Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Świetny temat!! Już widzę te pytania - na jakiej gali Eddie Guerrero zdobył WWE Championship, albo kiedy do WWE powrócil Undertaker. Jestem jak najbardziej za tym tematem! Zresztą wielki Team Lukkiego, Rabola i Sixa chcialby z Was coś wyciągnąc, ale Wy macie wiedze głęboko w dupie i chcecie walczyć z tego tematu, ktory macie na bierząco, bo tutaj nie ma gdzie się pomylić. Ja Was nie rozumiem... a jakbym powiedział WWF 85 to też robilibyście protesty? Wtedy na pewno nie oglądałem wrestlingu... ale mnie to gówno obchodzi, od tego są wszelkiego rodzaju biografie i historie żeby to czytać i się dowiadywać. To co teraz oglądacie to jest gówno, a nie wrestling, ale widze, że wolicie sie zadowalać tym gownem niż chociaż trochę poznać to co było dobre. Rabol pomóż mi, bo już nie wyrabiam... chciałem nawet napisać coś sixterowi odnosnie jego DDT, ale poważnie nie mam siły na takie pierdolenie o niczym :(. Weź prosze wytłumacz szanownym panom o co chodzi.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

19

• Rabol

19

• Wee Man

12

• nathan

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

tylko ze my wtedy wrestlingu nie ogladalismy a wy ogladalismy i tylko przez to jestesmy na gorszej sytuacji

Nathan, przeciez Sixkiller napisal ci dokladnie o co chodzi. Gdyby przykladowo tematem byl WWF 85. Co wtedy ? Ja tez wtedy nie ogladalem, bo w 85 to ja sie urodzilem. Wystarczy poczytac wyniki, jakies biografie, i wystarczy. Myslisz ze ja nie bede sie przygotowywal ? Myslisz ze pamietam wszystko co zobaczylem dajmy na to 5 lat temu ? Gdybys mnie teraz zapytal co bylo na byle jakim PPV WWF w 98, to byc moze przypomnialbym sobie main event, i jakas walke ktora mi zapadla w pamiec o ile taka byla.

I nawet gdybysmy wzieli temaz z WWE 2004, to bylo by.. bez sensu. Dokladnie tak jak to bobby opisal.

Zreszta nie powiesz mi, ze kazdy z was (jest was chyba 15tu tych ktorych wyzwalismy) oglada od 2004 i o wczesniejszych latach nie ma zielonego pojecia. Nie uwierze w to. Macie przewage liczebna, wiec mozecie to wykorzystac, jeden jest dobry z jednego tematu, drugi z innego, i razem macie naprawde duze szanse.

4302049614329261d90190.jpg

nathan.. napisalem wyraźnie, że ja WWF rownież w 85 r. nie oglądałem i nie marudzilbym jak Wy jakby mi to zaproponowano jako temat! Poza tym ja moge powiedzieć, że nie oglądam obecnego gów... eee... tzn. wrestlingu i sytuacja będzie taka sama. Boże jak z Wamu trudno dojść do porozumienia. Widać, że najlepiej czujecie się między sobą w prostych tematach, w których nie trzeba w ogóle myśleć. Ja proponuje zrobić temat "ostatni miesiąc w WWE" żebyście przypadkowo nie musieli wysilać się aby przypomnieć sobie co było w styczniu.

Ekhm jako neutralna osoba sądze że powinniście iść na kompromis i wszyscy odpowiadać z np. roku 85. Będzie sprawiedliwie jedni i drudzy wtedy nie oglądali wrestlingu.

Pytania natomiast powinien ułorzyć Zwiechu. Wg.mnie jeszcze najbardziej sprawiedliwy S.O.B na tym forum i of course neutralny :wink:

powodzenia jednym i drugim od siebie życzę.

1872433537428f0b46b98ce.gif

Ja proponuje zrobić temat "ostatni miesiąc w WWE" żebyście przypadkowo nie musieli wysilać się aby przypomnieć sobie co było w styczniu.

Przesadzasz. Bedzie za trudno. Najlepszy temat w tej sytuacji to 'ostatnie RAW', albo ostatnie 'RAW Zone' (dla niewtajemniczonych - druga godzina RAW).

Ale na powaznie, np taki Sixter, on ogladal WCW przez dluzszy czas, no i juz macie asa z danego tematu. Ewentualnie mozemy zrobic kilka tematow, np. 5 pytan z WWF 85, 5 z WCW 97, 5 .. niech wam bedzie.. WWE 2004, itd.

Pozatym nie ma mowy ze wcisniecie mi kit ze nie macie pojecia o starszym WWE/F czy WCW, bo widze jak ciagniecie na maxa z media corner :P

I nawet gotow jestem zrezygnowac z tematu ECW, bo wiem ze bylo by tragicznie i juz sie o tym przekonalem :/

Dobra... musimy coś ustalić w końcu, niech szanowni panowie przeciwnicy powiedzą jakie 4 tematy im pasują, bo proponuje 20 pytań z 4 róznych działów... czyli jak nie trudno obliczyć 5 pytań na kazdy.

Dobra... musimy coś ustalić w końcu, niech szanowni panowie przeciwnicy powiedzą jakie 4 tematy im pasują, bo proponuje 20 pytań z 4 róznych działów... czyli jak nie trudno obliczyć 5 pytań na kazdy.

Popieram. Najpierw jednak poczekajmy az wieksza ilosc ludzi odpowie na wyzwanie. Potem pomyslimy nat tematami, i wybierzemy sedziego.

ja osboiscie moge sie dostoswac do waszych propozycji.. nawet był wolał te dawne czasy bo przynajmniej każdy {mam taka nadzijeje } by sie wysilił i poszukał w necie jakis wiadomosci na dany temat{np.ten wasz 85 rok lub początki 90-lat}to tyle .

458954520447d6ce7641a4.jpg

ja bym proponował brak teamtu... ot ogólna wiedza, wrestlingowy miszmaż (czy jak to tam się pisze) ;P

Heheh w tym cos jest , ale uwazaj co mowisz, na mnie sie juz Razor obrazil, i w 95% za moj wpis na wcwfans w ktorym wysmialem jego desperackie reklamowanie kanalu Wiec uwazaj bo i ciebie to spotka

Jeżeli RazorR tak Cię to drażni to wiec, że nie przeszkadza mi samo sobie reklamowanie #wcwfans i RM. To jest przecież zrozumiałe, że chcesz, aby Twoje "dzieło" było popularne. Ja też bym chciał, aby #wcwfans było wiecznie zapełnione... tyle, że Ty chcesz trzymać największy crap... osoby, które wqrwiają 90% pozostałych użytkowników/członków. My chcemy się ich pozbyć, bądź jakoś "wyprostować" :P a Ty ich ciągle bronisz i efekt jest taki, że prędzej czy później dochodzi do jakiś większych spięć (choćby sprawa z Sową).

Jesteś wielkim przeciwnikiem tej walki, a przecież nikt (poza Rabolem :P just kiddin') nie chce "skrzywdzić" new bloodu (tym bardziej ja, który sam jestem tutaj - czyt. na necie- nowy). Chcemy poprostu pokazać (po przez wspólną zabawę), że Lance Storm wcale nie jest "słaby" bo ma pomarańczowe spodnie... czas, aby młodzi zaczeli się interesować historią, odróżniać dobrego wrestlera od słabego (i wcale tu nie chodzi o face'ów i heeli), by nie pierdolić, że odejście Goldiego to strata a odejście Storma to nic wielkiego (i wcale nie chodzi o gust, tylko o świadomość)...

My ich wyzywamy do pojedynku, oni czując się poniżani, będą chcieli za wszelką cene wygrać, będą się przygotowywać... ja widze w tym pojedynku same dobre strony...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Moja propozycja brzmi tak:

30 pytań

5 z WWE 2004

5 z NWA TNA 2002-2004

5 z WWF 1985 (jak tak chcecie :grin: )

5 z WCW 1996-1998

5 z WWF 2001

5 z ECW

to moja propozycja uważam że w miarę obiektywna

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Hmm.. niebardzo wiem do kogo mowisz.. jesli mowisz do mnie to RazorR wcale mnie nie drazni, bawi mnie jedynie sposob reklamowania kanalu, ale nie widze w tym nic zlego oczywiscie. Mowilem juz ze Azor to fajne chlopisko (tyle ze czasem jest troche nudny, ale wybaczam mu to :P)

Ja chce trzymac crap ? Moglbys powiedziec kogo ? Bo ogolnie 'crap' to wg mnie tylko sowa, bo jest naprawde, powtarzam naprawde wkurwiajacy, gdy pojawia sie na kanale, naprawde trudno jest z kimkolwiek porozmawiac gdyz on przez caly czas proboje zwrocic na siebie uwage glupimi wypowiedziami lub floodem. I o ile pamietam, wcale nie proboje go 'utrzymac', wrecz przeciwnie, sposrod wszystkich banow jakie dostal, 3 a nawet 4 byly moje.

Co do matchu i sprzeciwu Razor'a.. dobrze napisane Ajm. Pozatym takie gadanie 'zniszczymy was' itd itp, ma na celu zmotywowanie ich do walki. Taktyka 'proove me wrong'.

Moja propozycja brzmi tak:

30 pytań

5 z WWE 2004

5 z NWA TNA 2002-2004

5 z WWF 1985 (jak tak chcecie :grin: )

5 z WCW 1996-1998

5 z WWF 2001

5 z ECW

to moja propozycja uważam że w miarę obiektywna

WeeMan, no i mi takie cos pasuje. Dla kazdego cos sie w tym znajdzie. Juz nawet to WWE 2004 przeboleje :P Ale narazie poczekajmy az ustalimy ostateczny sklad Team Urban :P

team Urban??chyba Team WeeMan... :D :grin: :) :-) :smile: :lol: 8-) 8) :P :twisted:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Już widze, że ktorykolwiek z Was odpowie na bardziej skomplikowane pytania z ECW, jak Wy nawet nie chcecie "walczyć" z WCW 96-99, w którym występowały dobrze Wam znane gwiazdy, a w ECW moze pięciu wrestlerów, ktorych znacie choćby w poziomie podstawowym. Poza tym to my rzucamy wyzwanie, a Wy stawiacie warunki, no kurwa nie bądźcie śmieszni, poważnie. STRONG FAN zrozumial o co chodzi, reszta chyba nie do końca. A jeśli nie zgodzimy się na to WWE 2004 (chociaż chyba już sie zgodzilismy) to co? Tylko STRONG FAN przyjdzie, bo jako jedyny zrozumiał, że troche wysiłki trzeba włozyc? Proszę Was jeszcze raz, nie bądźcie śmieszni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...