Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Thunder Rosa o powrocie do zdrowia, zapowiedź AEW Dynamite

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Featured image
Thunder Rosa gościła ostatnio w "NBC 4 San Antonio". Sama zawodniczka poinformował, że czuje się już zdrowa i gotowa na powrót do ringu. Teraz oczekuje tak naprawdę decyzji Tony'ego Khana. Biorąc pod uwagę okoliczności wywiadu, to możliwe jest, iż wystąpi 23 grudnia na Collision w San Antonio. Dla przypomnienia - Rosa ostatni raz pojawiła się w telewizji na początku sierpnia 2022 roku. Od tamtego czasu pauzowała przez problemy zdrowotne.

Dzisiaj na Dynamite zobaczymy:

- debiut The Von Erichs
- wypowie się Samoa Joe
- Riho vs. Ruby Soho
- Hangman Page vs. Roderick Strong
- AEW Continental Classic: Brody King vs. Andrade El Idolo
- AEW Continental Classic: Jay White vs. Mark Briscoe
- AEW Continental Classic: Rush vs. Jay Lethal
- AEW Continental Classic: Jon Moxley vs. Swerve Strickland.

Link do filmu

Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl

https://forum.wrestling.pl/topic/76362-thunder-rosa-o-powrocie-do-zdrowia-zapowied%C5%BA-aew-dynamite/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
    • DarthVader
      Vibe niczym Hulk Hogan vs Ric Flair z TNA w 2010 roku...   Tak bardziej serio, to Edge vs Jericho na WM XXVI było całkiem spoko.  
    • IIL
      Dosyć ciekawe rozdanie na następnym Collision - The Learning Tree vs Rated FTR. Sprawdziłem na cagematchu kiedy ostatni raz Copeland i Jericho walczyli sobą: Lista wszystkich walk: Adv. Search « Matches « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database   Ostatnie 10 single matchy: Lista wszystkich single matchy: Adv. Search « Matches « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database  
    • IIL
      Rykoszet heeluje już ładne kilka tygodni i jest to bardzo dobrze odbierane przez publikę. Widać, że to był strzał w dziesiątke. Lepsze to niż kolejny generyczny babyfaceowy run.  Dosyć szybko przeleciało mi ostatnie Dynamite. Z okazji debiutu na Max odświeżyli theme song, co mi średnio podchodzi i nie pasuje za bardzo do charakteru gali. Zmieniono też oświetlenie hali, przypominające te z pierwszych programów Dynamite (oświetlona widownia). Dało się też odczuć eksperymenty z kamerami - przez to np dosyć zjebali te akcje Copelanda i Moxa na stole i spear na barierki. Zacne spoty, które popsuli bezsensownym cięciem na akcje z pozostałymi.  Muszę tutaj pochwalić Adama, czy raczej teraz Cope'a. To był jego pierwszy występ od odniesienia kontuzji i w ogóle się nie oszczędzał. Ten dropkick między linami i popsute właśnie przez prace kamery spoty na stole to w takich okolicznościach spory wyczyn. Podoba mi się ten storyline i ciekawe ile z z Copea mogą wykrzesać w 2025 roku. Cały ten nowy ringname to zajebista nazwa na heela i chętnie zobaczyłbym go w tej roli u booku heelowego Christiana Cage'a... To akurat pomysł camego Adama. Mówił o tym w jakimś podcaście. Jeff Jarrett uciął fajne promo, ale stać go było na więcej mając taki materiał. Mark Henry z tym swoim pamiętnym promo ujął wszystkich na moment. Chociaż tyle o tych emeryturach się ostatnio mówi (Tanahashi ), że temat może trochę zmęczony. W każdym razie fajne odniesienie do TNA i historii jego rodzin, a run z pasem AEW World? Pretendowanie na jakiejś tygodniówce byłoby nawet całkiem fajne, ale raczej nic poza tym. 
  • Dodaj nową pozycję...