Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

i co i co ciągnie się to niesamowicie długo i pociągnie się jeszcze dłużej? Tak ku**a pociągnie się jeszcze dłużej bo WWE nie ma wyobraźni było ECW było ok jest NXT jest do bani. Co to za szajs puszczają 1 2 3 4 5 i jak dało się znieść 4 sezony to w 5 ble ble ble lble ble ble śluby eliminacje walki głupie segmenty rozwody i dochodzą "nowe" gwiazdy czyli zwykly jobber z RAW czy też Smackdown. Nxt staje się nowym brandem jeszcze kurcze wstawią pasy i będzie ... ale nie ma co pomarzyć bo nie ma o czym nie mam zielonego pojęcia dlaczego WWE wpadło na pomysł zamienienia ECW na jakieś nudne NXT. Pewnie za jakiś rok zakończy się sezon 5 i co będzie cholernie nudny 6 sezon . Moim zdaniem nie ma co WWE zmarnowało ECW na jakieś NXT :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-276785

• Reputacja:   1

i co i co ciągnie się to niesamowicie długo i pociągnie się jeszcze dłużej? Tak ku**a pociągnie się jeszcze dłużej bo WWE nie ma wyobraźni było ECW było ok jest NXT jest do bani. Co to za szajs puszczają 1 2 3 4 5 i jak dało się znieść 4 sezony to w 5 ble ble ble lble ble ble śluby eliminacje walki głupie segmenty rozwody i dochodzą "nowe" gwiazdy czyli zwykly jobber z RAW czy też Smackdown. Nxt staje się nowym brandem jeszcze kurcze wstawią pasy i będzie ... ale nie ma co pomarzyć bo nie ma o czym nie mam zielonego pojęcia dlaczego WWE wpadło na pomysł zamienienia ECW na jakieś nudne NXT. Pewnie za jakiś rok zakończy się sezon 5 i co będzie cholernie nudny 6 sezon . Moim zdaniem nie ma co WWE zmarnowało ECW na jakieś NXT :lol:

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/1290449_o.gif

No a ja z kolei nie rozumiem twojego narzekania, nie chcesz to nie oglądasz! A mi jakoś ono się podoba, bo jobberzy dostają jakiś czas dla siebie, aby się wykazać na micu i przed publicznością. Co do pasa to powinni jakiś tam stworzyć odpowiednio wartościowy do tego brandu czyli gówno wart na Smackdown czy też Raw czyt. jest, ale tak jakby go nie było.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-276800

No a ja z kolei nie rozumiem twojego narzekania, nie chcesz to nie oglądasz! A mi jakoś ono się podoba, bo jobberzy dostają jakiś czas dla siebie, aby się wykazać na micu i przed publicznością. Co do pasa to powinni jakiś tam stworzyć odpowiednio wartościowy do tego brandu czyli gówno wart na Smackdown czy też Raw czyt. jest, ale tak jakby go nie było.

Każdy ma swój pogląd swoje zdanie więc nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się na moją wypowiedź. Taki mam pogląd i takie mam zdanie i zapewniam cię że tego nie oglądam bo moim zdaniem to "szajs"

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-276967

Każdy ma swój pogląd swoje zdanie więc nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się na moją wypowiedź.

Gdyby ktoś tak jak ty piszesz nie wypowiadałby się na kogoś innego wypowiedź to takim tokiem myślenia nie powstałaby żadna dyskusja.

Taki mam pogląd i takie mam zdanie i zapewniam cię że tego nie oglądam bo moim zdaniem to "szajs"

Skoro nie oglądasz to w dalszym ciągu nie rozumiem twojego narzekania. Tak samo jakby nie wiem ja wypowiadał bym się źle o piłce nożnej, której ja nie oglądam.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-276972

Każdy ma swój pogląd swoje zdanie więc nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się na moją wypowiedź.

Gdyby ktoś tak jak ty piszesz nie wypowiadałby się na kogoś innego wypowiedź to takim tokiem myślenia nie powstałaby żadna dyskusja.

Taki mam pogląd i takie mam zdanie i zapewniam cię że tego nie oglądam bo moim zdaniem to "szajs"

Skoro nie oglądasz to w dalszym ciągu nie rozumiem twojego narzekania. Tak samo jakby nie wiem ja wypowiadał bym się źle o piłce nożnej, której ja nie oglądam.

każdy ma swoje zdanie czasem to oglądam ale nudzi mnie to a po za tym nie mam ochoty wdawać się w dziecinne dyskusje :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-276980

wdawać się w dziecinne dyskusje :twisted:

Nie wiem czy centralnie do mnie było to skierowane, ale jak coś to to:

i co i co ciągnie się to niesamowicie długo i pociągnie się jeszcze dłużej? Tak ku**a pociągnie się jeszcze dłużej bo WWE nie ma wyobraźni było ECW było ok jest NXT jest do bani.
Nie świadczy o jakimś poziomie poza gimnazjalnym... A jeżeli nie to jak tam sobie chcesz.

---------

NXT:

Jestem ciekaw tylko tego dla czego Derrick dostał walkę z Slaterem. Oby tylko nie upadł w hierarchii niżej niż teraz jest. Bo nie tak dawno Slater przegrywał walki z karłem... Bateman to zawodnik, który bez zwątpienia zasługuje na to, aby znaleźć się w MR. Pierwsza walka mimo, że była bardzo krótka to nawet mi się podobała Wychu**ana dwójka zwycięzców dwóch wcześniejszych sezonów NXT dostają razem program no jest ciekawy potencjał jakiś nawet tam jest.

Walka Tysona z Barretą tutaj liczę na jakieś wysokie Loty nie tak jak ostatnio, że walka ledwo co się zaczęła a już się skończyła. BTW. Skoro Bourne na własne życzenie nie dostanie już nigdy pushu to zatem otrzymać go powinien Tyson. W końcu bardzo dobry zawodnik jest z niego, który do Tagu powinien dostać drugiego dobrego zawodnika, który również w solowej karierze nic nie osiągnie Justina Gabriela (może? ale wątpie w 99%, że on sam dałby radę). Krew na twarzy Tysona? Walka dobra jak na nich przystało.

Ocena: 4+/10

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-276983

Obejrzałem z ciekawości NXT. Przyznam, że jest okej, typowy brand, by mogli się pokazać Usos, Hawkins, Reks, Barretta czy Kidd. Bardzo mi się to podoba, mogliby stworzyć NXT Championship, bronione na tych galach i byłoby w porządku. Samo show, dużo walk. Bateman ze Slaterem o dziwo spisali się przyzwoicie, Heath ma dobre theme i gimmick, brakuje mu tylko charyzmy, bo w ringu też nie zasysa specjalnie. Bateman jako face jest gorszy niż jako heel, ale sam czworokąt z Maxine, wyjątkowo ładnie wyglądająca w długich włosach Kaitlyn i bezbarwnym Curtisem jest niezłym angle. A propos, to panie wykręciły przyzwoite starcie, pięć minut, podczas których Kaitlyn naprawdę nieźle się spisała ringowo, spory moveset, dlaczego do cholery ją tak jobbują okropnie? Maxine powinna być tylko i wyłącznie managerem (albo np. GMem Smackdown). Watson z Youngiem, propsuje Percy' ego, jest owner z publiką, ma ring skille, charyzmę, jego chętnie oglądam. O'Neill jako heel to żenada, gościu dawno powinien być zwolniony. Kidd z Barretą kolejne świetne starcie tej dwójki, Tyson face jest w porządku i myślę, że ta dwójka w tagu to super pomysł, Trent pewnie jeszcze się na to zdecyduje. No i Usos vs Hawkins & Reks, typowe starcie tagów, ale solidne, Usos są cholernie over z publiką i dziwię się, czemu nie walczą o pasy drużynowe, tylko męczą się z Reksem i Hawkinsem. Szkoda.

NXT o dziwo było okej, może się skuszę za tydzień, może nie, zależy od karty na show.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-277362

mogliby stworzyć NXT Championship

Mogli po prostu dokonać fuzji Superstar i NXT gdzie można by próbować talenty z FCW i było by git. To samo z pasem tylko czy chcielibyśmy walki O'Neil'a czy Curtisa oglądać na PPV???

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-277364

To samo z pasem tylko czy chcielibyśmy walki O'Neil'a czy Curtisa oglądać na PPV???

Bez przesady... ;) Skoro już kilka razy w karcie PPV nie było na szali pasów US oraz IC a jeszcze TT to jakie byłyby szanse zaistnienie takiego pasa, którego zawodnik (według CT) mało warty znalazłby się akurat on na jakimkolwiek PPV? Ja sam pisałem już o tym, że szkoda, że nie ma takiego pasa. Ale jego znaczenie/ istnienie tak naprawdę by był, ale tak jakby go nie było :) .

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-277368

• Urządzenie:  Windows

mogliby stworzyć NXT Championship

A ja tego nie chciałbym. Stworzenie dodatkowego pasa, to zrobienie z NXT takiego prawdziwego, trzeciego rosteru. A po co to nam? Chcecie powtórki z ECW? Ten pas i tak znaczyłby tyle co nic, a WWE z pewnością pokusiłoby się wrzucić do tego rosteru kogoś z większym star powerem.

Dobrze jest, tak jak jest teraz. Jobberzy i low carderzy mają szansę się pokazac, mają swój czas antenowy, więc niech korzystają i udowadniają zarządowi, że warto jednak wrzucić ich do głównego rosteru (pytanie tylko, czy zarząd w ogóle patrzy na to co dzieje się na NXT, bo osobiście mam wrażenie, że prędzej na RAW czy SD! pojawi się ktoś z FCW, niż z NXT :P)

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-277385

NXT:

Dobrze, że Hawkins oraz Reks dostali czas na wykazanie się w segmencie. Powiem, że Tyler zrobił jakiś postęp natomiast Curt ma bardzo chu***wy głos i właśnie to jego chyba jedyna wada, która przekreśla mu jakikolwiek push. A nie jednak tylko kiepsko zaczął mówić później było okej. Jestem zadowolony, że Tysona przedstawił Regal! A to wskazuje na jakiś push :D Tyson zebrał bardzo ładny cheer od publiczności i bardzo dobrze ten zawodnik bardzo mocno się stara i robi bardzo dobrą robotę! Mam nadzieję, że Vince to zauwarzy! Ale po jakiego ch**a pokazali reklamę EC w trakcie tak świetnej walki :? Hawkins i Edgecution też bardzo miłe dla mych oczów. Konkretna końcówka. Śmiesznie/ żal patrzeć na Rileya przy takim nikim jak Szczek a mimo to lubię patrzeć na jego wyraz twarzy (tak jakby pokrzywdzonego). McGillicutty to drugi zawodnik, który według mnie bardzo się stara, ale w jego przypadku średnio/ słabo mu to wychodzi. Ale mimo to ja widzę w nim nawet solidnego mid carda. W ładnym stylu zostało wykonane Float DDT. Regal zapowiada drugiego zawodnika, którym jest Justin Gabriel. Zapowiada się dość imponująco ponieważ dwóch dobrych zawodników zostało zapowiedzianych przez jednego z czwórki/ piątki najlepszych! I właśnie pomiędzy nimi chciałbym zobaczyć Tag Team. Bardzo dobry odcinek, który polecam.

Hawkins vs Tyson polecam

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-278013

Kolejne NXT i nadal podtrzymuję opinie, że taki brand dla low-cardu (już intro widzę jest zmienione, w nim stali bywalcy NXT). Hawkins i Reks fajnie się pokazali, Hawkins wyglądał bardziej naturalnie swoją gadką i generalnie ma lepsze mic skille od swojego tag-team partnera, jednakże Tyler nie wypadł źle. Walka Curta z Kiddem naprawdę na wysokim poziomie, wyrównane starcie, ciekawe akcje (Tyson wskakując na barierki o mało co z nich nie spadł :twisted:) i bardzo dobry finish, świetna akcja Kidda z narożnika, generalnie Kanadyjczyk pokazuje nam swój interesujący moveset, a po przejściu face-turnu wreszcie nie służy jako jobber dla face' owych low-carderów. O' Neilla z Tatsu przewinąłem, Titus ogólnie jest fatalny, a jako heel to nie chce mi się go oglądać, gościu miał swoją szansę, powinien być zwolniony. McGillicutty' ego nie mogę zdzierżyć, theme ma niezłe, ale zero gimmicku, zero charyzmy, przeciętne ring skille - dobrze, że jobbuje osobom pokroju Watsona, z którego na pewno "coś będzie", bo ma fajny kontakt z publiką, a w ringu jest ciekawy. Tag-team match przeciętny, mogli wykrzesać z tego starcia dużo więcej. Storyline Curtis-Bateman-Kaitlyn-Maxine (Kaitlyn znów wyglądała ślicznie) nabiera tempa, nie jest źle, aczkolwiek ten odcinek NXT średnio mi się podobał, poza bardzo dobrym początkiem gali.
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-278024

NXT

:

1.: Hawkins i Reks dostali mikrofony. I co mogę powiedzieć obaj dobrze na tym wychodzą a Reks w szczególności zaciekawił mnie, dobrze mu idzie. Tyson również :D To jest już jakiś ogromny krok do przodu, bo jak sięgam pamięcią to Tyson przez rok czy nawet dwa nie miał mica w ręce. Zajebiście wyszedł na nim i jestem bardzo zadowolny tym faktem. Ładny cheer zebrał. I w końcu WWE robi coś co mi się strasznie podoba daje push Tysonowi, który odwala strasznie dobrą robotę i w ringu i na micu. Zajebista akcja Reverse Failling Body Slam akurat kiedyś właśnie o tej akcji myslałem... Bardzo dobry opener :)

To wszystko. Ocena: 2+/10 tylko za opener tak wysoko w innym razie byłoby 0.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-279023

Next week will be the one year anniversary of WWE NXT: Redemption. Matt Striker will have a big announcement regarding the show’s future.

Przyznam, że ten news mnie bardzo zainteresował. Ciekawi mnie, co nam może Striker ogłosić. Oby nie było to coś pokroju "powrót do TV", bo dla osób spoza USA nie ma to raczej większego znaczenia. Szczerze mówiąc, do głowy przychodzi mi jedna opcja, mianowicie oficjalne ogłoszenie, że NXT staje się trzecim brandem, a nawet stworzenie specjalnego NXT Title, o czym już pisałem, z założeniem, że ten tytuł byłby broniony tylko na tym show. Może być interesująco i w środę z ciekawością zobaczę "żółtą" galę.

https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-279487

• Urządzenie:  Windows

I mam nadzieje, ze w tym brandzie zadebiutuja: Husky Harris, Dean Amrose, Seth Rollins, Richie Steamboat, Antonio Cesaro i Kassius Ohno (Chris Hero) -> To bylby wtedy raj na ziemi, a NXT staloby sie moja ulubiona tygodniowka (tymbardziej, ze pojawia sie tam Derrick Bateman, Maxine, Kaitlyn, Micheal McGillcuty, Alex Riley, Hawkins & Reks)....czyli ogolnie dom dla wszystkich FCW Alumni!
https://forum.wrestling.pl/topic/75924-wwe-nxt-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/17/#findComment-279490