Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeśli chcesz zostać selekcjonerem Polskiej kadry, to stwórz nowego managera, daj mu Polskę i zaraz wywal. Inaczej możesz się nie doczekać, bo Polski Związek nie ma tu dużej ambicji i raczej nie zwolnią od tak trenera ;)
  • Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz zostać selekcjonerem Polskiej kadry, to stwórz nowego managera, daj mu Polskę i zaraz wywal. Inaczej możesz się nie doczekać, bo Polski Związek nie ma tu dużej ambicji i raczej nie zwolnią od tak trenera ;)

Niestety Mały nie udało się...beton w PZPN-ie sięga nawet do FMa xd Przejąłem 2 razy innym menedżerem Polskę i od razu rezygnowałem,a oni 2 razy odrzucali moją kandydaturę a zatrudniali ciągle Michniewicza eh..a szkoda bo MŚ za rok , grupa w EMŚ do ogarnięcia. No nic poczekam kolejne 5 lat :D

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

No to chyba musisz swoim trenerem jeszcze osiągnąć jakieś sukcesy, albo coś :P Mi się udało właśnie tak przejąc reprezentację, ale wtedy miałem już bardzo dużą renomę jako trener.

W sumie to fakt, do tej pory 4 pełne sezony w Legii ,1 mistrz ,3 wice,1 awans do LM no i wspomniany półfinał LE. Zobaczę po sezonie bo zostały mi 4 kolejki a mistrza mam niemal pewnego i PP. Myślałem że da radę,bo kiedyś grajac City bez problemu w 2 sezonie zostałem kołczem WKSu,ale po kilku miechach dostałem posadę w Anglii. No ale jak widać i co wiadomo Premier League cieszy się większym szacunkiem na świecie, a może rzeczywiście betonu w PZPNie nie da się ruszyć xd

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

http://i52.tinypic.com/mvhvt3.jpg - mój nowy nabytek, kosztował 29 mln ale po pierwszym meczu twierdzę, że warto. W meczu z Wolfsburgiem grając 50 minut, strzelił 3 gole i miał asystę, FENOMEN :D

O Rany!

Z jakiego klubu go wyciągnąłeś i jaki był jego pierwszy klub?

Ja też mam taką perełkę ale narazie nie spełnia moich wymogów, być może to dlatego że jest jeszcze młody, oto on (FM10):

http://img163.imageshack.us/i/fabiodm.jpg/

Ci zawodnicy których wrzucacie mają twarze wygenerowane przez grę, więc są to zawodnicy, którzy tak naprawdę nie istnieją, a gra ich stworzyła.

Grając jedną karierę dość długo, może dojść do sytuacji, gdzie nie będzie już prawdziwych zawodników, a sami wygenerowani, a prawdziwych znajdziecie już tylko na ławkach trenerskich (ja tak miałem, np. Jerzy Dudek, jako najlepszy trener bramkarzy świata ;) )

Tak wiem,

Mam kilka jeszcze newgenów w składzie głównie brazylijczycy i jeden polak bramkarz.

Mam pytanie. Ile lub co trzeba osiągnąć aby objąć klub z Premiership?

Mam już 4 sezon i 2 sezonach byłem mistrzem , raz miałem puchar polski, prowadziłem też

reprezentaje Senegalu, a jedyne propozycje jakie dostaje to Polskie kluby lub Rosyjskie z górnej połowy tabeli.

Dopiero zaczynam moją przygodę z FM'em. Mam wersję 2008 i pobrałem uaktualnienie na koniec stycznia 2011. Pytanie: jak to zrobić żeby mieć datę 1 luty 2011?

11850980234cc18113816b0.jpg

Tak wiem,

Mam kilka jeszcze newgenów w składzie głównie brazylijczycy i jeden polak bramkarz.

Mam pytanie. Ile lub co trzeba osiągnąć aby objąć klub z Premiership?

Mam już 4 sezon i 2 sezonach byłem mistrzem , raz miałem puchar polski, prowadziłem też

reprezentaje Senegalu, a jedyne propozycje jakie dostaje to Polskie kluby lub Rosyjskie z górnej połowy tabeli.

No wiesz obiektywnie rzecz biorąc to na nikim z Anglii nie będą robić wrażenia wygrana liga w Polsce. Musisz mieć też jakieś osiagnięcia w pucharach albo w reprezentacji. Ja skończyłem 5 sezon w Polsce i chciała mnie Marsylia i Villareal,lecz jestem nadal wierny czarnej elce :) Anglia to najlepsza liga więc byle kogo tam nie biorą,musisz jeszcze pograć trochę ;]

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

• Urządzenie:  Macintosh

@Mr. Grand. Nie ma takiej możliwości. Chyba, że chcesz, to możesz trochę 'oszukać' grę. Wybierasz siebie jako bezrobotnego, bierzesz urlop do określonego czasu (np ten 2011 rok) i wtedy przechodzisz na emeryturę, tworzysz nowego managera i obejmujesz klub, jaki tam sobie chcesz. :)
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Mr. Grand, nie jestem pewien ale możesz pobawić się z edytorem do FMa, może się uda : )

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Vision, Jeżeli tak zrobi, to te uaktualnienia straci, bo przez te 3 lata urlopu, jakieś transfery będą .

rycerski30, właśnie też tak pomyślałem.

ajfan, edytorem? tzn. jak?

11850980234cc18113816b0.jpg

FMRTE- czyli edytor czasu rzeczywistego. Da się w nim zmieniać właściwie wszystko, staty piłkarzom, nazwy, kasę, czy nawet morale zawodników. Nigdy się z tym dłużej nie bawiłem, ale jeśli nie będziesz czegoś wiedział pisz na forum cmrev (ani słowa, że masz pirata).

Sam link do edytora tu: http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FMRTE-v4_1_2.html

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...