Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2024

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   747
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Zaczęli coś działać:

GEinSJKWgAA9s6h?format=png&name=900x900

Sam jestem ciekawy ostatecznego efektu, bo Tropicana Field nigdy nie należał do moich ulubionych ballparków - są ładniejsze stadiony w lidze, ale tutaj może akurat to siądzie ładnie:D

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   682
  • Status:  Offline

Royal Rumble 2024 już w sobotę, więc można pierwszy raz w tym roku napisać swoje ostateczne przemyślenia i typy.

Women's Royal Rumble match

GElRuSpWwAAyXW1.jpg

Zacznę od walki, która naturalnie jest walką, na którą najbardziej czekam. Wszystkie znaki na niebie wskazują, że Royal Rumble kobiet wygra jedna z moich ulubienic, więc będzie to Bayley lub Becky.
Gdybym miał wybierać, to dałbym tutaj wygraną Bayley. Po tych wszystkich porażkach zasłużyła na swój moment. Ruda równie dobrze może wywalczyć sobie walkę w Elimination Chamber albo po prostu wyzwać Ripley na pojedynek i tyle.
Co można dodać? Pewnie powróci Morgan, która zakręci się koło wygranej. Pewnie będzie Jade, która zaliczy parę eliminacji może nawet to ona wyrzuci Jax, czy Belair.
Ostateczny typ: Bayley.

Logan Paul (c) vs. Kevin Owens

Może ich rywalizacja nie była jakaś świetna głównie przez to, że jednak Paul mógłby się pojawiać częściej, ale sama walka powinna stać na wysokim poziomie. Owens, to jest fajny zawodnik. Bardzo dobry w ringu i bardzo dobry na mikrofonach i nawet byłbym za tym, żeby sobie zdobył ten tytuł i troszkę z nim polatał, ale myślę, że celem WWE jest Logan z pasem na WM.
Ostateczny typ: Logan Paul.

Roman Reigns (c) (with Paul Heyman) vs. Randy Orton vs. AJ Styles vs. LA Knight.

Walka, w której bierze udział dwóch zawodników, których lubię, czyli AJ i Orton, więc z góry będę patrzył na nią lepszym okiem. Czy uważam, że któryś z nich ma szansę wygrać tytuł? Chciałbym pewnie, że tak, ale Roman wyjdzie na Wrestlemanię jako mistrz.
Ostateczny typ: Roman Reigns.

Men's Royal Rumble match

Tak jak u kobiet są dwie bardzo mocne faworytki tak u Panów jest podobnie. Blondas i CM Punk. Jeden z nich powinien wygrać. Punk, czy Kodeusz? Cody, czy CM Punk? Trudna decyzja. Wygra Punk.
Co jeszcze? Obstawiam, że pojawią się Lesnar i Andrade.
Ostateczny typ: CM Punk.

Zapowiada się fajnie. Bayley/Ruda po wygraną i ja galę zaliczę do bardzo udanych.

Macie jakieś swoje przemyślenia/typy przed galą?

• Dzięki 1

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

• Reputacja:   583

1 godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Zaczęli coś działać:

GEinSJKWgAA9s6h?format=png&name=900x900

Kurwa, tak z grubsza otworzylem kilka kart z nieczytanymi postami i mówię - kurwa, ale to PTW ma rozmach :diabel:

Fakt faktem jakoś nie ma zdjęć tej ich sali wcale. 

1 godzinę temu, KyRenLo napisał(a):

Royal Rumble 2024 już w sobotę, więc można pierwszy raz w tym roku napisać swoje ostateczne przemyślenia i typy.

Nie lepiej poczekać na Smackdown amigo? ;) tam też dużo może się dziać. 

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

10 minut temu, CzaQ napisał(a):

A moze robią to na jasnej górze? Sprawdź dobrze czy wrestlerzy z zagranicy nie zabierają się z jakąś pielgrzymką:D

• Reputacja:   286

56 minut temu, CzaQ napisał(a):

Kurwa, tak z grubsza otworzylem kilka kart z nieczytanymi postami i mówię - kurwa, ale to PTW ma rozmach :diabel:

Tak mi się wydaje, że to ta hala:

uT5Q9cWKGmiP0BRIMo8a.webp

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   249

Ciekawe czy ten skandal z Vincem będzie miał duże odbicie na Royal Rumble?

Za zwykłą emotkę Kylie Rae na twitterze odnośnie Chrisa Jericho wszyscy wsiedli na niego i buczeli go podczas Worlds End PPV. Jak będzie tutaj? Fani WWE raczej mają to gdzieś i np cheerowali Hogana mimo rasistowskich komentarzy czy też Vince'a po tym, gdy takie sprawy wypłynęły po raz pierwszy. 

Lesnar jest uwiązany, także się nie pojawi? :diabel:

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

Publika WWE pewnie będzie miała gdzieś takie rzeczy, szczególnie podczas RR:oczko2:

Nawet jeśli ktoś będzie chciał przynieść jakiś plakat czy coś to szybko mu go zabiorą:D

W dniu 24.01.2024 o 19:37, CzaQ napisał(a):

Nie lepiej poczekać na Smackdown amigo?

Myślę, że nadchodzące Smackdown nie zmieni moich typów. Jedyną walką, nad którą się jeszcze trochę zastanawiam to oczywiście Royal Rumble facetów. Raczej pewnym jest, że zwycięzcą będzie ktoś z RAW.

Widzę, że WWE daje sygnały, kto wygra:

GExXwfCWMAAvzCp?format=jpg&name=medium

Royal Rumble 2024 Vlog:

3 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Widzę, że WWE daje sygnały, kto wygra:

Pamiętam jak przy okazji WMki, gdzie była walka kobiet kamera podążała za Sashą i wszyscy myśleli, że będzie to jej wielki dzień. Ostatecznie jeśli się nie mylę wygrała Charlotte (zresztą prawdopodobieństwo na to jest wysokie) a kolega z forum (każdy wie o kogo chodzi) przeżywał ciężkie chwile. @ TakerFanKrk  pozdro dla Ciebie:spoko:

• Reputacja:   582

16 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Myślę, że nachodzące Smackdown nie zmieni moich typów.

Mam to samo, uważam że SD jest tylko takie, żeby odbębnić ostatnie Show przed RR i to wszystko, ale nic kluczowego się tam nie wydarzy, żadna walka nie zostanie dodana ani zmieniona, no ewentualnie może zbanują Bloodline przy ringu, ale raczej w to wątpię, czuję, że ingerencji to będzie od groma w F4W, ale lecimy z przewidywaniami.

Women's RR Match

Walka, o której zbytnio nie ma się co rozpisywać według mnie, mnie od babek obecnie interesuje jedynie sytuacja na linii Becky-Rhea oraz Bayley/Damage CTRL, czyli potencjalne główne walki kobiet na WM, reszta totalne nudy, RR Match wygra Bayley, a ostatnia 4 to będzie Bayley, Becky, Pianka i ja liczę na kogoś z NXT imo Tiffany by tu siadła fest, ale Bayley to jak dla mnie jedyny faworyt, w sensie jest jeszcze Ruda, ale ją skreślam, bo już wygrała RR kilka lat temu i po 2 ona tego kompletnie nie potrzebuje w przeciwieństwie do Bayley tak jak to kiedyś już pisałem.

Logan vs KO o pas US

Będę zadowolony jak panowie dostaną ponad 10 minut, ale że to RR i same tytułowe walki zajmą pewnie po około godzinie, w zeszłym roku obydwie walki trwały ponad godzinę, więc wydaję mi się, że w tym roku będzie podobnie, a pozostałe pojedynki razem z ME trwały około 32 minuty z czego 19 minut to był ME, więc w tym roku uważam, że RR dostaną tyle ile w zeszłym roku, Logan vs KO około 10 minut lub mniej, zależy ile F4W potrwa, ale obliguje że co najmniej 20 minut, a nawet bym powiedział, że z takim składem to powinien potrwać nawet i 20-30 minut, więc tak obstawiam, 10 minut w walce o pas US, powinno być git szybkie tempo i.....zły zwycięzca, niestety ale Logan to ugra i wejdzie na WM jako US Champ najpewniej żeby stracić tytuł na rzecz Knighta, chociaż teraz pojawiają się pogłoski też o programie Knighta ze Stylesem na WM co też byłoby fajną opcją, ale dalej stawiam na Logana w 10 minutowej walce, chociaż chciałbym KO, dawno tytułu singlowego nie miał, bodajże od 7 lat prawie, bo ostatni to był chyba US w 2017, więc no trochę minęło, a gość zasługuje na jeszcze jeden porządny run z World Title jak dla mnie.

RR Match Panów

Tutaj kurde przez te wszystkie newsy i "zmiany" planów to mam mętlik fest w głowie, Hunter jest świetny w mąceniu w głowie każdemu fanowi wrestlingu, niby Punk jest pewniakiem, ale jednak dalej jest Rhodes, który może wygrać RR, Rock, który może powrócić i wygrać, Gunther, który może wyzwać Setha i mój osobisty czarny koń Sami Zayn, który też nie jest bez szans, przypominam że w zeszłym roku też podczas RtWM była cała masa przecieków, że zamiana planów, że dalej się zastanawiają nad wszystkim i wszystko niby wyciekało, a po WM okazało się że od początku Rhodes miał walczyć z Reignsem i od początku miał przegrać, tak mówił Cody, a sam Rhodes nawet powiedział w jakimś wywiadzie, że nigdy nie było planów, żeby wygrał z Romanem i o przegranej dowiedział się już 2 tygodnie przed WM, także ja uważam że Hunterek ma już dopięte wszystko na ostatni guzik i teraz jedynie jest jebanie w głowach kontrolowanymi przeciekami, żeby był większy hype i emocję co mu cholernie wychodzi, bo w każdym z tych faworytów jest coś za ale i są argumenty przeciw, Punk? Niby każdy go chcę, niby powrócił i trzeba kuć żelazo póki gorące i od powrotu jest jednym z faworytów, ale kurwa pomyślmy sobie z drugiej strony, gość miał przez prawie 10 lat w piździe WWE, jechał na nich równo, z niektórymi się nawet sądził, tam chyba z lekarzem WWE i życzył im upadku, nawet zadebiutował w AEW i nie chciał słyszeć o przejściu do WWE, a także na zapleczu nie miał zbyt dobrej opinii w dodatku przed przejściem odwalał bardzo w AEW, więc pytanie brzmi czy to na pewno dobry pomysł, żeby gość co jeszcze nie dawno nawet robił takie rzeczy i przez ostatnie 9-10 lat też nagle powrócił do fedki i 2 miesiące później wygrał najważniejszy mecz jaki można wygrać w WWE, bo to wielkie osiągnięcie, a potem jeszcze był w ME WM i potencjalnie wygrał tytuł? Na to pytanie odpowiedź zna obecnie tylko Hunter, dla mnie to bardzo nie fair wobec wielu zawodników, ale wszystko wskazuje na to, że tak może być, drugi Rhodes z jednej strony chcę dokończyć historię i rozjebać Romana i to się łączy, ale z drugiej strony wygranie RR drugi raz z rzędu i prawdopodobnie znowu pierdolenie o dokończeniu historii czyli 1:1 powtórka z zeszłego roku, gdzie Roman też pewnie pojawi się 2-3 razy podczas samej drogi do WM i pewnie dopiero po EC, bo na samo EC nie jest zapowiadany, więc akurat wygranie RR przez Rhodesa uważam za trochę zły pomysł, ogólnie sam pomysł kolejnej walki z Romanem jest dla mnie niezbyt interesujący, ale no jest jak jest, jak już mają to robić to niech wygra EC o preta, bo RR to nie będzie dobrze wyglądać imo, lecimy dalej Rock? Kolejny part timer? w 2021 Edge, w 2022 Lesnar, 2024 Rock to po 1 że part timer po 2 raczej 100% byłaby to przejebana walka czyli praktycznie 4 rok pod rząd zwycięzca RR byłby wyjebany z wygranej tytułu na WM co jest dla mnie trochę kiepskie, raz na jakiś czas spoko, ale zwycięzcy RR ostatnio naprawdę rzadko wygrywają tytuły na WM, kiedyś czytałem jakiś artykuł to z ostatnich 10 zwycięzców chyba tylko 3 zwycięzców RR wygrało tytuły na WM i był to Orton RR 2017/WM 33, Rollins RR 2019/WM 35, McIntyre RR 2020/WM 36 reszta to Batista, Roman, Triple H, Nakamura, Edge, Lesnar, Rhodes, wszyscy przejebali no to 30% skuteczność RR nie wygląda zbyt dobrze imo, a w tym roku doszedł by jeszcze Rock, kolejna przejebana zwycięzcy RR, lecimy dalej Gunther? Fajnie by było, ale jak dla mnie przekreśla go całkowicie pas IC i to wszystko, gdyby go nie miał to byłoby dobrze, bo faktycznie by był faworytem, już w zeszłym roku się mówiło na backu wśród CT, że Gunther jest mega poważnym kandydatem do wygrania RR, ale no cóż jest jak jest i reszta faworytów to już raczej takie moje domniemania chociażby z tym Samim, cały czas uważam że coś było na rzeczy z tym że Sami wszystko przepierdalał jak leci, walkę o tytuł przejebał przez Roll Upa, a wcześniej powiedział o drodze do WHC i że to jego cel, dlatego daję go w ostatniej 4, jeszcze jest Knight niby jeśli oczywiście RR będzie po walce o pas Undisputed i McIntyre, ale jemu kończy się kontrakt, więc też nie wydaję mi się że wygra i ten Jey Uso ale on ma zaklepany pojedynek z Jimmym jak chuj, a może zaskoczą i wygra Solo i wyzwie Romana? To byłoby dobre też i namaszczenie Solo na kolejnego Tribal Chiefa, kupiłbym, ale pewnie znowu nie ma planów na niego na WM, a nie przepraszam pomoże Romualdowi w wygranej no tak, więc dobra pora na ostateczną 4 i typ, to lecimy Punk/Rhodes/Sami/McIntyre lub kogoś wyjebać stąd i być może będzie tam Gunther, ale uważam że jeśli Punk/Rhodes to wygrają co jest największym prawdopodobieństwem to oni na 100% będą w ostatniej 4, a i wygra to Punk.

F4W o Undisputed Title

Kurde tak się rozpisałem o RR Matchu panów, że nie mam siły już, a tutaj też trochę można napisać, ogólnie uważam że ten F4W jest zrobiony z dwóch powodów albo żeby zdjąć tytuł z Romana bez uszkodzenia go i potem żeby poleciał na WM na Rocka bez pasa w tle albo żeby odłożyć singlowy pojedynek i feud z Ortonem na potem +  żeby Randy nie zgarnął Pinu zaraz po powrocie w tak znaczącej walce, więc w sumie powiem tak i w jednym i w drugim przypadku wiem co się stanie potem, bo tak, jeśli zdejmą pas z Romana to oznacza walkę z Rockiem na WM, natomiast jeśli Roman broni i zrobili to żeby odłożyć feud z Ortonem w czasie, a wiadomo że już przed WM to się nie odbędzie, a na WM Cody/Rock to oznacza tylko, że Reigns broni też tytuł na WM i bawimy się dalej w bicie rekordu, niemniej jednak jeśli na SD nie wydarzy się nic pokroju "Bloodline is banned from ringside" czy coś w tym stylu nawet nie wiem czy dobrze napisałem, to będzie masa interwencji w tym pojedynku, chociaż nawet jak będą zbanowani to i tak będą interwencje, wszyscy pamiętamy Tribal Combat w którym miało nie być "Interwencji" no cóż, jak było wszyscy wiemy, ale przechodząc do walki i typów to uważam, że walka będzie bardzo dobra, powinna potrwać jak dla mnie od 20 do 30 minut i skończy się zapewne wygraną Romana po ingerencji rodzinki, nawet nie zdziwi mnie jak przypnie całą trójkę na raz jak to lubi robić w walkach wieloosobowych jak np. na WM 37 gdzie przypiął jednocześnie Bryana i Edga, także mój typ tu to Roman, a sama gala powinna wyjść bardzo dobrze i w świetny sposób otworzyć nam rok 2024 i być bardzo dobrym zwiastunem końcówki roku w WWE(przecież wszyscy wiemy, że rok kończy się wraz z końcem WMki HALOOOO)

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

Jutro raczej nie będę miał czasu, więc wrzucam coś co popełniłem na rozluźnienie przed RR:D

cc(1).jpg.1bf1617ffa300ca106009494cefea5b3.jpg

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
  • Haha 2

• Reputacja:   249

Royal Rumble Day!

Hulk Hogan po raz kolejny podsyca atmosferę pod swój powrót w RR matchu. Podobno ma wylosować numer 30:

Biorąc pod uwagę jego kondycje i liczne urazy pleców będzie musiał to wygrać bo raczej go się nie da wyeliminować... :diabel:

Tak na serio, to zamarkowałbym jak dzieciak. Fajnie by było, gdyby jego ostatni występ w jakiejkolwiek formie miał miejsce właśnie w WWE. Kończenie kariery w TNA średnio się kojarzy... ;) 

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Android

Welcome to RR day! No cóż, bodajże najważniejsza gala po WM zapowiada się dosyć ciekawie, ale niestety chyba mocno przewidywalnie. Ja jednak mimo wszystko liczę na dobre show i mocne wejście w drogę ku Największej ze Scen. Co do moich typów to się powtórzę pisząc, że RR Man Match wygra ktoś z dwójki Punk - Cody. Biorąc pod uwagę, że Rock vs Roman na 99% jest pewniakiem, to RR wygra Punk, tym bardziej biorąc pod uwagę uraz Setha, który do WM nie będzie mógł zawalczyć. Usłyszeć Cult of personality na koniec RR? Why not? 

Walka o pas US powinna być dobra, niestety niezbyt długa i raczej z oczywistym wygranym w postaci Logana i być może kontynuacja programu z Owensem, w którym to na WM Kevin przejmie pas? Ajjj marzenia marzenia, ale dla mnie to jest wymarzony scenariusz na tą chwilę odnośnie pasa US, ale biorą pod uwagę, że mistrz ma zagościć na dłużej w WWE, może będą już inne plany na niego.

RR Women Match to dla mnie wielka zagadka, ale raczej z faworytką do wygrania w postaci Bayley. Mamy powoli zarys feud Ripley - Becky, więc tutaj pretendent wykształtuje się w EC matchu, natomiast w DamageCtrl powoli pora na lekkie przetasowanie, chociaż raczej musiałoby to oznaczaj face turn którejś z kobiet, a na to się nie zapowiada. Chyba że WWE pójdzie w nieoczywiste i dostaniemy Bayley vs Rhea na WM, w co niestety wątpię.

F4M to raczej pewniak w postaci wygrania Ortona, jednocześnie po odliczeniu kogoś z dwójki Styles/LA. A dlaczego? Bo Roman wtedy nadal nie będzie spinowany, a taki sposób zrzucenia z niego pasa przed walką z Rockiem daje sensowne wyjście, gdzie Roman za jakiś czas wróci do gry o pas. Liczę, że w tym składzie panowie pokażą dobry pojedynek, bo skład jest na to jak najbardziej odpowiedni. Cody vs Orton na WM? Pewna historia by się mogła skończyć ?

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

Naturalnie wrzucam w spoiler.

W ramach ciekawostki układ karty na teraz od BWE/Fightful:

Spoiler

Roman bez Main Eventu:

Cytat

[Fightful Select] WWE early Royal Rumble match order

Women’s Royal Rumble is set to open, followed by the WWE Championship Fatal 4 Way, to Logan vs. KO US Title, with the Men’s Royal Rumble closing the show.

• Reputacja:   583

OKeeeeeeeej czas na moje ulubione (pewnie też wielu ludzi) ulubione PPV w roku. Karta jest nawet ciekawa z oczywistym daniem głównym. 

Tym razem zasiali kilka ziarenek niepewności, więc będzie się oglądało jeszcze ciekawiej (a przynajmniej dla mnie, bo kilka ostatnich RR matchy było przewidywalnych). Lecimy :

1. Walka 30 kobiet. 

Od jakiegoś czasu kobiety również dostają swoją "Królewską rozpierduchę" i w sumie dobrze - nieraz jest ciekawiej niż u facetów. Niestety nie tym razem :P Liczę na parę niespodzianek takich jak AJ Lee, Tifanny Stratton z NXT, może córka Rocka, która na SD się pojawiła, Trish Stratus, może Lita - nie oszukujmy się, ale roster kobiet nie jest jakiś duży i naprawdę muszą się postarać żeby te 30 znaleźć. 

Scenariuszy jest kilka, ale najbardziej prawdopodobnym scenariuszem dla mnie jest wygrana Bayley, której ekipa będzie pewna, że wybierze Rhea, a tak naprawdę zawalczy ze swoimi koleżankami powodując implozję w grupie - wszystko ma sens, bo niepewność Kleo + niesnaski w grupie + możliwe wypełnienie czasu antenowego takim feudem gotowcem = sukces. 

Liczę na to, że teraz kiedy wszystkie 3 azjatki mają złota to odwrócą się od Dakoty i ta przejdzie na stronę Bayley. Dodatkowo Bianca żeby miała co robić też dołączy i na Elimination Chamber będziemy mieli zapychacz Damage CTRL vs Dakota, Bianca I Bayley żeby zwyciężczynie i mistrzynie czymś zająć. (no chyba, że z racji feudu Final Testament z Bobikiem i jego zgrają oraz obecności tam Scarlett Bordo, może Pijanka tam się przyda jako dziewczyna w ekipie Hurtowników dla równowagi). 

Uważam, że potencjalnie 3 największe pojedynki kobiet na tegorocznej WMce to : 

Rhea Ripley vs Nia Jax - wielka vs gruba o pas

Bayley vs Iyo Sky - wygrana RR matchu vs mistrzyni o pas

Becky Lynch vs Jade Cargill - gwiazda vs nowa, która już od czasów NXT się na nią czaiła, a nie miała debiutu. Singles bez pasa. 

Ofkors są inne prawdopodobne scenariusze - Nia może wygrać RR albo Jade, a w międzyczasie Becky go zdobędzie albo Nia zdobędzie pas, a Becky wygra w międzyczasie RR. Kij wie. Cargill to dzika karta - nie mam wątpliwości, że prędzej czy później się pojawi. 

Swoją drogą śmieszne jak jedyne zapowiedziane zawodniczki (NIA, BECKY, BAYLEY, BIANCA) to praktycznie faworytki to top4. Dodałbym do tego członkinie Damage CTRL żeby podgrzać atmosferę z Bejli oraz może właśnie Jade. 

TYP : BAYLEY

2) US Championship Logan Paul vs Kevin Owens.

Wiecie co jest najzabawniejsze? Że bardziej jestem typów na RR matche gdzie szansa jest nawet mniejsza niż 1/30 (bo niespodzianki) niż tutaj. 

Kompletnie nie wiem jak to ugryźć, bo obu widzę na WM. Wolverine przynosi liczby na mediach społecznościowych i na pewno jeszcze nieraz go zobaczymy, a Kevin... to jest poważny zawodnik powinien się odbudować i wygrywać, bo potrzeba ważnych graczy na SD. 

Gdzieś z tyłu głowy mi siedzi przerwa Reya, który był US champem oraz ten heelturn Santosa - dokąd musi to prowadzić i niekoniecznie do singles matcha. Tu może wrócić pas US do łask. Może gdzieś pójdą drogą multi-kulti - fajnie byłoby zobaczyć ladder match z tuzami tj. właśnie wymieniona czwórka + kilku midcarderów SD. 

Co do samej walki Logan pokazał, że chyba tylko Amell mu podskoczy jeśli chodzi o gościne w ringu, a Owens klasa sama w sobie choć ostatnio nie ma jak tego pokazywać. Może zakończy się to jakimś DQ albo kontrowersją, ciężko powiedzieć. 

No kurwa serio nie wiem, bo obu widzę z tym pasem na WM :D 

Możliwe też, że ten pas znajdzie się na szali w komorze eliminacji co jeszcze bardziej komplikuje sprawy. 

TYP : ENE DUE RIKE FAKE KURWA

3) Fatal 4 Way o złoto Romka

Skład jest dobry. Będzie chaos, rozpierdol i kosmos. Kradzione, przerywane nearfalle oraz niepewność w jednym - wygra Roman czy Randy? 

Czy ta walka odbędzie się przed RR matchem? Która którą zaspojleruje bo chyba nie ma mowy żeby było inaczej. 

Jeśli wygra Randy to Cody'ego szanse podskakują diamentralnie do góry czego bym nienawidził, bo nie lubię powtórek i takiego bookingu. 

Z Romanem trochę inaczej, bo na niego tak czy siak Rock może iść bez wygrywania RR. 

Chyba, że Dwayne się nie pojawi to Cody vs Roman 2 co by mnie zniesmaczyło - może się odbyć. 

AJ powinien dalej feudować z LA Knightem - być może nawet do samej WMki gdzie może nastąpić kulminacja. 

Trochę tym wszystkim zapewnili mi neipewność za co jestem wdzięczny bookerom, ale myślę, że będą starali się wydłużyć run Romana ile się da, więc wygra - pewnie ukradnie pin Randallowi, który zrobi RKO komuś ze składu, a Rzymek (Rzydek :D?) skorzysta. Wtedy będzie na EC mocna walka singlowa Roman vs Randy i voila. (O ile Rzymianin się pojawi w Australii :D ).

TYP : ROMEO

4) Danie główne - 30stka facetów 

To jest to. Czego się spodziewam? 

- Komedie w wykonaniu R-Trutha z członkami JDay,

- pewnie Otis mający face off z Bronsonem Reedem o podobnych gabarytach,

- Ostatnia czwórka - Drew, Punk, Cody, Gunther.

- Jakiś spot Jamajczyka bądź tym razem Ricocheta,

- powrót Kane'a,

- powrót Lesnara?

- W finale (jeśli nie będzie Rocka, a podejrzewam, że nie bo nie potrzebuje tego) zostanie CM Punk i Cody. Po wyrównanej walce Kodeusz odpadnie.

TYP : CM Punk

Jak widzę Road to Wrestlemania? Tak jak pisałem u kobiet :

Bayley 'nieoczekiwanie' wybierze swoją 'psiapsi' do walki z tego wywiąże się feud, zapychacz w postaci 3 na 3 na EC żeby zająć pretendentkę oraz mistrzynię. Może nawet feud o pasy kobiet TT się wtedy wywiąże. 

Czyli Bayley wygrywa RR -> implozja Damage CTRL -> zostają same azjatki, a na stronę fejsówy przechodzą Dakota (wyrzucona ze żółtej grupy) oraz Bianca żeby czymś ją zająć. na EC walka 3 na 3 i wygrana fejsówek. Na WM Bayley vs IYO o pas, a Kabuki Warriors walczą z Dakotą i Biancą o pasy TT.

Jade wywali Becky z RR matchu - otrzymamy Becky vs Jade nie o pas.

Z braku laku na Rhea pójdzie promowana babka i do tego wielka, czyli Nia. Chyba, że zrobią niespodziankę i jakiś powrót z nią zawalczy (AJ Lee?).

CM Punk wygra RR i zawalczy z Sethem, ale gdzieś tam Cody dostanie szanse i otrzymamy triple threat match o pas WHC.

The Rock wróci po RR na SD i wyzwie głowę stołu. Roman nie będzie się chciał zgodzić, ale w końcu pęknie. O pas. 

Oczywiście są też scenariusze gdzie Randy wygrywa (w sumie nie mam na niego za bardzo pomysłu jeśli przegra) wtedy zawalczy z Codym i ten 'dokończy swoją historię', dodatkowo walka kompanów z Legacy, a The Rock zawalczy z Rzymkiem bez pasa w tle. 

W każdym razie nie wiem co zrobią z pasami midcardowymi, bo na Guntherem pójdzie ktoś naprawdę mocny (Lesnar? jeśli ta sprawa ostatnia mu nie zaszkodziła), a o pas US może być multiosobówka. 

Tak czy siak czekam jak cholera. Jutro seans ze znajomym lub paroma - zobaczymy. 

Życzę udanego seansu i unikania spojlerów :D Do jutra, wieczorem okaże się czy wkurwiony będę wynikami czy zadowolony. No i rzecz jasna poziomem ;)

EDIT : 

Zapomniałem dodać nieoficjalnego theme songu do RR 

Royal Rumbling anyone? :D

Zajebiście pasuje :D

Edytowane przez CzaQ
dodatkowa treść
  • Dzięki 2
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png