Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Próbowałem iśc na urlop ale to także nic nie dało, próbowałem nawet zrezygnować z pracy i przejść tą date ale to także nic nie dało. Ktos ma jakies inne pomysły na ten problem, może jakiś program czy coś ?

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

W oczekiwaniu na nową wersję, postanowiłem zagrać w ligę francuską. Oto rezultat :)

http://img185.imageshack.us/img185/2923/beztytuuog.jpg

http://img139.imageshack.us/img139/6316/beztytuuas.jpg

Oto mój skład:

http://img529.imageshack.us/img529/4172/beztytuusam.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/3320/beztytuuhmk.jpg

Transfery jakie dokonałem:

http://img543.imageshack.us/img543/2616/beztytuuho.jpg

Taktyka:

http://img820.imageshack.us/img820/4728/beztytuuemc.jpg

Jak ktoś będzie chciał to mogę wrzucić ją na rapida :) (jak widać skuteczna wygrałem nią wszystko)

I na koniec staty zawodników z ligi:

http://img714.imageshack.us/img714/6940/beztytuusr.jpg

Ogólnie polubiłem nawet francuską :) (grałem pierwszy raz w tą ligę) Może nawet drugi sezon zagram :) ale i tak czekam niecierpliwie na nową odsłonę :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

No ładnie Ganzes cieżko jest wygrać ligę w 1.sezonie bez dobrego ustawienia i odpowiednich wykonawców. Wydaje mi się że większość meczy wygrał ci Gignac (chyba od 3 lat jeden z czołowych napastników gry). Toulouse'a może za słaba nie uchodzi, ale ja bym jej dawał ok.5-6 miejsca. Widzę że ustawienie się sprawdziło więc mam prośbę, żebyś podzielił się ze mną i innymi forumowiczami swoją taksą.

No, no. Gratulacje, Ganzes. Można pozazdrościć. ;) Ja też proszę o tą taktykę, chętnie bym ją sprawdził. :)

Niedługo będę miał linki na Rapideo do Football Managera 2011, także kto chcę to zgłaszać się do mnie(PW), będę je mógł rozdać tylko 9 osobom. Do paczki dochodzi 11 dodatkowych języków(w tym Polski.). Linków w ogóle jest 28(łącznie z paczką języków.).

PS: Linki są dostępne tylko 2 dni na rapideo! Paczki z FM 2011 ważą 100MB jedna.

EDIT: Linki już są na Rapideo, także zgłaszać się na PW :).

PS: Pierwsze osoby będą miały lżej, bo ostatnie 5 linków( z paczką języków i ostatnie 2 party FM'a) wgrane zostały na Rapideo Instant(łącznie około 490MB) w którym to transfer się pobiera dopiero po ściągnięciu danych plików, a więc nie wiadomo czy wszystkim 9 osobom starczy tego transferu, bo mam tam jedynie 1Giga(jako bonus).

Tak więc nie mieć do mnie pretensji jak będziecie musieli dociągnąć te dwa ostatnie party(z FM'em) samemu ;).

EDIT: Pozostało 8 osób dla których mogę dać linki.

Instalacja gry i paczki z językami:

Install

- Install with Offline system. No crack need!
Note: To play must insert DVD or use virtual DVD program (Demaon tools...) to mount .iso file

- Copy 11 Language files to:
[Installed Folder]/data/languages

272mb

EDIT: Pozostało 6 osób dla których mogę dać linki.

Edytowane przez HcK

7894118684ede4cf290d46.jpg

Oto taktyka : http://rapidshare.com/files/428289400/4-1-2-3_by_Ganzes__Toulouse_FC__lip._2010_.tac

Ps. przy rożnych na tej pozycji musi być ktoś z dobrym strzełem z dystansu oczywiście :) ale to obczaicie chyba :)

A to dlatego lige wygrałeś killer corner cheat przed pole i brama.

Pozdrawiam

Ps. Ja zaczynam testować 2011 od Seraphim'a.

Można grać w save z dema fm 11 gdy już wyjdzie pełna wersja ? (oczywiście chodzi o kontynuację po zakończeniu określonego w demie czasu)

Ej ja mam do was pytanie. Grając w Football Manger 2010 (Patch 10.1.0) odpalam grę na Cracku bez żadnych problemów, lecz po jakimś czasie często wyświetla mi się komunikat brak płyty w napędzie i grę muszę wyłączyć. Co ciekawe czasem gra mi się zapisuje, czasem nie. Może ktoś, kto miał taki problem byłby w stanie mi pomóc...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Pograłem w demo FM 2011 i jestem jak najbardziej na tak. Rozpocząłem sobie City, bo demówki zawsze traktuję sobie na luzie, biorę łatwy klub do odniesienia sukcesów i jadę z karierą. Bardzo przyjemnie, podoba mi się niesamowicie znacznie lepsze zachowanie piłkarzy w 3D, zauważyłem również lepsze, bardziej płynne akcje. Nie mogę się doczekać premiery, bo to może być naprawdę najlepszy FM w historii (na razie dla mnie - być może to będzie kontrowersyjne - najlepszy jest FM 06).

Można grać w save z dema fm 11 gdy już wyjdzie pełna wersja ? (oczywiście chodzi o kontynuację po zakończeniu określonego w demie czasu)

Jak najbardziej można :)

Wiadomo coś na temat wymagań FM'a na PC?

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Nie lękajcie się, albowiem również posiadam linki na rapideo do FM'a 2011 - zaczynam pobieranie ;) Pisać na PW jak ktoś chce linki...

Hahahaha, jak zawsze.

No a jak :) Niektórzy mówią mi już Mr. Rapideo :D Mam do was za to bardzo ważne pytanie/prośbę. Ma ktoś działające w stu procentach spolszczenie do najnowszego FM'a, ponieważ to, które ściągnąłem nie działa. Z góry bardzo, bardzo dziękuję.

• Urządzenie:  Windows

Kto ściągnął od Seraphima niech uploadnie ostatnie dwa party FM'a, proszę.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Chciałem poinformować, że wygasły mi linki do FM'a, wszystkich zainteresowanych przepraszam :) Ponawiam prośbę o spolszczenie do gry...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...