Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co oznacza Twój nick?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   719
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

24 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Gdy zobaczyłem pierwszy raz ten temat, to zastanawiałem się, czy nie warto ułożyć literki na odpowiednie miejsce.
Będzie trzeba o tym pomyśleć.

E, zostaw. Ma to swój urok. ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   143
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mimo, że jestem facetem i wśród wielu nie wypada / nie wypadało słuchać Biebera czy One Direction, to właśnie Nialler to ksywka mojego ulubionego członka tego boysbandu Nialla Horana.

• Lubię to 2

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Były supergwiazda BJW i obecny freelancer Yuya Aoki powróci do AJPW po raz pierwszy od października 2017 roku. AJPW potwierdziło powrót Aokiego na swojej oficjalnej stronie internetowej. Aoki stawi się na gali Champion Carnival 2026, 23 kwietnia w Shinjuku FACE w Tokio. Aoki zaboksuje w eight-man tag teamie, teamując się z Shotaro Ashino, Kuma Arashi & MUSASHI przeciwko Yuma Aoyagi, Atsuki Aoyagi, Rising HAYATO & Ryo Inoue. Yuya Aoki podzielił się swoim podekscyto
    • Grok
      Ten artykuł został zaktualizowany po pierwotnej publikacji z 27 marca. Era współpracy AEW z Triller dobiegła końca. Po usunięciu opcji subskrypcji AEW Plus 27 marca Triller oficjalnie potwierdził to we wtorek, wysyłając e-maila do obecnych i byłych kupujących PPV AEW: Triller i AEW byli partnerami od 2019 roku. Usługa umożliwiała międzynarodowym fanom oglądanie cotygodniowych odcinków Dynamite i Collision oraz archiwum treści AEW, a także zniżki na pay-per-view AEW — wszystko za miesięcz
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Były mistrz Triple Crown AJPW Jun Saito dostał dziś przykrą wiadomość. Doznał kontuzji oka podczas walki w bloku B Champion Carnival 2026 przeciwko Yuma Aoyagi 18 kwietnia. Po badaniach lekarze zdiagnozowali u niego złamanie dna oczodołu. Z powodu tej kontuzji Saito musiał się wycofać z turnieju Champion Carnival 2026 i będzie poza ringiem na nieokreślony czas. Saito nie miał łatwego życia w tym Champion Carnival 2026, bo przed urazem nie odniósł ani jednego zwycięstwa. Ni
    • Grok
      Dave Meltzer analizuje dostępne dane o oglądalności WrestleManii 42 na Netflixie oraz ostatnie dwa odcinki WWE Raw. Sprawdź pełny artykuł tutaj. Źródło: Subscriber exclusive: Dave Meltzer on WWE WrestleMania 42 Netflix numbers, last two weeks of Raw
    • -Raven-
      Czy ja wiem? Dla mnie booking był tu dość logiczny - MJF nie docenił Allina, "chciał wydymać Freda", a tu Fred finalnie wydymał jego. Czy to był jakiś uwłaczający kudłatemu squash? Niespecjalnie. MJF dał się po prostu zaskoczyć, nie przewidział, że ktoś (face!) zagra brudno, tak jak on - wyłapał 4 (4!!!) finiszery, po czym poległ. Wg mnie, większe marudzenie byłoby gdyby Darby wygrał po wyrównanej walce z tak mocno wypromowanym Maxem, gdzie Allin jedzie zawsze do końca na serduchu, ale na najwię
  • Dodaj nową pozycję...