Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 200
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W dniu 5.08.2025 o 08:31, vieiraa55 napisał(a):

że jest mocno nijaka i Hunter pushuje ją na siłę.

Najwidoczniej widział coś, czego większość na pierwszy rzut oka nie zobaczyła.

W dniu 5.08.2025 o 08:31, vieiraa55 napisał(a):

Jaki jest teraz odbiór Lyra Valkiria?

Dobry. Duża to zasługa tej przereklamowanej, która mocno się o to postarała. Zobaczymy, w jakim to kierunku dalej pójdzie. Jestem spokojny, że Lyra będzie ważną zawodniczką dla dywizji kobiet w najbliższych latach, a Hunter i jego ekipa wiedzą, co robią.

21 godzin temu, Kaczy316 napisał(a):

Plotki głoszą, że Drew i Logan wygrali dzięki Jelly'emu Rollowi, w sensie ponoć On powiedział Triple H'owi, że chcę przegrać, bo jest celebrytą i mu to nie zaszkodzi

Miło. Jeżeli to prawda, to piosenkarz na plus. Byłem mocno zadowolony, że Drew i Logan nie zostali na SummerSlam uwaleni.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   889
  • Styl:  Jasny

22 godziny temu, GGGGG9707 napisał(a):

Priest (ale on dawno niczego wielkiego nie wygrał)

E tam, wygrał feud z Drew pod koniec Maja po potężnym Con-Chair-To :D 

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

2 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

E tam, wygrał feud z Drew pod koniec Maja po potężnym Con-Chair-To :D 

Już zdążyłem zapomnieć o tym 😆

Dziwna sprawa z Priest'em, Title run miał dobry, potem nie kończący się feud z Bálor'em który z czasem zrobił się nudny ale ogólnie reakcje zbierał, WWE było z niego bardzo zadowolone, miał ugruntowaną pozycję Main Eventera i nagle... Przenosiny na SmackDown i praktycznie Midcard i mniejsze feudy. Nawet jak ma jakiś duży feud z kimś pokroju Drew czy Black to ma się wrażenie że to feud w tle, który nie jest tak ważny. 

Z innej beczki żeby coś do tematu wnieść, Kross'a nie było w szatni na RAW a w weekend kontrakt mi się kończy więc do widzenia (niestety, bardzo go lubiłem) ALE dzisiaj pojawiły się wieści że niby dostał dobrą ofertę kontraktu ze Scarlett i niby mają zostać. Do tego Heyman w jakimś wywiadzie bardzo go chwalił za naturalną reakcję, porównał aktualną kampanię WeWantKross do SCSA czy Bryana i mówi że Kross jest Amazing.

• Lubię to 1

49 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Dziwna sprawa z Priest'em, Title run miał dobry, potem nie kończący się feud z Bálor'em który z czasem zrobił się nudny ale ogólnie reakcje zbierał, WWE było z niego bardzo zadowolone, miał ugruntowaną pozycję Main Eventera i nagle... Przenosiny na SmackDown i praktycznie Midcard i mniejsze feudy. Nawet jak ma jakiś duży feud z kimś pokroju Drew czy Black to ma się wrażenie że to feud w tle, który nie jest tak ważny. 

Też mnie to zaskoczyło, miałem wrażenie, że Priest jest już stałym main eventerem, w sumie można powiedzieć, że jest, ale ma podobną pozycję do Drew z 2023 mam wrażenie.

50 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Z innej beczki żeby coś do tematu wnieść, Kross'a nie było w szatni na RAW a w weekend kontrakt mi się kończy więc do widzenia (niestety, bardzo go lubiłem) ALE dzisiaj pojawiły się wieści że niby dostał dobrą ofertę kontraktu ze Scarlett i niby mają zostać. Do tego Heyman w jakimś wywiadzie bardzo go chwalił za naturalną reakcję, porównał aktualną kampanię WeWantKross do SCSA czy Bryana i mówi że Kross jest Amazing.

Osobiście Kross mnie nie jara, w sensie dałem się trochę nabrać na to promo z weekendu WM i faktycznie jarałem się tym, ale wszystko to jakoś rozsypało się po tym jak gość wszedł do ringu, jego walki się okropnie ogląda i mówię to jako fan psychologicznej akcji w ringu, gdzie uwielbiam walki zawodników jak Bray Wyatt, Dean Ambrose, Randy Orton, CM Punk, Gunther, ogólnie zawodników, którzy budują wiele swoich walk właśnie na psychologii ringowej, a u Krossa....no nie czuję tego kompletnie, gość wchodzi do ringu i dla mnie cała magia pada, ale to standardowo subiektywne zdanie, bo widać, że zdecydowana większość ludzi nie tylko w US go kupuję i to bardzo, więc jestem w mniejszości.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

49 minut temu, Kaczy316 napisał(a):

Osobiście Kross mnie nie jara, w sensie dałem się trochę nabrać na to promo z weekendu WM i faktycznie jarałem się tym, ale wszystko to jakoś rozsypało się po tym jak gość wszedł do ringu, jego walki się okropnie ogląda i mówię to jako fan psychologicznej akcji w ringu, gdzie uwielbiam walki zawodników jak Bray Wyatt, Dean Ambrose, Randy Orton, CM Punk, Gunther, ogólnie zawodników, którzy budują wiele swoich walk właśnie na psychologii ringowej, a u Krossa....no nie czuję tego kompletnie, gość wchodzi do ringu i dla mnie cała magia pada, ale to standardowo subiektywne zdanie, bo widać, że zdecydowana większość ludzi nie tylko w US go kupuję i to bardzo, więc jestem w mniejszości.

U niego głównie postać robi swoje. Postać ma dobrą i świetnie ją odgrywa. Ringowo mnie też nie przekonuje mimo że jestem jego fanem. Ale to też trochę kwestia bookingu, nie wiem czy oglądałeś NXT za czasów jak Kross tam był ale jego walki były dobre (zwłaszcza z Dijak'iem) dlatego że dominował i walki były na zasadzie "czy ktoś go powstrzyma" a nie "czy Kross wreszcie wygra". Jakby teraz go bookowali na dominatora to dużo lepiej by się go oglądało.

• Lubię to 2

17 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

nie wiem czy oglądałeś NXT za czasów jak Kross tam był ale jego walki były dobre (zwłaszcza z Dijak'iem) dlatego że dominował i walki były na zasadzie "czy ktoś go powstrzyma" a nie "czy Kross wreszcie wygra". Jakby teraz go bookowali na dominatora to dużo lepiej by się go oglądało.

Właśnie problem w tym, że Krossa w NXT nie oglądałem, bo załapał się akurat na czas, kiedy jedynie śledziłem wyniki od czasu do czasu co się dzieję w WWE, bo nie potrafiłem tego oglądać w czasach pandemicznych, ale może tak by było, ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, przez brak tego oglądania w tamtym okresie.

Top 3 Walk 2k18

2 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

Właśnie problem w tym, że Krossa w NXT nie oglądałem, bo załapał się akurat na czas, kiedy jedynie śledziłem wyniki od czasu do czasu co się dzieję w WWE, bo nie potrafiłem tego oglądać w czasach pandemicznych, ale może tak by było, ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, przez brak tego oglądania w tamtym okresie.

Aaa ok, Kross błyszczał tylko w NXT właśnie. W WWE zawsze coś szło nie tak, booking (przegrana z Hardy'm w debiucie) / gimnick (gladiator) / coś z nim nie tak (mówił że podczas pierwszego pobytu w WWE byk zbyt miłym gościem, siedział cicho w szatni i się nie wychylał) i tak naprawdę nigdy nie mógł pokazać potencjału. 

Polecam ci obejrzeć jego walkę z Dijak'iem bo tam jest brutalność, jest psychologia ringowa, emocje + to było w trakcie feudu Kross / Keith Lee (Dijak i Lee trzymali się razem) i dla mnie to chyba najlepsza walka Kross'a (choć w NXT miał sporo ciekawych starć).

• Lubię to 2

• Reputacja:   379

W dniu 7.08.2025 o 23:13, GGGGG9707 napisał(a):

U niego głównie postać robi swoje. Postać ma dobrą i świetnie ją odgrywa. Ringowo mnie też nie przekonuje mimo że jestem jego fanem. Ale to też trochę kwestia bookingu, nie wiem czy oglądałeś NXT za czasów jak Kross tam był ale jego walki były dobre (zwłaszcza z Dijak'iem) dlatego że dominował i walki były na zasadzie "czy ktoś go powstrzyma" a nie "czy Kross wreszcie wygra". Jakby teraz go bookowali na dominatora to dużo lepiej by się go oglądało.

Tak samo był rozpisywany Krzyżak w TNA (Killer Cross) i oglądało się go wtedy zacnie. Odkąd robią z niego pizdeusza i tak też rozpisywany jest w ringu, to oczy krwawią, kiedy się ogląda to gówno :oczy:

Edytowane przez -Raven-
  • Lubię to 2

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1 369

We Wrześniu podobno będzie gala PLE:

WWW.POSTWRESTLING.COM

WWE will be adding a premium live event in September on the same day as AEW’s All Out pay-per-view.

Bad Blood? 

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   1 369

Ciekawe ile w tym prawdy

...

9 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Ciekawe ile w tym prawdy

Jak zawsze trzeba z dystansem. Natomiast jeżeli jest, w tym cień prawdy to jak nic teraz trzeba dać tytuł Ripley :classic_smile: (Żart) I pomyśleć, że w jednym z tematów pisałem, że nie bardzo jest czas, żeby Ripley na Gali Premium w Perth już pojawiła się jako mistrzyni, ale być może los zdecydował inaczej. Tak już na serio to Steph vs. Iyo na Clash in Paris o złoto i tyle.

Może tutaj dowiemy się więcej:

WWW.WRESTLINGINC.COM

After her match was suddenly canceled before Raw, Naomi and husband Jimmy Uso are set to appear together on a major WWE podcast this Thursday

WeAreSoBack.png

Podobno od dawna było planowane aby ostatnia walka Ceny odbyła się na SNME w połowie grudnia. 

Jednak, jak podają amerykańskie media, w WWE zaczęły się dyskusje nad zorganizowaniem pożegnalnej gali PLE Ceny 27 grudnia. Nie wiadomo czy SNME będą chcieli przenieść na tę datę czy będzie to zupełnie inna gala.

Ciekawe jednak jest to, iż tego dnia odbywać się będzie AEW World's End więc możemy mieć 2 rundy bezpośrednich starć PLE WWE / AEW (wrzesień i grudzień).

18 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Jednak, jak podają amerykańskie media, w WWE zaczęły się dyskusje nad zorganizowaniem pożegnalnej gali PLE Ceny 27 grudnia.

Byłoby spoko, bo takiego kalibru zawodnik zasłużył, aby kończyć karierę na gali Premium.

Cytat

Per WrestleVotes, NBC is pushing for John Cena’s retirement match to take place on Saturday Night, December 13, in Boston.

Czas pokaże. 

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

Nie wiem gdzie to dać to napiszę tu.

Paweł Boryss Borkowski nie żyje...

• Smutny/a 1