Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.fileserve.com/file/A52ZwfK/Fo2er3otbalManagt34er11-elamigosPL.zip - Wypakowywujesz do data/languages i w opcjach zmieniasz na język polski ;).

Te spolszczenie zostało usunięte. Masz jakieś inne??

http://turbobit.net/8dg80lejn59c.html

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

A powiedzcie mi jakby wyglądała taka gra przez neta? Przyznam się że FM 2011 to mój pierwszy. Wcześniej grałem w CM ale z Fm mam pierwszy raz styczność ;) Prowadzę City i wygrałem ligę angielską xd

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

widzę avka Narqsa i wiem, że on również jutro ma wolne

To nie trafiłeś bo akurat siedze w robocie :D

Kolejny termin niedziela godzina 16.

No, i to jest dobry termin.

Co do drużyny to milion lat nie grałem w FMa w ekstraklasie więc sie średnio orientuje. Ale wstępnie poprosze Ruch Chorzów.

Witam wszystkich. Dzis rano zepsul mi sie komputer i byc moze nie zdaze do niedzieli. Wiec jesli sie nie odezwe grajcie sami. pisze z psp jbc. :)

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Urządzenie:  Windows

Posiadam spolszczenie, ktore sprawdzilem (choc nie zagralem meczu, ale gra "ruszyla") na wersji oryginalnej, zupdatowanej patchem 1.1. Oczywiscie mowa o FM 2011. :)

klik kubkiem z kawa, bo kubek z herbata moze nie zadzialac :-)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Urządzenie:  Macintosh

a propos, na jakimś patchu będziemy grać?
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Myślę, że na najnowszym 11.11.1

Co do gry Online... Pasuje Wam dzisiaj godzina 20?

Gramy na najnowszym patchu:

http://segaeu.vo.llnwd.net/o37/sec/fm2011/fm2011v11.1.1_pc_dit_patch.exe?e=1289846056&h=bf480c3441ca0441618e39ea53e8973a

+

Bierzemy cracka do tego patcha z www.gamecopyworld.com.

Sieć hamachi:

Nazwa Sieci: attitude.pl

Hasło: attifm

Wchodźcie dziś o 20 o ile będziecie mieli czas.

Pamiętajcie, że nie możecie mieć włączonego Antyvirusa ani Firewalla podczas gry online, bo nie będziecie mogli wejść na serwer. Już u dwóch osób widzę ten problem z Pingowaniem.

List osób:

1. krycha7 (Śląsk Wrocław)

2. Swanton Bomb (Lechia Gdańsk)

3. Seraphim (Zimny Lech :D )

4. Damiann (Polonia W-Wa)

5. Vision (Jagiellonia)

6. Narqs (do ustalenia :) )

Kto chce jeszcze może dołączyć(w trakcie sezonu również:)).

Mi pasuje.Ściągnę hamachi i jedziemy z tematem o 20 :)

• Urządzenie:  Macintosh

Ja się dołączę może ok. 20:40, ponieważ nie mam jeszcze patcha, a ściąganie ma zająć dokładnie 37 minut. Jeśli nie to jutro, osobiście wolałbym godziny popołudniowe (16-19), jako że na moim gracie to nie idzie, to muszę korzystać z brata kompa... Jednakże rozumiem, że pewnie większości popołudnia nie będą pasowały i postaram się dostosować.
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Mam pytanie czy będzie można dołączyć np. za kilka dni jak będziecie już w trakcie gry?

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mam pytanie czy będzie można dołączyć np. za kilka dni jak będziecie już w trakcie gry?

Jasne.

---

Seraphim nie mogl sie z nami polaczyc.Pogralismy chwilke z Visionem i musze przyznac ze gra hula jak milo przynajmniej u mnie.Wzialem srednia baze danych i tak jak Seraphim chcial Polska Ekstraklasa i 1 lige Rumunii.Jak cos to mozemy umowic sie na jutro.

Mamy problem bo Seraphima nie chce polaczyc.

To w końcu na ile lig gramy?

UWAGA!

Ci co grają w Football Managera 2011 Online niech przejdą na lepszy programik do grania online zwany Tuungle.

Pierwsza pozytywna rzecz związana z tym programikiem jest to, że jest jeden pokój poświęcony FM 2011 i gdy się w niego wejdzie, a następnie w FMie 2011 w "Dołącz do Gry Sieciowej" wyświetlają nam się serwery które zostały zrobione przez ludzi, a nie tak jak w Hamachi, że dopiero po wpisaniu IP w "Inny Serwer" łączyło Ci się do serwera, lub nie... Tak jak na przykład mnie... W programiku Tuungle nie mam problemów z połączeniem się do serwerów jak i stworzeniem serwera.

Także Ci co grają niech się przesiądą z Hamachi na Tuungle, jest on dostępny na oficjalnej stronie:

http://www.tunngle.net/

Ważną rzeczą jest zarejestrowanie się na ich stronie, bo bez niej nie wejdziecie do tego programiu, a po instalacji owego programu zrestartowanie komputera.

Screeny:

Po wejściu do pokoju Football Manager 2011:

http://oi55.tinypic.com/2h4b8lg.jpg

W Football Managerze w zakładce "Dołącz do Gry Sieciowej":

http://oi53.tinypic.com/142ddue.jpg

Jeślibyście byli chętni to dziś o 20 możemy zagrać, przynajmniej będzie mniej problemów..

Nasz serwer będzie nazwany Attitude, także będzie łatwo go rozpoznać :).

Nazwa Serwera w grze: Attitude

Hasło: alejaja

Kto chce niech wchodzi o 20:00.

Tutaj macie tutorial do tego programiku:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Super Power Series 2025 - Dzień 1 Data: 01.06.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sendai, Miyagi, Japan Arena: Sendai Sun Plaza Hall Publiczność: 2.239 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...