Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Adam Cole będzie zmuszony do dłuższej przerwy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Featured image
W sieci pojawiły się nowe doniesienia odnośnie stanu zdrowia Adama Cole'a. Są mocno niepokojące.

Dla przypomnienia - Cole doznał urazu kostki 20 września podczas Dynamite. Adam podczas walki MJF'a z Samoa Joe biegł w stronę ringu i pechowo upadł w trakcie zeskoku z rampy.

PWInsider ostatnio poinformował, że Adam będzie potrzebował przynajmniej dwóch operacji, co samo w sobie jest wykluczające go z akcji na dłuższy czas. W kostce zostanie umieszczona specjalna płytka oraz osiem śrub. Sam proces dochodzenia do zdrowia będzie mocno skomplikowany.

Sam Cole ostatnio prowadził transmisję na Twitchu. Jak przyznał - to najtrudniejsza i jednocześnie najdziwniejsza kontuzja z jaką kiedykolwiek miał do czynienia. Mimo wszystko stara się zachować pozytywne nastawienie.

Dla przypomnienia - Cole to nadal jeden z mistrzów tag team w Ring of Honor. Pasy ma z MJF'em, a ten ostatnio bronił tytuły na WrestleDream w Handicapowej walce z The Righteous. Wkrótce powinniśmy się przekonać czy AEW będzie dalej w ten sposób kontynuować storyline czy też jednak pozbawi obecnych mistrzów z pasów.

Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Co do 3h SD, to pamiętajmy jak narzekaliśmy na początku roku, że chcą wydłużyć SD do 3h, jak w 2h było to kiepskie show nawet wtedy, a 3h okazało się zbawieniem i bardzo dobrze się to oglądało, programy nie były klejone i kończone na szybko tylko jakoś rozwijane, teraz jakby mam Deja Vu, znowu psioczymy na wydłużenie SD, bo 2h jest słabe to 3h będzie gorsze, a znowu może się okazać, że będzie o wiele lepiej dzięki temu, bo mają więcej czasu na rozpisanie czegoś sensownego niż tylko na szybko wsz
    • Kaczy316
      Lecimy z kolejnym SD! Ciekawi mnie głównie kto będzie tym tajemniczym uczestnikiem turnieju, ale zobaczmy co tam ciekawego dzisiaj ogólnie się wydarzyło!   Ulala zaczynamy od Iyo Sky i Rhei Ripley! Ciekawie, zobaczmy co Panie nam powiedzą! Rhea mówi, że The Kabuki Warriors myślą, że stały się nietykalne przez to, że nie było tutaj Ripley, bo miała złamany nos, a szczególnie jak miały przewagę liczebną, ogólnie Iyo przejęła mikrofon i powiedziała "WAAAAARRR GAMEEEEESSS!" Rhea znowu mówi
    • KyRenLo
      Chciałem zmian to mam. Tyle że ja nie o takich zmianach marzyłem. Ten produkt (Smackdown) ssie, zamykając się w dwóch godzinach, a oni dodają kolejną. To nie jest dobry pomysł w moim mniemaniu.
    • Grins
      W dwie godziny nie potrafią czegoś konkretnego rozkręcić a co dopiero 3 godziny, teraz jak SD idzie nawet w okej kierunku kombinują aby wydłużyć i dostaniemy syf od nowego roku. 
    • Bastian
      Michin, B-Fab i Carmelo Hayes zadowoleni. US Title kobiet może będzie bronione raz w miesiącu, Dragunov będzie mieć pisane programy, czym tylko straci jako mistrz ( ), a wejściówki Rhodesa i Ortona trwać będą jeszcze dłużej. 
  • Dodaj nową pozycję...