Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polityka PIS

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak gwoli ścisłości.

Se

Bruchu

Sobie a nie se

Nie Bruchu tylko Brychu panie idealny

bo przed chwilą siedziałeś na Wikipedii

Może w końcu przestaniesz przytaczać mi coś, czego nie robiłem ani nie pisałem?

Chyba, że lubisz sobie wymyślać różne rzeczy wolnych chwilach od przyjmowania bukkake i filetowania śledzia patelnią.

Kim był św. Piotr? pierwszym papieżem.

Dobra jak sobie tam chcesz, przecie to nie ma znaczenia, co napisze, bo i tak ciebie nie przekonam, że białe jest białe a czarne jest czarne.

przecież masz pojęcie o chrześcijaństwie, jego początkach i o tym jak powstał Watykan.

Oczywiście, że mam, ale ty nie możesz tego pojąć, gdyż zapewne w twoim gładkim mózgu jest myśl „On nie może mieć o tym pojęcia, przecież nawet ja, wszechwiedzący SixKiller, tego nie wiem, to, jakim cudem wiedziałby to ten pijany menel, do tego lewak”.

LiD

LiD to jest koalicja a Borowski jest nadal w SDPL, oj coś kiepsko panie politolog.

Po prostu nie lubię lewactwa

Six, dlaczego się ograniczasz? Powiedz wprost to, co myślisz „Nienawidzę tych wszystkich lewaków i komuchów, a najchętniej to wpakowałbym ich do gazu. A czarnych i żółtków to najchętniej bym powiesił na jakimś drzewie! lub latarni”. Pewnie zaraz napiszesz, że rasistą nie jesteś, ale kogo ty chcesz oszukać? przecież na obrazku wyraźnie widać, białe serce, czyli jasno dajesz do zrozumienia, że kochasz tylko białą rasę.

Jak juz pisalem musza zmienic sie diametralnie ludzie bo te same skomprymitowane mordy od lat rzadza w Polsce, tylko zmieniaja co jakis czas nazwy partii.

Pisałeś również, że do wyborów nie pójdziesz, ale zapewne po wyborach będziesz narzekać ze znowu ci sami ludzie i nic się nie zmieniło, ale nic sobie do zarzucenia mieć nie będziesz, a wystarczy się tylko trochę zainteresować, kto startuje w twoim okręgu, ale, po co?

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

9

• Brychu

9

• Streetovs

4

• John Cena

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

białe jest białe a czarne jest czarne.

Dla Ciebie i tak jest czerwone, wiec nie musisz mnie przekonywać.

Chyba, że lubisz sobie wymyślać różne rzeczy wolnych chwilach od przyjmowania bukkake i filetowania śledzia patelnią.
gdyż zapewne w twoim gładkim mózgu

:/. Widać nie umiesz nikomu dowalić w bardziej subtelny sposób, to sięgasz tam, gdzie Ci jest najbliżej - do rynsztoka :D.

LiD to jest koalicja a Borowski jest nadal w SDPL, oj coś kiepsko panie politolog.

Toś błysnął. Chciałem wymienić wszystko, bo gdybym pominął AWS w przypadku Rokity, to jest duże prawdopodobieństwo, że byś mi o nim przypomniał. Ale jeżeli koalicje się nie liczą, to ok. Borowski ma dalej więcej partii na koncie, i co? To jest to, o czym się toczyła dyskusja, czyli zmienianie partii jak rękawiczki. Zmieniał? Zmieniał.

Six, dlaczego się ograniczasz? Powiedz wprost to, co myślisz „Nienawidzę tych wszystkich lewaków i komuchów, a najchętniej to wpakowałbym ich do gazu. A czarnych i żółtków to najchętniej bym powiesił na jakimś drzewie! lub latarni”. Pewnie zaraz napiszesz, że rasistą nie jesteś, ale kogo ty chcesz oszukać? przecież na obrazku wyraźnie widać, białe serce, czyli jasno dajesz do zrozumienia, że kochasz tylko białą rasę.

Żenada volume 2. Skoro kibicuję czarnym i żółtym wrestlerom (wszak jesteśmy na forum wrestlingowym, więc niech to będzie punkt odniesienia), to taki ze mnie rasista jak z Ciebie racjonalista. Poza tym, nienawidzenie nienawidzeniem (choć wolę raczej powiedzieć, że nie toleruję ani lewactwa ani komunizmu), ale nie posunąłbym się do podsuwanych przez Ciebie mi metod ;). A obrazek to emblemat HBK, Ty... nie, nie napisze tego, bo zaraz wybuchnę ze śmiechu :lol: , Białe serce.... spójrz na swoje białe "ECW" na czarnym tle. Może to oznacza, że biali zawsze muszą być nad czarnymi :D? Gratuluję trzeźwości myślenia.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gratuluję trzeźwości myślenia.

Nawzajem, bo w swojej wypowiedzi chciałem nawiązać do twojej koncepcji przypisywaniu ludziom słów i myśli, których nie mieli oraz czynności, których nie robili. A jeśli chodzi o serduszko do już na siłę dorobiłem bzdurną ideologie tylko po to, żeby uwiarygodnić jakieś bzdury, o których rzekomo myślisz. Bo ja zrozumiałem za pierwszym razem jak napisałeś, że rasistą nie jesteś, a PiS-u za bardzo nie popierasz. Tyle.

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Pisałeś również, że do wyborów nie pójdziesz, ale zapewne po wyborach będziesz narzekać ze znowu ci sami ludzie i nic się nie zmieniło, ale nic sobie do zarzucenia mieć nie będziesz, a wystarczy się tylko trochę zainteresować, kto startuje w twoim okręgu, ale, po co?

Oczywiscie ze bede narzekac, bo zyje w tym panstwie.

a do wyborow nie pojde i jestem z tego dumny. Widze ze poszedles po latwiznie i dajesz juz glupie argumenty, ok wytlumacze ci czemu pierdole wybory:

1. nie jestem za demokracja, (napewno nie za parlamentarna) wiec kloci sie to z moimi pogladami

2. nie glosowanie to tez wybor, a na wladze trzeba narzekac bo to inna klasa ktora ma niestety wplyw na nasze zycie, jako lewak walka klas chyba nie jest ci obca :D

3. glosujesz tylko na waskie elity, partie bez kasy, reklamy, przebicia nie dostana sie, nie maja szans

W moim okregu wyborczym niestety kandydowali sami partyjni, wiec nie glosowalem

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif