Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najpierw Jacksową wciskają w okolice pasa, potem podkładają jej midcarterkę dywizji div w NXT. Przykro to mówić, ale oni chodują nam drugiego Romka! Laska, jeśli rzeczywiście będzie walczyć o pas w Londynie lub tuż po, będzie mega przepushowana! Różnica między nią, a kuzynem jest taka, że grzebie równie słabe rywalki, więc JESZCZE tak nie irytuje, ale kiedy skroi z pasa Bayley, to będzie tragedia...

Alexa wciąż nieźle na micu, zaś Blake i Murphy średnio byli dziś przekonywujący... sędzia bez charyzmy, ale wiadomo, że nie jest mu ona potrzebna, więc źle jest, kiedy jego występ jest tylko trochę gorszy niż jakiegoś wrestleru (w tym wypadku tag teamu, w dodatku byłych mistrzów)

The ascention vs. Chad Gable & Jason Jordan - materiał na TakeOver był? No jasne, że był. Asceci to bądź co bądź byli mistrzowie NXT Tag Team, do tego członkowie głównego rosteru, zaś ich rywale są na fali. Samo starcie to jakże typowe obijanie face'ów przez heelów. Końcówka dobra, były emocji, mimo iż wygrana zapaśników była jedyną logiczną opcją, to można było w nią wątpić.

Emma dostaje jobberkę - znowu divy mają dużo czasu na NXT, patrząc na poziom wręcz zbyt dużo... no cóż... where is Balor?

Czy tylko mi promo Corbina pasowało klimatem do Reignsa i The Shield? :D

Kolejny squash? Nie za dużo tego na NXT? Gdzie się podziali Ci wspaniali bookerzy???

Mam pomysł na nową sondę: kto jest najgorszy na micu: Tom Phillips, Dana Brooke, czy Asuka?

NXT Woman's Championship - kolejny materiał na TakeOver na tygodniowcę Gryzie mnie to mocno... sama walka dupy nie urywała, szkoda, że Alexa nie mogła się bardziej wykazać, tylko tak szybko poległa. Eva Marie kolejną pretendentką? Oj, publika w Londynie nieźle by ją wybuczała, ale zamiast tego lepiej rzucić ją na tygodniówkę i dać na TakeOver jeszcze gorszą Jax... czy oni na prawdę chcą zniszczyć tę dywizję nawet w NXT??? :(

U panów tym razem niewiele - Dash&Dawson dla odmiany kogoś squashują, Gable i Jordan pokonali Ascension które dostaje pop życia (... po raz enty - jak to jest że oni są mniej warci od gówna w MR, a tu są ciągle popowani? ... pytanie retoryczne - odpowiedź zaraz opiszę), oraz Joe i Corbin sypnęli po jednym promie - jedno było dobre, drugie było Corbina (yup, dalej mówca z niego żaden).

Pań było dzisiaj dużo - za dużo, ponad połowa to był szrot. It'sBayley na ich tle wygląda jakby była osiem lig wyżej. Alexa dała bardzo fajne promo, ale w ringu było maksymalnie średnio (fajna dupa i fakt że jest blondynką nie sprawi że będę ją ślepo propsował). Emma niewiele lepiej - jej przeciwniczki nigdy więcej nie chcę oglądać. Nia Jax po trzech walkach zaczęła sprzedawać akcje oponentki ... ona jest wciąż beginner class. Carmellę osobiście lubię (moonwalk, aparycja i prezencja, no i kolor blond), ale w ringu jest ciągle ledwie ponad słaba - widać że się stara, ale jej pozycja odpowiada skillom. Dana ucięła promo Asuce - po tym odcinku stwierdzam, że ją lajtowo akceptuje. No i ta czerwona ...

... już chyba rozgryzłem postać Evy Marie. Postać Evy Marie jest chyba karykaturą Rondy Rosuey - do pewnego stopnia. Obie są przedstawiane jako winnerki (oczywiście, różnica stylu i kompetencji jest kosmiczna, ale to już kwestia umiejętności których jedna z nich nie ma .... w zasadzie żadnych), które pokonują "wyraźnie słabsze" przeciwniczki (nie mnie jednak oceniać przeciwniczki Rousey - nie chce kompromitować swojego rozeznania), dzięki czemu ich ego sprawia że myślą są na szczycie świata - to musi być coś w tym stylu :twisted: . Ale to i tak nie ma się z tym co chciała przekazać Eva w swoim ... hmmm.... jedno zdanie to chyba jeszcze nie promo - Eva była tragi-dramatyczna - chyba dziesięć razy próbowała zacząć to samo jedyne zdanie. Ręce opadają. Może jest najpiękniejszą kobietą w całym Dabju, ale nie zaakceptuje jej w title picture - a ew. pomysł na jej walkę live na Takeover w Londynie głośno wyśmieję.

Zaczyna mnie już denerwować ta publika - szczególnie podczas ME. Fajnie że mają ciekawe chanty, ale w poważnej walce, niektóre z nich mijały się z celem, co pogorszyło odbiór walki w moich oczach. A cheer dla Descension jest kompletnie niezrozumiały. Jednak publika to moje najmniejsze zmartwienie w żółtym rosterze.

Szkoda, że feud Bayley z Bliss tak szybko się skończył, bo miał potencjał. To co Alexa by w ringu nie do walczyła, to by zagrała i dałoby się z tego wycisnąć więcej emocji

To już wolałbym by Eva wleciała i obiła Bayley po walce - może byłyby z tego jakieś emocje.

Niby WWE na Marie zależy, a bookingiem jej nie pomagają, rzucają ją na głęboką wodę i dziwią się, że tonie. Pas NXT kobiet w ogóle nie jest jej potrzebny, bo ona już była w głównym rosterze, poza tym jest w Total Divas.

Doświadczenie spokojnie może sobie zdobywać na live eventach i w Dark Matchach.

Mogliby też jej dać jakąś akcję, która pomogłaby jej zdobyć przychylność publiki np. taki Stinkface

jak Kelly Kelly to robiła

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20111028174043/kellykellystinkface/images/7/74/UXv6L.gif

To Eva Marie też by mogła to robić.

P.S. Wrzucajcie Atenę, nie ma na co czekać.

Edytowane przez lygrys

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

• Reputacja:   1 343
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

O końcówce pewnie będzie się najwięcej mówić, ale po kolei. Nia Jax na razie rozbija kolejne rywalki, do tego w słabych walkach, ale w NXT może znaleźć swoje miejsce. Mianowicie myślę tu o zestawieniu jej w przyszłości z Asuką. To mógłby być naprawdę ciekawy match/feud jeśli ta dwójka stanęła by naprzeciw siebie. Obie są bardzo mocno promowane i pytanie tylko na której WWE będzie zależeć bardziej. Mimo wszystko czekam na kolejne walki Jax, bo na razie wiele nie można o niej powiedzieć.

Alexa dała bardzo dobre promo na backu przed walką o pas. Tak samo niezłe było późniejsze promo Bayley.

Za tydzień mistrzowie tag team jeszcze raz pokonają The Vaudevillains i powinno ich się zestawić z Jordanem i Gablem. Chłopaki pokonali The Ascension i teraz widzę ich w walce o pasy. Mają przed sobą przyszłość, a publika ich w 100% kupuje.

Emma i Dana są niezłe w duecie, szkoda tylko, że Asuka i tak koniec końców się po nich przejedzie.

Balor vs. Joe musiało trafić na Takeover. Czekam na to co nam pokaże ta dwójka razem w ringu.

ME, a w zasadzie jego dwie części. Pierwsza, czyli walka była niezła. Publika się dobrze bawiła tym pojedynkiem, a to najważniejsze. Może tylko przeszkadza mi ta szybka końcówka, mogli dać im jeszcze trochę czasu. Alexa dość szybko idzie w odstawkę, mam nadzieję, że to tylko tymczasowo. No i pozostała część druga, czyli sam końcowy "segment". Nie wiem jak opisać słowami to jak Eva jest słaba. To po prostu trzeba zobaczyć. Heat na nią jest podobny do tego jaki dostaje Dixie. Tylko, że Carter nawet czasem coś się uda. Marie natomiast jest straszna. Śmiać mi się chciało jak czekała, aż publika przestanie buczeć by w końcu móc wyrecytować te dwa zdania, które ma powiedzieć. Niestety nie udało jej się uniknąć błędu.

tumblr_ny1mjvvgaB1szdwa6o1_500.gif

Naprawdę nie myślałem, że Eva może być jeszcze słabsza, ale myliłem się. Szkoda tylko w tym wszystkim tego, że Bayley musi z nią tracić czas w ringu. Już nie mogę się doczekać jakie przyjęcie Marie dostanie od publiki za tydzień. Pomyśleć tylko, że WWE chce by Eva zdobyła pas NXT. To będzie jakiś żart. :roll:

...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Gość, który wcześniej wypatrzył Storma, donosi o kolejnej znanej twarzy, która pojawiła się na dzisiejszych tapingach.

http://s10.ifotos.pl/img/1jpg_srqspqs.jpg

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

N!KO, Bardzo możliwy debiut. Aries w ostatnich miesiącach pojawiał się na galach sceny niezależnej, które raczej nie były wydawane w iPPV co przekonuje mnie, że nie chciał on podpisywać żadnych dłuższych kontraktów. NXT ma świetny roster, ale Austin to takie nazwisko i talent jednocześnie, że jego debiutu będzie trzeba oczekiwać.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

No to tym bardziej nie wytrzymam i przeczytam spoilery.

Oby coś się ruszyło na tygodniówkach, bo ostatnio kobiety za dużo dostają czasu w NXT TV.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

P.S.

No to mówicie, że AA w NXT, a nie się czaicie jak lis na kurę.

A tak poważniej, to - jeśli AA miałby wylądować w NXT - szkoda talentu trochę. Część rozwojowa produktu? Nie, nie, bo dla wielu to jest wrestler kompletny (jak i Joe) i takie przepychanki do śniadania mu potrzebne jak piledriver Hayabusie (tak, to okrutne)...

Jak sobie radzi Kana/ Asuka w WWE?

Edytowane przez Gaca

Jak sobie radzi Kana/ Asuka w WWE?

Radzi sobie tak jak radzi, bo nie umie gadać, a niestety nie jest tak utalentowana aktorsko jak Blue Pants, by udźwignąć gimmick Mimki - znaczy się Mime girl.

To jest WWE, sportowa rozrywka, tu trzeba przede wszystkim gadać, a nie walczyć.

Taki Austin Aries jest im potrzeby, jeżeli chcą mieć lepszą frekwencję na Live Eventach NXT.

A jak nie trafi do głównego rosteru i go zwolnią, to będzie mógł sobie więcej życzyć za występ na scenie niezależnej.

Tak czy inaczej, tylko na tym skorzysta.

P.S.

Radzi sobie tak jak radzi, bo nie umie gadać

Tego to ja się domyśliłem, uwierz. Nie oglądam NXT (prócz ważniejszych "PPV"), więc ciekawi mnie jak wygląda jej historia w tym kurwidołku. W swojej federacji sama bookowała się na tą co dostaję szmary, więc zwyczajnie jestem ciekawy jak to wygląda w ramach entertajmentu.

Nie mam problemu z tym, że Nia Jax wszystkich squashuje. Mam problem z tym, że muszę to oglądać co tydzień.

Te uśmiechy na mordkach Ascension, bezcenne :D Wrócili do domu. Może i jobbnęli, może i teraz JJ i Gable są na topie u fanów, ale i tak Konnor i Viktor będą to bardzo miło wspominać.

Nie mam pojęcia, kim jest Mary Kate. I nie wydaje mi się, bym miał za nią zatęsknić. Były lepsze jobberki.

Trzy walki kobiet, godzinne show - WOW

Eva się wyłożyła. Fani dobitnie pokazali, co myślą, a ona nie miała pojęcia, co z tym fantem zrobić. Co pokazuje, jaka jest cienka. Fakt, że wszyscy mają cię dość, nie sprawia, że z automatu jesteś dobrym heelem.

Title shot... bez jaj

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Haha rozwala mnie to że teraz wszyscy narzekają na nadmiar Div w NXT xDD. Sam jestem zdziwiony (3 walki to chyba rekord) ale cmon.. #givedivasachanceczyjaktotambyło

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Łatwiej było dawać Divom szansę, gdy w forpoczcie dywizji szły Sasha, Becky czy nawet Charlotte - obecnie poza Bayley i Asuką próżno szukać prawdziwych perełek, pierwszą czeka jednak teraz mordęga z Evą i Nią (Alexa widać szybko poszła w odstawkę, cóż...), druga zaś utknęła niemym w feudzie z Danką i jej koleżanką.

A co będzie, gdy i tych dwóch (ja wciąż wierzę, że ex Kana pójdzie wyżej) zabraknie?

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Dopiero po odcinku się skapnąłem, że w zasadzie epizod opierał się na Divach.

Nia Jax to naturalna mistrzyni po Bayley, lub naturalna dźwignia ułatwiająca zdobycia pasa Evie Marii, co ciekawe reakcję miałaby koncertową :)

Dash i Wilder obijają jobberów, jacy przejściowi mistrzowie taka i ich promocja. Trzymają pasy dla Jordana i Gable'a którzy po cichutku przeszli face turn i są mocno over z publiką. Fajnie było zobaczyć Ascension na starych śmieciach, w tych momentach widać jaki ten TT miał potencjał przed liftingiem w main rosterze.

Ale wróćmy do Div, lekko podpromują Emmę przed Londynem, tylko po co, skoro Aska się po niej rozjedzie? Szkoda, że taki talent ringowy nie pociągnie żadnego story bo z trudem przychodzi jej powiedzenie choćby jednego prostego "Yes". Nia zaliczyła swój squash, a Alexa po raz drugi jest zapychaczem między tymi ważniejszymi feudami u pań, szkoda bo jest chyba najbardziej urodziwą spośród wszystkich z NXT, na mikrofonie jest dobra a w ringu radzi sobie ponadprzeciętnie, w sumie to taki upper-midcarder, który może nigdy nie dosięgnąć złota. Eva Marie zbiera taki heat jakiego dawno nie było w WWEh, szkoda że nie potrafi tego wykorzystać z drugiej strony mając taką reakcję NXT na pewno da jej pas, sporego baby face'a można na tym wypromować.

Radzi sobie tak jak radzi, bo nie umie gadać

Tego to ja się domyśliłem, uwierz. Nie oglądam NXT (prócz ważniejszych "PPV"), więc ciekawi mnie jak wygląda jej historia w tym kurwidołku. W swojej federacji sama bookowała się na tą co dostaję szmary, więc zwyczajnie jestem ciekawy jak to wygląda w ramach entertajmentu.

ASKA albo chodzi w masce, albo głupio się uśmiecha i czasem w ringu sprzeda parę kopniaków.

Z tego co widziałem w sieci, Atena jest chyba lepsza ringowo i do tego umie gadać, ale ASuKA pewnie i tak wyląduje w głównym rosterze, bo WWE zależy na rynku japońskim.

P.S.