Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Roderick Strong vs Austin Theory - Wiadomo było, że Strong utrzyma pas. Ale pokazali Theory'ego z bardzo dobrej strony w ringu. Niech tylko dorzucą jakiś ciekawy pomysł na jego postać, a Austin może być jedną z twarzy NXT w 2020 roku.

Gallagher vs Isaiah Scott - O ile pierwszy pojedynek był spoko, tak ten spokojnie z 3/4 można przewinąć :P Trochę wyszedł jak typowy dark match. Dziwnie się oglądało przy ciemnym oświetleniu i bez logotypów na ringu. Najlepszy z tego wszystkiego był finish.

Conti vs LeRae - Candice jest w dość trudnej sytuacji według mnie. Miała już rywalizacje z Io, czy Shayną. Mistrzynią została Rhea i wydaje mi się, że z pół roku przynajmniej przytrzymają ją przy pasie. Jestem ciekaw czy coś interesującego wymyślą dla LeRae, czy dość szybko zdecydują się na zmianę brandu w 2020.

Coś się czepnęli z tymi czarnymi pasami przy Brazylijczykach, mowa o Conti i Ruasie. Nie mają innego pomysłu na promocję ludzi z tego kraju? :P

Dijaković vs Reed - No to już było lepsze od Gallagher vs Scott. Ale obydwaj jak na swoje warunki fizyczne dają radę w ringu, więc można było spodziewać się przynajmniej przyzwoitej walki. Wygrana Dijakovicia mnie nie dziwi, Reed jest jeszcze za krótki na główne twarze w brandzie.

Shotzi Blackheart vs Belair - O proszę. Dość szybko puścili Shotzi do debiutu. Zawsze to jakieś odświeżenie dla dywizji. Tutaj Blackheart pokazali jak typowego underdoga. Ale myślę, że wcześniej czy później zacznie pukać do czołówki.

Rush&Lee vs Priest&Nese - Przynajmniej dostaliśmy przedsmak tego jak wejściówki Lee czy Priesta będą wyglądać w większych arenach :P Taki typowy, przeciętny tag team match. Miał swoje momenty, ale bez nie wiadomo jakiego szaleństwa. Oczywiście show skradł głównie Lee. Ciekawe czy na dłużej zobaczymy połączenie Rusha z Lee.

Za tydzień nagrody za cały rok, które oczywiście raczej są zapchaj dziurą.

Ciekawe czym zaskoczą w 2020 roku. 2019 dla NXT był chyba jednak najlepszy do tej, więc wysoko postawili sobie poprzeczkę. Zwłaszcza patrząc na to, że z każdy kolejny rok od powstania był jakimś następnym etapem rozwoju dla tego brandu.

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-441742

Na świątecznym odcinku, takim trochę na siłę, zrobili debiut Austina Theory, który przegrał ze Strongiem. Chyba w niego za bardzo nie wierzą ;)

Swerve Scott ma nową nutę. Nie rozumiem.

Taynara chyba nigdy nie przestanie mi się wydawać sztuczna.

Arturo Ruas dostał winietkę. Że coming soon i wgl. To nie pierwszy raz, jak ktoś miał występy przed "debiutem", ale on już się pojawiał tyle razy, że brzmi to wyjątkowo dziwnie :D

Bronson Reed to nie Keith, nie zrobi z Dijakiem super show.

O, Shotzi się pojawiła. Ale to nie pozycja typu "odpowiedź na open challenge champa" i tu nie czuję, jak w openerze, że ona tu niewiele ugra. Wybije się.

A na koniec - rozrywkowy Tag match. Normalnie bym przewinął, a nawet mi się podobało. I teraz, choć Monstars też by mieli sens, Keith Lee i Lio Rush mogliby wejść do turnieju imienia Dusty'ego, nie miałbym nic przeciwko.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-441744

• 2 tygodnie później...

Właśnie padła sugestia walki o 2 pasy kobiet na Worlds Collide. Gdyby to oznaczało powolne znikanie NXT UK, to byłbym za :P

Dzisiejsze wejście Austina Theory zupełnie inne niż debiut. Zapomnijmy, że się wcześniej pojawił. Choć theme nadal niezapamiętywalny.

DJZ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Wilde

Imperium i UE w drugiej rundzie Dusty Classica - i to pewnie będzie finał. A porażka mistrzów UK to drugi już argument na zamknięcie tego gorszego NXT :twisted: Zostawcie Wolfganga, nara Coffey. Ten drugi brat też może iść.

Gargano vs Balor na TakeOver praktycznie potwierdzone. Może tu się uda coś wycisnąć z Finna.

Alex Shelley partnerem Kushidy w turnieju :shock: Tylko Sabina brakuje. Dajcie mi MCMG choć na jeden występ...

Po występach na Raw i Main Event Chelsea Green pojawia się też w NXT TV, razem z Robertem Stone'em jako menago. W dywizji kobiet jest dosyć ciasno, więc w sumie to zaskoczenie.

Wcisną wszystkie babki do Battle Royal, by wyłonić kolejną pretendentkę. Wątpię, że od razu pójdą z Dakotą, bo to będzie raczej jednorazówka na zapchanie gali. Obstawiałbym albo Chelsea, albo Io - skoro są plotki, że może odejść.

Bardzo dobry 4-way w ME. W takim składzie to nie mogło nie wyjść.

Keith Lee za 2 tygodnie może zostać NA Champem. Albo zrobią to od razu, albo przeciągną do TakeOver. Tak czy siak, nie widzę szans, by Strong dotrwał z pasem do WM weekendu.

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442002

NXT zaczyna rok pokazem sił w dywizji kobiet. A trzeba mieć z tyłu głowy, że nie pokazali wszystkich pań ;)

A Toni Storm chyba przybyło trochę kilogramów po świętach. Nie, żeby jej to jakoś zaszkodziło - nadal wygląda świetnie, ale odniosłem takie wrażenie.

Jak na początku zapowiedzieli składy Dusty Rhodes Classic myślałem, że teamy z NXT UK będą walczyć u siebie, z NXT u siebie i dopiero finał będzie mieszany. Na całe szczęście jest inaczej - zdecydowanie ciekawiej.

Krótka, ale całkiem przyjemna (wręcz zaskakująco jak na skład walki) walka Imperium z Forgotten Sons. No i na duży plus wynik. Myślałem że Imperium to umoczy.

Jeśli genezy powstań drużyn "z dupy" będą przedstawiać tak jak to zrobił Riddle to bez problemu będę je kupować :D

Ma w sobie to coś ten Austin Theory. Chłopak młodziutki, więc nie wiem czy już teraz na niego postawią, ale jeśli nic złego się nie stanie, to będzie przyszłością NXT.

Champions vs champions, czyli UE vs Gallus średnie. Przede wszystkim od początku było wiadomo że UE to wygra. A do tego nie podobało mi się, że musiało tu dojść do interwencji Cole'a. Zupełnie niepotrzebne.

ale ściema z tym, że Gargano nie chciał iść do głównego rosteru :P

Alex Shelley w NXT. Nice

Keith Lee jest piękny, a walka wieczoru też była świetna.

Bardzo przyjemna gala. Zobaczymy czym odpowie AEW.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442014

Można się było spodziewać że opener w takim składzie to będzie hit. No i był. Świetna walka.

Piękna współpraca Riddle'a i Dunne'a, ale to chyba nie jest dla nikogo zaskoczenie, że połączenie dwóch świetnych zawodników da nam świetny team ;)

Druga walka turnieju nie tak dzika, ale też całkiem fajna. Patrząc na skład turnieju troszkę przeczuwałem że panowie z UK to wygrają. A Shelley mógłby zostać w NXT na dłużej. Kushida singlowo ma mniejsze szanse na sukces niż w takiej drużynie.

Średnio pasował mi Tyler Breeze do tej walki, ale najwyraźniej ktoś musiał być odliczony. Słabo dla niego, bo wrócił do NXT, a pozycja jak upadła w głównym rosterze tak nie chce wstać.

Dziwię się, że nie stawiają mocniej na niego i Fandango w dywizji TT gdy tam trochę posucha.

#DIY vs Moustache Mountain na Worlds Collide :o Nice!

Skoro Kacy Catanzaro wróciła, to mam nadzieję że te różne urazy i kontuzje przez które kończyła karierę były tylko fałszywym alarmem, a nie że jedzie na ryzyku

Baszler, ale to nie do tego Royala miałaś (zaskakująco) wbić!

Battle Royal można w większości przewinąć. Dużo chaosu i mało ciekawych wydarzeń. Ewentualnie mieć podgląd na eliminacje, ale też niekoniecznie. Nawet WWE ma część z nich gdzieś bo poszły w trakcie reklamy :D

Trochę zawiodłem się że wygrała Bianca. Wolałbym Tegan, która jeszcze o pas nie walczyła (ale wiadomo, że muszą kontynuować jej historię z Dakotą Kai), albo Io która ciągle pokazuje się ze świetnej strony, a za bardzo nagrody w postaci pushu nie dostaje.

Niby odcinek niezły, ale mało było jakiś znaczących zdarzeń. Czegoś brakowało.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442126

• Reputacja:   515
  • Status:  Online

Będą stawiać na Keitha Lee i to jest bardzo dobra wiadomość - gość ma wszystko. Cieszyłbym się jakby wyeliminował Lesia z RR i miał z nim przystankowy feud przed WM na Elimination Chamber gdzie pokazałby się z dobrej strony choć oczywiście przegrał. Coś jak Ambrose-Triple H na Roadblock End of the line czy jak to się zwało.

Opener zacny, mimo, że dużo przewijałem to aż musiałem przystopować, bo niektóre akcje były wyśmienite. Przeszło mi przez myśl, że Dunne z Riddlem mogą uwalić i mieć feud ze sobą no bo ktoś z NXT UK prócz Imprerium musi wygrać, a raczej Shelley i Kushida nie uwalą w pierwszej rundzie... oh boy, ale się myliłem.

Nie lubię Kushidy, Shelleya słabo znam, ale wiem, że ponoć jest dobry. Słabsza walka niż w openerze i zaskakujący wynik. Co dalej dla Time Splitersów?

Na dobrą sprawę Triple Threat mógł wygrać każdy - Breeze, bo sprawdzony i większe nazwisko od pozostałych, Swerve, bo świeże nazwisko, które w końcu musi się wybić, a jak nie teraz to kiedy ma się pokazać? No i Rush - powrót do rywalizacji. Postawili na nowość, i dobrze, choć nie obraziłbym się na żaden wynik.

Worlds Collide rok temu ominąłem szerokim łukiem, bo "gloryfikowany house show" i nic więcej. A w tym roku szykuje się pełnoprawny odjazd z niezłymi walkami. Tym razem ni chuja nie ominę!

Ruchadło Ricocheta wraca i fajnie, bo lubię ją. Już się bałem, że Baszlerowa wygra i zastanawiałem się kiedy Biance dają szanse - i okazało się, że już. Kto oglądał turniej w Performance Center (już nie pamiętam jak to się zwało) ten wie, że prędzej czy później na nią postawią. Szkoda tylko karetki (Ijo, Ijo).

Tak jak pisał Mały - coś się działo, ale czegoś brakło. Mimo wszystko i tak lepiej niż typowe RAW.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442127

Lee mógł chwilę pogadać, aż nie wjechali w niego UE. Skoro dzisiaj oberwał, szanse rosną - niech wygra za tydzień.

Dunne i Riddle - czyli jakiś zlepek musi zawsze coś ugrać. Nie trawię tego motywu. Jak to świadczy o prawdziwych teamach?

Drugi atak UE, teraz Ciampa. Oni by mogli w ten sposób wyeliminować wszystkich. I to mi trochę przeszkadza, bo pomysł dobry, ale wiem, że tego nie wykorzystają w pełni.

Shelley nareszcie w NXT. Wolałbym, by gdzieś trafił z Sabinem niż z Kushidą, ale cieszmy się tym, co mamy... przegrali? Dafuq? Gibson ich zniszczył. Wykoleili się na pierwszym przystanku.

Stone wyrzucił Chelsea Green z dzisiejszego Battle Royalu. Zaczynacie nową grupę idiotyczną decyzją, najs! :roll:

Oddajcie Scottowi poprzednią nutę... Przy rywalach wyglądał tak biednie, że szkoda słów. A mimo to to on zawalczy o pas na Worlds Collide. Nie Breeze, nie Rush. Wejście wejściem, w ringu im nie ustępuje.

A poza tym na tej specjalnej gali zobaczymy też DIY vs Moustache Mountain. To już ewidentna zapchajdziura. Ale pewnie znajdą się fani. Mnie to WC w ogóle nie interesuje.

Kacy Catanzaro wróciła <3 I tyle z plotek o końcu kariery. Świetna niespodzianka!

Rozpiska była myląca, bo wrzucili o wiele więcej kobiet. W dodatku Dakoty z jakiegoś powodu nie było tu wcale, a wlazła... Baszler.

Jak już płotki poleciały, zostało 7 osób (nie licząc Blackheart) i każda miała szanse, więc było ciekawie. Kai przyszła, by wywalić Tegan, ale czemu nie wzięła udziału w walce - nie dowiemy się. Shotzi była ciągle w grze, o czym pamiętałem - fajnie, że pozbyła się Paszczura, nawet jak chwilę później też odpadła. Mocny start dla niej.

Jak wspomniałem, szanse miał każdy, ale gdybym musiał wybrać, postawiłbym na Io - były ploty, że chce odejść, a wiemy, że na luzie sobie poradzi poza fedką i niewiele ją tu trzyma, więc bym się nie zdziwił, gdyby dostała szansę... A wygrała Bianca. Czyli Belair vs Ripley na TakeOver (bo Storm nie zgarnie pasa na Worlds Collide). Wolałbym inne opcje.

[ Dodano: 2020-01-16, 16:09 ]

Dziwię się, że nie stawiają mocniej na niego i Fandango w dywizji TT gdy tam trochę posucha.

Gdyby Fandango nie łapnął kolejnej kontuzji, to Breeze by nie musiał biegać sam :P

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442129

Chyba większość stawiała że finałem Dusty Classic będzie Imperium vs UE i kontynuowanie ich konfliktu. Poszli jednak w zupełnie inną stronę, choć konflikt też podbudowali.

Myślę, że spoko. A w finale stawiam na BroserWeights którzy świetnie działają jako team.

Dziwnie oglądało mi się dziś Toni Storm. Miałem wrażenie, jakby często była spóźniona, brakowało jej tempa. Mam nadzieję że to tylko jednorazowy przypadek.

Za to ciekami mnie sytuacja Io. Wyglądało to tak, jakby mieli ją włączyć do walki o pas. Wcale nie byłbym tym zdziwiony.

Shotzi Blackheart na pewno jest bardzo charakterystyczna. Nawet pomimo przegranej coś tam zyskała, ale kolejka do pasa jest baaardzo długa.

Świetne było BroserWeights vs Imperium. Duuużo lepsze niż pierwszy półfinał.

Riddle musi częściej dostawać mikrofon.

Chyba zupełnie czego innego spodziewałem się od walki Keitha Lee i Stronga, bo po wszystkim czułem się trochę zawiedziony.

Fajnie, że Keith w końcu doceniony.

Szkoda tylko, że nie zrobili tego na jakimś Takeover na którym równocześnie straciliby pasy wszyscy członkowie UE. Byłby fajny smaczek.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442275

Strasznie dużo tych walk tagowych, czuje przesyt i większość przewijam. Do tego turniej tagowy, więc jest tego jeszcze wincyj..

Dlatego skip początek. Jedyne co mnie zmartwiło to to jak Cole odszedł od reszty do stołu komentatorskiego żeby powiedzieć, że wiedzą, że Imperium tu jest. Na szczęście wrócił i było Adam Cole baybay :D

Co do wyniku... :roll:

Nie wiem czemu, ale w chuj podoba mi się entrance Io Shirai. A i w SB pisaliśmy kogo byśmy ruchali z WWE - zapomniałem dodać Toni Storm ;)

Finn Blandor w ogóle mnie nie rajcuje. Jakby go zwolnili to bym wypuścił lekko powietrze z nosa jakbym widział śmiesznego mema. NIe lubię jego movesetu, a na tle dzisiejszego NXT wygląda blado.

"Łakim" wychodzi w dziwnej masce, w dodatku przepierdala - płaci twarzowe za TNA. "Ugra coś" jak EC3.

Trochę pojebali teraz - mamy Shotzi Blackheart i mamy Ciampe, który ma ksywkę Blackheart. Jakby coś to w moim profilu do ulubionych wrestlerów "Blackheart" odnosi się do tego drugiego. Wyjebane mam jajca na diwe z indysów. Poza tym wydaję mi się, że wcześniej była trochę bardziej seksowna?

Skoro UE przegrało to i Imperium musiało. W sumie nieźle podgrzali rywalizację przed Worlds Collide, ale kosztem finału DRC - w końcu w finale zmierzy się zlepek, który zapewne wygra z no name'ami. Super finał.

Keith Lee wygrywa pas NA. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Dobrze, bo go docenili, ale źle bo z taką promocją powinien iść od razu po złoto, a nie srebro.

Tak sobie.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442277

W finale Dusty Cupa... Grizzled Young Veterans vs Dunne i Riddle. Przez to, że Imperium przeszkodzili UE, a potem... po prostu czysto udupili ze zlepkiem? I znów zlepek na górze. Biedny ten turniej, a nie poprawia się nic. Niech to już chapnie ten Gibson. A Matt niech lepiej nic nie gada :twisted:

Nie wiem, czy Storm i Shirai już kiedyś walczyły. Tak czy siak, dziś było o nic, to miałem gdzieś. I tak nawet nie skończyły, bo Bianca się promuje przed title shotem. W sumie Toni też...

Coś kręcą przy wejściówce Wilde'a i niby fajnie, ale póki nie wywali tej czapy i nie przestanie dokładać coraz dziwniejszych strojów, szału nie będzie. Dziś pożywka dla Balora, jutro kto wie dla kogo.

Trochę szkoda, że nie dali Shotzi pociągnąć momentum po wywaleniu Paszczura z BR. Z drugiej strony: dziwne by było, gdyby Shayna zaczęła wszystko uwalać po stracie pasa. Teraz pytanie, czy po RR jeszcze się pojawi w tym rosterze.

ME to zdecydowanie nie była najlepsza walka o pas NA... Ale jakiego miałem banana na mordzie, jak Lee to wygrał. Markuję, jak mało komu w ciągu ostatnich lat. Uwielbiam gościa. Tu sobie przypominam, czemu to jeszcze oglądam.

Trochę zabolało, że przerwali celebrację, bo Imperium. Przynajmniej chops WALTERa zacny.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442280

• Reputacja:   2

Ale to był słaby występ Toni Storm. Po tym co dzisiaj pokazało nie mam ochoty oglądać jej na Worlds Collide. Wyobraździe sobie co by było gdyby zamiast Io był Paszczur ..

Imperium przerywa UE a potem czysto uwala, żeby na końcu kozackim tonem zakończyć gale i przerwać Keithowi. I całe momentum poszło..

Balora mogą od razu zdegradować do NXT UK bo tutaj też nie jest jakimś asem.

I co z tego że Matt i Pete to zlepek skoro super się ich ogląda. Wolę ich sto razy od GYV

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442283

Ja pierdole xD Balor teraz będzie bully? :D Ja jestem od niego większy na chwilę obecną, a i tak wyglądamy przy reszcie jak leszczyki :D Choć w sumie w NXT jak i w AEW nie ma już tak rosłych chłopów za bardzo.. niech im będzie.

Seven poleciał, następny musi być Bate, a potem Gałgan. Pozdro Mieciu.

Tajemnicza winietka.. 5 luty.. za tydzień. Debiut? A może powrót? 5 światełek. Ciekawe.

Shotzi zajebała czołg Sammy'ego Guevary :D I podłożyli jej Deonnę..

Paszczura nie było. Chyba poszła do Main Rosteru. Jeśli by tak było to ciekawe co z ruchadłem Stronga i przypakowaną anorektyczką :D

Przemowa Lee i chyba walka o miano pretendenta?

Upomniał się Dijakovic i Ksiądz Damian. Niezła walka. Wygrał ten pierwszy i kontynuacją dobrej rywalizacji.

UE leży, Ciampa z rułką zapierdala, a Cole się wkurwia. Teraz tradycja.. każdy będze podpisywać kontrakt krwią? :D I gdzie to epickie ogłoszenie Regala?

Tyle się namęczyli żeby zrobić feud Tegan Nox z Dakociakiem i jakoś słaby payoff. Przynajmniej mają czas w TV.

Kreują Chelsea na kogoś ważnego i kogoś... kto cały czas przepierdala? Wut? I to z jobberką :D

Finał DRCT - jakoś nie interesowała mnie ta walka choć była całkiem niezła. Szkoda, że skład słaby. Chodzi wiadomo o drugi zespół. Jedyne co mogło zaingerować w wynik to rzeczony heat Riddle'a i pytanie czy przez to nie dostaną pucharu czy może przez to, że jest tam perspektywiczny Dunne to i tak wygrają. Padło na drugą opcje. I dobrze. Zresztą to też o title shoty.

Tak sobie dzisiaj.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442365

Shotzi zajebała czołg Sammy'ego Guevary

Z tego co czytałem w internetach to raczej Sammy zajebał czołg Shotzi ;)

EFqGRqfXoAEJ-tP.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442373

Fakt nie pomyślałem o tym, że to jej, ale bardziej chodziło mi o kolejność wydarzeń - Sammy miał go w weekend RR, a więc kilka dni wcześniej i nie wiedziałem, że Shotzi będzie go używała :D
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442379

Walkę Balora z Sevenem ustawiła akcja z Worlds Collide, więc ma sens, co nie zmienia faktu, że mnie nie obchodziła.

Ten filmik z numerkami nie mówi mi nic. Układ kulek jak w okularach Dreama, więc może wraca za tydzień, to mój jedyny pomysł.

Shotzi wjechała i wyjechała w mini czołgu :twisted:

Mówiłem już, że Keith Lee jest zajebisty? To powtarzam. To trzeba powtarzać.

I już ustawia się kolejka. Priest vs Dijakovic bardzo spoko. No i Dominik pewnie dostanie shota. Dawać mi to na TakeOver. Showstealer jak nic.

Ciampa vs Cole potwierdzone na TakeOver. Czy to już ten moment, by odzyskał Złotko? Może.

Podpisanie krwią... Takie same rzeczy w tak krótkim odstępie?

Dakota i Tegan się leją - nie tylko w ringu, a przede wszystkim poza nim, co jest dobre, bo się nie trawią. Pin niewiele znaczy, to nie koniec. Tylko Candice niekoniecznie trzeba w to było mieszać.

Chelsea Green z KOLEJNYM theme songiem! Ale niezły.

Miałem pytać, kiedy Kayden dostanie swoją szansę, bo zwykle dobrze wypadała. A ona to wygrała :twisted: Ten "redebiut" Chelsea to dla mnie coraz większa zagadka.

Broserweights wygrali Dusty Cupa... Kolejny zlepek. Nie. Mam nadzieję, że nie uwalą UE.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/287/#findComment-442384