Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

I przypominam o nagrodzie, jesli wygracie, kazdy z was ma full RAWy i Smackdowny przez conajmniej miesiac :P To oczywiscie mini nagroda, taki dodatek, bo oczywiscie glowna i najwieksza nagroda bedzie.. dobra zabawa :D

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

19

• Rabol

19

• Wee Man

12

• nathan

10

Top użytkownicy w tym temacie

RazorR poprostu się boi, że tak jak sowa to i inni postanowią uciec z kanału i forum... oczywiście z naszej winy, bo... wytykamy głupotę?? :twisted:

Nie podoba mi się wymienianie mnie wśród ME... ja nawet jeszcze ani jednej walki nie stoczyłem... ale tak czy owak myślę, że "mój" team zwycięży, ze mną czy bezemnie...

myślę, że nasza walka będzie wyglądać mniej więcej tak:

:bicz:

żółty to reprezentant "mojego" stable'u :P

poprostu Was :kill:

a potem :tancze: i pójdziemy na :piwo: i zapalimy :ganja:

zrobimy wielką impę na którą przyjdzie nawet Harty :afro:

:P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

oki doki ,oficjalnie potwierdzam swoj udzial w tej walce przeciwko Team Urban :D

576009130413fce83f1b12.jpg

RazorR poprostu się boi, że tak jak sowa to i inni postanowią uciec z kanału i forum... oczywiście z naszej winy, bo... wytykamy głupotę??

Heheh w tym cos jest , ale uwazaj co mowisz, na mnie sie juz Razor obrazil, i w 95% za moj wpis na wcwfans w ktorym wysmialem jego desperackie reklamowanie kanalu :P Wiec uwazaj bo i ciebie to spotka :P

Ale nie zchodzmy juz z tematu.

Lukki - glad to have you with us :P Ale to jest raczej Team Sowa :P

4302049614329261d90190.jpg

niewidze problemu rzeby wziąść udziału w tej "walce".każde wyzwanie przyjme..ale ogólnie traktuje to jako dobra zabawa nawet jak wygramy to niemusz miec dostepu do tego całeg media gold..jak juz pisałłem traktuje to jako zabwwe..choc ogólnie mnie wkurwiacie {RABOL w szczególnosci}bo sądze ze uwarzacie nas za byle co isie wywyszacie...choc to tylko moje zdanie.Ogólnie rzecz biorąc ipokaszmy ze mozemy z nimi powalczyc i namawiam wszystkich innych z naszej druzyny ;-) do wzięcia w nim udziału bo chyba sam niebede brał udziału.?..ps.pisze odrazu Ze jakakolwiek sobota u mnie odpada

bo mamy 4 kolejki do konca i jeszczde walczymy o tą drugą lige...!pozdr!

458954520447d6ce7641a4.jpg

zgłaszam sprzeciw...Sixkiller...potrafię być śmieszny (choć w sumie bycie gburem jest lepsze niż bycie klonem Sowy:) )

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ludzie, żal mi Was brac, bo od was na pytanie "kto pierwszy pokonał Goldberga" nie usłyszę odpowiedzi "Brian Pillman" :(. A co do tego to już lepiej bądź gburem, bo szkoda, to dla Twojego dobra :P. Co do STRONG FANa... my Was nie uważamy za byle co... szacunek dla przeciwnika jest zawsze (chociaż szczerze mówiac prawda jest taka, że ponad połowę Waszej drużyny stanowią osoby, które swoimi wypowiedziami wprawily mnie czy Rabola w nieposkromiony atak śmiechu), zreszta jesteś piłkarzem i na pewno dobrze to wiesz. Ja sie nie wywyższam, bo nie jestem żadnym guru... ok, wyzwaliśmy Was my, ale my nie jesteśmy jakimis znowu zajebistymi znawcami, bez przesady... jeśli wyzwalby Was ktokolwiek inny to też reagował byś tak samo? To tak jak kiedyś ustalono walkę... Kevin Nash vs. Rey Mysterio... wierzył ktoś w zwycięstwo Mysterio (pomijam fakt, że było ono zabookowane, ale czy ktoś w nie wierzył?)? Nikt... ale walka się odbyła i zakończyla scensacyjnym wynikiem... i tu nie chodzi o to żeby kurwa siedzieć i sie z Was śmiać, chociaż jestem pewny, że nie jeden tekst mnie rozśmieszy... ale o to żeby była właśnie ta dobra zabawa, o której wszyscy mówimy. Nie wiem czemu wszyscy to moje pokojowe "wyzwanie" do zabawy traktujecie jak jakieś działanie przeciwko Wam. Ja się chcę pobawić i nie Waszym kosztem tylko z WAMI!! Prosze, zrozumcie to i dołączcie do zabawy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wiesz navroth... to jest tak, jak w 1410 Polacy walczyli z Krzyżakami w bitwie pod Grunwaldem to mieli gorsze uzbrojenie (które porównamy do niewiedzy), ale przewagę liczebną, która wyrównała szanse... a poza tym mieli honor. Mogli od razu powiedzieć "dziękujemy, po co mamy walczyć skoro jesteśmy gorsi?". W każdym razie chyba wszyscy wiemy kto wygrał, a jeśli ktoś nie wie to przykro mi - jest idiotą :(.

dobrze powiedziane :D dobra skoro jest juz dwoch Navroth i Strong Fan,czekamy na reszte El Koyote,Mały,rocklesnar,sixter i inni czekamy :)

Rabol:Moze i team sowa ,ale wczoraj na irc'u to własnie Urban mowił ze poprowadzi ich do zwyciestwa :razz:

576009130413fce83f1b12.jpg

Do prowadzeniu do zwyciestwa nie mowilem to wy narzuciliscie mi ta role ale ja chetnie wezme udzial w walce
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Ja sie dopisuje :twisted: (przydzielcie mnie do jakiejs grupy tylko nie z sowa ) a do moich przeciwnikow :-x , i zniszczymy was :twisted:

Finally....

Wee Man said Finally!!

Finally WeeMan has come back to RazorMediaForum!!

And he's back for good...To kick our opponents candy asses!!

Przyjmuję wyzwanie i chętnię poprowadzę nasz team do zwycięstwa.

Pomożecie??

(tu wpisać POMOŻEMY!!)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

1) zmienice temat na WWE2004 - uklon w strone jobberow

2) Rabol zawalcz sam z jobberami :>

3) pozdrawiam

78269406145f2cb280ea01.jpg

Eugene jezeli to tyczy sie WWE 2004 to bedzie trudno z Nami wygrac...

duzo osob wlasnie zaczelo w 2004 roku wrestling ogladac hehe

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Na przyklad ja, a to wlasnie wyrowna szanse bo przeciez old starsi tez interesuja sie wrestlingiem w 2004 roku, prawda?

mam pomysl jak wielki team Lukkiego, Rabola, Six'a jest az tak wielki to bardzo chętnie mozemy zmierzyc sie w temacie WWE 2004

aha co do nazwy teamu to juz na forum zostala ona ustalona :)

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...