Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   179
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

19 hours ago, Bastian said:

Kolejny tydzień promowania Stand & Deliver. Walka o miano pretendentki nierozstrzygnięta, choć gdyby być skrupulatnym to chyba najpierw Kendal Grey klepała, a dopiero potem sędzia odliczył do trzech Lolę Vice :D Prawdopodobnie na S&N zarówno Lola, jak i Kendal zostaną dopuszczone do walki z Jacy Jayne. A tam, według mnie, mistrzyni znów obroni tytuł. Nie czuć, że nadchodzi wielka zmiana posiadaczki złota.

Na twitterze pozniej wrzucili filmik jak Stone potwierdził - Triple Threat. Match była bardzo przyjemny, bardzo fajnie się go oglądało. Zakończenie, kreatywne, muszę przyznać. Wynik...jeśli mam być szczery to o ile obstawiałem że Kendal przejmie pas, tak Triple Threat rzeczywiście skłania się ku temu że Jacy wygra. Ale co wtedy? Odda pas jak Oba i pójdzie do głównego rosteru? Nie miałbym nic na przeciw żeby albo Lola albo Kendal wygrały, ale vibe jaki to daje faktycznie sprzyja mistrzyni. Ale...czy to nie o to chodzi? Czy to właśnie nie jest puenta wrestlingu? Co się wydarzy? Kto wygra? Myślę że jak na ironię, wyjdzie to na dobre samej gali. Osobiście, bardzo chętnie obejrze SnD na żywo, między innymi przez tą sytuację.

19 hours ago, Bastian said:

W walce o złoto panów Page i Saints prawdopodobnie zaczną feud, w pakiecie z face turnem Ethana. Joe Hendry jest mistrzem krótko, chyba za wcześnie na zmianę. Podobnie jak z mistrzami North American, czyli Tatum Paxley i Mylesem Bornem, który może sporo zyskać pokonując Gargano.

Co poza tym? Los Americanos dali kolejną niezłą walkę, ale taki to był turniej dla ekip z NXT, że wygrali goście z głównego rosteru i prawdopodobnie jobbną Vanity Project.

Co do ME, jestem w stanie zobaczyć NXT pod kontrolą Tony'ego, który chce przywrócić "Gritty, tough style of NXT" zamiast merchandise-driven, power of friendship. Zgadzam się że faworytem jest Joe, ale jeśli ktoś przejmie pas to raczej Tony. Chyba że...NX-ME? Nie jestem dobry w ukrywaniu bycia markiem Ethan'a przez ostatnie miesiące, ale wolałbym że poszedł dalej, ożywić RAW i SD (O ile go nie zniszczą jak wszystkich innych do tej pory...).

Los Americanos i Johnny są tam (nie)stety po to żeby jobbnąć i dać młodzieży kogoś doświadczonego. Chciałbym żeby Gargano został na stałe w NXT. Na SD ewidentnie nic dla niego nie mają a w NXT mógłby pomóc wybić się wielu osobom. Może zamienić go z Ethan'em, jako weterana z doświadczeniem? To by pasowało, bo nie ukrywajmy - NXT kocha Gargano. A i dla niego to byłby "awans" z bycia dywanikiem (dosłownie) na Smackdown. 

Co do Jaidy i Kelani...cieszy mnie to. Może i nie mają jakiegoś super programu, ale widzę progres jaki robi Kelani, szkoda że to hamuje Jaide ale ewidentnie Lani to obecne Golden Girl i muszą zainwestować. Kilka miesięcy temu narzekałbym i to ostro, ale obecna Lani pokazuje że wreszcie zaczyna rozumieć co ma robić i poprawiła się. A Jaida? Jaida jest kochana, Jaida ma mocną osobowość. Odbije się po tym i nie będzie trzeba wiele żeby przywrócić ją do main event'ów. Jeśli nie zjebią tego całkowicie, to tylko spowolni ją trochę i da czas na rozwiązanie sytuacji z Jacy. Nie zdziwiłbym się gdyby Jaida pracowała po SnD z Zarią czy coś takiego. Obie są w trochę "awkward" miejscu a takie zestawienie mogłoby dać całkiem ciekawy program. 

Poza tym mieliśmy Birthright którzy dalej...robią nic? Keanu, Jasper i Briggs którzy...uhhmmm...nie wiem, zaczynają 3 osobowy feud? Nie wiem szczerze co o tym myśleć, lubię Briggsa, wydaje się być fajny ale kto z tych 3 klocy ma to wygrać? Cieszę się że nie wpychają tego na SnD, już ten 10man tag match na Countdown będzie ciekawszy niż ten triple threat.

SnD zapowiada się całkiem dobrze. Bardzo, bardzo ważne show i dołoże cegiełke, oglądając na żywo (W przeciwieństwie do Wrestlemani, którą pewnie będe męczył i oglądał po kawałku przez 2 tygodnie). Nie mamy tematu na SnD jako event, więc zostawię swoje picki tutaj B) 

Tatum Paxley Vs Blake Monroe => Tatum. Blake powinna wykręcić dobry match, pomóc wybić się Tates i iść ratować dywizję kobiet na SD i Raw bo bóg jeden wie, że główny roster potrzebuje każdej pomocy, kiedy Lash Legends jest mistrzynią. 

Vanity Project Vs Los Americanos => VP. Po poprzednim matchu myślę ze możemy spodziewać się całkiem przyjemnej akcji w ringu. Zobaczymy co VP wymyślą dalej po tym show.

Myles Borne Vs Johny Gargano => Gargano. Pozwolę sobie zaszaleć tutaj, tylko dlatego że chciałbym żeby Johnny tu został. Zasługujemy żeby go oglądać, on zasługuje żeby być oglądanym. Czy segmenty komediowe, czy coś poważnego, Johnny jest w stanie zrobić wszystko. Myles ma potencjał ale bardziej na "Story", jako niepełnosprawny underdog i te wszystkie kampanie charytatywne. Wygląda jak milion dolarów, ale nie wiem czy to jest osoba która będzie dużą gwiazdą. Może jestem haterem, może się nie znam. Akceptuje fakt że mogę się mylić. 

Zaria Vs Sol => Sol. Ooof. To jest trudne. Ale jak pisałem wyżej, myślę że Jaida Vs Zaria to kolejny program jaki zoabczymy, Sol powinna wygrać i z triumfem uderzyć w RAW/SD. 

Jacy Jane Vs Lola Vice Vs Kendal Gray => Kendal. Again, jak pisałem wyżej, wszystko się może wydarzyć ale dalej obstawiam że Jacy wreszcie pójdzie dalej, bo nie ma zbytnio nic więcej do roboty w NXT. Wyczyściła dywizję, face turn raczej jej nie grozi, więc co miałoby być dla niej następne? Lola jest bardziej znana, jest dłużej w NXT i wypracowała sobie pozycję. Lubię ją i chciałbym żeby wygrała, ale patrząc na push jaki Kendal ma ostatnimi miesiącami...jeśli wybór jest między nimi dwiema, to Kendal wydaje się naturalnym wyborem. NXT will always be Vice City tho.

Joe Hendry Vs Ethan Page Vs Ricky Saints Vs Tony D'Angelo => Joe. Wykorzystałem już limit hopium na to show, moja argumentacja jest wyżej. Szkoda tylko że najciekawszą rzeczą w tej walce jest to kiedy, jak i który pierwszy zdradzi drugiego w feudzie Ethan'a i Ricky'ego. Ale nie będę narzekał, tak długo jak to będzie main event bo jeśli ktoś zasłużył na Main Event SnD, to jest to Ethan Page. #NXME.