Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polska federacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam.

Zajmuję się zawodowym pisaniem biznes planów oraz pozyskiwaniem inwestorów od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie napisanie własnego biznes planu oraz pozyskanie inwestorów na polską federację wrestlingu.

Proszę mi powiedzieć czy to może się opłacać nie orientuję się bardzo w tym temacie.

Jeżeli będzie to opłacalne potrzebuję także kilku osób do pomocy takich jak:

Grafik (photoshop,flash) do stworzenia strony z informacjami dla inwestorów,logo,prezentacja federacji.

Programistę (php) do stworzenia skrytpów na stronę dla inwestorów

Tłumacza (angielski,niemiecki) tłumaczenie biznes planów,informacji na stronę,treści poszukiwań inwestorów na rynkach zagranicznych.

Oraz osobę, która bardzo dobrze orientuje się w temacie Wrestlingu wie co trzeba kupić,jakie licencje itp.

Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt poprzez forum i/lub amts@interia.eu

Z poważaniem.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• AMTS

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Był już taki temat kiedyś : http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=5929

oraz taki : http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=11327

[ Dodano: 2007-09-01, 10:37 ]

i jeszcze tutaj : http://www.forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=4001

[ Dodano: 2007-09-01, 10:58 ]

A teraz jeszcze raz coś odemnie i w dużym skrócie : Generalnie taki biznes może się długo nie zwracać, bo budowanie federacji wrestlingu w Polsce to nie tylko stworzenie samej federacji to stworzenie całego biznesu wrestlingowego od podstaw w Polsce. Brak jest zawodników, trenerów, ringu, a nawet fanów bo jeśli jeszcze na pierwszą galę zjechaliby się fani z całej Polski.. to później na następne przychodziliby juz tylko fani z okolic miasta w którym byłaby gala.. Wrestling w świadomości polaków to nadal cyrkowe zawody, co też nie przyciągnie zbytnio sponsorów i ludzi.. więc oprócz braku bazy w postaci zawodników, trenerów, ringu, fanów.. federacja musiałaby walczyć także z mentalnością Polaków.. Ciężkie zadanie.

... Wiem jednak co mogłoby się udać i w co możnaby zainwestować troszkę czasu. To próba sprowadzenia którejś z federacji WWE lub TNA do Polski gdy będą organizować jakiś tour po Europie. Na jedną galę..

Kiedyś już była jedna taka gala - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=2761

.. przy pomocy rodzimych sponsorów to miałoby sens.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Rampage 2025 Data: 01.06.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Canterbury, England, UK Arena: Westgate Hall Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...