Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   550
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

3 godziny temu, Nialler napisał(a):

Ja się nigdy już nie napalam na żadne niespodzianki. Pamiętam serię prom "itbegins" wypuszczane bodaj co tydzień na przełomie 2011/2012 gdzie ostatecznie za tą bardzo, ale to bardzo ciekawą serią prom stał sam Y2J. Ludzie snuli domysły tydzień w tydzień z nowym promem. Żyliśmy tym jak cholera. Ja sam w szkole nie mogłem się skupić tylko rozkminiałem co to może być, bo dyskusja była zażarta niczym o jakichś najbardziej tajnych teoriach spiskowych na szurskich forach i przewijało się sto postaci w naszych głowach, a tu faktycznie "meh" jeśli chodzi o ogłoszenie WMki. Może ja tetryczeję, ale już te "niespodzianki/proma" chyba nie wzbudzą nigdy we mnie jakichś większych emocji tak żebym naprawdę miał ochotę to rozkminiać dłużej niż minutę.

Właśnie WWE nigdy nie było jakoś dobre w tego typu proma od razu z góry było pewne kto wróci, pamiętam też itbegins :D Sam miałem na tym punkcie pierdolca i snułem teorię a później się zawiodłem, tak samo jako było z promami o Kane'ie człowiek już się cieszył że wróci w starej masce a wrócił w chujowszej wersji... 

Walić te ich proma zrobili trochę szumu i tyle, pewnie o to chodziło aby wzbudzić nasze zainteresowanie, a wyjdzie jak zwykle chujnia :P To jest WWE a oni nie mają żadnego szacunku do fanów i widzów. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/76416-world-wrestling-entertainment-dyskusje-og%C3%B3lne/page/44/#findComment-649767

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: MLA/AAA 36 Wicked Data: 26.10.2025 Federacja: Mucha Lucha Atlanta, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Event Lokalizacja: Norcross, Georgia, USA Arena: Espacio Discotheque Publiczność: 1.153 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Super Junior Tag League 2025 - Dzień 5 Data: 28.10.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sado, Niigata, Japan Arena: Sado City General Gymnasium Publiczność: 589 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      W paru słowach o RAW: – Yeet-Uce-Yeet-Uce. Jak to miało nakręcić mnie na ich walkę, to niezbyt się udało. Mam nadzieję, że Punk wygra tytuł. Średni start RAW. – The Judgment Day ma problem. Tak ma prawdziwy problem. I piszę to jako osoba ich lubiąca. Dawać jakieś zmiany. – Walka Rusev vs. Penta nawet niezła, ale oczywiste było, że to jedynie podkładka pod triple threat. – LA Knight zdobędzie kiedyś główne złoto, czy szansa już przepadła na zawsze? Zobaczymy. Nie rozumiem jak to się stało, że jeszcze tym mistrzem nie był. - O ładne podkreślenie klasy Asuki. – Roxanne pokonała Nikki. Dramatu w ringu nie było. Po walce Raquel zaatakowała Nikki, a Steph wybiegła na ratunek. Pachnie walką tag team. – LA Knight pokonany. Bron zwycięzcą. Walka szałowa nie była. – Oczywisty triple threat o pas Dominika potwierdzony przez łysego. – JD pokonał rodaka. No proszę jak miło. Pojedynek godny obejrzenia zdecydowanie. – Main Event absolutnie kapitalny. Panie powinny częściej dostawać ostatnie minuty RAW. Spełniły z nawiązką swoją rolę. Świetna walka. Mistrzynie obroniły. Po walce Kairi i Asuka zrobiły porządek, ale co ciekawe nie zaatakowały Bayley.
    • KyRenLo
      Dominik w obronie złota. Triple Threat Match o pas IC: Obecna karta: Cztery walki. Cztery walki o pasy. Miło.
    • Bastian
      Mocarne otwarcie RAW. Dłużej trwało yeetowanie niż sama gadka pretendentów.  Dawać już ten rozłam w Judgment Day i Balora jako pretendenta do IC Title. Ile można oglądać Doma i Pente? Rusev to też nie jest ktoś, kogo chciałbym oglądać z pasem IC.  Bayley i Valkyria najpierw toczyły fajne walki o IC Title, miały mieć walkę o pasy TT na WM42, potem zanosiło się, że któraś przejdzie turn, był motyw z kryzysem osobowości, w końcu obie panie znalazły wspólny język, a to wszystko... po nic  Pasy TT zostają u Bliss i Flair. To może chociaż dajmy je na pożarcie Vaquer.  Fajnie, że Perez wygrała z Nikki. No i to tyle z tego wspaniałego RAW A propos wpadek Belli... Pozostaje czekać na powrót Ceny, to już za dwa tygodnie. Ciekaw jestem, co mu wymyślą i dlaczego mnie to wkurwi.  
  • Dodaj nową pozycję...