Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak wogóle to miałem oglądać 5 sezon dla Maryse i Williama Regal'a, ale kiedy dowiedziałem się, że pro będzie Horni a rokies będą najsłabsi z poprzednich sezonów (może z wyjątkiem Young'a) to zrezygnowałem z ściągania co tydzień tego gówna.

Faktycznie sezon 5 był i jest najgorszym sezonem no ale odkąd odpadł Jacob Novak to po huraganie zaczęło się powoli przejaśniac i nxt jest coraz ciekawsze.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

• 3 tygodnie później...

Najwiecej rywalizacji było w pierwszym sezonie NXT.
Machomen

Chodzi ci o "konkursy" czy o tarcia między zawodnikami? Musze jeszcze jedno napisać kompletnie nie kupuje Derricka Beatmana-ma ona dla mnie syndrom Joshiego i Kofiego z WWE.Koleś moim zdaniem w ringu jest "bardzo" przeciętny a na dodatek ma katastrofalną sylwetkę.Moim zdaniem jak na swój wzrost i budowę jest po prostu "przekoksowany".Wygląda to tragicznie.Dodatkowo lekki zez i loki(sorry ale taki rodzaj włosów tylko u niektórych wygląda fajnie).Nie mówię tego by go obrazić albo coś :) ale chłopaka nie trawie oglądać w ringu i po za nim tak jak japońca z NXT.Jeśli to wygra(co jest prawdopodobne bo po co wracał) to będzie tragedia już wole "przezroczystego" Novaka.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• 3 tygodnie później...

Ma ktoś jakieś informacje, kiedy to boskie show się skończy? Bo na chwilę obecną wszystko wskazuje na to, że egzystencja NXT polega na tym, by konflikt Kozlov-JTG czy Kidd-Tatsu mógł gdziekolwiek się odbywać. Jeśli chodzi o rywalizacje rookies, to nie ma tam absolutnie nic! (nawet poprzestali już na różnych konkursach, tylko odbywają się same walki, czasem jakieś promo w ringu). W tym tygodniu jedynym godnym wspomnienia momentem był powrót do ringu Matta Strikera, który całkiem ładnie się zaprezentował, zaliczył tylko jedną wpadkę (przy sunset flip). Oprócz tego karzeł zaczął kręcić z AJ Lee, Kozlov ucharakteryzował się na JTG (drugi moment godny wspomnienia) i poza tym nic.

Nie wiadomo ,ponieważ we wtorek miał się odbyć Finał ,ale z jakiegoś nie wiadomego powodu , odłożono Eliminacje . Nie wiem po cholerę ,ten Season jest ciągnięty ,może WWE myśli na wprowadzeniem innej Tygodniówki ,bo NXT prócz 1 no i 2 Sezonu jest nie wypałem . Tyle ze skoro jest Redemption ,to będzie 6 Edycja ,tylko po co to tyle trwa. Nie dość ,ze Zwycięzca ,łapię się do 6 Sezonu ,a nie dostaje Kontraktu z WWE ,to jeszcze Walki są nudne , Mentorzy nie ciekawi i jedynie Bateman to ciekawy Uczestnik , bo Titus i Young nie maja nic .
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

PUSH JAK STĄD DO DISNEYLANDU DLA KOZLOVA!!!!!! Błagam, obejrzyjcie jego walkę z JTG na ostatnim NXT z 2 sierpnia i zacznijcie się śmiać, la ze śmiechu i podziwiać geniusz komediowy Ukraińca, który ma dystans, pewność siebie i umie zadowolić publikę.

Aaa poza tym, rzygać mi się chce tym romansidłem AJ ze skrzatem, jest to nudne, sztuczne, a Lee za stołkiem komentatorskim siedziała i zastanawiała się- Kurde, chciałam być divą, ale ten cyrk to jest kurwa przegięcie.

No i jakie baty dostał Striker...aż mi się lepiej zrobiło na duszy, iż ktoś ma gorzej ode mnie (wiem, to takie stereotypowo polskie :twisted: )

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1

PUSH JAK STĄD DO DISNEYLANDU DLA KOZLOVA!!!!!! Błagam, obejrzyjcie jego walkę z JTG na ostatnim NXT z 2 sierpnia i zacznijcie się śmiać, la ze śmiechu i podziwiać geniusz komediowy Ukraińca, który ma dystans, pewność siebie i umie zadowolić publikę.

Oglądałem dobrze mu to wyszło.Jego image przypomina mi trochę Goldberga w czym całkiem dobrze wygląda.Kozlov zagrał JTG'iego lepiej niż on sam siebie.Z tym gimmickiem długo by nie pociągnął w WWE, ale może że fani tak nawet dobrze reagują to kto wie.

dziwnie to zabrzmi, ale z tego NXT robią jakby dodatkowy roster bez zawodników (!). Feud Yoshi z Kiddem na NXT ? to śmieszne. W tym programie 'rookie' mieli próbować dostać się do głównego rosteru. Pewnie nie mają pomysłu na 6 (?) sezon, bo chcą zajebać jakąś bombą ale nie wiedzą jaką
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Jakoś nie oglądam NXT od początku 4 sezonu, ale ostatnio zrobiłem wyjątek. Zobaczyć Strikera w ringu to fajna sprawa, dawał dobrze sobie radę. Zastanawia mnie jak to wpłynie na jego jakość komentarzy, bo był tym heelowym komentatorem, a tu obściskuje się Hornsem. Jeszcze jedną rzecz jaką zauważyłem to AJ. Co ona tam robi? W dodatku z Hornsem? Miejmy nadzieje że to będzie trwało tak długo jak związek Gail Kim z Danielsonem.

Nie wiem co, lub może kto musi sie zjawić w tym programie by NXT mogłoby być jeszcze ciekawe.

• Urządzenie:  Windows

Ja zadam tylko jedno pytanie, wolicie oglądać NXT w takiej formie jakiej jest, gdzie jest szansa pojawienia się nowych zawodników z FCW i wypróbowania ich, czy kolejny roster taki jak Superstars, albo co gorsza, taki roster jakim był ECW, czyli moim zdaniem miejsce na które zsyłani są ludzie bez pomysłu?

Ja wolę NXT w takiej formie jakiej jest. Oczywiście, ten sezon i czas trwania to gruba przesada, ale myślę, że gdy znów wrócimy do starej formy i pojawią się ciekawi zawodnicy, to będzie co oglądać.

Ja zadam tylko jedno pytanie, wolicie oglądać NXT w takiej formie jakiej jest, gdzie jest szansa pojawienia się nowych zawodników z FCW i wypróbowania ich, czy kolejny roster taki jak Superstars, albo co gorsza, taki roster jakim był ECW, czyli moim zdaniem miejsce na które zsyłani są ludzie bez pomysłu?

Wolę ECW ,bo tacy zawodnicy bez pomysłu byli w jakiś Feud'ac(?)h ,i był na nich pomysł. Były fajne feudy z Regalem i Zekiem vs.CC ,był fajny feud Ryder vs.ECW Original. To było coś jak Superstars ,tylko z feudami ,czyli dużo ,dużo lepsze. Stawiam ,że wygra BateMan jako pod-promowanie Bryana.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Trzeci roster, to jest niepotrzebne zabieranie zawodników z innych rosterów (bo skoro trzeci roster, to musi miec swój pas, a więc musi miec też paru dobrych zawodników). NXT daje nam szansę zobaczyć kogoś nowego, kogo, gdy się nie sprawdzi można bez problemów z powrotem wrzucić do rozwojówki. Dla mnie jest to genialny pomysł, który przecież wcale nie wyklucza feudów między Pro.

Trzeci roster, to jest niepotrzebne zabieranie zawodników z innych rosterów (bo skoro trzeci roster, to musi miec swój pas, a więc musi miec też paru dobrych zawodników).

Ja wolę ,żeby był trzeci roster ze względu na to ,ze i tak tamci walczą na SuperStars więc mogą mieć przy okazji jakieś ciekawe Feudy o pas np. IC bądź US. Dywizja Tagów nie istnieje ,a w trzecim rosterze na pewno byłoby zajebiście np.Z! & Curt Hawkins ,Uso's i parę innych zlepek.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Ale zaraz zaraz, mówiłeś, że chcesz roster taki jak ECW, czyli z nowym pasem mistrzowskim, ze swoim rosterem. Bo twój opis bardziej przypomina dodatkowy show typu Superstars, czyli "walczy kto chce", a w robieniu jeszcze jednego takiego show nie widzę już kompletnie sensu.

Dobrze by było, gdyby WWE chociaż "dotrzymywało słowa", że wygrany ma title-shota. Jeśli chodzi ogólnie o show, to gdyby ściągnęli z FCW tych, którzy potrafią wiele, dać im PRO z wyższej półki, jak w sezonie pierwszym. Wtedy dałoby to się oglądać.

18056192365019276624f15.jpg