Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ale naprawdę ciężko aby NXT było jeszcze lepsze. Yamyen rok i 2014 były bezprecedensowe, ciągle nowe gwiazdy, największe na indys, wiele możliwości, ogromny hype. To oczywiste, że teraz gdy wszystko się uspokoiło to ten brand nie będzie tak elektryzujący. Mimo to NXT ogląda się dużo przyjemniej niż RAW a tym bardziej SD.

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja czasem zastanawiam się, ile w coraz częstszym ostatnio narzekaniu na NXT faktycznego spadku poziomu żółtej tygodniówki, a ile zwykłego rozpasania jej fanów - niektórzy za bardzo przyzwyczaili się do dobrego i oczekują, że co tydzień dostawać będą zapierające dech w piersiach show stanowiące połączenie ROH, starego ECW oraz WWE z czasów Raw is War. Co, w połączeniu z tradycyjnym "Vince jest zły, Vince zabija biznes, Vince psuje NXT", daje taki efekt...

Tymczasem NXT wciąż jest najlepszym produktem wychodzącym pod szyldem fedki. I to mimo ciągłych spolierów wynikających z systemu tapingów, mimo nieustannego drenażu kadr (patrzcie na kartę Arrival sprzed zaledwie dwóch lat - ilu uczestników eventu wciąż buja się w rozwojówce?)...

A przecież kolejne tygodnie przyniosą jeszcze, co daję w spolier dla żyjących pod kamieniami, duże debiuty i sporo zwrotów akcji... Nakamura, Aries...

Edytowane przez Kcramsib

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Asuka pokonuje jakąś jobberkę

Jakąś jobberke!? Toż to Santana Garrett. W połowie roku to pewnie ona będzie pokonywać "jakieś jobberki"

[ Dodano: 2016-02-04, 20:49 ]

Serio nikt nie zwrócił uwagi na to że Finn wygrał przez Bloody Sunday? OK to pewnie nie było istotne.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Jobberkę w sensie na te czasy, która za cholerę nie jest promowana. To nnormalne, że w tej chwili nazywam ją jobberką :D

Bardziej mi to wyglądało na bardzo fajną kombinację. Finisher i dodanie combo, wyszło efektowniej niż zwykły skok. Ale wątpię, żeby zmienili mu finishera, no chyba, że finisher to takie połączenie z Bloody Sunday.

I zgadzam się w 100% z kcramsid :D

Serio nikt nie zwrócił uwagi na to że Finn wygrał przez Bloody Sunday? OK to pewnie nie było istotne.

Również jestem w szoku, że nikt o tym nie wspomniał :shock: . Byłem pewien, że ruch jest zbanowany ale ucieszyłem się strasznie jak go zobaczyłem. Tylko czy on się nadaje na finisher w WWE? Szczerze? Reakcji nie wzbudził żadnej a gdybym go nie znał, mocy też bym nie poczuł. To było jak Hideo Itami kończący walki dropkickiem.

Ja odetchnąłem z ulgą ja zobaczyłem, że nadal są fejsami.

Ale... oni przecież byli wręcz przesiąknięci heelami xD. Po prostu beznadziejnie sprzedali ten turn... tak beznadziejnie, że nie poczułeś różnicy. Ja ogółem nie jestem przeciwnikiem Vaudevillians ale poza wejściówką nie oferują mi oni nic.

BTW... czy kolejny turn tego Tag Teamu oznacza kolejną zmianę theme songu? Bo ten teraz znowu jest zbyt face'owy :D.

Santana Garrett w walce z Asuką... dla mnie ona jest Brittany bo osobiście kojarzę ją tylko z TNA :D(jeśli ktoś jej nie pamięta... jej ostatni angle w Dixielandzie to menagowanie Samuelowi Shaw). Nie oglądam Shine i w ogóle żeńskich federacji. Ale mimo wszystko cieszę się, że się tu pojawiła bo zapamiętałem ją dobrze(wcale nie ze względu na wygląd :P). Wypadła dobrze i myślę, że znalazłaby swoje miejsce w WWE... a poziomu ringowego obecnej dywizji na pewno by nie obniżyła.

Ogółem, tygodniówka słaba. Brakuje ostatnio petard w tym NXT... czegoś co by zachęciło do oglądania. Żółtą tygodniówkę można bronić ale spójrzmy prawdzie w oczy, cała zajebistość rozwojówki skupia się teraz już głównie na Takeover'ach. Tygodniówki są beznadziejne a mimo to, karta PPV zawsze wypada przynajmniej przyzwoicie. Nie będę spoilerować ale np karta Takeover: Dallas urywa jaja.

Edytowane przez DashingNoMore

poza wejściówką nie oferują mi oni nic

Ale gimmick i awet wejściówka u Tag Teamów to baaaardzo dużo, a praktycznie wszystko. Vaudevillains są bardzo dobrzy w tym co robią, wizerunkowo prezentują się bardzo dobrze, gimmick niezwykle oryginalny. Szkoda, że są słabo prowadzeni i mało co mówią na arenie. SAWFT oprócz wejściówki też nic nie oferuje, idąc takim tokiem myślenia :)

[ Dodano: 2016-02-05, 12:56 ]

Wracając do tematu Balora. Gość na live eventach pokazuje swoją charyzmę, swój luz. Ostatnio w Memphis zaczął śpiewać o Corbinie, innym razem po walce naśladował entrance HHH ku uciesze publiki.

Żniwo kontuzji pochłonęło kolejną osobę, Finn Balor doznał kontuzji kostki na live evencie :/

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

jeśli to tylko kostka/staw skokowy to dojdzie do siebie w tydzień, w klubach sportowych po 3 dniach po takim urazie już biegają, także bez obaw. Oby to tylko skręcenie :D

Polecam zerknąć na segment z Live Evenetu podczas tour z Indy, jest na głównym FanPage'u WWE 8) ... Zajebisty Segmecior Z Bayley i Finn Balor'em, krótki ale fajny :D

Teraz tak sobie patrzę, to nawet cukierkowa Bayley by pasowała do Balor Clubu, ta stajnia ma coś takiego w sobie(Bullet Clubu w razie czego) że aż się ją chce w głównym rostrze. Niech nie zwlekają niech to dobrze rozpiszą, a stajnia zapiszę się w pamięci niczym NWO i DX w Historii, bo Nexus to był nie wypałem i to takim konkretnym tylko The Shield coś znaczyło i w Historii się zapisało, teraz to na nawet nic nie wspomną o Nexusie.

Bayley to jak Cena, dajcie ją do głównego rosteru a żadna diva nie powącha pasa Divas przez rok :D

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Filmik wrzucony jest na dział ,,youtube movies" jakby co ;) Fakt, Balor pokazał swoją charyzmę, Bayley zresztą też. Coś wspaniałego !

Polecam zerknąć na segment z Live Evenetu podczas tour z Indy, jest na głównym FanPage'u WWE 8) ... Zajebisty Segmecior Z Bayley i Finn Balor'em, krótki ale fajny :D

Teraz tak sobie patrzę, to nawet cukierkowa Bayley by pasowała do Balor Clubu, ta stajnia ma coś takiego w sobie(Bullet Clubu w razie czego) że aż się ją chce w głównym rostrze. Niech nie zwlekają niech to dobrze rozpiszą, a stajnia zapiszę się w pamięci niczym NWO i DX w Historii, bo Nexus to był nie wypałem i to takim konkretnym tylko The Shield coś znaczyło i w Historii się zapisało, teraz to na nawet nic nie wspomną o Nexusie.

Bayley to jak Cena, dajcie ją do głównego rosteru a żadna diva nie powącha pasa Divas przez rok :D

Pewnie, wrzućmy Bayley do Bullet Clubu, którego oficjalnie jeszcze nie ma (a i nie wiadomo, czy będzie, bo AJ jakoś o koledze z NXT nie pamięta :/). Proponuję jeszcze Corbina, bo też zajebiście wykonałby wejściówkę Balora. I od razu mnie, bo nie jestem gorszy.

Spuszczacie się nad Bullet Clubem, jakby nagle mieli zmienić oblicze wrestlingu. Jakoś jak cała paczka była w New Japanie, to nikt o nich nie wspominał.

6774900356019a1789f59a.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wątpię by powstało kiedykolwiek stajnia o nazwie Balor Club. To debilizm na, który WWE nigdy nie pójdzie, bo to nie będzie tak naprawdę ich, a każdy będzie to kojarzył z Bullet Club. A nawet jeżeli to trzeba jeszcze wiedzieć o co chodzi z Bullet Club, bo jeżeli chcą na niej wzorować Balor Club to na pewno nie znajdzie się tam kobieta, która nie jest od dawania dupy.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   37
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Zapewne każdy członek "dżapańskiego" Bullet Clubu pójdzie swoją drogą. Styles w głównym rosterze, Balor pewnie niedługo też, a Anderson i Gallows pozostaną teamem w NXT. Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Zapewne każdy członek "dżapańskiego" Bullet Clubu pójdzie swoją drogą. Styles w głównym rosterze, Balor pewnie niedługo też, a Anderson i Gallows pewnie pozostaną teamem w NXT.

Ojejku, to nie będzie Bullet Clubu w Dablju :( A tak bardzo na to liczyłem... Śnijcie dalej i nie zapomnijcie o zapasie chusteczek, bo pewnie się przydadzą.

6774900356019a1789f59a.jpg

Ja uważam, że Balor Club jednak powstanie, nie bez powodu dają Balorowi kurtkę i titantron z tą nazwą. Można to interpretować, że do Balor Clubu należą jego fani i przyjaciele, ale jednak wygląda to na przygotowanie pod stajnie. Balor ma przejść turn, Doc i Karl zadebiutować, idealna okazja do połączenia. Balor, Doc, Karl wystarczą, wątpię aby stajnia rozrosła się niczym Bullet Club. Przynajmniej chiałbym, aby BC w WWE powstał. To by było coś fajnego i co z tego, że zbyt podobne do oryginalnego BC? Podejrzewam, że 80% Januszy na halach i tak o tym nie będzie pamiętać. Zresztą samo WWE odnosi sie w materiałach do oryginalnego Clubu i chyba nie mają z tym większego problemu. Jakby mieli to nie wprowadzali by koszulek itd. z nazwą Balor Club