Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   511
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Co to był za finisher? Modyfikujemy Fairytale Ending? Poprzednia wersja lepsza, zmiana niepotrzebna. Nie wiem w którym świecie lądowanie na plecach ma większy impakt niż uderzenie o matę twarzą. Pomińmy już fakt, że nie mam pojęcia dlaczego finisherem Tommasso nie jest Project Ciampa.

Raczej to był botch ze strony Jake'a. Źle się obrócił i Ciampa musiał jakoś wyjść z tej sytacji, ale mogę się mylić.

Bardzo dobra walka Priesta z Theorim. Szkoda mi trochę tego Austina... gość ma potencjał i pokazuje to w każdym swoim występie... ale wciąż moczy. Nie wiem co odjebał ale musiało to być coś poważnego.

Z tego co pamiętam to on chyba też był "podejrzanym" w tej całej akcji SpeakingOut czy jak to tam wyglądało. Gość przystojny, więc ruchał i oczywiście duperom się przypomniało, że mogły być molestowane :roll:

Od początku - BR kobiet #Nikogo. W końcu może Candice podpushują, bo mało jej w dywizji.

Kozacka jest ta maska i wizerunek Ciampy. Widziałbym go w feudzie o pas NA, bo

a) tego pasa nie miał

b) chyba nie walczył za bardzo z księdzem

Ciekawy pomysł z mieszanymi teamami. Fandango Holmes. Wkrótce na netflixie. lol

Dziwne tylko, że jest 3 heelów i 1 face i ten ostatni wygrywa.

Walka o pas NA - obaj zawodnicy są dobzi, ale jeszcze mnie nigdy jaja nie mrowiły jak walczyli. Jeszcze nie wykorzystują potencjału. Gałgan znowu chce midcardowy pas? :(

Cóż, przynajmniej Ridge tym razem nikogo nie zjebał na łeb :D

Eliminator - czyli mniejsze RR z pinami i subami. Szczerze myślami widziałem jak Kushida to wygrywa, ale zaczął pierwszy więc szanse spadały i... został pierwszy wyeliminowany. Do tego wygrywa.. Kyle. Nie spodziewałem się tego.

AEW znowu kopie dupe NXT. Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości kto bookuje ostatnio to show to mamy bardzo ładną analogie - mamy bardzo nudnego mistrza (Balor/Reigns), który z dupy dostaje przeciwnika z niższej promocyjnie półki, który w dodatku jest gościem z tag teamu (Kyle/Uso). Do tego obaj nie mają szans. Fajnie, że jest ktoś nowy, ale lepiej by było stopniowo to budować, bo terapie O'Reilly'ego i tułaczka po backstage'u nie wystarczą.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444409

• Reputacja:   0

Shotzi pokonała Dakotę, jej. I dalej nakręcają na Gonzalez vs Ripley, ale mi to zwisa.

Rozmowa Scotta z Escobarem spoko. To w sumie jedyna bardziej podbudowana walka na TakeOver...

Jee, filmik o Kyle'u. Posłuchajmy o jego historii, bo nic innego tu nie ma. Promocję singlową miał żadną. Tylko ten Gauntlet.

Grimes gada, Holland wjeżdża. Niby coś się dzieje, ale #nikogo

Kushida walczy, Dream daje promo na video. Tu też nie ma nic ciekawego.

O, Lumis wyskoczył na zapleczu.

Cole leje Theory'ego, bo ten źle gadał o Kyle'u. Jak się UE rozleci, będzie łatwo zrobić 2vs2.

Xia przegrała z Kayden i się wkurzyła :( o nie

Michaels poprowadził spotkanie Balora z O'Reillym. No fajnie, gadają sobie i przekonują, że mamy wiarygodnego pretendenta. No ale nie mamy.

Garganowie pokonują mistrzów w TT matchu - nie widzę w ich przyszłości singlowych tytułów.

...a gdzie się zgubiły tag teamy?

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444485

Dziś (jutro czasu polskiego) Takeover, a u mnie zero hype'u. Niby karta świeża, ale biorąc pod uwagę, że złota era NXT już minęła to mam to w dupie.

O'Reilly - Yawnor skończy się tak jak Usos-Reigns. Kyle dostanie trochę przewagi, ale i tak zostanie zgarowany.

Gargano z Księdzem - Gałgan miał już pas NA, powinien ustąpić miejsca Ciampie. Sama walka powinna być dobra, ale wynik wiadomy.

Dupy - skip, choć to najlepsze możliwe zestawienie.

Kushida - Dream - wyjebane na żółtego, który swoją nudą może mierzyć się z Finnem. Welwetka pewnie jobbnie, bo SJW dalej się burzą o pedoflskie zaloty.

Aż musiałem spojrzeć w karte żeby zobaczyć co jest piątym i ostatnim pojedynkiem w karcie.. Swerve vs San Escobar - lubię Isaiaha, gardzę luchasem. Słodko-gorzki pojedynek. Oby czarny wygrał, bo latynoski Wyatt mnie nie obchodzi.

Chciałbym się oczywiście mylić, bo zapowiadali to jako trzęsienie ziemii, więc pasowałoby przetasować mistrzów, ale biorąc pod uwagę, że writerzy z MR mieszają tu palce to nie spodziewałbym się niczego dobrego.

A i jescze tajemnicza postać - obstawiam Bo Dallasa żeby było śmieszniej.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444500

Capitol Wrestling Center - siatki kryjące publikę, nowe ekrany, z tyłu pokazują ludzi jak w Thunderdome. Wygląda to spoko.

Opener o pas NA to takie trochę Indy - akcja w ringu ekstra i tyle. Story nie ma, więc mogli stawiać tylko na movesy. Na szczęście to akurat mają obcykane, nudzić się nie dało. Mimo że w wynik nie wątpiłem. No i fajny callback z tym sugerowaniem, że Priest znowu poleci na plecy za ring.

Dream to dziś naukowiec? Może Back to The Future i pstryczek w stronę rywala?

Kushida zrobił coś dobrze - wjechał na pełnej bez wejściówki. A potem straciłem zainteresowanie. Velveteen odklepał, idziemy dalej.

Zrobią Halloween Havoc na tygodniówce, lol

Cruiserów oglądałem kątem oka - niby najlepiej podbudowana walka, ale i tak mnie mało obchodziła. W trakcie na pomoc wbił Ashantee, a myślałem że to raczej heel. Santos broni, bez niespodzianek.

Pamiętam poprzednie spotkanie Io z Candice na TO - było świetne. Dziś też spoko, choć nie wiem, czy lepiej. Pod koniec ustawiały to ref bumpy. I pytanie, czy Johnny może być refem zastępczym. Nawet jak nie, ten near fall z jego udziałem solidny :D Ale ogółem na plus. Choć nadal bez zaskoczeń. Gdyby był typer, miałbym komplet.

A na ekranie pojawia się Toni Storm, mamy nową rywalkę. No OK, choć lepiej niż z Candice nie będzie.

...i to nie koniec, bo przyszła postać z ostatnich prom o powrotach - Ember Moon. Jednak się wykurowała. Jak dla mnie dużo ciekawsza opcja niż Toni.

ME... Bardzo lubię styl Kyle'a, uwielbiałem jego walki w PWG. I chcę dla niego singlowego pushu. Ale trafił tu po jednym gauntlecie, wcześniej mając zerową promocję. I to tu bolało. Nie można powiedzieć, że się z Balorem nie starali, ale nie było nawet sekundy, w której bym uwierzył, że wynik może pójść w inną stronę. Balor sobie na luzie odbębnił obronę. Jak tu się rajcować?

Na koniec Holland przyniósł spranego Cole'a. Jeśli to nie ma żadnego związku z Finnem, to wyjdzie dziwnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444514

NXT Takeover 31

Były plotki o Takeover w Thunderdome... dostaliśmy coś nowego. Przerobione Performence Center... Capitol Wrestling Center. Chyba lepsza opcja. Klimat był świetny. Siatka osłaniająca pleksę, wielki ekran pokazujący publikę ale i prawdziwi fani aby pojawiło się też na arenie trochę naturalnego dźwięku. Dzięki tej otoczce wyszło bardziej podziemnie niż w Raw Underground. I love it.

Największą bolączką tego Takeover jest to, że zostało ono sklejone na kolanie. Właściwie tylko walka o pas Cruiserweight miała jakąś podbudowę.

NXT North American Championship Match: Damian Priest© vs Johnny Gargano

To, że żadna walka na tym TO nie miała podbudowy mimo wszystko miało też swoje dobre strony. To było bardzo indysowe Takeover. Trochę jak za starych czasów gdy mówiło się, że NXT jest indysem z otoczką WWE.

Opener nastawiony ściśle na akcję w ringu. Jakaś tam historia była... podobnie jak w walce Gargano z Keithem na TO In Your House... głupio by było jakby mniejszy garował większego więc Johnny musiał szukać furtek. U Lee furtką była ręka, u Priesta noga. Postraszyli też trochę bumpem Damiana na schodki za ringiem ala TO In Your House(czego komentatorzy nie wyłapali... ech). Ogólnie bardzo przyjemny pojedynek, można było tego oczekiwać po tej dwójce.

KUSHIDA vs Velveteen Dream

Chyba ze wszystkiego w karcie to interesowało mnie najmniej. Dream ostatnio się tak pałęta pod nogami i bardziej wadzi niż pomaga. Nie ma zbytnio na niego pomysłu ale jest ważnym graczem w NXT więc wypadałoby by na Takeover był. Lubię KUSHIDE, oglądałem go długo w New Japan, wiem, że gość skilla ma, walka była dobra ale mnie nie wkręciła. Odczucia takie jak u aRo, Dream klepał, idziemy dalej.

Było Great American Bash, teraz czas na Halloween Havoc. W sumie czekam, fajna taka inicjatywa na wypchanie czasu między Takeoverami. Shotzi jako host też mi pasuje.

NXT Cruiserweight Championship Match: Santos Escobar© vs Isiah "Swerve" Scott

Zaskoczyła mnie trochę wygrana Santosa szczerze mówiąc. Jedyna podbudowana walka tego Takeover, Scott zawsze walczył w tym feudzie z dołu i był typowym babyface'em walczącym z uciążliwym heelem.

Ten Ashantee... przyznam szczerze, absolutnie gościa nie pamiętam. Wpadł dla mnie jako kompletny no name.

Walka była dobra... podobnie jak w dwóch poprzednich bojach, poziom indysowy.

NXT Women's Championship Match: Io Shirai© vs Candice LeRea

Na dobrą sprawę mógłbym zostawić tą część bez komentarza. Te dwie mają niesamowitą chemię i znów dały tego przykład. Wpadło też parę wiarygodnych near falli. To druga Takeoverowa walka Io zbudowana na ref bumpie i interwencjach ale cholera, działa.

Mistrzyni to terminator. Odkopuje ze wszystkiego i kończy jednym moonsaultem. Z czasem się to przeje tak jak u Gargano ale na razie jest mocnym champem.

Po walce dwa powroty, Toni Storm i... Ember Moon! Przyznam, mnie zaskoczyli. Ale może po prostu ominęły mnie newsy. Tak czy siak, nie narzekam. Roster kobiet NXT jest mocarny ale brakuje w nim poważnych wyzwań dla Io... dwa się właśnie pojawiły.

NXT Championship Match: Finn Balor© vs Kyle O'Reilly

Zacznę może od promo paczki przed walką... kozackie. Skrót całej kariery Balora w NXT, potem droga Kyle'a do tego momentu. Czekałem na tę walkę czysto ze względu na poczynania ringowe ale to nakręciło mnie jeszcze bardziej. Tak powinno się robić promo winietki.

Ringowo świetnie, godnie main eventu Takeover(czego nie można powiedzieć o poprzednim Takeoverowym Main Evencie). Nie oszczędzali się, było stiffowo i było technicznie. Wiedziałem, że Balor wkomponuje się w styl O'Reilliego idealnie i wyjdzie z tego kawał dobrego wrestlingu. Zwycięzca oczywisty ale to było 30 minut, które absolutnie mi się nie dłużyło.

Po walce Ridge Holland wychodzi z przewieszonym przez ramię ciałem Adama Cole'a... będzie się bić w main eventach? Tego się nie spodziewałem.

Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre Takeover. Na pewno najlepsze odkąd trwa pandemia. Mogłoby być jeszcze lepsze gdyby było jakkolwiek podbudowane... jest to właściwie jedyna rzecz jaką mam tej gali do zarzucenia. Brak podbudowy.

Edytowane przez DashingNoMore
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444515

• Reputacja:   2

Trzeba przyznać, że dzięki nowej miejscówce wraca klimat NXT, dla mnie rewelacja.

Jak widać WWE stara się coś zrobić, żeby w tych gównianych czasach to wszystko wyglądało w miarę normalnie, natomiast AEW stanęło w miejscu ... Cały wysiłek w przygotowaniu scenerii do największej gali w roku polegał na wyświetleniu loga All Out

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444517

Kushida po wygranej na TO dostaje Ciampę. Głupio by go było podkładać, to przerwał to Dream. Oni to ciągną :/

Ember chwilę pogadała i w sumie nic się nowego nie zaczęło, bo zaczęły wbijać masowo kolejne i Regal się zabawił w Longa. I w ten sposób powrót po mnie spłynął.

Dain i Maverick mają debilną muzyczkę. Nie chcę więcej oglądać tego teamu.

Garganowie dostali nowy TV od Indi Hartwell? I filmik na pendrivie. To wygląda trochę, jakby próbowali na chama dorobić story w zastępstwie za Tegan.

Theory dostał jobbera na odbudowę... tyle że Leon Ruff wyglądał lepiej :twisted:

A chwilę później wrócił Lumis i go pojechał. Nieźle, Austin, nieźle!

...a na Lumisa wjechał Grimes.

Holland naklupał Burchowi, to się na niego rzucił Lorcan. I pewnie za tydzień powtórka z rozrywki (o ile kontuzja nie jest legitna). A followup do TO jest taki, że Ridge ma merca. Trochę mało.

Shotzi wygrywa w oczekiwaniu na Halloween Havoc, a Xia po porażce dostaje kopertę od Boa. Chińska stajnia, tylko tego nam trzeba.

Nowa muzyka Ember - przydałaby się czysta wersja, ale na razie mam wrażenie, że jest o klasę gorzej niż było.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444536

UE z kolejnym shotem na pasy TT. Niby chwilę byli dalej od pasów, ale i tak mam wrażenie, jakby byli tu zawsze.

Dywizja cruiserów jest okrutnie biedna.

Candice z pomocą Indi ma kolejnego shota na Io. Ich poprzednie walki były bardzo dobre, to nie mam nic przeciwko kolejnej.

Toni Storm straciła muzykę Power Rangera. To może być upgrade.

Lumis dostał shota na pas NA, przeszkodził mu Grimes. A potem Priesta leje Gargano. I w nagrodę dostał walkę o pas, tak. A jedynym "negatywem" jest... losowanie typu walki dla niego i dla Candice. Aha.

słabo

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444573

Znowu Kushida vs Dream... tylko z dodatkiem Ciampy, na którego najwyraźniej skończyły się pomysły.

Ember w pierwszej walce solo od powrotu. Skupiła się mocno na subach, może Eclipse będzie oszczędzane.

Theory uwalił z Reedem... 2 razy. No ładnie.

Fantasmy z kolejnym W, w cruiserach dalej to samo - meh

Gargano nie lubi kół, trening z kręceniem nie poszedł dobrze. OK, to było nawet zabawne :D

Dain i Maverick trwają i nie zapowiada się na koniec...

"Nowa" Xia Li - straciła uśmiech, ale dalej przegrywa. Grubo.

"Tonight's lesson is success" - dawno się tak nie uśmiałem :twisted: :twisted: :twisted: Thatcher, który uwala wszystko jak leci, chce uczyć o sukcesach! A do tego prawie go zadusił randomowy uczeń. Brawo Timothy, pokonałeś jobbera.

UE zlani na zapleczu, więc shota na pasy TT dostali Łysole. Bo walka musi być i koniec. A potem... Tajemnicza interwencja, low blow Burcha i nowi mistrzowie. Tego się nie spodziewałem. A pomógł im Pat McAfee. Jak ktoś potrzebuje charyzmatycznego typa od gadki, to oni. OK, to się może udać.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444603

Fajna ta halloweenowa otoczka, a do tego dowalili Priestowi wejściówkę z gitarą live, props.

Johnny Beetlejuice (Rosemary wyglądała lepiej, sorry :D ) dostał w prezencie od koła Devil's Playground Match. Czyli po prostu FCA i ogólny "brak zasad"? Tak czy siak, było OK. Choć najlepszy był superkick na lalce z szafki. No i końcówka - na plus, tylko wynik zły. Po co Gargano ten pas, po co już kończyć run Priesta? I kim był typ w masce? Albo typiara - Indi Hartwell?

McAffee powiedział tyle co nic, ale powiększył grupkę. O'Reilly wbił na nich, przyszedł Dunne... i się okazało, że Bruiserweight jest z Patem i Łysolami, więc 3vs1. A ogólnie mamy dwie czwórki, więc potencjalny rozpad UE chyba się opóźni.

Atlas z nową nutą, ale mu przewinęli wejściówkę, to słyszymy tyle co nic, najs. W sumie i tak się liczył Escobar, a nie on.

Haunted House of Terror - cinematik. I to chyba najgorszy w tym roku, jak nie dalej, bo nie wiem czy Orton-Wyatt bym nie dał wyżej. Mega słaby "horror", byle jakie niby straszaki, walki tyle co nic.

Rhea wygrywa, Raquel Gonzalez dalej się jak dla mnie niczym nie wyróżnia.

Maverick jako Hogan daje radę :D Mógłby zostać nowym Mizdowem, a nie bawić się w TT z Dainem.

...Grimes i Lumis kontynuowali w ringu. Po co...

Io znów ma wejściówkę z Poppy <3 Śpiewała w stroju wyglądającym jak cosplay z Kakegurui.

TLS - Tables, Ladders, Scares. Zaczęło się, a sędzia szybko wiesza pas. Walka OK, choć nie miały za dużo czasu jak na taki gimmick match. I tym razem bebok nie pomógł, bo na ratunek wbiła Shotzi. Candice przyjęła szpetnego bumpa na drabinę, Shirai dalej panuje.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444663

• Reputacja:   1

Bardzo mi się podobała tak tygodniówka. Samą oprawą Halloween Havoc NXT zaorało cały covidowy wrestling. Kozacka walka Damien Priest vs Johnny Skellington, krótki tematyczny cinematic z finałem w ringu, dwie mocne walki kobiet, no i jeszcze Pat McAfee znowu udowodnił, że jego miejsce jest w tym biznesie.

Dźwiękowo galę urozmaicił Marilyn Manson, Priest dostał gitarzystę, później pojawiła się Poppy - był nacisk na ten kontrkulturowy klimat, który powinien być w wrestlingu wszechobecny. A to wszystko przy okazji Halloween. Zresztą jeśli szukać takich klimatów to właśnie w NXT, i to nie od wczoraj. Halloween Havoc to jest fajny wrestling.

Tylko szczekanie jest krindżowe.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444666

Niby lubię Ember i Dakotę, ale miałem wywalone na wynik, to poszło przewijanie.

Kushida i Grimes? Jeszcze bardziej wywalone.

Dain/Maverick i Ever Rise? Znowu by poszedł przewijak, ale wparowali McAfee i spółka. Pat z długim promem, Dunne jest sobą, Burch wydaje się mega zadowolony z tej sytuacji i nadrabia mimiką... a Lorcan z pasem wygląda dziwnie :D

Dobry filmik z Gargano, bekowy jest w tej roli. Za tydzień broni pasa NA.

Toni wygrała z Shotzi - znów wywalone.

Potem Candice jej przejechała autem ten mały czołg :(

Thatcher i wychodzenie jak lamus - name a better duo :lol:

Ciampa ciśnie Dreama w ME - wynik dobry... ale i tak wywalone. Tu jest taka bieda z historiami...

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444711

- Ember na świeżo wyszła na stare śmieci, wcześniej gadała bezpośrednio z pyskiem do mistrzyni.. i uwala z Dakotą :D

- Grimes na HH pokazał, ze świetnie odgrywa bojdupe, ale szkoda tak utalentowanego gościa na comedy gimmick. Kushida jest jak Balor - skilla ma, ale co z tego jak człowiek od razu jak ich widzi to traci zainteresowanie.

- Trochę za szybko zrobili z Daina i Mava tag. Świetne to było jak ten pierwszy rzucał drugim i do końca nie chciał być z nim w teamie. Przełom powinien być przy seriach wygranych, a nie z dupy (pozdro MAciek).

- W chuj się cieszę, że Lorcan i Burch mają pasy, zasługiwali jak nikt inny, szczególnie Oney. Ciekawi mnie ta stajnia i w dodatku ma sens. Teraz powinni dać sobie nazwę Undistputed coś tam i też dać sobie proroctwo, że zgarnia całe złoto - tagi już mają, Piotruś po NA (walka z Johnnym? Miodzio!), tylko ten Pat mi ze złotem nie pasuje, ale kto powiedział, że się uda? :D

- Toni, ach Toni.. czemu nie masz nudesów? ;/

- Świetnie promują Tymoteusza nie ma co :D Tego gościa sprzed tygodnia co wrócił chyba wrzucą do NXT.

- Ciampa coraz lepiej wygląda - dodał takie cuś na głowe do tej jebitnej maski. Spoko. Natomiast walka z Dreamem - praktycznie bez historii, więc wywalone. Ciampa i Gałgan lecą na resztkach paliwa u żółtych... z jednej strony chciałbym ich w MR, ale z drugiej wiemy jak to się skończy... pozdro Kit Li i spółka.

Średnio na jeża, ale tak jest od jakiegoś czasu już z nielicznymi przebłyskami.

Swoją drogą ciekawe, że mają pozwolenie na pokazanie wizerunku Ghostface'a :D Ciekawe kto kryje się pod maską... Hello Sydney... ;>

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444717

Gargano se wymyślił, że odbębni na luzie pierwszą obronę pasa NA, bo zawsze wtedy przegrywał. Miał własne koło z challengerami, oczywiście ustawione. Leon Ruff, zapraszamy... i mamy niespodziankę. On to wygrał :D Fuksem, ale jednak. Szczerze? To jest najlepsze, co się odwaliło w NXT odkąd pamiętam. Wreszcie coś ciekawego. Mogli sobie tylko odpuścić scenę, gdzie mu pas spada, bo jest za chudy :P

Atlas dostał walkę o pas cruiserów, do tego można było ciut dłużej posłuchać jego nowej nutki - brzmi spoko. Ale w wyniku już shockera nie ma, Escobar panuje.

Na początku chwaliłem, to musieli zrobić coś dziwnego. Miało być Xia Li vs Raquel Gonzalez, ale ta pierwsza nie przyszła. Zamiast niej wbił Boa z przeprosinami, któremu Raquel natłukła. A potem pojawił się smok na ekranach, przyszedł jakiś chińczyk i Boa miał pełno w gaciach. Co tu się odwala? :twisted:

Po walce Candice vs Toni wbiła zamaskowana postać - Indi Hartwell, zero niespodzianki. Pewniak od początku. Ale motyw i tak nienajgorszy.

Thatcher coś wygrał... a, bo Grimes odwrócił uwagę Lumisa. Sam by przecież nie dał rady.

Ekipa Pata broni pasów TT, po czym... wbija w nich Maverick. I zwija wpieprz. Super plan.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444755

Ruff w ringu nie wyglądał jak żart. Może i nie aż tak, by wygrać czysto bez pomocy, ale jednak. Gargano pasa nie odzyskał i mógłby przejść na Priesta, a Leon niech się bawi z kimś innym... nie, raczej na pewno Priest dostanie shota.

Potem to jeszcze kontynuowali i dalej Leon wyglądał nie najgorzej. Kompletnym żartem nie jest. Szykuje się 3-way.

Blindfold Match... Dla mnie - najgorszy rodzaj walki ever. Przestańcie.

Candice i Indi pokonały Kayden i Kacy. Meh.

Wspominają o sezonie na WarGames. Hmm. Chcą to zrobić w tym samym miejscu? Zmieszczą się?

O kurde, Arturo Ruas. Pamiętam, jak puścili filmik "coming soon" jakiś rok temu - doczekaliśmy się :twisted: Mimo że był draftnięty na Raw. "Destruicao Total" uwalił z Kushidą, najs! Co za powrót!

I jeszcze jeden kobiecy TT match, Raquel/Dakota vs Toni/Ember. Przyszły wcześniejsze zwyciężczynie. Wygląda jak skład na WarGames. I trochę jak takie zlepianie na chama, nie czuję że ta klatka jest teraz potrzebna, przynajmniej w tej dywizji.

Thatcher się zemścił na świeżaku, który mu niedawno wklepał. Cóż, nic imponującego, ale niech będzie, że jest na dobrej drodze do ogarnięcia się... Ale wlazł Ciampa. I Tymek grzecznie uciekł. Czuję, że udany streak szybko się sypnie :D

Boa nie może powiedzieć Regalowi, gdzie trenuje :twisted: Co za story.

Io pokonuje Ripley i broni pasa. Kogo jeszcze znaczącego mistrzyni nie pokonała?

Balor się pojawił na koniec. Zapomniałem, że jest champem, lol. Na szczęście krótko gadał, bo pałeczkę przejął McAfee. A Finn się przygotował i ściągnął UE. I tu jest logiczny WarGames match. Tyle że jak chodzi o Złoto, nadal nie dzieje się nic...

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/294/#findComment-444780