Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Byłem za midcardowym tytułem w NXT. Problem w tym, że odkąd Cole go zdobył, nie robią z nim nic.

Poza łokciem Kairi ma też w arsenale suba. Ringowo jak zwykle kozacka. I idzie po skarb. Powinna wygrać 4-waya za tydzień. Nikki już miała szansę na pas, Bianca to heel, a na Candice chyba za wcześnie.

Timing tego ataku Ciampy na Blacka - perfekcja. Jak już myślisz, że pora na zmianę sceny.

Porażka przez ręcznik. I tak dobra walka, finisz był w porządku. O'Reilly i Strong już odzyskali tytuł mistrzów TT. Niespodzianki nie ma. Kyle znów ma gitarę, wszystko wraca do normy. Wgl Seven i Bate nawet się nie dorobili własnych płytek na pasach, wrzucili im logo WWE.

...kto następny? Widziałbym War Raidersów, ale to by oznaczało dalszą żonglerkę pasami.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435280

Każda tygodniówka, którą zaczyna Adam Cole, to dobra tygodniówka.

BAY BAY!

RAW - 8

SmackDown - 8

NXT - 12

Vanessa Borne dostała drugi theme song, i nie czuć, żeby mocno na tej zmianie ucierpiała. Drugi udany. Żeby nie wiem, na jaką jobberkę ją kreowali, to i tak wierzę, że ona znajdzie drogę do głównego rosteru.

Kairi gada jak Nakamura! Brakuje "no english"!

Fuck, ten skład walki o pretendentkę do Baszlerowej, wygląda bardzo dobrze. W zasadzie każda mogłaby tu ugrać "W".

Pasy wróciły na wcześniejsze miejsce. Niby przerzucanie kartofla, ale mądre. Mnie nie dziwi, że chcieli trochę dodatkowego szumu wokół startującego projektu NXT UK.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435284

Wszystko fajnie, odcinek dobry... ale czy Bate nie mógł wparować do ringu i pomóc Sevenowi?
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435286

Wszystko fajnie, odcinek dobry... ale czy Bate nie mógł wparować do ringu i pomóc Sevenowi?

Nie, nie mógł. Wparował wcześniej i go sędzie opieprzył, więc kolejne wejście oznaczałoby pewne DQ. A że to super face, nie może robić takich złych rzeczy. Taką maja logikę, mimo wszystko to się kleiło.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435289

Lubię to Lacey Evans, ale to zwycięstwo powinno powędrować do Dakoty. U Kai dało się wyczuć jakąś historię underdoga, a teraz powinna zacząć rise to the top, do walki o pas. Z Evans jest ten problem, że zawsze brakuje im odwagi na mocniejszy push. Ta dziewczyna już jakiś czas stoi w miejscu. W hierarchii, bo jako wrestler i postać się rozwija.

Beznadziejny filmik od Street Profits.

O, znaleźli miejsce dla Kony Reevesa. Feud z EC3 mógłby być całkiem zabawny. Oby tylko opierał się na totalnej dominacji Pana Top 1%. Segment na plus

Przybliżenie sylwetek War Raidersów zaliczyło chyba mały poślizg. Chyba, że WWE nie jest zadowolone z tego, jak "Wikinbowie" (a fuj) wystrzelili.

Im dłużej trwało promo Velveteena, tym głośniej się śmiałem. Z początku myślałem, że mi się to podoba, ale nie wytrzymałem, nie mogłem zachować powagi. Powagi

Kairi Sane to dobra opcja. Już mają gotową promocję. Śmiało na TakeOver.

RAW - 8

SmackDown - 9

NXT - 12

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435452

Lacey wygrała z Dakociakiem - LAME

Dokładnie! Cole nic nie robi, bronić tytułu też mu się nie chce! Przekażcie ten pas Ricochetowi, nawet bez walki!

Zestawić Reevesa z EC3... Oni go chcą dobić. Nawet nie dają nadziei.

Ohno sobie niszczy jobbera jednym szlagiem. Skoro dostaje wygrane... to kogo będą chcieli na nim wypromować tym razem? :D

War Machine na filmiku rąbią sztampowe promo typu "my koksy, wy nic", po czym pokazują video Dreama. Kolejna dobitka w tym odcinku. Nieporównywalne. Śmieszne czy nie, było jakieś.

Kairi zawalczy z Paszczurem o pas. Mogłaby później trafić na Io Shirai (zakładając jej zwycięstwo w MYC), więc jakieś szanse jej daję. Nie miałbym nic przeciwko uwaleniu Shayny.

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435453

Adam Cole walczył i dostał jeszcze po wszystkim mikrofon? Najlepszy odcinek! Kto by się spodziewał, że Maluta wciąż jest w WWE. Na TakeOver czeka mistrza nowy pretendent. Ricochet to fenomen. Jak wchodzi w normalnych ciuchach, to go lubię. Jak wpadnie w tym płaszczu ze skrzydełkami, to automatycznie traci moją sympatie :smile:

Baszlerowej służa segmenty nagrywane na zapleczu. Można edytować - dziewczyna wypada spoko. Chyba, że to efekt siedzenia naprzeciw "I know it, she know it"

Ciampa mistrzem. Lekko zamarłem jak postaci w japońskich anime. Zaskakująca decyzja, ale najwyraźniej WWE ma parcie na kolejne zestawienie Tomasso z Gargano. A skoro już się pozabijali w swoim feudzie, to trzeba im dać nowy powód do pojedynku.

RAW - 8

SmackDown - 9

NXT - 13

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435540

Ricochet > Adam Cole

BIER MU TEN PAS

War Raiders i Moustache Mountain się czają na mistrzów TT. Ci drudzy mają pewnie obowiązkowy rewanż, ale kto by tych tytułów nie miał, będzie je grzał dla Hansona i Rowe'a.

To podpisywanie kontraktu... Kairi nigdy nie powinna udawać poważnej. I know it, you know it.

Najlepszy heel. Nie robi nic, co może dać cheer. Muzyki nie polubisz, bo nie ma. Na finisher się nie narajcujesz, bo... nie ma. Każdą walkę kończy inaczej! Pozbywa się kamerzysty, bo tak.

Drake dawno nie przyjmował bumpów :D Dał się zrzucić na twarde.

A ile emocji budzili wśród publiki. Genialnie to wyszło. Końcówka z Gargano przepiękna. Nie wiem, czy dało się to lepiej rozegrać. Nawet to, że to tygodniówka, ma jakiś urok. Ciampa mistrzem. Heel roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435545

Heavy Machinery wygrali. Fanom tej drużyny zaleca się zrobić screena, bo chwila szybko nie wróci.

Ojoj, bardzo słabiutkie promo Moustache Mountain. Więcej emocji wywoływali u ludzi jak tylko stali. Zaczęli mówić i wszyscy zamilkli. A najśmieszniejsze, że Maszyneria pokonała The Mighty, Anglicy jobberów, i to Anglicy idą na mistrzów :wink: Niby mają rewanż, ale wciąż...

Kona miał zwycięstwo na tacy. Gdyby to był ktoś szanowany, to WWE dałoby mu wygraną i podkręciło atmosferę wściekłością EC3. Na całe szczęście poznali się na Konie już dawno.

Keith Lee za tydzień. WWE nie zepsujcie tego

Wejściówki Ciampy są bardzo inspirujące :twisted:

RAW - 9

SmackDown - 9

NXT - 13

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435633

Street Profits musieli wbić, żeby Heavy Machinery wygrali z The Mighty. To nie powinno być niezbędne. The Mighty są lipni. Bardzo lipni. Wszelkie zmiany nic nie poprawiają.

Moustache Mountain mają rewanż o tytuły na TakeOver. Będzie dobra walka, ale i tak to tylko grzanie pasów dla War Raidersów.

Po tej porażce z EC3 Kona nie ma racji bytu. Nawet Dream mu nie pomógł!

Poza EC3 vs Dream na TakeOver zapowiedzieli też Ricochet vs Cole. Elegancko!

Najpierw Dakociak, teraz Candice. Trochę szkoda, że tak przegrywają z Paszczurem na tygodniówkach. Jak będą je chcieli rzucić na TakeOver, to w sumie i tak te porażki nic nie zmienią, no ale...

Keith Lee debiutuje za tydzień :shock: No tego się nie spodziewałem. Miło tak przegapić spoilery.

Ciampa znów potwierdza, że jest heelem roku. A Aleister pięknie wpakował buta w twarz Gargano. Najbardziej pasujące "You deserve it" w historii chantów.

Triple Threat to pewniak. Brawo, Black! W końcu trafisz do ME! :twisted:

Wiecie, co jest fajne? Że jakby zrobili PPV jutro, to nie byłoby problemu, bo już teraz cała karta jest w wystarczającym stopniu wypromowana. A będzie lepiej.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435634

Amber Nova - ładna, przyjemnie zbudowana. I ma czapkę! Vince, bierzemy!

Ricochet w akcji! W takiej samej akcji, jak będzie po walce z Adamem na TakeOver. BayBay!

Ostatnio się zastanawiałem, co tam u Kassiusa. Czy przypadkiem już nie stał się trenerem na stałe? Okazało się, że u niego bez zmian. Nadal obija jobberów, a przegrywa ze wszystkimi, ktorych kojarzy 10% zebranych na widowni ludzi.

Dream Experience miało być czymś wyjątkowym, innym, ale nie oferowało nic ciekawego. Szkoda, bo potencjał w tych postaciach jest o wiele większy.

Ring Kampf! Chcecie mi powiedzieć, że on ma ten theme song, a i tak nie udało mu się zainteresować WWE? To co mu pomoże, jak nic mu nie pomoże :P A Marcel Barthel brzmi słabo. Jak idą w typoowo Niemieckiego heela, to już niech idą po całości. Niech będzie "Von" jakimś tam.

A jeśli już trzymamy się theme songów, to Keith Lee potrzebuje czegoś lepszego. Z tym mógłby równie dobrze wchodzic Jaoude. Bardzo biedny theme song, tak jak oszczędny był ten debiut. Jak na jego możliwości, to gość nie pokazał nic. Podniecali się tym, że podniósł dwie nogi od ziemi w tym samym czasie.

Vanessa Borne przegrała z Taynarą Conti? Serio? I ten finisher...

RAW - 9

SmackDown - 9

NXT - 14

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435718

Amber Nova? To ta jobberka z Impacta!

Promo Cole'a bardziej bezczelne być nie mogło. Dobry stuff, ale RICO ROZWAL GO

Adrian Jauode? Dość długie wejście, nie wygląda źle, może zaskoczy... Nie, przyszedł Ohno.

Ten film z Dreamem i EC3 - pośmiałem się. Więcej takich rzeczy! Nagle zaczęła mnie interesować ich walka.

Marcel Barthel w końcu zadebiutował, ze znanym i kozackim theme songiem, może zacznie się push... Nie, przyszedł Keith Lee. Limitless! Muza niezła, ciekawe, czy będą jeszcze tu kombinować.

Taki podwójny debiut to dziwna sprawa. Nie chcieli Marcela squashować, więc dostał więcej ofensywy niż przeciętny jobber. A mimo to przegrać musiał. Chyba wolałbym randoma w tym miejscu.

Taynara Conti dostała się do MYC kosztem Vanessy. Szczerze? Po tym czymś nie wpuściłbym żadnej.

Gargano i Black zaczęli bardzo dobrze, świetne tempo. Nie bez powodu. Nie wytrzymaliby tak 15 minut. Nie mieli czasu, bo Ciampa się wtrącił.

Triple Threat zapowiedziany. Byłoby genialnie, gdyby nie newsy o kontuzji Aleistera. Słabo to dla niego wygląda. Gość był zapowiedziany w dwóch ME (solo i teraz 3-way), miał być w ME pierwszy raz w ogóle, a pewnie zobaczymy opcję trzecią.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435722

Wydawało się, że Mighy się odrodzili, że teraz będą mierzyć wyżej. Wydawało się...

Poza tym, odcinek opierający się na promocji TakeOver. Często za pomocą przygotowanych na potrzeby show zapowiedzi walk. Fajne, ale będę się nimi nakręcał w niedzielę, nie teraz.

RAW - 10

SmackDown - 9

NXT - 14

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435810

Fajne, ale będę się nimi nakręcał w niedzielę, nie teraz.

Ja to bym wolał nakręcać się przed galą, a nie po, ale co kto woli... ;)

Tak po za tym, to chciałbym dodać, że filmiki "kto zaatakował Blacka" mnie rozwaliły :D Swoją drogą - te postacie można wywalić z listy podejrzanych...

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435811

• Reputacja:   1

Tak po za tym, to chciałbym dodać, że filmiki "kto zaatakował Blacka" mnie rozwaliły

Zapowiadało się coś ciekawego, a wyszło jak zwykle i poszli w ilość. Wychodzi na to, że na tym parkingu akurat w czasie ataku przebywała cała szatnia i nikt nic nie widział. I weź tu prowadź tu śledztwo...

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/269/#findComment-435812