Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Próbował ktoś czy spolszczenie z dema działa ?

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

Próbowałem i nie działa :) Znaczy są momentami wyrazy Menedżer zamiast Manager... namiastki spolszczenia, ale to jeszcze nie to...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Próbował ktoś czy spolszczenie z dema działa ?

Spolszczenie musi być "dorobione" ;). Także jeszcze poczekajmy trochę, zauważyłem, że na internecie są już paczki języków dobrze przerobione i co ważne, wszystkie działają(sprawdzałem), ale Polski w tym składzie się nie znalazł, a co ważne to języki teraz mają końcówki .ltf , a nie jak to miało miejsce w poprzednich wersjach .ltc. :).

Także czekać jeszcze trochę ;).

[ Dodano: 2010-11-03, 23:18 ]

Spolszczenie:

http://rapideo.pl/instant/8983d2269d471786295ca53dc6c05e2b/Spolszczenie.Football.Manager.2011-FAFiK.rar

Crack:

http://thepiratebay.org/torrent/5932367/Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED-CrackOnly

Na tym cracku spolszczenie działa. Jestem tego przykładem ;).

http://www.bankfotek.pl/image/795628.jpeg

7894118684ede4cf290d46.jpg

Fm 2010 wymiata. Gram Werderem i jestem 1 w lidze:D a wcześniej grałem 2 2009 i 2008. Też dobre gierki. Grałem także w Championship Managera 2008 - niestety on bardzo odstaje od FM'a. Tylko że FM jest drogi 120zł... ale warto w nią zainwestować:D

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Ma ktoś jeszcze linki do FM11?
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Jako że jak to z rapideo bywa linki Seraphima wygasły wrzucam swój up ze spolszczeniem i crackiem korzystnie spakowanym do 11 mb...

http://www.megaupload.com/?d=BB4YMA0H

Życzę miłego grania w stu procentach po polsku ;)

P.S. Vision sam linków na rapideo już nie posiadam (wygasły), ale na milionach różnych for są miliardy linków, tylko otwórz oczy... są w jednym parcie, w czterech, w czterdziestu... Pozdrawiam...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Zagrałem już w 2011. Mogę powiedzieć, że jest warta 120 zł. Nie jestem jakimś wielkim fanem tej serii, ale grałem w poprzednią odsłonę. Może nie ma w tej grze rewolucji, ale i tak się miło gra. Z tego co zauważyłem akcję naszych podopiecznych bardziej cieszą oko. Grafika jest na prawdę OK. Transfery przeprowadza się o wiele lepiej. W ogóle jeśli chcemy porozmawiać z naszym zawodnikiem żeby np. częściej wchodził w środek pola to wygląda to tak jakbyśmy spotkali się w cztery oczy, a nie jak rok temu - smsowaliśmy.

Gra jest bardzo dobra, lecz jak napisałem nie ma rewolucji. Mógłbym nawet twierdzić, że to 2010 i pół, ale i tak wciąga jak w diabli :).

W chelsea kupiłem Freda i był to strzał w dziesiątkę. W 3 meczach strzelił 6 bramek.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

• Urządzenie:  Windows

Rozegralem kilka meczow treningowych\sparringow i rowniez mam garsc spostrzezen na temat nowej odslony FMa.

1. Obecnosc agentow - podnosi realizm transferowej gieldy oraz wydatnie zmienia sposob kupowania, sprzedawania zawodnikow. Do tego dochodza relacje pomiedzy zawodnikami - agentem i menadzerami. np ostatnio kiedy odmowilem jednemu zawodnikowi transferu do Boltonu ( z West Ham), jego agent wparowal do mnie do gabinetu domagajac sie podwyzki, skoro trzymam tutaj zawodnika :P

2. Gdy pojawi sie mozliwosc kupna kogos niesamowicie interesujacego i potrzebnego druzynie, a brak srodkow transferowych, mozna udac sie z tym problemem do zarzadu i prosic ich o wsparcie w tej materii, tzn aby to oni ocenili przydatnosc zawodnika i przeprowadzili transfer.

3. Podoba mi sie oprawa meczowa, jest ladniej, akcje meczowe tez jakos realistyczniej sie oglada. A te parady bramkarskie ..... miod

4. Drobna zmiana zaszla, w momencie kontraktowania scoutow, lekarzy czy innego personelu ze sztabu klubu. POjawia sie bowiem informacja ilu obecnie mamy tego rodzaju pracownikow oraz ilu docelowo mozemy miec. Oczywiscie informacja byla obecna w poprzedniej wersji, teraz jedak, moim zdaniem jest nieco czytelniejsza i ciekawiej przedstawiona.

5. Jak widac nadal przewage ma 3 srodkowych pomocnikow nad dwoma, dzieki czemu lepiej sie wychodzi na zastosowaniu ukladow taktycznych 4-3-3, 4-5-1, 4-3-1-2.

6. Czekam na ciekawa skorke z takimi kolorami ktore umozliwia przegladanie statystyk pilkarzy rownie latwo jak steklo z poprzedniej wersji, a chyba kazdy wie ze kolor ma znaczenie. Nie jestem w stanie grac na oryginalnej skorce FMa.

7. ........................ hmmmm ........... Jestem pewien, ze mialem 7 punkt w glowie juz. no nic, na razie tyle :)

Dotychczas gralem na spiraconej wersji, ale to co widzialem umocnilo mnie w [przekonaniu, ze warto sobie kupic oryginal, co tez zrobie calkiem niedlugo - za 5-6 godzin. :) .... Pozdrawiam :twisted:

edit:

7. Przygotowanie do meczu moze objac teraz 3 taktyki, oraz mozna ustawic na co bedizemy klasc nacisk przed konkretnym spotkaniem (poruszanie sie w ataku, czy obrona podczas stalych fragm ry, czy mozne zgranie czy mopze cos innego ).

8. Glosy mowia (glosy z sieci), ze ten manager nie jest rewolucyjny. NIe jest, ale wprowadza kilka nowych elementow, ktoer warto poznac.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Mam Pytanie i zarazem prośbę. Ma może już ktoś linki FM11?? Żeby ściągnąć najlepiej torrenty... Oglądałem ostatnio jakieś forum i pisał tam ktoś że jego kumpel już sciongnął z torrentów. A mnie to tylko wkurza.... Więc proszę o pomoc... Pewnie nie tylko mi... :D
11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

@UP http://tinyurl.com/2v2usuq

Jedankże jakby ktoś miał z rapideo to zapraszam na PW. ;)

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

http://bitshare.com/files/winyyx49/F_M_2011.part1.rar.html
http://bitshare.com/files/0k5ewe8c/F_M_2011.part2.rar.html
http://bitshare.com/files/g4zav0lz/F_M_2011.part3.rar.html

spolszczenie

http://www.przeklej.pl/plik/spolczenie-fm-2011-rar-0022v53b61g02j6

crack

http://www.przeklej.pl/plik/football-manager-2011-nodvd-reloaded-rar-0022v537d1g02j6

żeby spolszczenie działało koniecznie musisz w tym folderze dać co gra.

Ja też się przyznam, że grę ściągnąłem, ale jest ona tak świetna, że ją kupię. W końcu twórcy odwalili na prawdę kawał dobrej roboty, więc dam im zarobić, bo na prawdę im się należy.

Kupiłem bardzo młodego lewego obrońce Lucasa Digne (16 lat, Francja), jak na razie spisuje się wyśmienicie. Do tego również z przyszłością Van der Viela (prawa obrona, 21 lat, Holandia) jednak nie spełnia moich wymagań. Spisuje się dosyć słabo. Na pewno gorzej niż Ivanovic. Fred, jak już napisałem wcześniej spisuje się rewelacyjnie.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Zacząłem Lechią Gdańsk i przyznam szczerze, że agenci potrafią się targować(wiedziałem o nich już z dema, a nawet z recenzji :) ).Kupiłem dwóch bardzo dobrych zawodników, jednego reprezentanta Angoli i lewego pomocnika reprezentacji RPA, idę grać dalej.Trening przedmeczowy to także bardzo fajna opcja i można zdecydować się na czym zawodnicy mają się skupić na treningu :) Cóż, celem jest górna połowa tabeli, lecz ja jako stary wyjadacz oczywiście będę chciał albo wygrać rozgrywki Pucharu Polski albo zająć miejsce premiowane grą w Lidze Europejskiej...A może nawet Lidze Mistrzów :)

Mam pytanie :D Jak zrobić by gra nie była na cały ekran tylko na połowie ? :D

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Wejdź w Ustawienia -> Dźwięk i obraz -> Tryb wyświetlania: okno

Muszę się czymś pochwalić... :)

http://www.bankfotek.pl/image/800123.jpeg

Ale... z grupy się i tak nie wydostałem. Dostałem się jedynie do Pucharu Euro przy czym zajmując 3 miejsce w grupie w Pucharze Mistrzów.

Grupę w Pucharze Mistrzów miałem następującą:

http://www.bankfotek.pl/image/800132.jpeg

Także nie była prosta i mimo, że odpadłem to i tak jestem bardzo zadowolony z tego co osiągnąłem :).

PS: Może byśmy tak zagrali On-Line w FMika przez Hamachi? :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...