Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne

Newsy, plotki, spekulacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   713
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ja sobie dzisiaj odświeżyłem wspomnienia, z biegem czasu ten powrót staje się co raz bardziej epicki! Szkoda że to wszystko się potoczyło możliwe że Wyatt teraz byłby główną atrakcją na RAW albo SmackDown... Jakoś nie mogę tego przetrawić że tak nie udolnie prowadzą Wyatt Sicks przecież tutaj aż się prosić aby chwycić po stare zagrywki Braya przywrócić chociażby jednorazowo Firefly Fun House w końcu Uncle Howdy uwolnił wszystkich uczestników tego programu przecież można byłoby śmiało manipulować Solo na różne sposoby, przykre że nie potrafią tego rozpisać konkretnie, może coś kiedyś ruszy bo z Wyattem też był takie epizody że chwilowo przymulali z jego bookingem, jeśli Howdy wygra z Solo to znaczy że mają wobec niego jakieś plany, jeśli już chcą podłożyć Wyatt Sicks niech to zrobią w tagu ale solo niech Howdy pokona Solo... 

Edytowane przez Grins

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   313

• Reputacja:   318
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Przedsmak trylogii Rhodes - Reigns. :D 

Cena.jpg

• Reputacja:   1 181

Gala PLE we Włoszech, o której kiedyś tam coś wrzucałem podobnież 31 maja:

Cytat

Per WrestleVotes, WWE is set to host a PLE in Italy on Sunday, May 31, 2026, at the Inalpi Arena in Turin.

WeAreSoBack.png

Vince Russo udzielił jakieś kontrowersyjnej wypowiedzi w której stwierdził że to może być koniec Triple H'a w WWE :D Wiadomo Russo to nie jest jakiś wyznacznik kreatywności ale tutaj może i ma rację, nie żeby coś ale WWE już nie rządzi Vince i jak będą próbowali kogoś uwalić za chujowy produkt to cała wina spadnie na Triple H'a, ogólnie nie wiem z czego to wynika bo wątpię żeby TKO ingerowało w sam booking, bardziej bym mógł rzec że ingerują w to kto ma się znajdować wysoko w karcie niż w to jak ma być zabookowana dana historia no i tutaj cała wina spada na Triple H'a który nie potrafi poprowadzić czegoś na dłuższą metę ma pod sobą w CT takich ludzi jak Roode, Abyss i nie potrafi skleić coś co mogłoby się trzymać kupy, w takim razie to kto odpowiadał za NXT że ten produkt tak się różnił od tego co widzimy w głównym rosterze? To jest właśnie zastanawiające, kolejna sprawa to AEW wiadomo pod względem oglądalności czy publiczności nigdy nie dościgną WWE ale pod względem jakości? Czemu by nie? Jeśli produkt idzie w dobrym kierunku to i tak będzie dochodowy a stary Khan będzie dalej w to inwestował, jeśli produkt będzie się dobrze prezentował to w tej kwestii WWE będzie miało problem bo jeśli coś prezentuje się jak gówno no to sorry prędzej czy później przyjdzie taki czas w którym to się pojawi więcej kontrowersyjnych ocen, obecnie sytuacja po przegranej Cena opadła ludzie już lekko stonowali ale wątpię że nie znajdzie się ktoś kto po prostu stwierdzi że to była chujnia, w całej tej sytuacji nie zawinił Gunther a booking, ogólnie zobaczymy jak to będzie podczas RTWM skróty zawsze obejrzę ale no coś czuje że nie będzie powalać, uważam że w 2026 roku to AEW będzie dominować jeśli chodzi o produkt w tym roku też mega mocno się przyłożyli odnaleźli swoją drogę i z tego powodu bardzo się cieszę. 

A może jest tak że Triple H robi to po prostu celowo bo wie że WWE to nie jest już ich rodzinny biznes i ma wyjebane, w końcu jest tam tylko pracownikiem więc nie musi się tak przykładać bo jak Vince rządził to NXT to akurat on zarządzał i był tam bossem tutaj jest już zwykłym pracownikiem od bookingu... 

• Lubię to 2

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   212
  • Styl:  Jasny

Po prostu HHH w NXT miał wolną rękę i widać było jakość. 2022 rok, HHH przejmuje władzę i jakość najlepsza od lat. Swiet je się ogląda WWE, nagle wraca vince i znowu spadek jakości. Potem TKO wchodzi i jakość coraz bardziej się sypie.

Wytłumaczenie jest ewidentne, ktoś mu miesza i on nie może robić po swojemu. 

Prosty przykład Road to WM40 : Triple H miał plany na wszystko od miesięcy. Nagle idzie sobie Rock i uważa że walczy z Reigns'em. Miesiące planowania rozwalone. Rock od WM40 ostro miesza w WWE i ciągle zmieniał plany. Od paru miesięcy już się nie wtrąca ale patrząc że jakość nie idzie w górę a nawet spada to Triple H ewidentnie nie ma wolnej ręki.

• Lubię to 3

Godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

Po prostu HHH w NXT miał wolną rękę i widać było jakość. 2022 rok, HHH przejmuje władzę i jakość najlepsza od lat. Swiet je się ogląda WWE, nagle wraca vince i znowu spadek jakości. Potem TKO wchodzi i jakość coraz bardziej się sypie.

Wytłumaczenie jest ewidentne, ktoś mu miesza i on nie może robić po swojemu. 

Prosty przykład Road to WM40 : Triple H miał plany na wszystko od miesięcy. Nagle idzie sobie Rock i uważa że walczy z Reigns'em. Miesiące planowania rozwalone. Rock od WM40 ostro miesza w WWE i ciągle zmieniał plany. Od paru miesięcy już się nie wtrąca ale patrząc że jakość nie idzie w górę a nawet spada to Triple H ewidentnie nie ma wolnej ręki.

Ta sytuacja jest tak dziwna że aż ja czuje się tak skołowany tym wszystkim :D Ktoś tam mąci ale jest teraz pytanie kto? Nick Khan? The Rock? W sumie patrząc na booking Jeya to możliwe że właśnie on jest jego zwolennikiem ale kurde przecież jest kompletny Jacob Fatu na mikrofonie, w ringu itd. i na niego by nie postawili? Jedno jest pewne zmierza to w bardzo chujowym kierunku, kasa się zgadza ale produkt już nie bardzo.

• Lubię to 2

John Cena niby się wypowiedział na temat The Rocka coś czytałem :D John stwierdził ze cieszył się że nie musiał z nim współpracować i dobrze że The Rock zniknął ;) Wyczuwam jakieś spięcie między nimi, w sumie co tu się dziwić Rock zjebał mu ten Heel Turn więc ja się kompletnie Cena nie dziwię że jest wkurwiony bo może jakby ten Turn został lepiej rozpisany to i run Cena w WWE byłby o wiele lepiej może rozpisany a The Rock wszystkie plany spierdolił i uciekł jak zwykła faja. 

• Lubię to 1

• Reputacja:   112

18 hours ago, Grins said:

Ta sytuacja jest tak dziwna że aż ja czuje się tak skołowany tym wszystkim :D Ktoś tam mąci ale jest teraz pytanie kto? Nick Khan? The Rock? W sumie patrząc na booking Jeya to możliwe że właśnie on jest jego zwolennikiem ale kurde przecież jest kompletny Jacob Fatu na mikrofonie, w ringu itd. i na niego by nie postawili? Jedno jest pewne zmierza to w bardzo chujowym kierunku, kasa się zgadza ale produkt już nie bardzo.

Dla TKO nie liczy się nic, poza kasą. Tak długo jak zielona cyferka idzie do góry = produkt jest zajebisty. Khan powiedział przecież nie dawno że ciągle mają "miejsce" żeby podbić ceny biletów i jechał Vince'a za to że tyle lat ceny biletów były za niskie.

Jako człowiek, nie mam zamiaru nawet próbować go bronić. Historie jakie wyszły na jego temat, nawet w holywood by nie wymyślili do filmów. 

Vince jako booker/promotor? Myślę że wciąż powinno się go szanować że produkt był dla niego najważniejszy. Czy wszystkie jego decyzje i storyline'y były dobre? Oczywiście że nie (RIP Katie Vick), ale trzymał się kursu i starał się konsekwentnie budować osoby które chciał żeby w przyszłości były gwiazdami i miał długofalowe plany. Przyszło TKO, przyszła banda garniaków które jedyne co widzą to $$$, zakumplowali się ze swoimi ziomkami z KAS (którzy jak pamiętami, bardzo chcieli żeby na Greatest Royal Rumble pojawił się Yokozuna jako jeden z uczestników) i...produkt poleciał w dół. Intersujący zbieg okoliczności, że kiedy do władzy dochodzą ludzie którzy w dupie mają prowrestling i wiedzą o nim tyle że Hulk Hogan kiedyś brał w tym udział, magicznie jakość produktu spada na łeb na szyję.

Nie powiem że Vince powinien wrócić, nawet bez bagażu jaki ma, sorry ale naprawdę w jego wieku? Niech już odpocznie, jego biologiczny i psychiczny wiek po tylu latach pewnie jest 3 razy wyższy niż matematyczny. Conajmniej. 

Też uważam że HHH sam robiłby to lepiej. Jestem fanem NXT od dawna, nie ma opcji żeby HHH mając kontrolę nad NXT wykreował tyle gwiazd ile wykreował...a teraz nagle nie potrafi nawet jednego story zrobić? Ktoś go ostro trzyma za kark i tym razem nie jest to Stephanie. A jeśli to koniec HHH'a - to potrzebny jest ktoś kto w kwesti Creative'u dostanie wolną rękę i ktoś komu zależy jeszcze na tym biznesie, nie na złotym spadochronie. 

• Dzięki 3

1 godzinę temu, VictorV2 napisał(a):

Dla TKO nie liczy się nic, poza kasą. Tak długo jak zielona cyferka idzie do góry = produkt jest zajebisty. Khan powiedział przecież nie dawno że ciągle mają "miejsce" żeby podbić ceny biletów i jechał Vince'a za to że tyle lat ceny biletów były za niskie.

Jako człowiek, nie mam zamiaru nawet próbować go bronić. Historie jakie wyszły na jego temat, nawet w holywood by nie wymyślili do filmów. 

Vince jako booker/promotor? Myślę że wciąż powinno się go szanować że produkt był dla niego najważniejszy. Czy wszystkie jego decyzje i storyline'y były dobre? Oczywiście że nie (RIP Katie Vick), ale trzymał się kursu i starał się konsekwentnie budować osoby które chciał żeby w przyszłości były gwiazdami i miał długofalowe plany. Przyszło TKO, przyszła banda garniaków które jedyne co widzą to $$$, zakumplowali się ze swoimi ziomkami z KAS (którzy jak pamiętami, bardzo chcieli żeby na Greatest Royal Rumble pojawił się Yokozuna jako jeden z uczestników) i...produkt poleciał w dół. Intersujący zbieg okoliczności, że kiedy do władzy dochodzą ludzie którzy w dupie mają prowrestling i wiedzą o nim tyle że Hulk Hogan kiedyś brał w tym udział, magicznie jakość produktu spada na łeb na szyję.

Nie powiem że Vince powinien wrócić, nawet bez bagażu jaki ma, sorry ale naprawdę w jego wieku? Niech już odpocznie, jego biologiczny i psychiczny wiek po tylu latach pewnie jest 3 razy wyższy niż matematyczny. Conajmniej. 

Też uważam że HHH sam robiłby to lepiej. Jestem fanem NXT od dawna, nie ma opcji żeby HHH mając kontrolę nad NXT wykreował tyle gwiazd ile wykreował...a teraz nagle nie potrafi nawet jednego story zrobić? Ktoś go ostro trzyma za kark i tym razem nie jest to Stephanie. A jeśli to koniec HHH'a - to potrzebny jest ktoś kto w kwesti Creative'u dostanie wolną rękę i ktoś komu zależy jeszcze na tym biznesie, nie na złotym spadochronie. 

Oczywiście że kasa się zgadza ale zainteresowanie produktem będzie spadać więc prędzej czy później odczują spadki może nie teraz, może nie w najbliższym czasie, możliwe że mają wyjebane bo chcą rzeczywiście przenieść się na zagraniczny rynek i większość gal będzie w Arabii Saudyjskiej albo w Europie a wtedy to wiadomo kasa będzie zgadzać bo durnie i tak kupią bilety aby zobaczyć takiego Romana, Punka itd. więc to byłoby logiczne wytłumaczenie dlaczego tak srogo kładą lachę na Amerykanów i produkt który im serwują ;) Więc pewnie nic się nie zmieni ale to tylko stawia TKO w złym świetle bo ruchają ludzi na hajs serwując im gówno... 

Zobaczymy co to będzie podczas RTWM ale coś czuje że uraczą nas jakimś gównem i będzie wielkie narzekanie wśród ludzi, na bank tak będzie. 

• Lubię to 2

5 godzin temu, VictorV2 napisał(a):

Vince jako booker/promotor? Myślę że wciąż powinno się go szanować że produkt był dla niego najważniejszy. Czy wszystkie jego decyzje i storyline'y były dobre? Oczywiście że nie (RIP Katie Vick), ale trzymał się kursu i starał się konsekwentnie budować osoby które chciał żeby w przyszłości były gwiazdami i miał długofalowe plany

Długofalowe plany ? A to nie za jego czasów wszyscy błagali o plany dłuższe niż 1-2 PPV ? Przecież Bryan Orton w 2013-2014 to był pierwszy długofalowy plan od lat i przez lata nie było kolejnego z takim pułapem.

Teraz ludzie narzekają na aktualne WWE (słusznie, też dużo narzekam na to) ale wybielanie ery McMahona któremu ludzie życzyli odejścia a niektórzy nawet śmierci dla odblokowania WWE mówiąc że teraz jest gorzej jest bez sensu. Nie jest gorzej, za McMahona mieliśmy Hornswoggle'a który śmieeszkował, siostry Lashley'a, mnóstwo komedii, zabijanie każdego killera albo o pierwszego lepszego face'a albo przez robienie z niego pajaca. Nic nie miało składu ani ładu pod koniec, Knight jako Dupri i takie tam...

• Lubię to 4

48 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Długofalowe plany ? A to nie za jego czasów wszyscy błagali o plany dłuższe niż 1-2 PPV ? Przecież Bryan Orton w 2013-2014 to był pierwszy długofalowy plan od lat i przez lata nie było kolejnego z takim pułapem.

Teraz ludzie narzekają na aktualne WWE (słusznie, też dużo narzekam na to) ale wybielanie ery McMahona któremu ludzie życzyli odejścia a niektórzy nawet śmierci dla odblokowania WWE mówiąc że teraz jest gorzej jest bez sensu. Nie jest gorzej, za McMahona mieliśmy Hornswoggle'a który śmieeszkował, siostry Lashley'a, mnóstwo komedii, zabijanie każdego killera albo o pierwszego lepszego face'a albo przez robienie z niego pajaca. Nic nie miało składu ani ładu pod koniec, Knight jako Dupri i takie tam...

Ja za wąsem wgl nie tęsknie, tylko co uważam że lepiej by pożegnał Cena a tak to pewnie za dużo by nie zmienił gdyby wrócił do obecnego WWE coś mi się wydaje że byłoby jeszcze gorzej z takim zarządem ;) 

• Lubię to 3

12 minut temu, Grins napisał(a):

Ja za wąsem wgl nie tęsknie, tylko co uważam że lepiej by pożegnał Cena a tak to pewnie za dużo by nie zmienił gdyby wrócił do obecnego WWE coś mi się wydaje że byłoby jeszcze gorzej z takim zarządem ;) 

Dokładnie, co do Ceny to też się zgadzam. Tylko ogólnie teraz z krytyką na WWE wiele ludzi w necie pisze jakby za McMahona nie wiadomo jakie dobre było WWE a jeszcze gorzej było (nie licząc oczywiście agresywnego podejścia do reklam, pieniędzy czy cen biletów aktualnie). Fakt że Cenę by lepiej potraktował ale nie był lepszy, a zwłaszcza nie jeśli chodzi o długofalowe plany przez co napisałem mój komentarz. 

Swoją drogą sorki @VictorV2 jeśli wyszło agresywnie, po prostu denerwują mnie komentarze wychwalające WWE McMahona (a wystarczy sobie obejrzeć gale sprzed paru lat żeby łatwo ocenić).

• Lubię to 1

11 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Dokładnie, co do Ceny to też się zgadzam. Tylko ogólnie teraz z krytyką na WWE wiele ludzi w necie pisze jakby za McMahona nie wiadomo jakie dobre było WWE a jeszcze gorzej było (nie licząc oczywiście agresywnego podejścia do reklam, pieniędzy czy cen biletów aktualnie). Fakt że Cenę by lepiej potraktował ale nie był lepszy, a zwłaszcza nie jeśli chodzi o długofalowe plany przez co napisałem mój komentarz. 

Swoją drogą sorki @VictorV2 jeśli wyszło agresywnie, po prostu denerwują mnie komentarze wychwalające WWE McMahona (a wystarczy sobie obejrzeć gale sprzed paru lat żeby łatwo ocenić).

Weź nie przypominaj właśnie się teraz tak zamyśliłem i przypomniało mi się co on odjebał na Hell in a Cell 2019 we walce Rollins/Fiend :vin:

• Lubię to 1
  • Haha 1

• Reputacja:   112

35 minutes ago, GGGGG9707 said:

Uwierz, dużo trzeba żebym odebrał coś negatywnie :D

I nie tyle wychwalam, co uważam że Era Vince'a > Era TKO. Choć fakt, faktem...TKO nie postawiło poprzeczki wysoko, nie jest to poziom trudny do przebicia. Może to też dlatego że po prostu Era Vince'a trwała dłużej i było więcej momentów/rzeczy które były warte uwagi, bo też TKO istnieje od ~2 lat bodajze? Więc może to też "Recency bias" i uważam że było lepiej, przez to jak teraz w niedawnym okresie było chujowo

:rko:

• Lubię to 1