Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   183
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

9 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Nadszedł ten moment...

Ludzie z Arabii potwierdzili Wrestlemania 43 FB_IMG_1757543788452.jpg.e65d96e515a0ada672318a149dc339f0.jpg

Myślałem dłuższą chwilę nad odpowiednim komentarzem, ale wymyśliłem tylko tyle: 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Coraz bardziej się cieszę, że przestałem oglądać ten... produkt.

• Lubię to 2

6427638215a28716991f4b.jpg

• Reputacja:   259
  • Status:  Online
  • Styl:  Klasyczny

Ale z Was marudy... Przecież to będzie niezapomniana WM-ka. Cena wróci z emerytury na "one more match" w stroju typowego zapaśnika, przechodząc dwa turny w trakcie walki, SCSA jobbnie jakiemuś zdolnemu midcarderowi, a Rock kontra Reigns robi się realne jak nigdy. :D  :vince:

• Haha 2
  • Smutny/a 1

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Reputacja:   112
  • Urządzenie:  Android

Jestem ciekawy kiedy ludzie się zorientują że są dymani przez Nosacza

• Lubię to 1

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

• Reputacja:   1 154
  • Styl:  Ciemny

13 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Nadszedł ten moment...

Ludzie z Arabii potwierdzili Wrestlemania 43 

Trudno to skomentować, nie używając mocniejszych słów. WrestleMania to wyjątkowa gala. Tak magiczna gala nie powinna odbywać się w takim miejscu. Już fakt, że odbędzie się tam Royal Rumble przyjąłem z niezadowoleniem, a co dopiero WrestleMania. TKO patrzy już chyba tylko na cyferki. Boston przelicytowany w organizacji ostatniej walki Ceny. WrestleMania 42 w Vegas zamiast w Nowym Orleanie i tak to sobie płynie.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   183

Godzinę temu, KyRenLo napisał(a):

TKO patrzy już chyba tylko na cyferki.

Już? Chyba "już od dawna"

• Lubię to 1

6427638215a28716991f4b.jpg

• Reputacja:   155

Trzeba będzie na koniec roku zrobić sondę na najgorszą decyzję WWE patrząc ile już rzeczy w tym roku zepsuli / źle zrobili / nie zrozumiałe decyzje podjęli 

• Reputacja:   1 305

7 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Trzeba będzie na koniec roku zrobić sondę na najgorszą decyzję WWE patrząc ile już rzeczy w tym roku zepsuli / źle zrobili / nie zrozumiałe decyzje podjęli 

Można:diabel: Pewnie pojawi się jakaś luźna ankietka dotycząca WM w Arabii, ale czekam jeszcze na oficjalne potwierdzenie WWE i szukam pomysłów by nie była aż tak jednostronna - bo wątpię, że są tu ludzie, którzy czekają na taki event:icon_wink:

• Lubię to 1

...

• Reputacja:   1 154

15 minut temu, MattDevitto napisał(a):

szukam pomysłów by nie była aż tak jednostronna - bo wątpię, że są tu ludzie, którzy czekają na taki event:icon_wink:

Będziesz się musiał wysilić, bo tutaj naprawdę można oddać tylko głos negatywny.

Wygląda na to, że Dwayne jeszcze zawalczy w WWE, bo pewnie będzie do podniesienia sporo zielonych za walkę na WM 43.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   132

Na chłodno:
Sam jestem dość sceptyczny co do tego kraju i kultury patrząc czysto humanitarnie itp., ale co wam przeszkadza WM w Arabii w kontekście stricte wrestlingowym?
Możemy w końcu dostać Rock vs. Reigns i ogólnie WWE na pewno przyłoży się do tego na 200% żeby nie zawieść Arabii i wytoczą najcięższe działa jak nie jeszcze cięższe. Już gadają, że jest ogromna szansa na HBK'a, Undertakera, SCSA czy właśnie Rocka. Wiem, że to już nie attitude era i to będą gnioty pod kątem ringowym, ale zadziała już sama nostalgia i fajnie będzie chyba na to popatrzeć.
Publika też ostatnimi czasy dorównuje tej europejskiej a już na pewno jest lepsza niż w Stanach gdzie na dużych galach jest mega stypa.
Poza tym i tak chyba nikt z nas nie jeździ na WMki do Stanów bo to przeogromne koszta więc co to za różnicy z perspektywy polskiego czy ogólnie europejskiego widza który i tak to obejrzy na ekranie?
Ja tam podchodzę do tego z dużym zapasem optymizmu podobnie z resztą jak do przyszłorocznego Royal Rumble. Jedyne co wiem, że będzie mnie kuło w oczy to kobiety w tych power rangerskich strojach.

• Reputacja:   155

Godzinę temu, Nialler napisał(a):

co wam przeszkadza WM w Arabii w kontekście stricte wrestlingowym?

Mi przeszkadza np to, że Europa buduje sobie markę od lat licząc na WM a dostają ją Arabi o których istnieniu WWE wie o jakich 6-7 lat. Do tego godzina, ok wiadomo, że gale w naszej strefie czasowej się dużo lepiej ogląda niż w amerykańskiej (pozdro dla ludzi oglądających mundial za rok, faza grupowa ponoć mecze o 18, 21, 00, 03 w nocy), ale WM o tej 16 czy 17 w sobotę to jednak za wcześnie, nie ma tego klimatu. To jak oglądać finał Euro czy czegoś o 15, takie wydarzenia fajnie się ogląda wieczorem (choć i tak to lepiej niż w środku nocy)

Coś jak teraz WWE ogłosiło tournee po Europie w styczniu. Fajnie że przyjadą do Polski ale zobaczcie gdzie są gale. A taka Bruksela była po Francji najlepszą publicznością w tym roku, po gali Cody Rhodes wyszedł powiedzieć że kibice zdali test i zasługują na coś więcej, po czym w przyszłym roku ani tygodniówki w styczniu ani PLE ale za to Arabia będzie miała 3 gale za rok, Chiny też mają mieć za rok czy dwa choć WWE w ogóle tam nie jeździ... Nagradzajmy jednak miejsca gdzie ludzie dają z siebie wszystko żeby założyć na coś więcej a nie tylko finansowo się patrzy

Edytowane przez GGGGG9707
  • Dzięki 3

1 godzinę temu, Nialler napisał(a):

Już gadają, że jest ogromna szansa na HBK'a, Undertakera, SCSA czy właśnie Rocka. Wiem, że to już nie attitude era i to będą gnioty pod kątem ringowym, ale zadziała już sama nostalgia i fajnie będzie chyba na to popatrzeć.

Teraz nie wiem czy próbujesz nas przekonać do tej gali czy raczej ją obrzydzić:D Wiem, że komuś to pewnie się spodoba, ale ja ostatnie czego chcę to oglądać ich po raz kolejny wracających do ringu. Jeszcze ten Rock ujdzie w tłoku, ale nie wyobrażam sobie powrotu przykładowo Takera, zaś o HBK nawet nie wspominając. Choć to jest wrs i jak WWE będzie chciało to nawet niech robią im rewanż Takera z HBK. Jak się bawić to się bawić:diabel:

...

• Reputacja:   132

3 minuty temu, MattDevitto napisał(a):

Teraz nie wiem czy próbujesz nas przekonać do tej gali czy raczej ją obrzydzić:D Wiem, że komuś to pewnie się spodoba, ale ja ostatnie czego chcę to oglądać ich po raz kolejny wracających do ringu. Jeszcze ten Rock ujdzie w tłoku, ale nie wyobrażam sobie powrotu przykładowo Takera, zaś o HBK nawet nie wspominając. Choć to jest wrs i jak WWE będzie chciało to nawet niech robią im rewanż Takera z HBK. Jak się bawić to się bawić:diabel:

Im dłużej czytam te swoje wypociny to jednak żadnego usprawiedliwienia tu nie ma :D
Na pewno morale w szatni będzie wysokie, bo przecież taki Breakker, Hayes, Reed, (tu wstaw kogokolwiek poniżej 30) to będzie przyszłość fedki i main eventer WMki prawda?
Co? Undertaker? 2017? Nieeee, to 2027 a no doooobra. Zasłużył. My za młodzi jeszcze. Niech te Michaelsy z Takerami się wyszaleją jednak póki są jeszcze młodzi. (aczkolwiek run Stinga w AEW mi siadł przekozacko).
No tu nie ma argumentów. Macie rację. WMka w Arabii to będzie bullshit. Obrzydziliście mi już optymizm. Zadowoleni jesteście? :D

• Lubię to 1
  • Haha 1

24 minuty temu, Nialler napisał(a):

Zadowoleni jesteście? :D

tumblr_lvvswzQTpa1r80f7bo2_250.gif

• Haha 1

...

• Reputacja:   112

Wow, nie sądziłem że ktokolwiek może mieć podejście podobne do tego które ma @ Nialler . Dablju doi od fanów mnóstwo kasy dając w zamian niewiele, żeby nie powiedzieć nic, rzucając jakieś ochłapy aby się podniecili niezdrowo (czekam na ceny biletów do Gdańska, coś czuje że mocno się zdziwimy). londyn to powinien być oczywisty wybór na WMkę już lata temu, ale kasy nie dadzą tyle co Arabusy. Ogladając te gale przyzwalasz po cześci na tą patologię jaka sie dzieje w tych krajach. TKO coraz mocniej przesuwa granicę którą może wyzyskać fanów którzy sie nie buntują. Ciekawe kiedy pałka się przegnie.

Całe szczęście że mamy AEW, które mi przywróciło radość z wrestlingu takie jak miałem z 15 lat temu.

• Dzięki 1

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

• Reputacja:   85

Hulkster jeszcze dobrze nie ostygł, to akurat niech go wyciągają, sypną flotą i jakaś walka z Flairem na tej WrestleManii.

11 godzin temu, Nialler napisał(a):

(aczkolwiek run Stinga w AEW mi siadł przekozacko)

Tam się wszystko zgadzało. Jak się żegnać, to właśnie w taki sposób jak zrobił to Sting (i Tony). Pięknie to wspominam. 

• Lubię to 2

11419143584d2847a0e25f5.jpg