Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

NIE!!! :x

W taki sposób nie ustalimy jaki ma być temat bo to nie ma sensu każdy bedzie proponowal temat pod siebie. Ja proponuje aby temat nie był za bardzo sprecyzowany ale teraz bez przesady nie chce odpowiadac z NJPW :)

Nie ma dobrze ustalonego terminu walki :(

Nie ma dokładnego składu Team Urban :(

Nie ma tematu :(

Nie ma porozumienia :(

porponuje nowy temat gdzie ustalimy wszystko skład teamow oraz temat i datę bo z tego co teraz robimy nie dojdziemy do porozumienia

....aha nazwa teamu jest juz ustalona czyli nie musimy tego kwestionować 8)

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

19

• Rabol

19

• Wee Man

12

• nathan

10

Top użytkownicy w tym temacie

Sklad jest w trakcie ustalania, dokladne tematy ustalimy jak bedziemy mieli sklad, wiemy juz w jaki sposob bedziemy tematy ustalac, i co najwazniejsze, wsrod tematow ZNAJDZIE SIE TWOJE PIERDOLONE WWE 2004 WIEC PRZESTAN KURWA PLAKAC !

4302049614329261d90190.jpg

Dokładnie ,przestań kurwa płakac i za bardzo podniecac sie tym ze jestes kapitanem swojego jobbers składu(bez urazy,kolejna próba motywacji:P), wiec szanowny przywodco swojego teamu zbieraj dalej swoja ekipe bo jak narzie jest was chyba tylko szesciu, ja nabardziej czekam na potwierdzenie udziału swoich ulubiencow na tym forum :lol: panów El :bandyte i Kojota ,którzy poprostu rozbrajaja mnie swoimi postami na forum:P

576009130413fce83f1b12.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Temat pod siebie... lol... kurwa, dla mnie to można dawać ostatnie 20 lat WCW/NWA i WWF/E... nie rozumiem. Czyli 20 lat tych dwóch federacji to są tematy pode mnie. Hmmm... dobra, no to sprawiedliwie, mój temat to WWF 70... nie... to też pewnie jest pode mnie... nie moge sie zdecydować, we wszystkim sie czuje dobrze, a to znaczy, że wszystko jest pode mnie :(.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Pozatym napisalem chyba ze kazdy team wybierze 3 tematy, wiec jesli to nie bedzie sprawiedliwe, to ja nie wiem co bedzie.

Dobrze oto KURWA odpowiedz

Dla mnie nazwa moze brzmieć nawet The Rico Fans ale mniejsza z tym bo KURWA pierwsze to sie nie podniecam po KURWA drugie w dupie mam jaki to bedzie temat po KURWA trzecie nie potraficie sprecyzowac nic tylko tyle ze chcecie walki i pokazac swą wyższość nad innymi ( bez bujnych ze chcecie kogos promowac bo to jest żałosne ) po KURWA czwarte nie jestem kapitanem żadnej druzyny i nie zamierzam być po KURWA piąte nie zalezy mi az tak bardzo na tym aby temat WWE04 był w walce po KURWA ostatnie ja nie płacze

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Hmmm, potrafimy sprecyzowac jaki chcemy temat, czekamy tylko az wszyscy wyzwani dadza odpowiedz. Narazie nie ustalamy tematow, bo nie wszyscy sa, to chyba calkiem logiczne ze chcemy to zrobic ze wszystkimi, prawda ?

Pozatym od was takze nie uslyszelismy zadnego innego tematu niz WWE 2004, co jest maksymalnie smieszne ALE zgodzilismy sie na ten temat mimo wszystko, wiec wasza w tym glowa by wymyslic jeszcze 2 inne tematy. Czy to do ciebie dociera czy moze bede musial to jeszcze powtorzyc kilka razy ? Moze zamiast tego przeczytaj sobie moj post kilka razy, moze zrozumiesz o co chodzi. Wy wymyslacie 3 tematy (juz 2, jeden macie), my 3, czasu mamy duzo wiec nie ma pospiechu. Dotarlo ?

I nie mow mi ze nie zalezy ci na temacie WWE 2004 czy innym zalosnie prostym, bo gdy tylko przeczytales wypowiedz Six'a w ktorym zawartebyly slowa 'ECW' i 'NWA-TNA', odrazu odpisales na to postem w ktorym slowo 'NIE' uzyte zostalo 20 razy.

ok to moze zrobmy tak ze tematy musze byc z wieku 20;p ,
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

ok no to s tematy:

WWE 2000

WWE 2004

i niech ktos jeszcze z urban teamu rzuci jakis temat i nie ma dyskusji, kto pierwszy ten lepszy :twisted:

..........jak kto pierwszy ten lepszy no zastanow sie........

a panowie El nic sie nie odzywaja a nie wierze ze nie czytaja tego postu :)

ja proponuje jeszcze WCW 1996-1998

WWE 2004

WWF 2000/2001

WCW 1998-2000

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

niech quiz dotyczy roznych pytan, to w koncu quiz, jezeli kilku specow wyzwalo pewna grupe forumowiczow a oni wyzwanie przyjeli tzn ze maja jaja, nie koniecznie wiedze.

Moja wiedza jest napewno bardzo obfita jesli chodzi o WWE 2004 bo akurat tylko i wylacznie ten okres ogladam, jesli dacie pytanie z WWE/F przed 2004 to moze cos odpowiem ale musialo by to byc pytanie dlaczego WWF zmienilo nazwe na WWE, albo jak sie wczesniej nazywal Mick Folley albo kto dowodzil grupa wyrzutkow z WCW w czasie angle'a invasion. z ECW nic, z CZW nic, z NWA TNA prawie nic widzialem kiedys jedna cala gale.

No i na pewno pozostalo cos w glowie z WCW lata 1998/2000

Ale to jest quiz trzech na 10 powiedzmy ,czyli tych 3 pewnie posiada ogromna wiedze skoro chce sie mierzyc z wieksza grupa wrestlefanow.

Jesli chca udowodnic swoja wyzszosc a pewnie ja udowodnia to bardzo prosze, nie ma w tym nic zlego, to bedzie w koncu zabawa.

Gdybym ogladal WWF od powiedzmy 6 lat to byscie bardzo cienko srali w takich quizach.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Reputacja:   1

sixter to trzeba było oglądać WWF od 6 lat... ja powiedziałem, że dla mnie tematem może być nawet WWF 85 czy kurwa WWF 70... a w tamtych latach nie oglądałem i co? A co do tych jaj to te jaja to ma zdecydowanie niewielu, gdyz nie pasuje Wam żaden nasz temat (poza oczowyście WWE 2004... nie mwię tutaj o STRONG FANie, który każdy temat traktuje jako możliwość poduczenia się i jako jedyny z Was wszystkich do tej pory w pełni wszystko zrozumiał).. nic. WWE 2004 to porażka niesamowita i ośmieszacie się już na dzień dobry wybierając ten, a nie inny temat, ale mniejsza z tym... bądź co bądź niech Wam będzie, w końcu każdy team wybiera po 3 tematy. A co do panów El i całej reszty... żałosne. Powiedzcie kurwa, że macie nas w dupie chociaż i że nie chcecie sie bawić... Spear_Master, filthy animal (Ty szalejesz na hydeparku WrestleFans z Rabolem to odezwij sie też z łaski swojej), Forest... no kurwa, Wy tez miejcie jaja i chociaż kurwa sie odezwijcie. Media ciągniecie prawie kurwa zawodowo, a nie ruszycie dupy żeby chociaż coś tu napisać.

/me daje bitchslapa wszystkim, którzy się tu nie odezwali, a zostali poproszeni o udział

1005187806541accfacb3d6.jpg

:stop: :stop: :stop:

10 pytan z WWF 2000/2001

10 pytan z WCW 1998-2000

3 pytania z WWF 85

2 pyatnia z WWE 2004

i kurwa inne tematy pierdolic :-x , bo kurwa nigdy nie dojdziemy do porozumienia :!: :!: A walka nigdy sie nie odbedzie :!: :!: a reszta tematow niech idzie w pizdu, kurwa :stop:

:czas:

a walka juz niedlugo wiec sie zglaszajcie w oddzielnym topicu( ktory oczywiscie zaraz zaloze i domagam sie aby tam nie wypisywac nic innego tylko dolaczac sie do zabawy, a jak ktos sie jeszcze chce klucic to niech sie kluci tu a nie tam) , o temacie juz nie gadamy, i prosze sie podpisywac kto dochodzi

Edytowane przez nathan

no kurwa ale 2004 tesh ma byc!! :-x

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...