródeł (ale to tylko plotki więc nie wiadomo co jest prawdą) ktoś nim zarządza a on grzecznie się zgadza.

I przez to będzie coraz gorzej, przecież z niego już teraz TKO robi kozła ofiarnego i kwestią czasu będzie jak go odsuną, choć nie powiem jestem zdziwiony tym co napisałeś bo sądziłem że przed przejęciem przez TKO HHH miał coś do powiedzienia i miał jakiś tam chociaż wpływ na coś.

• Lubię to 2

1 minutę temu, LionTamer napisał(a):

I przez to będzie coraz gorzej, przecież z niego już teraz TKO robi kozła ofiarnego i kwestią czasu będzie jak go odsuną, choć nie powiem jestem zdziwiony tym co napisałeś bo sądziłem że przed przejęciem przez TKO HHH miał coś do powiedzienia i miał jakiś tam chociaż wpływ na coś.

Też się zdziwiłem ale na paru stronach to widziałem więc raczej coś w tym jest. Chyba że wszyscy od jednego nie wiarygodnego źródła wzięli info i poszedł wielki fake co też może być prawdą ale dziwne by to było. Patrząc na jakość to by się zgadzało, WWE zyskało na jakości po odsunięcia McMahona a następnie gdy w okolicy WM 39 chyba Vince został przywrócony jakość zaczęła spadać. Potem TKO i McMahon wyrzucony całkowicie. Najlepszy okres jakościowo był między wrzuceniem Vince'a i jego powrotem. Ale jak to naprawdę wygląda i tak nigdy się nie dowiemy. Każdy będzie zwalał winę na innego, żeby tylko siebie chronić.

• Lubię to 2

• Reputacja:   1 179
  • Styl:  Ciemny

Backlash 2026:

Oby to była prawda. Publika w 2023 była absolutnie magiczna. 

WeAreSoBack.png

Wygląda na to, że Chris Jericho blisko WWE:

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   711

Ogólnie była tu ostatnio dyskusja odnośnie Triple H'a i Vince który miał gorszę pomysły, jakoś dzisiaj przypomniało mi się to i uważam że Vince też miał najebane srogo pod czaszką przyklepując ten segment XDDDD

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   136

O ile lubię czarny humor i niekiedy bardzo absurdalny, ale jednak sama postać Katie Vick to dla mnie duża przesada xD Chociaż jestem za młody i kojarzę to story tylko z youtube'a, ale Vince miał dużo za dużo posranych pomysłów :D

• Reputacja:   310
  • Urządzenie:  iPhone

WTF???!!!111oneoneone

Oni naprawdę polecieli z nekrofilią na żywo w telewizji? Jednak nie wszystko co ludzkie jest mi znane w WWE. 

wrestlers-on-the-road.jpg

• Wow ostro, przegięcie. 

Ja myślałem że szczytem kontrowersji WWE był atak islamskich bojowników na Undertakera : (żeby było śmiesznie wytransmitowali to niedługo po zamachu w Londynie)

Ale tym co dałeś to przebili wszystko, WWE pewnie swojego czasu próbowało to wymazać.

Edytowane przez GGGGG9707

Tommaso Ciampa:

Cytat

Tommaso Ciampa reportedly plans on leaving WWE once his contract is up soon.

- BodyslamNet

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   315
  • Styl:  Klasyczny

Godzinę temu, KyRenLo napisał(a):

Tommaso Ciampa:

To by wyjaśniało dlaczego na ostatnim Smackdown Ciampy nie było podczas walki Johnny'ego Gargano z Carmelo Hayesem.

Cena.jpg

• Reputacja:   136

Kurczę, szkoda. Bardzo Ciampę polubiłem jak zacząłem oglądać NXT właśnie gdzieś w tym okresie peaku, jak był feud Ciampa vs. Gargano nawet nie bardzo ówcześnie znając ich historię. Typ powinien latać z głównym złotem chociaż raz. Kiedyś w sumie też coś mówił, że nie chce iść do main rosteru, bo to za duże obciążenie dla zdrowia, ale umówmy się - ile on był w tym głównym rosterze? Nie pokazał nawet 20% swojego potencjału z NXT, a HHH to podobno bardzo tak go uwielbia, a wcale praktycznie nie wykorzystuje jako tego sajko kilera z czasów NXT.

• Lubię to 1

• Reputacja:   310
  • Urządzenie:  iPhone

Spotify ostatnio namiętnie sugeruje mi repertuar Fozzy do przesłuchania, a zwłaszcza Judas. Więc potwierdzone info, Le Szampią powraca do domu. Save. Us. Y2J. 

Spoiler

Jeśli kliknąłeś, to you just made the list!

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   711

Z tego co wyczytałem Styles przyznał się w podcaście że będzie walczył do końca tego roku aż wygaśnie mu kontrakt więc bardzo możliwe że Gunther nie będzie jego ostatnim przeciwnikiem jak teraz rozpoczęli program ;) Więc możliwe że porzucą debilny pomysł zbudowaniem Gunthera jako Legend Killera bo to przyniesie to odwrotny skutek, ogólnie jeśli WWE ma teraz tak dobre relacje z TNA to czemu by nie zorganizować ostatniej walki AJ'a właśnie w TNA? To tam zaczął i tam powinien skończyć to jedna z najrozsądniejsza decyzja moim zdaniem i tak nie dadzą mu nic ciekawego w głównym rosterze WWE więc co to za różnica gdzie skończy jako wrestler? 

Wgl jeszcze co do Gunthera, ogólnie dużo ludzi widzi w nim nowego Legenda Killera ale ja przypominam że ten gmmick należy wyłącznie tylko do Ortona i polegał o na tym że Orton traktował legendy jak śmieci których tylko sprzątał na swojej drodze a nie odsyłał ich na emeryturę ;) Wierzę że Orton szwaba ustawi do pionu i właśnie to w tej walce zobaczymy powrót Punt Kicka na czachę Gunthera, nie ma szans że ten śmieszny sleeper może w jakiś sposób przebić Punt Kicka Randy'ego. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

4 godziny temu, Grins napisał(a):

Z tego co wyczytałem Styles przyznał się w podcaście że będzie walczył do końca tego roku aż wygaśnie mu kontrakt więc bardzo możliwe że Gunther nie będzie jego ostatnim przeciwnikiem jak teraz rozpoczęli program ;) Więc możliwe że porzucą debilny pomysł zbudowaniem Gunthera jako Legend Killera bo to przyniesie to odwrotny skutek, ogólnie jeśli WWE ma teraz tak dobre relacje z TNA to czemu by nie zorganizować ostatniej walki AJ'a właśnie w TNA? To tam zaczął i tam powinien skończyć to jedna z najrozsądniejsza decyzja moim zdaniem i tak nie dadzą mu nic ciekawego w głównym rosterze WWE więc co to za różnica gdzie skończy jako wrestler? 

Wgl jeszcze co do Gunthera, ogólnie dużo ludzi widzi w nim nowego Legenda Killera ale ja przypominam że ten gmmick należy wyłącznie tylko do Ortona i polegał o na tym że Orton traktował legendy jak śmieci których tylko sprzątał na swojej drodze a nie odsyłał ich na emeryturę ;) Wierzę że Orton szwaba ustawi do pionu i właśnie to w tej walce zobaczymy powrót Punt Kicka na czachę Gunthera, nie ma szans że ten śmieszny sleeper może w jakiś sposób przebić Punt Kicka Randy'ego. 

Z Guntherem jako Carrer Killer próbują zrobić coś jak Final Bossa że jak kończysz karierę to na koniec masz ostateczną przeszkodę Gunthera. Jak wygrasz odchodzisz w chwale a jak nie to dołączysz do przegranych. Dla mnie koncept ok.

Co do AJ dla mnie dalej jego ostatnim rywalem będzie Gunther. Nie mówię że tego chcę ale teraz zawalczą ze sobą, potem na koniec roku będzie pretekst "pokonałem cię i pokonam znowu" lub "wtedy przegrałem więc zrewanżuję się"

Ale żeby nie było zgadzam się z tobą, tylko myślę że WWE pójdzie inną drogą znając ich.

• Lubię to 2