Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Również oglądałem, miałem się wcześniej wypowiedzieć, ale teraz to zrobie.Całkiem dobra walka Trent i Tysona:

W czasie, gdy Kidd zapiął Single Leg Lock, na titatronie pokazały się japońskie-chińskie napisy, być może ktoś nowy dojdzie, tylko kto :shock: w FCW żadnego japońca nie ma

.

Dobra walka Maxine z AJ, RR bo być może robią z tego jakiś inny roster tyle powrotów i tu od dawna Rookie-challenge nie ma, bo to było strasznie głupie.Powroty:

Maxine, Bateman, Striker i ???. Także wystarczy czekać aż zmienią tą gównianą nazwę i okropny kolor brandu.

• Reputacja:   0

RR bo być może robią z tego jakiś inny roster tyle powrotów i tu od dawna Rookie-challenge nie ma, bo to było strasznie głupie.Powroty:

Maxine, Bateman, Striker i ???. Także wystarczy czekać aż zmienią tą gównianą nazwę i okropny kolor brandu.

to znaczy to wiem, zauważyłem a to atakowanie Strikera czyli prowadzącego nadmieniłem z totalną ironią, że niby tak można tłumaczyć zastój w tym programie. A te literki to proszę, przecież to nasz stary znajomy, którego tyson miał wyeliminować i który ostatni raz o dziwo pojawił się w royal rumble na Smackdownie :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ten program z tygodnia na tydzień to coraz to większa tragedia. Zupełnie nie rozumiem już, dlaczego obecnie pełni to rolę jakiegoś śmiesznego trzeciego brandu, gdzie mamy konflikty Strikera z Youngiem, Maxine z AJ, Titusa z Batemanem i Tatsu z Kiddem. Szczytem głupoty był ostatni odcinek, gdzie walczyli ci, którzy nie powinni w tym programie świecić blaskiem. Te znaki pojawiające się na titantronie również są dziwne, być może zwiastują jakiś debiut, ale... w NXT? Naprawdę?

Mimo mojej niechęci do tego programu, WWE udało się mnie trochę udobruchać powrotem Maxine, ale nie mogę przeboleć tego, że wrzucili ją do NXT, a nie SmackDown (gdzie jest to litewskie zero). Walka Kidda z Trentem trwała prawie połowę programu? Ale była bardzo dobra i świadczy to tylko o tym, że dywizja dla takich ludzi jest potrzebna jak najszybciej.

W czasie, gdy Kidd zapiął Single Leg Lock, na titatronie pokazały się japońskie-chińskie napisy, być może ktoś nowy dojdzie, tylko kto :shock: w FCW żadnego japońca nie ma

.

W komentarzach do ostatniego newsa ktoś zauważył na facebooku jakiegoś zawodnika - Samuray Del sol, czy jakoś tak, ma dopisane w nazwie "- WWE Universe", nie znam tego zawodnika i sam nie potwierdzam, że zawodnik dołaczy do FCW, powtarzam tylko to co było w newsach

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Wiater, Menez, Blaze9, NO PRZECIEŻ YOSHI WRACA!!! pojawił się na Royal Rumble w piątek, ale wedle storyline'u tyson go wyeliminował z ich feudu na NXT. I teraz ten motyw japoński się przewija nonstop.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Android

Nuda! Gdzie jest ECW?

Ostatni epizod ECW odbył się 16 lutego 2010. Finałową walką tej tygodniówki było starcie Christana z Ezekielem Jacksonem o psa ECW. Walkę wygrał ten drugi zostając ostatnim mistrzem ECW w Historii. Następnie pas został wycofany.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• 2 tygodnie później...

Trochę temat o NXT delikatnie przycichł, a nie powinien (wg mnie) ze względu na diametralną zmianę gimmicku Yoshi Tatsu. Niby nic, theme song dalej ten sam (niestety akurat), finisher w sumie też, ale wygląd i zachowanie normalnie jakby skrzyżowali Stinga z Great Mutą (?). Od jego nowego gimmicku aż wali tajemniczością, powagą. Gdyby poprowadzić go na heela (zamiast facepaintu na pół twarzy, zrobić na całą i oczywiście theme song, który woła o pomstę do nieba) to odrazu kupiłbym go jako wiarygodnego mistrza. Co myślicie o "nowym" Yoshi Tatsu?

Co do heel turnu, paintingu na całą twarz i zmianą theme'a jestem na tak jednak Yoshi jako mistrz stanowczo nie! Każdy musi się zgodzić, że za mikrofonem jest chyba na samym końcu w WWE lub na którymś z ostatnich miejsc a w WWE bez dobrych prom itp. nie bardzo ma się czego szukać, niby nowy gimmick to być może ostatnia szansa Yoshiego albo się wykaże albo żegnaj. Otóż jakby Yoshi na prawdę podszkolił się za majkiem, nie kaleczyłby tak angielskiego i publika by go kupowała to po jakimś lepszym promowaniu mógłbym go zobaczyć jako mistrza ale np. IC. Chociaż nie wiem o jaki pas Tobie Jack chodziło, no mam nadzieję, że nie WHC lub WWE :twisted:

Zawsze chciałem żeby Yoshi zmienił swój gimmick na poważniejszy, no i stało się, do fulla brakuje jeszcze zmiany theme songu (zawsze kiedy go słyszę to mam chęć zaliczenia facepalma). Ale żeby był mistrzem to raczej nie, co najwyżej IC ale to na prawdę co najwyżej.

9895452751c9c9c847774.jpg

TakeR, oczywiście że nie WHC, ale o mid-card, zresztą coś tam wydukać by umiał. Ja bym go widział jako tego mało gadającego gościa, którego ruchy, gesty wyrażają więcej niż 1000 słów...Sin Cara też majkiem nie błyszczy, a on jakby jest pushowany (z tym że nikt nie wie na co on jest pushowany)

Otóż jakby Yoshi na prawdę podszkolił się za majkiem, nie kaleczyłby tak angielskiego i publika by go kupowała to po jakimś lepszym promowaniu mógłbym go zobaczyć jako mistrza

Można mu by było zatrudnić jakiegoś menagera, a on by tylko od czasu do czasu jakieś teksty po japońsku wykrzykiwał.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   583
  • Urządzenie:  Windows

Jakby Yoshi nosił cały czas tę nową maskę to wyglądałby jak Vega ze "Street Fightera" nie uważacie?
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• 4 tygodnie później...

Jezus, to te show jeszcze istnieje? Chciałbym wiedzieć ile te show istnieje i jak to wygląda na tle innych sezonów (choćby pierwszego)..

• Urządzenie:  Windows

Informacja najwazniejsza jest taka, ze show zostalo przeniesione na srody. Teraz - a wiem, ze wszyscy nad tym ubolewamy - bedziemy zmuszczeni czekac az jeden dzien dluzej, by zobaczyc nasz ulubiony program. Program, ktory ostatnimi czasy promuje dywizje Tag Team... Nie wiem, czy to swiadczy o tym jak wysoko znajduje sie ta dywizja, czy faktycznie jest to zwiastun zmian, a samo pojawianie sie w NXT, jest testem dla niedoswiadczonych druzyn. W najnowszym odcinku Hawkins i Reks dostali czas za mikrofonem! To dopiero odwazna decyzja. Pasowac do siebei pasuja, ale Tyler powinien odpuscic sobie gadanie, i liczyc na Curta. Warto podkreslic jak Hawkins robil sobie jaja z ostatniego wybryku jednego z braci Uso.

Poza tym, to zoltodzioby dostaly theme songi. Juz wszyscy nie wchodza pod nudne "We Are Wild And Young...", czy jak to tam lecialo.

50608915156a3743c1fa34.jpg