Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ROHCast #292 - ROH 7.12.2023 [Podgrzewanie emocji przed PPV]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• VictorV2
      Wypraszam sobie, ten segment był przynajmniej choć troche zabawny, proszę nie umniejszać pracy Dominica.  Dałem się kupić debiutem Saints'a i obecnością Jacy i po raz kolejny dałem się zrobić w jajo. Powinienem wziąć sobie radę Booker'a do serca - DTA. Don't. Trust. Anyone. O ile Jacy wskoczyła automatycznie na szczyt kobiecej dywizji (Co swoją drogą wiele mówi o tej dywizji, bo Jacy nie jest nawet najlepszą kobietą która była w zeszłym roku w NXT - tak bardzo stacked była i jest ta dywizja
    • MattDevitto
      Jest bardzo w porządku, nareszcie choć trochę świeżości w fedce. Nawet nie wiedziałem, że DOUKI bojkotuje turniej i Nagai będzie walczył. Czekam na turniej, bo te karty na 3 i 4/05 takie sobie tak szczerze....
    • Mr_Hardy
      Jak tobie podchodzi tegoroczny skład? Jak dla mnie bardzo spoko.
    • Bastian
      Jacoba Fatu w trybie rozpędzonego czołgu aż się przyjemnie ogląda. Ciekawi mnie, jak to rozwiążą na Backlash. Na logikę, skoro Fatu bruździ i Romanowi (z Usosami) i MFT, obie frakcje powinny połączyć siły przeciwko Fatu w myśl zasady "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem". Można byłoby zbudować Jacoba jako mocarnego face'a, z tymże publiczności na galach WWE najbardziej chyba marzy się kolejne, wieloletnie panowanie Reignsa.  Gunther zaatakował Rhodesa i idzie po WWE Title. Wygląda to j
    • Mix77
      no ten Ricki fajną wejściówkę ma i nieźle się prezentuje. Dawno mnie tak czyjś debiut nie zaintrygował - oby gościa nie zepsuli bo jest potencjał na coś dużego Gunta vs Codi, fajne nowe, świeże zestawienie, jestem na tak! Punka pewnie trzymają na SS a z tego co czytałem Randy ma jakąś kontuzję? Licho wie
  • Dodaj nową pozycję...