Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE - Wasze przewidywania na rok 2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   499
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Jednak dałeś radę @ Kaczy316  :D Jestem dumny. Trochę było pracy co nie? 

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76411-wwe-wasze-przewidywania-na-rok-2024/page/2/#findComment-629091

• Reputacja:   475

4 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Jestem dumny. Trochę było pracy co nie? 

Trochę było, godzinę podliczałem co się sprawdziło, a co nie, za rok liczę, że zapewnicie mi podobną rozrywkę :D 

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/76411-wwe-wasze-przewidywania-na-rok-2024/page/2/#findComment-629095

• Reputacja:   580

Przez kopanie przy serwerze forum zobaczyłem @ Kaczy316  Twoją robotę dopiero teraz. Kawał dobrej roboty! :vince:

Oznaczyłem wszystkich, aby każdy mógł zobaczyć o mu wpadło, a co nie i kto wie, może nawet przy okazji oddać swoje typy na zbliżający się już jutro 2025... ;) 

W dniu 25.12.2024 o 18:22, Kaczy316 napisał(a):

@ IIL
1. The Rock wróci i dojdzie do walki z Romanem Reignsem, którą Romek wygra i w związku z tym pobije rekord - False

2. Bron Breakker wejdzie do głównego rosteru na RAW po WM XL - True(Znaczy wszedł wcześniej, ale można podpiąć że weszło)

3. Dojdzie do programu Rhodes vs Punk - False

4. Gunther vs Lesnar odbędzie się na Bash in Berlin - False

5. WWE i AJPW nawiążą bliższa współpracę - False(Chociaż tu nie jestem pewny, ale może nie słyszałem)

6. Ściągną przynajmniej jedna wielka gwiazdę z AEW - False(Ethan Page nie wiem czy się zalicza do wielkich gwiazd, na pewno z wielkim potencjałem, ale tutaj chyba chodziło o kogoś typu Omega)

7. Cornette będzie managerem Punka - False

Wynik: 1/7

Jeden typ mi siadł i to do tego naciągany... :D Może lepiej było Was wszystkich nie oznaczać :D 

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/76411-wwe-wasze-przewidywania-na-rok-2024/page/2/#findComment-629098

• Reputacja:   475

7 minut temu, IIL napisał(a):

Przez kopanie przy serwerze forum zobaczyłem @ Kaczy316  Twoją robotę dopiero teraz. Kawał dobrej roboty! :vince:

Luzik luzik, o forum też trzeba dbać i dziękuję! :D

https://forum.wrestling.pl/topic/76411-wwe-wasze-przewidywania-na-rok-2024/page/2/#findComment-629099

• Reputacja:   85
  • Urządzenie:  iPhone

W dniu 25.12.2023 o 21:19, StuPH napisał(a):

1. Programy WWE nadal będą chujowe.

W chuj się pomyliłeś bo WWE zaliczyło właśnie najlepszy rok pod względem poziomu programów od czasów Ruthless Agression Ery. Oby następny rok przyniósł nam jeszcze większy poziom tygodniówek i programów. 

Dzięki Kaczy za robotę! 

https://forum.wrestling.pl/topic/76411-wwe-wasze-przewidywania-na-rok-2024/page/2/#findComment-629254

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
    • MattDevitto
      Po seansie daj znać jak wyszło, bo na razie widziałem mieszane oceny, co mnie nieszczególnie dziwi patrząc na wahania formy New Japan w ostatnim czasie.
  • Dodaj nową pozycję...