Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sprawdziłem na wiki i pierwszy sezon miał 15 odcinków, pozostałe po 13 a Redemption ma już 23 odcinki. WTF?

bo teraz nie wiedzą, jakie dwójki porobić np. W NXT 1 jako pro mieliśmy nawet mistrza wagi ciężkiej. Jeżeli teraz chcielibyśmy ruszyć ten show to musieliby wziąć main eventerów- Reya np dla Steamboat, dla Ortona Ambrose itd. Ale tak się zapewne nie stanie, więc mamy zamulacz, by zrobić zapchajdziurę i tasowanie totalnych wrestlingowych odpadów, co już każdy o tym pisze.

MattteuszC, JesionWWE stwórzcie sobie nowy temat odnośnie Zacka, którego i tak chyba nikt nie traktuje poważnie. WOO wOOO WOOO, you know it! :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1

NXT season 1- bardzo, ale to bardzo dobre show.Wtedy powiem, że nie zanim puścili NXT FCW nie oglądałem teraz oglądam na okrągło jak coś wyjdzie.1 sezon był bardzo fascynujący, nowe twarze (tak jak w każdym sezonie, ale wiecie o co chodzi), ciekawe nie które konkurencje no i show oraz PRO.

NXT2- również dobre, ale trochę słabsze w tym sezonie moim faworytem był młody Hening.Również dobre show.

Divy-oglądałem tylko i wyłącznie Kaitlyn <3

NXT 4-Tutaj Brodus Clay :o wielki olbrzym przykuł moją uwagę nawet dobry sezon.Dało się oglądnąć.

Redemption-Słabizna i to wszystko, takie słabe, że tego nie oglądam.Czytam tylko wyniki.

Bless

Powtórzę jeszcze raz: Ten sezon nie ma sensu, i tyle.

Ps. Jeżeli tego sezonu nie wygra Bateman, to zaczynam oglądać TNA.

Really?? Wiem o tym :wink: . Że jest bez sensu, ale wypowiadać się Każdy Może.Też jestem za Battemanem jako jedyny odpowiadałby mi w głównym rosterze, a już na pewno na miejsce Curtisa.

Bless

Kurdę przekonałeś mnie.Nie mam racji.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Czy ty rozumiesz o co mi chodzi :shock:

Żeby nie było pustego posta moim zdaniem NXT Redemption będzie jeszcze trwał przez długi,długi czas choćby przez sam fakt prowadzonych tam "pseudo feudów".Nie sądzę też żeby w kolejnej edycji wystąpiły jakieś większe gwiazdy rozwojówki tylko dalej będą tam się przewijać zawodnicy pokroju Bo Rotunda.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Błagam. Na myśl o tych durnych słówkach i kiepskich catchprise'ach robi mi się miękko na wątrobie. Widziałem dwa odcinki tego dziwnego "Long Island Z! True Story" i podziękowałem. Nuda! Nuda! Bieber! Nuda!

Woo, Woo, Woo! You know it, Bro! :lol:

Haha Widzę ze znowu zaczyna się napinka na kogoś/coś bo jedna osoba rzuci jakąś opinie.I nie mówcie ze każdy ma prawo do własnego zdania...itp bo jakoś nikt tak się o zacku nie wypowiadał przed 2 tyg gdy jeszcze nie dostawał takiego pushu jak teraz.

To jest bardzo proste... wtedy nie musiałem go oglądać i PRZEDE WSZYSTKIM!!! słuchać. W sumie walczy nawet nieźle, ale niestety nie tylko walczy :P

Woo, Woo, Woo... a z resztą, wali mnie on...

Be the change you want to see in the world.

— Mahatma Gandhi

a z resztą

Przepraszam, że akurat na Twoim przykładzie, ale do cholery... czemu połowa (albo nawet ponad połowa) forum pisze ZRESZTĄ osobno? Z jaką resztą? Dziesięć czy może dwadzieścia groszy?

Nie chcę wychodzić tutaj teraz na jakiegoś imć Miodka, ale trochę mnie to drażni (tym bardziej jestem zdziwiony, że naprawdę bardzo rozgarnięci i doświadczeni użytkownicy popełniają tego byka).

Co do Zacka. Nie rozumiem, co Wam się nie podoba. Tzn. ja na niego i generalnie jego styl patrzę trochę z politowaniem, ale niech sobie będzie. Lepszy on niż jakiś bezpłciowy Curtis (którego również upchnęli). Zresztą. Jego czas antenowy ogranicza się maks do kilku minut, a i tak zwykle to jeden-dwa segmenty na zapleczu z Longiem.

Swoją drogą jestem BARDZO zdziwiony, że te NXT jeszcze się ciągnie. Osobiście przestałem to oglądać już od może czwartego odcinka tego całego gównianego Redemption, zresztą jeszcze wyjechałem przecież na miesiąc na wakacje. Wracam z przekonaniem, że to coś się już dawno skończyło a ja tu widzę, że już dobrnęli pod moją krótką nieobecność do 20-paru epizodów! Ba! Obija mi się o uszy, że są tam prowadzone jakieś feudy! Give me a break!

Już lepiej by przecież było gdyby w końcu to skończyli i - jeżeli nie mają już pros (bo wszystkich pozwalniali) - ewentualnie zrobili przerwę na poszukanie sobie kogoś, albo na wymyślenie czegoś ambitniejszego.

Mam takie pytanie. Orientuje się ktoś czy za "oficjalne" oglądanie tego czegoś (czego zdrowy na umyśle fan ceniący sobie swój czas nie dotknąłby chyba nawet trzymetrowym kijem) trzeba płacić? Bo to dość zabawna kwestia, z której tak btw. lałem się chyba już dwa sezony temu :twisted: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

a z resztą

Przepraszam, że akurat na Twoim przykładzie, ale do cholery... czemu połowa (albo nawet ponad połowa) forum pisze ZRESZTĄ osobno? Z jaką resztą? Dziesięć czy może dwadzieścia groszy?

Nie chcę wychodzić tutaj teraz na jakiegoś imć Miodka, ale trochę mnie to drażni (tym bardziej jestem zdziwiony, że naprawdę bardzo rozgarnięci i doświadczeni użytkownicy popełniają tego byka).

Oj tam, oj tam :P Ale dziękuję, na przyszłość będę pamiętał. Jeśli chodzi zaś o porównanie Zacka do Johnny'ego, to zdecydowanie bardziej bawi mnie ten drugi i jestem za tym, aby pojawiał się regularnie na SD!. Jestem zdania, iż należy dać mu szansę, a być może(? :roll: ) coś z siebie wykrzesze...

Be the change you want to see in the world.

— Mahatma Gandhi

W 24 odcinku należy zwrócić uwagę na debiut Maxine-o niebo piękniejszej Maxine jak na moje oko w stosunku do 3 sezonu.Po za tym standard feud Younga z Strikerem i Titusa z Batemanem

Dawno nie miałem takiego banana na twarzy, jak po powrocie do NXT Maxine. Prawdopodobnie jest to najlepsza diva z mikrofonem w ręku, wśród tych, które obecnie znajdują się w WWE. Naprawdę świetna sprawa, chociaż szkoda, że "tylko" na NXT, a nie jako asystentka Longa na SmackDown (a potem mogłaby go wygryźć i sama kierować show). Drugim sporym plusem był... Matt Striker. He's still got it. Byłbym za jego powrotem do ringu, bo jako komentator sobie już nagrabił i do łask prędko nie wróci. Przegrał drugi tydzień z rzędu, co zrozumiałe, bo w końcu Young to zawodnik, a Matt o tylko "gospodarz" show, ale nie ma co porównywać - Striker walczy o wiele lepiej od Darrena, jak i od dużej liczby aktywnych gwiazd.

• Reputacja:   1

Moim zdaniem, o czym już pisaliście nie raz:

WWE chce ją przerobić na coś w stylu ECW, na co wskazówką jest to, że co jakiś czas dochodzi ktoś nowy najpierw Bateman, Striker.A teraz Maxima, która będzie miała feud z AJ.Taki roster dla jobberów i to jest moim zdaniem dobre.Od dłuższego czasu tak jest, ale jeszcze pojawienie się bez żadnego celu Gabriela w walce z Tysonem, może właśnie celem jest to co wcześniej napisałem.Przez co tak dłuży się ten sezon.I można dorzucić do tego theme songi.

Dzisiejszy odcinek nie był zły, w miarę dobra walka Tysona i JTGiego.Dobry debiut mojej

drugiej ulubionej divy Maxime, jedyny błąd w tym był, że musiała przefarbować włosy.Ładne mic skille.

A mi się strasznie nie podoba, że moja ulubiona dziw... ekhm, diva jest w takim storyline (?) z Hornswogglem. Zwłaszcza sceny z oświadczynami, etc. jest to żałosne i AJ z takimi ring-skillami powinna mieć ciekawsze rzeczy do roboty niż związki z tym małym gnomem. Nie oglądam tej edycji NXT, czytam tylko raporty i ciągle mnie dziwi dlaczego to jeszcze trwa. Kolejną zaskakującą rzeczą jest już któraś tam z kolei walka Strikera. Nie widziałem co potrafił. Jedni mówią, że nie jest taki zły, a inni że nie powinien walczyć.

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Windows

Z NXT oglądałem 3 pierwsze sezony, ale jak usłyszałem, że Matt Striker będzie walczył to obejrzałem ostatni odcinek i muszę przyznać, że jak na trzyletni rozbrat z wrestlingiem wypadł naprawdę dobrze i chętnie oglądałbym go w ringu WWE. Cieszy pojawienie się Maxine. Niezła walka Tysona z JTG. Kiedy skończy się ten sezon NXT? Tego nie wiedzą chyba nawet najstarsi górale :lol:

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Bateman ma własny theme, do pomocy dostał swoją kobitę...to znaczy miłość po metamorfozie na plus, przez co mogą jakoś pociągnąć tą denną historyjkę z AJ, małym zielonym i jego szczekającym kolegą.

AJ z takimi ring-skillami powinna mieć ciekawsze rzeczy do roboty niż związki z tym małym gnomem

To znaczy taka rola AJ ma mnóstwo wad, ale

-jest na wizji

-ma pracę w rosterze a nie siedzi w FCW

-jest kreowana na ulubioną divę dla dzieciaków i małych, spokojnych dziewczynek. Kreuje bardzo piękne i uniwersalne wartości, przez co tą pracę może zachować, w szczególności jeśli WWE tworzy programy nakierowane na rozwój najmłodszych fanów.

Roots Rock Reggae

• Urządzenie:  Android

Bateman ma własny theme, do pomocy dostał swoją kobitę...to znaczy miłość po metamorfozie na plus, przez co mogą jakoś pociągnąć tą denną historyjkę z AJ, małym zielonym i jego szczekającym kolegą.
AJ z takimi ring-skillami powinna mieć ciekawsze rzeczy do roboty niż związki z tym małym gnomem

To znaczy taka rola AJ ma mnóstwo wad, ale

-jest na wizji

-ma pracę w rosterze a nie siedzi w FCW

-jest kreowana na ulubioną divę dla dzieciaków i małych, spokojnych dziewczynek. Kreuje bardzo piękne i uniwersalne wartości, przez co tą pracę może zachować, w szczególności jeśli WWE tworzy programy nakierowane na rozwój najmłodszych fanów.

I pomyśleć, że moi rodzice uważają, że wrestling to brutalne okropieństwo i trzeba być popaprańcem żeby to oglądać :)

Co do Batemana, powinien zmienić ring attire z majtek na dłuższe spodnie, bo gdy ma jeansy, jego muskulatura nie jest aż tak rażąca (w majtasach wygląda na przekoksowanego). Jak dla mnie koleś jest całkiem utalentowany i powinien znaleźć się w głównym rosterze, jak jeszcze będzie musiał się kisić w NXT 6 w nagrodę za zwycięstwo (bo Titus i Young nie mają gimmicków) to się mocno zdziwię.

Już nikt nie ogląda NXT?

JA z ostatniego spotkania nowicjuszy polecam walkę Trenta z Tysonem, z dziwnym wynikiem z racji tego, gdzie ten pojedynek się odbywał.

MAxine wróciła do ringu, może to kogoś zainteresuje?

A tak poza tym, to NXT nie może zostać zakończone, gdyż w momencie gdy MAtt Striker chce coś powiedzieć czy zrobić, to wpada rozwścieczony Young i robi z niego młóckę. Zero konkursów, zero pójścia na przód z tym całym szoł :twisted: a Myryse już dawno nie było, wiec skoro się eliminuje prowadzących, to może Hunter się pojawi, by zapewnić porzadek :lol:

Roots Rock Reggae