Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Baron Corbin powinien być mistrzem nxt, bo on każdego prawie poskłada oprócz tego grubasa Joe. Fat Joe go udusił, ale Corbin za niedługo się odwdzięczy i mu wykonana swojego finishera. Teraz Barona zaczepił murzyn ale ten murzyn nie wie o tym, że BC go zje i wydali w jeszcze ciemniejszej wersji. Przynajmniej nie będzie miał oporu podczas nocnego polowania na dzikuski które go nie będą widzieć.
Krzysztof Liger jest najlepsiejszy, on to miszczu!

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No proszę, czyli jednak tekst piosenki Samsona nie był aż tak durny... posypuję głowę popiołem :roll: I tak widzę w nim jobbera ;P

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

O ile mnie pamięć i oczy o porannej porze nie mylą, James Storm wyglądał fizycznie lepiej niż przy swoim debiucie. Już zaczynam czuć rękę WWE, bo pod koniec przygody w TNA się Kowboj zapuścił.

Vaudevillains zaliczyli wymowne zejście ze sceny. Na zapleczu nie chcą komentować, więc zrobię to za nich - idźcie do głównego rosteru, bo już nic tu po Was.

Liv Morgan już nie jest taką jobberką, bo dostała swoje wejście i ma czapkę (!) Zakochałem się... znowu :wink: Szkoda, że musi przegrywać z takimi przeżytkami jak Emma.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Nia Jax nie zbiera jescze heel'owego heat'u więc podłożyli jej Blue Pants, której muzyka jest jeszcze bardziej asłuchalna, ale spoko na TakeOver, Bayley przezwycięży kolejną przeszkodę nie do przeskoczenia co uczyni z niej największego baby face'a w WWE :)

Storm faktycznie lepiej wyglądał, niż podczas swojego debiutu. Zdaje się, że będzie częścią tour'u w UK, to dobrze dla widowni, ale sale byłoby wypełnione niezależnie od występów Kowboja.

Vaudevillains naprawdę nie mają już czego szukać w NXT. Wypromowali mistrzów, byli kolejnym przystankiem na drodze dla Jordan'a i Gable'a. Pozostało jedno pytanie, jak mają debiutować w MR to kiedy i czy czasem nie powinni być heel'ami. Tych "złych" w dywizji TT jak na lekarstwo, więc zalecałbym turn, czego mały zwiastun mogliśmy mieć po walce.

Jersey Girl wróciła, ten ring gear jej nie służy, lepiej nich włoży coś bardziej sexy niż Jordano-Trapery i spodenki z szelkami, które nie spełniały żadnej roli.

Jak to jest z tym Ciampą, on ma kontrakt z NXT, czy walczy jako go zaproszą?

To była przedostatnia tygodniówka przed TakeOver i trochę tempo siadło, w zasadzie mamy dopiero 3 walki potwierdzone, 2 są niemal pewne i w zasadzie zostało miejsca może na 1-2 walki lub segmenty i cała karta gotowa. Najlepsze jest to, że będzie można obejrzeć NXT Live w normalnych godzinach :)

Perfect jobber dostaje w dupę od wciąż nijakiego Barona. Błagam - niech Corbin w końcu trafi tam, gdzie jego miesjce - do jobberki.

Druga walka i... mógłbym napisac to samo, co wyżej....

Dash & Dawson to świetny przykład jak powinni prowadzić gwiazdy - wprowadzić je do rosteru, dopiero kiedy osiągnął jakiś poziom, a nie gówna jak Nia, Baron czy inna Eva Marie...

James Storm vs. Adam Rose - w końcu jakieś w miarę sensowne starcie. Storm wygrywa, a ja coraz bardziej chcę go na stałe w NXT. Rose zaś może zostać jedynie prowadzącym ten program z ostatniego RAW, poza tym nie zalezy mi na tym, żeby był.

The Vaudevillains vs. Chad&Jason może i nie lbuię byłych mistrzów, ale to zastawienie jest moim zdaniem fajne. Pojedynek był zniezłym pokazem techników tych panów, a mnie osobiście mocno cieszy promocja zapaśników. Po walce jeszcze turn cyrkowców? Ok. Ich gimnicku i tak nie kupię ani jako faceów ani jako heeli.

Emma vs. Liv Morgan - jeee... moja piękna Jersey powraca <3 Szkoda, że tylko po to, aby jobbnąć Emmie, choć lepsze to niż Evie, Nia, czy innej Danie Booke.

Jesli jest coś, co Nia potrafi, to jest to przeżucanie ludzi przez drzwi ;) wyszło to naprawdę super, aż przez chwilę zaakceptowałem tą osobę w NXT :D

Serio, są jeszcze fani tego syfu pod nazwą "NXT" ?

Żółta tygodniówka skończyła się pod koniec 2012 roku, gdy zaczęli sprowadzać ścierwo ze sceny niezależnej.

Walki typowo tygodniówkowe, ale my god, każdy wywiad był co najmniej dobry - w szczególności Dana Brooke mi zaimponowała; takiej nawijki do tej pory nie miała. Dawson u panow zdecydowanie przypadł mi do gustu; szkoda że Ciampa jest zaszufladkowany, bo skill mikrofonowy na pewno jest.

Czyli Gionna Daddio to teraz Liv Morgan, tak? Hmmm... ok, mamy jakiś początek. Powinna sobie odpuścić szelki - reszta wizerunku nie wymaga zmiany (śliczna dziewczyna z wyróżniającym się stylem - dla mnie bomba). Jeśli szybko załapie jakiś styl w ringu to możemy mieć z niej pociechę.

Wg mnie James Storm na pewno pojawi się w Londynie - Trajpl powinien wykorzystać fakt że TNA miało swój największy fanbase w UK, do sprzedania biletów, szczególnie że Cowboy nie jest jedyną dużą gwiazdą w zasięgu HHH-a.

Stiffowy Samoa Joe <3 Jego roundhouse'a w narożniku to by się Holly Holm nie powstydziła.

Edytowane przez Jack Doomsday

Serio, są jeszcze fani tego syfu pod nazwą "NXT" ?

Żółta tygodniówka skończyła się pod koniec 2012 roku, gdy zaczęli sprowadzać ścierwo ze sceny niezależnej.

Patrzcie! Kolejny troll :twisted: Chociaż może pewnie nawet ten sam :twisted:

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

Pierwsza pół godziny NXT było kompletnie nudne. Dziwi mnie zestawienie Jamesa Storma z Adamem Rosem. sądziłem że Storm w NXT jest na zasadzie jak Rhino, do prowadzenia mniej doświadczonych zawodników, a taki Rose wiele się nie nauczy.

Laska z Jersey wygląda jak Alexa Bliss. Co do Div jeszcze, to nie podoba mnie się to że, story na lini Emma, Dana - Asuka, jest dla mnie ciekawsze od runu posiadaczki pasa Bayley.

No cóż, mamy jeszcze dwie tygodniówki do Londynu, pięć walk w karcie, która naprawdę mi się podoba. Podczas touru w Londynie wraca jeszcze Sami Zayn... Jaram się.

Ten nowy theme song Blue Pants to za karę? ;)

Enzo i Cass zawalczą o pasy w Londynie. Niby chcę ich zwycięstwa, ale oni powinni iść do głównego rosteru. Chcę feudu z The New Day.

James Storm znowu się pojawia. I planów na niego nie widać. Chciałbym go zobaczyć na TakeOver.

Jordan i Gable pną się coraz wyżej, a The Vaudevillains wrócą do heelowania? Im to nie pomoże. Ani tu, ani w MR.

Kolejna piosenka Samsona już nie ma tylu nawiązań, co poprzednia. Po prostu chce zdobyć pas. Czy ma szanse - raczej nie, ale zobaczymy po debiucie.

Liv Morgan... Czekamy na więcej!

Bayley przeleciała przez drzwi. Coraz lepsze są te akcje na backu.

W ME nie dostali za dużo czasu, ale w sumie pretendent nie powinien się męczyć z Ciampą.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Takie pytanie, czy tacy ludzie jak Samoa Joe czy James Storm mają kontrakt, który obowiązuje tylko w NXT? To znaczy, że nie znajdą się nigdy w MR? Bo jeśliby tak popatrzeć to nijak się wpisują do słowa "przyszłość", mają już koło 40 lat. WWE by ich nie zakontraktowało, jeśli chcieliby gwiazdy na kolejne 10 lat. Służą jedynie do promocji NXT. Trochę to jednak dziwne...

Takie pytanie, czy tacy ludzie jak Samoa Joe czy James Storm mają kontrakt, który obowiązuje tylko w NXT? To znaczy, że nie znajdą się nigdy w MR? Bo jeśliby tak popatrzeć to nijak się wpisują do słowa "przyszłość", mają już koło 40 lat. WWE by ich nie zakontraktowało, jeśli chcieliby gwiazdy na kolejne 10 lat. Służą jedynie do promocji NXT. Trochę to jednak dziwne...

Oni służą głównie jako dodatkowy star power - brand NXT nie jest na tyle mocny aby wyprzedało swoje toury po Teksasach czy innych Brytaniach na samych Enzo, Corbinach czy Bayley. Wg mnie to taka polisa ubezpieczeniowa. Poza tym są to szalenie doświadczeni zawodnicy od których mogą się wiele nauczyć - niedoświadczony zawodnik nie nauczy niczego drugiego niedoświadczonego zawodnika (nie mam na myśli stricte TV a raczej inne aspekty jak życie w podróży czy zwykle rozwiązywania problemów)

Nie rozumiem za bardzo czepiania się Corbina i Jax. Wy chcecie żeby z takim wzrostem i wagą odwijali po 10 salt/dźwigni na walkę? Oni tam są po to żeby "podnosić i rzucać". A z twierdzeniem że są drewniani się nie zgadzam. Polecam wam obejrzeć nowy program WWE Network "Breaking Ground".

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

A moim zdaniem Corbin zajebiście się zaprezentował w dzisiejszej walce na NXT, gościu pokazał że jest mocarny Heelem i może rzucać takim małymi zawodnikami jak szmatami z peweksu. Może i jest chujowy za mikrofonem, ale jest mocarny i dobrze wykonuje swoje akcje, nawet daje z siebie wszystko na treningach w PC, bo nie dawno pokazywali relacje z jego trenigu, on nie jest aż taki zły, jak się wszystkim wydaje, może być kiedyś z niego topowy Heel w WWE :) Tylko trzeba go dobrze poprowadzić.
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Reputacja:   1

Nie wiem dlaczego, lecz bardzo lubię Dillingera tak samo jak lubiłem CJ Parkera. Tutaj dochodzi fakt, że na na tego zawodnika reagują fani i staje się on coraz bardziej face'owy. Corbin przez ten rok nie rozwinął się absolutnie wcale, bowiem jest identyczny jak 12 miesięcy temu. Wygrywa on oczywiście w pierwszej walce, w której to Tye nawet sporo wyciągnął z rywala.

Bardzo dobry występ za mikrofonem Tommaso. Widać w jaki sposób będzie on promowany i bardzo fajnie, że zrzucił on ze swoich barków Gargano, bowiem ni jak oni do siebie nie pasują i wręcz trzeba ich było rozdzielić.

Nia dominuje więc prawdopodobnie w swojej wielkiej walce o pas ujebie z promo cukrową Bayley i dobrze, bo kuzynka Dwayna jest chujowa.

Storm! Storm! Storm! Zawsze gościa lubiłem i był zdecydowanie na liście moich ulubieńców w TNA, bowiem spisze się on świetnie zarówno jako face jak i heel. Dostał jakiś Theme Song co już jest dobrą informacją, bowiem organizacja w niego inwestuje i nawet zaczął używać Superkicka. Czuje Joe vs Storm prędzej lub później.

Gable and Jordan to gotowy materiał na mistrzów NXT oraz następnie mistrzów drużynowych w głównym rosterze. Za to byli mistrzowie niech spadają już tam, gdzie ich miejsce czyli na Raw.

Taki Samoa Joe mi się podoba, bowiem ujebał czysto Ciampe i może nie jest to jakiś wielki wyczyn, ale podbudowuje go to mocno przed pojedynkiem o pas z Balorem. Chcę żeby Samoańczyk przejechał po swoim rywalu w Londynie dokładnie tak samo jak w lutym Owens zrobił to z Zaynem. Tak właściwie to mamy kolejny tydzien bez mistrza. #JoeForChamp

Bardzo dobry odcinek.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg