Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja dopiero w 5 sezonie mogę powiedzieć że osiągnąłem Legią coś z czego naprawdę mogę być dumny. Zająłem 1 miejsce w grupie(przed Palermo,Ajaxem i Crweną Zwedą Belgrad(jakoś tak xd)) i doszedłem do ćwierćfinału pokonując Wolfsburg,a odpadłem w nim z Realem przegrywając 2 razy 1:2 Tylko że jak to ja mam bardzo młody skład. Ogólna średnia wieku w klubie to 21 lat i tyle też ma mój 1 skład,więc z każdym rokiem powinno być coraz lepiej :)
https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232278

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

Tylko że jak to ja mam bardzo młody skład. Ogólna średnia wieku w klubie to 21 lat i tyle też ma mój 1 skład,więc z każdym rokiem powinno być coraz lepiej

Hehe...Widzę, że nie tylko ja chcę być Arsene'm Wenger'em xD...Młodzi zawodnicy to dobra rzeczy (fajni są Ci stworzeni później przez grę)...Ale nie można przesadzać...Czasem warto mieć jakiegoś kolesia z jajami, który wie co powiedzieć w odpowiedniej sytuacji :)

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232282

Tylko że jak to ja mam bardzo młody skład. Ogólna średnia wieku w klubie to 21 lat i tyle też ma mój 1 skład,więc z każdym rokiem powinno być coraz lepiej

Hehe...Widzę, że nie tylko ja chcę być Arsene'm Wenger'em xD...Młodzi zawodnicy to dobra rzeczy (fajni są Ci stworzeni później przez grę)...Ale nie można przesadzać...Czasem warto mieć jakiegoś kolesia z jajami, który wie co powiedzieć w odpowiedniej sytuacji :)

No niby tak,ale jak pojawia się jakiś skoksowany newgen to nie potrafię oprzeć się pokusie i go kupić,a potem jest problem że mam na daną pozycję 3 a nawet 4 podobnych graczy i muszę kogoś sprzedać i najczęściej trafia na tego najstarszego ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232283

No niby tak,ale jak pojawia się jakiś skoksowany newgen to nie potrafię oprzeć się pokusie i go kupić,a potem jest problem że mam na daną pozycję 3 a nawet 4 podobnych graczy i muszę kogoś sprzedać i najczęściej trafia na tego najstarszego

Nie martw się...Też tak mam ;]...Dlatego jeżeli kupię zawodnika na daną pozycję (max 3) to po prostu robię wszystko by moje oczy nie patrzyły w stronę kolejnego...Nie wiem...Jakoś trzeba się powstrzymać, bo ciągłe zmiany w teamie są złe, no ale z drugiej strony zaczynając takim Legią/Sunderlandem po prostu zmiany są konieczne na niektórych pozycjach...Dlatego staraj się patrzeć za wzmocnieniami, nie za fajnymi graczami...Zawsze szukaj lepszych do pierwszego składu, a nie takich samych...W sumie głupio się czuję radząc starszemu :D

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232284

No niby tak,ale jak pojawia się jakiś skoksowany newgen to nie potrafię oprzeć się pokusie i go kupić,a potem jest problem że mam na daną pozycję 3 a nawet 4 podobnych graczy i muszę kogoś sprzedać i najczęściej trafia na tego najstarszego

Nie martw się...Też tak mam ;]...Dlatego jeżeli kupię zawodnika na daną pozycję (max 3) to po prostu robię wszystko by moje oczy nie patrzyły w stronę kolejnego...Nie wiem...Jakoś trzeba się powstrzymać, bo ciągłe zmiany w teamie są złe, no ale z drugiej strony zaczynając takim Legią/Sunderlandem po prostu zmiany są konieczne na niektórych pozycjach...Dlatego staraj się patrzeć za wzmocnieniami, nie za fajnymi graczami...Zawsze szukaj lepszych do pierwszego składu, a nie takich samych...W sumie głupio się czuję radząc starszemu :D

Teraz w okienku transferowym przed sezonem nie kupiłem nikogo do 1 składu bo uważam że skład mam kompletny mimo sprzedaży kilku zawodników,ale to też wina gry bo coś uzdolnionych newgenów nie dała xd Nie no spokojnie,nie kupuje na gwałt :P Jak ktoś gra dobrze to gra długo u mnie. Nie kupuje też takich powyżej 5mln e. Z reguły są to grosze a sprzedaje kilka/kilkanaście razy drożej. Moja Legia jest na 60 którymś miejscu wśród najbogatszych klubów ;)

Ps. Jutro postaram się wrzucić paru moich asów ;]

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232285

Moja Legia jest na 60 którymś miejscu wśród najbogatszych klubów

Całkiem najs :)...Ja nie powiem jak daleko awansował Sunderland, no ale jest coś w okolicy 30 miejsca...Ale co najlepsze...Przed trzecim sezonem (po ME) otrzymałem...60 milionów euro na transfery!!! :shock: Wiadomo, że wydałem te pieniądze dobrze...Sergio Asenjo, Hulk i Javier Pastore to zawodnicy , którymi można wiele zdziałać...Do tego kilka młodych stworzonych grajków na przyszłość...Mogę podać mój skład jak kogoś to interesuje...Sezon 2012/13

GK:Sergio Asenjo

DL: Vurnon Anita

DC: Laurent Kościelny( Arsenal sprzedał go mi za...0!- nie wiem o co im chodziło, no ale chyba się pokłócił z klubem bo go do rezerw dali :P)

DC: Danny Wilson( największy talent na środku obrony w FM'ie!)

DR: Vasilis Torosidis(też go kupiłem w tym sezonie)

AML: Pablo Piatti

MC: Cheikou Kouyate/Lee Cattermole

MC: Javier Pastore

AMR: Diego Castro( polecam ziomka!)

NŚ: Hulk

NŚ: Asamoah Gyan/Issa Ba

Na rezerwie,np. Grzegorz Sandomierski, Alex( ten z Spartaka Moskwa), Toby Alderwield, Darren Bent...

Podeślę screena jak będę grał następnym razem :)

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232287

• Urządzenie:  Windows

nie pierwsza to edycja, gdzie biorąc teoretycznie słaba druzyne mozemy zawojowac lige albo chociazby skonczyc z 6-7 miejsc wyzej niz przewidywano.

Z moich faworytów: Wolverhampton, Sunderland, WBA.. do kazdej z nich sprowadzalem do wzmocnienia srodka pomocy Matheu Bersona. Koles ma 30 na karku, za darmo i naprawde przyjenmnie łączy role rozgrywającego z pitbullem srodka boiska.

Natomiast zle mi sie grało Newcastle, West Hamem.

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232301

Football Manager jest grą realistyczną, ale nie aż tak by występowali tam skorumpowani sędziowie... Jak na przykład wytłumaczycie to, że przy zerowym budżecie na początku w FM'ie 2011 Sunderland'em w pierwszym sezonie zająłem 4 miejsce i liczyłem się w walce o mistrzostwo, pokonując m.in. Liverpool, Tottenham, Arsenal, Chelsea na własnym stadionie? (ominę tę porażkę na wyjeździe z Man Utd 0-7, bo to żenada xD)...Oprócz tego wygrałem Puchar Ligi i Anglii( jestem fanem Arsenal'u jak coś)...W drugim sezonie nie będę mówił co osiągnąłem, bo wyzwiecie mnie od największych cziterów, loadziarzy i przenosicieli do innych klubów...Chcecie wiedzieć jak? Po prostu doświadczenie :)...Gram w FM'a od 2005 roku( wcześniej był CM w którego grałem)...Wiem, że aby stworzyć dobry team, nie wystarczy tylko kupić Cristiano Ronaldo i Leo Messi'ego, albo zgapiać talenty z for internetowych...W to trzeba włożyć serce :) ...To, że chudinho94, w ogóle dotarłeś Lech'em do fazy grupowej to duże osiągnięcie patrząc na to na jakie teamy mogłeś trafić przed fazą grupową( m.in. Kopenhaga)...Pamiętaj, żeby się nie poddawać...Przygotuj taktykę na Valencię i sraj na tę porażkę (broń Boże nie wczytuj, bo od tego można się uzależnić, a jak wszystko wygrasz w pierwszym sezonie,w drugim sezonie, w trzecim sezonie to gra się znudzi xD)...Tak więc jeżeli macie jakieś takie podstawowe problemy w grze, wątpliwości, itp. to walcie do mnie śmiało :) ...Postaram się pomóc...Chodzi oczywiście o problemy typu, czy ten zawodnik nada się na tę ligę, czy ten szkoleniowiec będzie dobry i czy jest sens wydawać tyle na tego zawodnika...Z taktyki przyznam, że jestem dość średni (zawodników wystawiam z pomocą asystenta i trenerów,ale wiem kogo kupić xD)...:)

Mam 2 stycznia. Do Valencii jechałem jako outsaider. Do 86 minuty mogłem się czuć jak bóg, wygrywałem 1:0. Lecz to nie pierwszy mecz gdzie tracę bramkę w końcówce, a im był potrzebny remis. Zremisowałem i zająłem 3 miejsce w grupie. I tutaj jest ciekawie. W 1/16 LE gram z... Juventusem. A jak ich przejdę to ze zwycięzcom dwu-meczu Manchester City/ FC Barcelona, aż dziwi mnie taka słaba gra Barcy w Europie, w LALiga mają 7pkt więcej od drugiego Realu Madryt. A ja na półmetku rozgrywek ligowych prezentuję się na pierwszej pozycji z 16 zwycięstwami i 1 remisem a nad 2 Koroną Kielce i Legią mam 19 pkt przewagi. Mój bilans bramkowy wynosi 36-6. Teraz podam mój skład pierwszej 11.

BR-Roy Carroll (Darmowy Zakup) NIR

PO-Rahim (Darmowy Zakup) BFA

SO-Manuel Arboleda COL/POL

SO-Bakary Soro (Kupiony z Arles Avigon) BFA

LO-Luis Henriquez (Wcześniej Gancarczyk, Teraz prawdopodobnie Julio Cesar) PAN

DP-Rafał Murawski

SP-Sergey Krivets BLR

SP-Semir Stilic BIH

OPP-Jeremie Aliadiere (Darmowy Zakup) FRA

OPL-Olivier Kapo (Darmowy Zakup) FRA

N-Artjoms Rudnevs LVA

I dochodzą zakupy dokonane na 1 stycznia ale o nich się nie bd chwalił. Jedynym głośnym nazwiskiem jakiego użyje jest... Aaron Ramsey (Kupiony za 4mln) Arsenal wystawił go na sprzedaż a ja po sprzedaży połowy rezerwowych miałem tyle.

Teraz czeka mnie walka o mistrza :D którego już pewnie zdobyłem, więc chcę wyeliminować JUVE. Możecie życzyć powodzenia.

[ Dodano: 2011-05-05, 11:33 ]

A i ci na pytanie nie odp.

2 Runda El. Do LM

THE NEW SAINTS WAL D6:0 i W5:0

3 Runda El. Do LM

FC BASEL SUI W4:0 i D1:1

Baraż (Przejmując rozstawienie po Bazylei)

AIK SWE W2:0 i D4:0

---------------------------------------------------------------

Faza Grupowa

Bayern vs Lech 2:0

Lech vs Valencia 2:0

Lech vs Zenit 2:0

Zenit vs Lech 2:1

Lech vs Bayern 1:3

Valencia vs Lech 1:1

1.FC Bayern 12pkt 9-4

2.Valencia 9pkt 8-6

3.Lech 7pkt 7-8

4.Zenit 4pkt 2-8

Dobrze lub źle?... To pozostawiam państwa ocenie

[ Dodano: 2011-05-05, 11:39 ]

I nie wczytuję gry bo to jest kompletnie bez sensu...

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232323

chudinho94, powiem Ci tak...Juventus jest jak najbardziej do ogrania(sam na początku zanim grałem Sunderlandem to bawiłem się w Lech'a)...Ja bym proponował atak od pierwszej do ostatniej minuty...Co do Barcy w LE to się mocno zdziwiłem...City rozumiem, bo to City już tak ma...Ale Barcelona?!...Dziwne, dziwne...Co do składu to muszę Ci powiedzieć, że wnioskuję, iż kupując niektórych zawodników (Aliadiere, Kapo, Caroll) mogłeś sugerować się tym gdzie grali wcześniej...W sumie dzięki temu jako tako ograni są na arenie międzynarodowej, choć założę się, że byś był w stanie sprowadzić mniej znanych, a lepszych piłkarzy( na skrzydło spójrz np. na Diego Bunonanotte- fakt, że wyciągniesz go za m.in. 2-3 miliony euro, ale cholernie się opłaca xD...Ja go nawet w Sunderlandzie- w lidze angielskiej- miałem i się sprawował bardzo dobrze...Ale później kontuzja i nie mógł dojść do nominalnej formy, więc doszliśmy do wniosku, by poszukać mu klubu w lidze hiszpańskiej/włoskiej)...Ale fakt, że sprowadzasz Ramsey'a to dla mnie szok! :shock: ...Nieważne czy rozwija Ci się w pełni, czy nie...I tak będzie z niego kozak lub nawet już jest :)...To taki sukces dla Ciebie jak dla mnie byłoby sprowadzenie,np. Rooney'a/Ronaldo!...Więc masz powody do dumy...A jak chcesz by piłkarze dobrze się rozwijali to zatrudnij nowy sztab...Z tego co pamiętam trenerzy od bramkarzy są nieźli w Lechu, ale reszta praktycznie do wymiany :)...Pomyśl nad tym, no i powodzenia!
https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232327

Już dawno zmieniłem cały sztab... Lecz i tak nie są tym czego szukałem. Jedynmie asystent jest znakomity. Co do Ramseya to myślałem że bd musiał za niego zapłacić 15-30 mln ale tyle bym za nic nie miał. Był nie zadowolony z gry w klubie i nie dziwie się. Arsenal zajmuje 9 miejsce w PL. Trenerów bramkarzy może i są dobrzi ale ni tak jak Dowhań którego przymierzam... Co do 2 francuzów, to Kapo i Aliadiere są tym czego szukałem na skrzydłach, ich średnia wynosi Kapo 7,27 a Aliadiere 7,31, bramek strzelają:

K 22m 9br (Z tego 7 w LM) A 24m 8br. A co do szpicy to niewiem czy za dobrze jest, Rudnevs w lidze 16/10 a w LM 11/4. Nie umiem dobrać do niego roli. Mam Liska. Też myślę nad atakiem od 1 do 90 minuty, tylko szkoda że 1 mecz gram u siebie. Jak mi nikogo sędziowie nie wywalą to liczę na bardzo dobry występ.

[ Dodano: 2011-05-05, 12:19 ]

A z tym atakiem to jak? Przewaga liczebna??

[ Dodano: 2011-05-05, 12:35 ]

Rafik

Grałeś Sunderlandem tak?. To powiedz mi czy warto zamienić 2,7mln na Antonego Ferdinanda?? Ale proszę o szybką odp...

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232330

Jak już Ci tak dobrze idzie i masz troszkę kasy na środkowego obrońce to proponuje Guliherme Burdisso (niewiem czy imie dobrze) młodszego z braci występujących w Romie. Spokojnie on jest tylko na wypożyczeniu i spokojnie dasz rade wyciągnąć go po sezonie z Rosario Central, a gościu po prostu wymiata.
https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232357

Ile za niego? 2-5 mln?? mam jeszcze tylko 2,5 mogę sprzedać jeszcze Henriqueza za 1Mln.

a masz jego sceena??

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232374

Grałeś Sunderlandem tak?. To powiedz mi czy warto zamienić 2,7mln na Antonego Ferdinanda?? Ale proszę o szybką odp...

Mam nadzieję, że go nie kupiłeś...Bo to byłyby źle wydane pieniądze...Jak chcesz świetnego obrońcę to popatrz na obrońców z Anderlechtu(Juhasz, Mazuch) lub ściągnij Danny'ego Wilson'a :)

https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232378

Nie kupiłem. A co taki słaby? Mi piszą że gra tak samo jak Arboleda, więc dzięki. A Wilson gdzie gra?
https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232421

Burdisso kupiłem po 1sezonie czyli od 2011/2012 za 13mln zł, gra u mnie i koleś w lidze mistrzów daje rade. Ogólnie dobra gra glowa, nie przejmuje sie nogami rywala tzn kosi równo ale często czysto. Jak na grę Lechem powinien być ok.

http://oi54.tinypic.com/14149e9.jpg

PS. Wilson to młodzieniaszek z Liverpoolu, w sumie po 2sezonach kozaczy, ale łatwiej wyciagnać będzie Burdisso jak grałem Zagłębiem to w 1sezonie wicemistrz w 2sezonie mistrz i przeszedł do mnie.

PS2. Jak już piszę to podzielę się taksą którą obecnie używam. Taktyka współautorstwa mojego kolegi i oczywiście mnie tzn. koleżka ustawiał stałe fragmenty i testował. Jak możecie zobaczyć na screenie drużyna już jest dobra, choć nie ma w niej duże regenów w 11 tylko 3 oraz 3 w pozostałej kadrze zespołu,a o sile stanowią przede wszystkim ściągnięci za darmo Vukojevic i Olic. Zgranie też w sumie już dobre, więc chcę się podzielić abyście także przetestowali i oceniali.

http://oi51.tinypic.com/2na2t1v.jpg

Oraz link od taksy: http://www.speedyshare.com/files/28314123/Dinamo_Dinamo_wrz._2013_.tac

Edytowane przez Johnny
https://forum.wrestling.pl/topic/7590-football-manager/page/29/#findComment-232430

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...