Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   685
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Myślałem, że MCMG podpisali się już z AEW!? :damn:

FB_IMG_1720372045040.jpg

WWE dyskutuje nad wprowadzeniem osobnych mistrzostw US i Intercontinental dla kobiet. 

W sumie naturalna kolej rzeczy. Poszedłbym nawet o krok dalej i zrobił osobny brand tylko dla płci pięknej. :P

• Reputacja:   751
  • Urządzenie:  Windows

W dniu 7.07.2024 o 17:10, IIL napisał(a):

Poszedłbym nawet o krok dalej i zrobił osobny brand tylko dla płci pięknej. :P

Rozwiń  

Jeszcze trochę i może dojść do takiego momentu, że faktycznie będzie trzeba to zrobić - w samym NXT jest już teraz bardzo ciasno, a dzisiaj wiele zagranicznych serwisów podaje kolejny duży news w tej materii.

• Lubię to 1

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

Dosyć szybko po Forbidden Door taka informacja odnośnie Stephanie. Mam nadzieję, że nie odbije się to na relacji AEW/CMLL. Dopiero co nieźle ja wypromowali...

• Reputacja:   287

To samo pisali o Kamile a nie pojawiła się w WWE ani AEW.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   270

W dniu 10.07.2024 o 19:41, IIL napisał(a):

Dosyć szybko po Forbidden Door taka informacja odnośnie Stephanie. Mam nadzieję, że nie odbije się to na relacji AEW/CMLL. Dopiero co nieźle ja wypromowali...

Rozwiń  

Już się odbiło. Zarówno Skosy jak i Meksy zerwali z nią współpracę w trybie natychmiastowym i pozbawili pasów. Nie dali jej nawet jobnąć z tytułów. Foch poszedł na maksa.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   751

Pozamiatane

• Lubię to 1

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   686

Miło. Im więcej utalentowanych zawodniczek, tym lepiej. 

Ostatnio gdzieś czytałem, że kontrakt Jordynne Grace kończy się jakoś w Styczniu. Niby współpraca WWE-TNA układa się znośnie, ale chyba w takim wypadku skrupułów nie będzie. Jak jest okazja do ściągnięcia takiej zawodniczki do siebie, to trzeba tak zrobić. Zobaczymy.

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

Dobra jakieś tam ploty:

Motor City Machine Guns:

Survivor Series 2024:

Pokaż ukrytą zawartość

Jimmy Uso:

Pokaż ukrytą zawartość

A na koniec Roman:

Pokaż ukrytą zawartość

• Lubię to 1

Natalya zostaje:

Wcześniej wklejałem info na ten temat od PWN. Teraz WON:

• Dzięki 1

Bobby Lashley:

Może to jakiś work. Ciężko w to uwierzyć. 

O MVP było ostatnio głośno, gdy odniósł się do braku chęci Triple H do przywrócenia The Hurt Business. Można tam też coś znaleźć na tle rasowym...

WWW.WRESTLINGINC.COM

WWE star MVP doesn't hold back in his assessment of The Hurt Business being broken up by Vince McMahon and then never put back together by Triple H.

Może obie te sprawy mają ze sobą coś wspólnego?

Triple H i Nick Khan spotkali się z burmistrzem Londynu, Sadiq Khanem. Celem była organizacja WrestleManii w stolicy UK. Miejscówki na następne dwa lata są już zaklepane - WrestleMania 41 odbędzie się w Las Vegas (2025), a WrestleMania 42 w Indianapolis (2026). 

Jest szansa na 2027 rok. Warto jednak dodać, że również Arabia Saudyjska stara się o organizację tego PLE w ramach rozszerzenia obecnej umowy z WWE.

WWW.F4WONLINE.COM

Image: Daily Star While thought of as a longshot when first brought up, the 2023 dream of John Cena to bring WWE WrestleMania to London may be closer to becoming a reality after all.

Z innej beczki, to lokalne media zapytały Triple H odnośnie statusu Bobby Lashley'a i MVP w WWE, ale nie uzyskały komentarza w tej sprawie. 

Następnym zawodnikiem jakiego WWE ma zamiar wysłać do Pro Wrestling NOAH jest Finn Balor. Irlandczyk liczy na walkę z Naomichi Marufujim z którym stoczył trzy walki w przeszłości... 

Daty i oceny poprzednik walk:

image.png

Od razu przypominają się stare dobre czasy... Ach, ta wejściówka Balora do "The Best Aronund"... ;) Moja ulubiona walka Devitt vs Marufuji z SuperJ Cup 2009:

• Lubię to 1

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Zero hour bardzo przyjemny Trios match wszyscy się pokazali no i w końcu wrócił Bowens z nowym theme songiem tylko ja bym to inaczej rozegrał Caster powinien wygrywać te wszystkie open challenge a na PPV przegrać właśnie z Bowensem.   Główna karta opener świetne stracie z bardzo mocno rozpisanym Kevinem wiadomo, że wygrać musiał Will, ale walka miodzio. Walka o pasy tag team nie miałem żadnych oczekiwań i wynik ani przez moment nie był nie pewny. MJF chce robić z MVP biznes, więc jego pojawienie się nie było z dupy. Akceptowalne heelowe zagranie. Mercedes Moné vs. Julia Hart - przyjemna walka bez szału z boczem Moneciary, ale i tak bez bolesny seans. Spoko walka o pasy Trios z przewidywanym heel turnem FTR no to co raz bliżej FTR vs Cope i Cage. Następnie walka o pas kobiet szczerze bardzo dobrze wypadła Megan Bayne dla mnie przyszła mistrzyni ma wygląd jest duża a przy tym dobra w ringu aż były momenty gdzie pomyślałem a może już dzisiaj na nią postawią. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe kolejne solidne stracie tej dwójki ich chyba czwarta walka nie schodzą poniżej pewnego poziomu. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) przysypiałem na tej walce najwyższy czas aby Jericho na trochę zniknął z TV zrobi to dobrze jemu i rosterowi. Przekombinowana końcówka. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole w końcu do singlowego złota się doczłapał Cole. Walka z psychologią ringową, więc temp rwane. Prywatnie uważam, że Ricky Starks jako mistrz TNT robiłby lepszą robotę niż Garcia i wolałbym żeby się zamienili miejscami w federacjach, ale nie rządzę w AEW. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey, ale to był banger co za tempo cały czas coś się działo nie wiem kiedy pół godziny zleciało. Face to face Okada vs Omega moje przewidywania walki unifikacyjnej raczej sie sprawdzą. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland choć rozum mówił Mox to serce postawiło w typerze na Swerva pomyślałem a może na ALL IN zrobią rewanż za zeszłoroczne stracie Will vs Strikland o pas, ale tym razem wygra Will bo, że Ospreay wygra Owen Hart w tym roku to jestem pewien i to on jednak skroi z pasa Moxa. Interwencja Bucksów nie była z dupy jak znikali 6 miesięcy temu i niszczyli te papiery to właśnie przy pojawieniu się grupy Jona zobaczymy jak to pociągną. Żaden Darby nie skroi Moxa po powrocie z wspinaczki tylko Will. Dobra gala na 10 walk głównej karty 2 słabsze a reszta dobra, bardzo dobra lub genialna czyli 3 way z Omegą i resztą.  
    • Grins
      No nie byłbym tego taki pewien, tutaj dostaliśmy solidny segment gdzie Rollins powiedział kilka gorzkich słów w kierunku Heymana, nie zapominajcie ogółem że Heyman prawie od zawsze był Heelową postacią i się wgl nie zdziwię jak zrobi w chuja Punka i Romana przez co Rollins to wygra, takie mocne pierdolniecie nikomu nie zaszkodzi wręcz przeciwnie wzbudzi jeszcze większe zainteresowanie aby obejrzeć tą walkę a po dzisiejszym segmencie szansę Rollinsa stale rosną. Wracając do samego segmentu, sztosik i to bardzo mocny obejrzałem go w całości i na prawdę Rollins zajebiście się wkręcił w ten program, mimo że dostaliśmy tak mało segmentów jeśli chodzi o ten konflikt to i tak uważam że to jeden z najlepiej prowadzonych programów jeśli chodzi o RTWM, solidne proma, segmenty czego chcieć więcej? I muszę przyznać że ten program zapadnie mi w pamięci, ogólnie dodatek w postaci Heymana w tym programie to istny majstersztyk i ogólnie Amerykańska widownia chyba podłapała Europejski Vibe'ki i zaczęli nawet śpiewać " Roman Reigns " przyszły czasy że Amerykańce zaczęli się uczyć od Europejczyków jak dopingować i chantować  Ale i tak nie dorastają nam do pięt.  Bez przesady to tylko i wyłącznie wina WWE że nie potrafili rozpisać solidnie Jey'a w tym programie, gdyby rozpisali to tak brutalnie od samego początku to nie byłoby tych wpadek, ja tam ogólnie nic do Yeetmana nie mam, typ ma charyzmę i ogólnie dobrze mi się ogląda jego walki i nawet jak prowadził program z Romanem to był fajnie rozpisany, tutaj zawinął booking i to nie jest już wina samego Jey'a...  Wracając do segmentu okej, Jey dał słowo że obudzi w sobie złość podczas WM i skopie dupę Gunther'owi  Jeśli za tydzień dostanie wpierdol to na WM wyjdzie już z pasem, jeśli skopie dupę Guntherowi za tydzień to przejebie tą walkę, no zobaczymy jak to wszystko się potoczy.  Ja pierdole Bron co za spear'a wykonał Carlito z pewnością zapadnie mi to w pamięci, widzę że idą we walkę wieloosobową mam nadzieje że to będzie Ladder Match wtedy to będzie totalny rozpierdol.  Women's World Championship podpisanie kontraktu po raz 1000 raz  No ogólnie trzeba się przygotować na najgorszy scenariusz czyli Biancka z pasem ale publika co raz bardziej na nią buczy, niech nie zwlekają i dadzą jej ten Heel Turn w końcu.  Poza tym chuj w dupę Hunterowi że po powrocie do Hamburgerowni starają się robić tak dobre show a w Europie robili wszystko na jedno kopyto i cały program Ceny z Cody'm wyszedł średnio jedna z największych atrakcji a nie ma na tą walkę żadnego polotu i to jest chujowe. 
    • PTW
      MISTRZOWSKIE WYZWANIE NOWEGO CZEMPIONA! Najszybszy wrestler w Polsce ukoronował miesiące ciężkiej pracy zwycięstwem w Ladder Matchu i został pierwszym w historii mistrzem PTW Underground. To legendarne starcie zostanie w naszych głowach i sercach na zawsze, ale nie ma czasu na oddech - teraz trzeba bronić pasa i udowodnić światu, że zdobycie go nie było dziełem przypadku! PTW Underground Championship Match Max Speed vs. Conte Pierwszym rywalem, który będzie próbował wyszarpać Maksowi mistrzowski tytuł będzie nikt inny jak Conte McStevenson - włoski gladiator, który w tempie porównywalnym do Speeda zdobywa poklask i uznanie na terenie Italii, a w planach ma szarżę na całą Europę. Misja ambitna, owszem, ale wykonalna z bardzo prostego powodu - Conte jest bardzo trudny do powstrzymania! Przekonał się o tym między innymi Spartan PTW, który na włoskiej ziemi podejmował gospodarza, a ich walka była niezwykle zaciętą i wyrównaną batalią. Jak Włoch poradzi sobie u nas z przeciwnikiem o zupełnie innym stylu walki? Czy Max Speed potwierdzi mistrzowską klasę, czy przyjdzie mu rozstać się z tytułem już teraz? Wpadajcie w sobotę, by zobaczyć ten fenomenalny pojedynek na żywo! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
    • PpW
      Po druzgocącej zdradzie Vica Goldena na gali "Teraz Albo Nigdy" jedyne czego chce Gabriel Queen to odpowiedzi, ale zamiast nich czeka go kolejne wyzwanie 🙀🤯 Oskar Alexander, pierwszy towar eksportowy Ewenement Dojo jest większy, silniejszy no i... w odróżnieniu od Gabrysia, nadal ma kogoś w swoim narożniku 🥶 Ale czy to wystarczy, aby pokonać "Gwiazdę Poranną" polskiego wrestlingu, człowieka który był o włos od zakończenia najbardziej dominującego panowania w historii polskiego wrestlingu? 🤩 Gabriel Queen vs Oskar Alexander, już 30 Kwietnia w samym centrum Warszawy na gali PpW: Ostatnia Prosta 🔥🔥🔥 Bilety dostępne na stage24 i ppw-ewenement.pl 🎟 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...