Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   876
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

12 minut temu, Grins napisał(a):

Tylko tutaj to się obecnie nie klei bez sensu by było jakby Cody odpuścił sobie głównego złoto na SD i ruszył po główne złoto na RAW tym bardziej że ma teraz na pieńku z Fatu i Drew'em dalej.

W kwestii obecnych story to masz racje, ja to podałem bardziej jako takie fantasy, bo jakby WWE chciało to jak najbardziej mogłoby takie coś zrealizować, Roman wygrywa RR i wybiera Drew, więc główne złoto SD zajęte, a Cody próbuję sobie to odbić wygrywając EC i shota na WHC, przy obecnym poziomie story w WWE to ten pomysł jest mniej więcej na tym samym poziomie, przeciętny w większości, ale jest, ale jak mówię to bardziej takie fantasy moje i luźna sugestia.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   936
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

@ GGGGG9707  potwierdzono udział AJ Stylesa i CM Punka w Brukseli. Czyli bilet trzeba ogarnąć, bo to ostatnia szansa na zobaczenie występu AJ'a przed emeryturą... :)

Spoiler

• Lubię to 2

• Reputacja:   375

W dniu 12.01.2026 o 18:15, Kaczy316 napisał(a):

Też mi się wydaję, że w to pójdą niestety to jest bardziej niż pewne, Drew straci tytuł na EC lub na jakimś SD w drodze do WM, nie zdziwi mnie jak przez ingerencję Jacoba i według magicznego bookingu WWE to Drew zapomni o tytule na okres WM i zgaduję, że nawet po WM długi czas i skupi się na Jacobie, a rewanż może dostanie, ale kiedy to nie wiadomo i na WM dostaniemy to Cody vs Roman III

A ja stawiam, że pójdzie to w stronę triple threata i na WM-ce pójdą w kierunku Drew vs. Kodeusz vs. Fatsik. Robienie kolejnej odsłony Romeo vs. Rhodes to jak permanentny Kevin sam w domu, na Święta. Niby spoko komedia i zawsze można się pośmiać, ale człowiek już tym rzyga.

Inna sprawa, że WM-ka będzie u turbaniarzy, tak więc mogą postawić na star power, nie patrząc na jakikolwiek sens zestawień (żeby zrobić dobrze swoim petro-dobroczyńcom)

• Lubię to 2

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   711

11 godzin temu, -Raven- napisał(a):

A ja stawiam, że pójdzie to w stronę triple threata i na WM-ce pójdą w kierunku Drew vs. Kodeusz vs. Fatsik. Robienie kolejnej odsłony Romeo vs. Rhodes to jak permanentny Kevin sam w domu, na Święta. Niby spoko komedia i zawsze można się pośmiać, ale człowiek już tym rzyga.

Inna sprawa, że WM-ka będzie u turbaniarzy, tak więc mogą postawić na star power, nie patrząc na jakikolwiek sens zestawień (żeby zrobić dobrze swoim petro-dobroczyńcom)

Dave Meltzer niby uważa że nie będzie walki Roman/Cody i wszystko uległo zmianie po tym jak szkot zdobył tytuł, w sumie Roman to powinien dalej toczyć tą swoją batalię z The Vision to będzie kompletna głupota jak to od tak oleje i sobie pójdzie po Cody'ego... Więc ten Triple Theart byłby najlepszy wyjściem na WM :) A jakby jeszcze Fatu zdobył tam pas to uznałbym to za najlepsze WM od lat. 

Co u turbiniarzy to widzę tylko tak The Rock vs Roman, Sami idzie po jakiś z głównych pasów, no i ewentualnie Punk vs Austin bo Arabusy chcą dwie wielkie gwiazdy Ery Attitude więc obstawiam że padnie na Austina i The Rocka bo na kogo by innego? 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   1 179

18 godzin temu, -Raven- napisał(a):

Vegas.

Do gali u tak zwanych Turbaniarzy (WM 2027) to Drew pewno już nie będzie miał złota.:classic_smile:

Sam pomysł nie jest zły, bo fajnie byłoby zobaczyć Fatu w tak renomowanej walce z drugiej strony zestaw Drew vs. Blondas zaczyna się przejadać (Mówię o sobie. Może innych ten program jeszcze nie zmęczył) Drew wreszcie wygrał złoto i powinien iść w inną stronę(Oddalić się od Blondasa)

Drew vs. Fatu o pas i Blondas vs. Roman bez pasa na szali i szklanka do połowy pełna:classic_smile:Pytanie czy WWE miałoby jaja zrobić taką walkę bez tytułu do zdobycia.

Zobaczymy co WWE wymyśli. Póki co start tego roku zaskakująco pozytywny. 

Znając życie skończy się na walce Roman vs. Blondas o mistrzostwo. Jeszcze zdążą przed WM przerzucić złoto na kogoś z dwójki Cody/Roman.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   711

4 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Drew vs. Fatu o pas i Blondas vs. Roman bez pasa na szali i szklanka do połowy pełna:classic_smile:Pytanie czy WWE miałoby jaja zrobić taką walkę bez tytułu do zdobycia.

Ten tytuł trzeba w końcu uwolnić od Cody'ego i Romana bo ile można? Za pewnie sam Cody jest za takim pomysłem bo nie chce żeby jego postać się przejadała bo dobrze wie jak kończy się taki booking, wzbudza to negatywne na stroję wśród fanów, już podbił statystykę wygrał tytuł dwa razy pewnie i 3 raz wygra, Roman to już wgl ma podbitą statystykę z tym tytułem że mu te świecidełko nie jest już do niczego potrzebne no chyba na pożegnalny run ale na to jeszcze przyjdzie pora.

Muszą się ogarnąć, bo powoli większość zawodników obiera kierunek " emerytura " trzeba wypromować kilka nazwisk pierwsze nazwisko to Fatu, Drew to sobie powalczy jeszcze dobrych parę lat i jeszcze nie raz zdobędzie to złoto jak dobrze teraz poprowadzą, do rosteru dołączyły nowe twarze Oba Femi, Trick Williams na nich też powinni stawiać, do tego Black cały czas kręci się gdzieś tam w tyle już jakiś czas temu mówił że ma na oku mistrzostwo, do tego jeszcze wrócił Cardona w zupełnie nowej postaci... Więc po co wiecznie męczyć nas Cody'm albo Romanem z tytułem? Po co? Im to nie jest porzebne bo osiągnęli przy tytule wszystko co mogli, jeszcze wraca Jericho i nie wiadomo czy nie dadzą mu jakiś pożegnalny run przed zakończeniem kariery.

Co u Arabów to tam żaden pas nie będzie grał głównej roli bo jeśli oni chcą sprowadzić Austina i The Rocka to cały Main Event pierwszego i drugiego dnia będzie kręcić włoku nich, więc pasy mogą się w końcu uwolnić od tych samych mord. 

Wgl teraz jest idealny moment na przywrócenie Broken Dreams Drew'owi, lepszego nie będzie. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   206

@IIL w Brukseli w Main Evencie Cody vs Drew NO DQ o pas

• Dzięki 1

• Reputacja:   1 179

Powerhouse Hobbs i WWE:

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   309
  • Urządzenie:  iPhone

Co tam macie zapowiedziane?

wrestlers-on-the-road.jpg

Z walk potwierdzono jedynie Drew McIntyre vs Cody Rhodes w No DQ i CM Punk vs Bronson Reed. Poza tym będzie też AJ Styles, Gunther, Jey Uso i pozostały line up z Gdańska.