Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

jest taka do edycji 08 ... nie pamietam pod jakim linkiem ... ale powiem szczerze ze lepiej w tej edycji FMa sprawdzaja sie - w moim przekonaniu i doswiadczeniu - Diamenty.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho94

58

• Ganzes

35

• rocket

31

• mistico

30

Top użytkownicy w tym temacie

Nie pamiętam jak jest z FM07, ale jeśli tak samo jak w 08 to aby mieć max gwiazdek przy treningu stałych fragmentów to atrybuty trenera muszą przedstawiać się następująco:

Technika =17 Mentalność+Ofensywa >=39

Technika =18 Mentalność+Ofensywa >=36

Technika =19 Mentalność+Ofensywa >=33

Technika =20 Mentalność+Ofensywa >=30

biorąc pod uwagę powyższy schemat- jakie umiejętności musi mieć trener, żeby miał 5 gwiazdek w strzałach oraz panowaniu nad piłką ?

[ Dodano: 2008-07-30, 13:51 ]

właśnie sprawdziłem że ten schemat działa też na strzały i panowanie nad piłką

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• 1 miesiąc temu...

Jest juz zapowiedz nowego FM'a zapowiada sie maly przelom w wygladzie meczu zobaczcie sami

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• 3 miesiące temu...

Dobra czas na odgrzebanie tematu!!!

Pewnie juz wiekszosc fanow FM gra w wersje 2009, wiec chcialem wam strescic moje wrazenia z gry w nowego managera od SI, oraz pokazac swoje osiagniecia z tej wersji :-)

Ja gram w FM 2009 na łatce 9.0.1, nie zainstalowalem jeszcze poprawki 9.0.2 poniewaz posiadam nielegalna wersje FM i dopoki nie ma dobrego cracka to chyba nie zagram i tu przy okazji tematu oryginalu gry mam prosbe do was jesli ktos by mogl pomoc i uzyczyc swojega keya do oryginalu bylbym bardzo wdzieczny :roll:

Nowe dzielo SI sciagnalem zaraz po premierze i do tej pory juz poznalem wiekszosc szczegolow owej gry. Wrazenia sa takie jak pewnie kazdego fana managerow, ta gra to poprostu masa bugow!!!Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie gra w zbugowanego fm'a :twisted:

Pierwsza kariere w nowego FM'a zaczalem Manchesterem United lecz zagralem tylko 3 sezony poniewaz totalnie nie szlo mi w lidze i przez 3 sezony 3x2 miejsce i za kazdym razem Arsenal zdobywal tytul,wygralem 2 razy lige mistrzow i chyba 2 puchary anglii plus mniej znaczace puchary.Nie posiadam zadnych screenow z tej kariery poniewaz usunalem save :???:

Druga kariere postanowilem rozpoczac w znanej z najglupszego bugu: lidze polskiej, zaczalem oczywiscie Legia Warszawa (L).

Po pierwszych wrazeniach z kariery manu, ktore nie byly pozytywne myslalem, ze ta gra to kicz jakiego jeszcze nie bylo w owej serii, ale po kilku meczach w lidze polskiej zmienilem zdanie, gra stala sie fascynujaca, wciagnela mnie jak kazda poprzednia wersja.

Pierwszy sezon byl wyzwaniem poniewaz Lech,Wisla oraz Polonia byly bardzo silnymi druzynami i to z nimi miala sie roztrzygac walka o najwyzsze cele w lidze.

Legia na start grala w pucharze UEFA, o ile pamiec mnie nie myli odpadlem wczesnie z Olimpiakosem Pireus w 1 rundzie PUEFA i to OP zagral w fazie grupowej :(

Pozniej udalo mi sie sciagnac jak i sprzedac kilku grajkow

http://images39.fotosik.pl/44/adf9d033960e2684m.jpg

W tym sezonie zdobylem wszystkie mozliwe puchary oprocz wczesniej wspomnianego puefa.

Kolejny sezon i kolejne wzmocnienia, tym razem zmiana podejscia:sprzedac drogo kupic taniej rownie dobrych mlodszych, efekty:

http://images31.fotosik.pl/428/d6e7f32f701358cam.jpg

W tym sezonie udalo mi sie dojsc do 1/8 PUEFA, poniewaz przez cholerny bug musialem w tym pucharze grac a nie jak prawdziwy mistrz w LM, zsotalem wyeliminowany dopiero przez Feyenoord (troche wstyd bo w rzeczywistosci Lech ich pokonal a ja w fm'ie przegralem).Zdobylem mistrzostwo+puchar polski+superpuchar.

Kolejny sezon taktyka na transfery podobna z tym, ze wiekszosc nowych graczy byla starsza poniewaz tacy byli dostepni z wolnego transferu.

W tym sezonie zabrnalem az do 1/8 finału LM w ktorej nareszcie zagralem, w 1/8 przegralem w dwumeczu bodajze z Manchesterem United.Moja radosc siegala zenitu, co to byla za euforia dotarcie do 1/8 kojarzylo mi sie tylko ze slowem cud!!!Po raz kolejny totalna dominacja na krajowych boiskach.

W kolejnym sezonie rowniez 1/8 odpadlem z Barca.Juz po glowie krazy mysl, ze zespol staje sie klasa sama w sobie pilkarze chca odejsc itp. Do klubu za wiekszosc klubowej kasy przychodzi wystawiony na liste transferowa Armand Traore wart 8 mln euro kupiony za 6.

Klub staje sie potega w polsce.Kolejny sezon i mega wzmocnienia z wolnych transferow ale rowniez dosc odczuwalne straty

http://images42.fotosik.pl/44/c174f4c2a59cb958m.jpg

I w tym sezonie zdazyl sie cud nad wisla!!!Awansowalem do 1/8 LM i nie wypadlem na nikogo z czolowki swiatowego futbolu, a w grupie pokonalem nawet raz AC Milan 2:1 ktory nie awansowal dalej i nastepnie jeszcze odpadl z puefa z dynamo kijow.Nie pamietam na kogo trafilem w 1/8 ale awansowalem i w 1/4 czekalo na mnie ogromnie wielkie wyzwanie jakim bylo pokonanie Olimpique Marsylia.Ten dwumecz powinien przejsc do ksiegi rekordow ginesa jako najbardziej zaciete starcie polskiej druzyny z swiatowym gigantem(swego czasu).W dwumeczu padl wynik chyba 8:7 dla mnie, podczas pierwszego meczu we francji do przerwy przegrywalem juz 4:0 i jedyne co krazylo mi w glowie to load, ale w drugiej polowie moi zawodnicy pokazali ze sa pilkarzami klasy swiatowej zdolali wkoncu doprowadzic do remisu 4:4, lecz w koncowce o losach tego spotkania przesadzil gol D.Cisse i OM wygral 5:4, w rewanzu wygralem 4:2 i awansowalem do polfinalu, tam napotkalem na manchester united ktory byl jedyna potega w polfinale i oczywiscie odpadlem.Ale emocje jakie przezylem zwiazane z tym sezonem nie moga sie rownac zadnej innej karierze, to bylo cos nie do pomyslenia 1/2 dla polskiej druzyny???!!!Szok!!!

Znow zdominowalem polskie boiska i to jak do tej pory byl moj ostatni sezon, teraz zaczalem nowy, przyznam ze juz troche sie nudzilem w legii ale niestety nie mam innej ligi grywalnej oprocz polskiej, lecz teraz sa nowe nadzieje wzwiazane z legia :wink:

To moj obecny sklad

http://images39.fotosik.pl/44/da717c183c9751ddm.jpg

Najwieksze gwiazdy jakie wychowalem "Od zera do milionera"

http://images34.fotosik.pl/428/1edb32781da59399m.jpg http://images47.fotosik.pl/44/59a252e096538e9cm.jpg http://images32.fotosik.pl/427/b92f23b5dc760200m.jpg http://images47.fotosik.pl/44/2c84343a6128d7e4m.jpg http://images41.fotosik.pl/44/5e1fa081db6a5e88m.jpg

I najlepszy z najlepszych, bezkonkurencyjny, chca go najlepsze kluby globu

http://images33.fotosik.pl/433/56c5953f98031b41m.jpg

I tutaj jeszcze ciekawostka

http://images33.fotosik.pl/433/c814290a9e8b4909m.jpg

Lewandowski to jeden z najlepszych pilkarzy w europie w fm'ie, ja go nie kupilem bo bylo mi szkoda 1,5 mln odrazu na poczatku kariery dac za zawodnika wartego kolo 500 tysiecy, to najglubszy blad w calej karierze jaki zrobilem, lewy zgarnal juz nagrode dla najlepszego pilkarza europy w sezonie 2011/12 zloty but 2012/13 i wiele innych nagrod.

Najwieksze osiagniecia:

5xmistrzostwo,5xpuchar kraju, 1/8 puefa,2x1/8 LM oraz the best 1/2 LM

Podsumowujac:

Jesli gracie polskim klubem, inwestujcie bez wachania w Borysiuka,Rybusa,Majewskiego i oczywsicie Lewandowskiego oraz Kalinica.Caly czas puszczajcie scoutow do francji i hiszpanii poniewaz mozna z tam tanio kupic mlode talenty i na poczatku starajcie sie pozyskiwac grajkow na zasadzie wolnych transferow i pamietajcie "przekrecajac bielizne na druga strone zaoszczedzicie czas na pranie"

Sorry ze tyle smutow nawalilem ale mialem wene, teraz czekam jak temat ponownie ruszy i wy sie pochwalicie swoimi osiagami.

10064128234e286220b890c.jpg

• 4 tygodnie później...

Mam dziwny problem. Mam zainstalowanego patch 9.2.0 i jeszcze dwa dodatki. Kiedy rozpoczynam grę bez względu w jakim klubie i jakiej lidze nie mogę zatwierdzić oczekiwań na sezon jaki przychodzą w wiadomościach do managera, a co za tym idzie nie mogę kontynuować gry. Ktoś może się z tym spotkał?

Musisz poczekac na crack na ten problem, bez nowego cracka nie pograsz na tym uaktualnieniu:( Ja dzisiaj chcialem wlaczyc fm, ale cos ostatnio musialem zainstalowac zjebanego bo mam taki problem ze jak chce wlaczyc fm to sie komp zawiesza :x Ostatnio instalowalem net frameworka i nie uruchomilem ponownie kompa i nie wiem czy nie od tego :(

Ostatnio instalowalem net frameworka i nie uruchomilem ponownie kompa i nie wiem czy nie od tego :(

Napewno nie od tego ;) . FM 2009 ogólnie jakoś zmula kompa, ale to tylko szczegół.

Ganzes może spróbuj jeszcze raz zainstalować FM-a, może to pomoże. Ja na patchu 9.2.0 normalnie grałem i nie miałem z tym problemu. Chyba, że to może wina dodatków ?

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Ganzes może spróbuj jeszcze raz zainstalować FM-a, może to pomoże. Ja na patchu 9.2.0 normalnie grałem i nie miałem z tym problemu. Chyba, że to może wina dodatków ?

Ponowna instalacja nie pomogla :( To jest pododno wina cracka tak wlasnie przeczytalem na jakims forum

Tak teraz spojrzałem i się okazało, że gram na patchu 9.1.0 ;/ (właściwie to aktualnie nie gram). Coś mi się musiało pomylić...

Z tego co czytałem, to na razie nie ma działającego cracka do tego patcha :(

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Cracka nie ma do patcha 9.2.0, niedlugo powinien byc. Ogolnie to u mnie cos sie zjebalo w systemie, bo sa takie male przycinki, cos skopalem i nie pogram sobie chyba narazie w fm bo nie chce mi sie instalowac wina od nowa, a wyczyszczenie rejestru nie pomogla niestety, a gralem taka spoko kariere Olimpique Marsylia :cry:

A najlepszym na to sposobem jest zlozyc sie w 5 osob na oryginalna gre. Wychodzi po 15-18zł. i mozna sie cieszyc gra na patchu 9.2.0. :)

Luk po co wydawc jak juz obczailem :D Sciagamy tego cracka: FM2009 9-2-0 Patch and Crack Permaximum.Robimy wszystko zgodnie z instrukcja w nim zawarta i cieszymy sie gra :)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Robimy wszystko zgodnie z instrukcja w nim zawarta i cieszymy sie gra

Do czasu wypuszczenia kolejnego patcha :P Przyznam, że odkąd pojawił się 9.0.2 to przestałen grać w FM'a bo jakoś nie chce się bawić z dziwnymi crackami i instrukcją w 10-iu krokach :P coraz bardziej za to zastanawiam się nad kupnem orginała, szczególnie, że ostatnio potaniał troszkę :)

nie wiem czy mi sie przejadl fm czy o co chodzi ale ten 2009 jakos mi nie podchodzi

pogram 3 dni i mi sie odechciewa kolejny raz;/

jak wyszedł FM2009 napaliłem się i od razu kupiłem oryginał i do dziś żałuję że się nie zastanowiłem nad fifą managerem 09 jak odpaliłem FM2009 i rozegrałem jeden sezon to go odinstalowałem i do dnia dzisiejszego leży na półce i się kurzy a jak słyszę o nowym patch to odechciewa mi się czytać co nowego w patchu bo czym nowszy patch tym więcej bugów łata a to i tak okaże się igłą w stoku siana a przez cały rok dudnili jaki to ten FM2009 nie będzie super pewnie wyjdzie FM2010 a FM2009 nadal będzie mieć masę dziur na dzień dzisiejszy gram w FM2008 ze wszystkimi patchami i update lig europejskich na wrzesień 2008

i jestem zadowolony chociaż 2008 też był marny w porównaniu z 2007

og1719 - odkąd pamiętam Borysiuka w FM'ie zawsze był świetnym grajkiem jak już trochę się postarzał to mógł ze spokojem grać we wszystkich mocnych ligach europejskich

ogólnie grając w FM'a 2008 mam o wiele łatwiej bo gram niego już bardzo długo i talenty znam na pamięć i tymi talentami potrafię zdobyć Europe wciągu dwóch sezonów ale przez przypadek prowadząc reprezentacje odkryłem młodziutkiego Polaka nazywa się Danijel Aleksic urodzony w Serbi i grający na pozycji napastnika w klubie Vojovodina urodzony w 1991 roku u mnie gra teraz w Valencii i uczy się od Van Persiego jego osiągnięcia są świetne 24 mecze w dorosłej reprezentacji i 38 bramek biją się o niego największe kluby na dzień dzisiejszy w mojej Valencii jest wart 50 mln zł chłopak potrafi wejść z ławki i przesądzić o losach meczu jako że talenty przechodzą z jednego FM'a do następnego to sądzę w 2009 będzie równie dobry a takich talentów jest mnóstwo Tim Krul - świetny bramkarz z obrony był Dor Malul jakiś Irlandczyk Wawrzyniak też jest dobry Rzeźniczak w pomocy to wiadomo Borysiuk włoch też Tomasso Vailatti czy jakoś tak Iriome a w ataku to już można mnożyć talenty Keene, Landin, Guzman, Schwartz, Nazarith, Soro, Kose, Sercan

moje ostatnie osiągnięcia: 2x Mistrzostwo Polski, Puchar Polski, Super Puchar Polski i Puchar Ligi i po jednym razie Puchar Uefa, Liga Mistrzów, Mistrzostwo Europy i Puchar Konfederacji z Reprezentacją Polski teraz z Valencią walczę o mistrzostwo Hiszpanii i puchar uefa :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Jeśli ktoś myśli że WWE pozwoli Jeff'owi Cob'owi dokazywać tak jak to robił w Lucha Underground to się grubo myli, jestem i tak zdziwiony że Jacobowi pozwalają tak skakać ale tutaj widać że są grube plany na Jacoba jeśli chodzi o przyszłość, pozostawili mu ring name, zainwestowali od razu w bardzo dobrą wejściówkę i gmmick, na pierwszej WM już zdobył tytuł, ogólnie JC Mateo to tylko dodatek do Bloodline nic więcej... Ogółem obstawiam że na SummerSlam dostaniemy już walkę Solo kontra Jacob, jeśli nie to obstawiam że Jimmy stoczy walkę z Jacobem.  Rhodes, Jey, Cena, Paul... Za pewnie na Money In The Bank team face'ów wygra ale już na SummerSlam Cody znowu przepierdoli, dobrze że ten rematch odbędzie się na największej gali lata już się bałem że postawią na Cena/Cody jako ostatni match dla Ceny, ogólnie to chyba Cena miał sobie wybrać przeciwnika z którym stoczy swoją ostatnią walkę i za pewnie tą osobą będzie CM Punk.  Punk nie wejdzie do Money In The Bank Match'u ale czeka nas dojebana walka na RAW mocny skład to nie może się nie udać chociaż 15 minutowa to i tak będzie cieszyło oko  Ale obstawiam że AJ wygra, mam dziwne przeczucie że walizkę wygra niestety Solo chociaż bardzo bym chciał aby to był LA Knight on najbardziej zasłużył na neseserek ta walizka będzie dla niego zabawieniem i tak mocno na niego stawiają od początku roku więc warto mu tą walizkę dać...  Kurde walizka dla kobiet to taki dylemat że mogę sie założyć że odpierdolą paździerz i walizka poleci w ręce Ripley... Chociaż moje faworytki to Alexa, Gulia czy Perez jeśli ta walizka ma służyć do promocji to niech służy bo danie walizki Ripley to będzie tak jak danie walizki Lesnarowi czy Cena z parę lat temu.  Wyatt Sicks rozpierdalają dywizję tag team, kurwa ile tag team'ów jest na SD a ile na RAW jak to kuje w oczy XD Ale fajnie że postawili na coś takiego, a nie że ni z dupy rozpoczynają program z kimś większego kalibru, na początek pasy TT  A później można pomyśleć nad jakimś solowym pasem dla Howdy'ego, ale obstawiam że oni i tak będą powiązani z Alexa nie bez powodu ona pozostały przy tym gmmicku z FFH. 
    • Bastian
      Zmarnowany potencjał powrotu Belair do rodzinnego miasta. Przyszła, posłodziła i wyszła, bo trzeba było zrobić miejsce na walkę jej byłych przyjaciółek i Jax  Mogła ją Naomi zgnoić wśród swoich, zbudowałoby to jej wizerunek heela. Przynajmniej weszła do MITB, choć sama walka eliminacyjna pełna botchów i w ślimaczym tempie. JC Mateo w ringu na ten moment nie porywa, w przeciwieństwie do takiego Je'Vona Evansa, choć to dla mnie idealny przykład tag teamowego wrestlera. Jest dynamika, jest skill, wystarczy tylko dać mu podobnego partnera i dywizja TT zyska. "Undashing" Chelsea Green czy może "El Grande Canadiana" to dla mnie wielka nieobecna Ladder Matchu kobiet. Aż się prosi o danie jej walizki. A Zelina w roli mistrzyni US to jedna z większych pomyłek HHH' a w tym roku. Niech jeszcze Hunter poprosi o potrzymanie piwa i wręczy walizkę Ripley.  Niespodziewanie Andrade wbija do MITB, ale przy Rollinsie, Rycerzu, Solo i prawdopodobnie Punku w składzie szans na wygraną nie ma. Spośród 2137 walk, nad jakimi WWE zastanawia się w kontekście SummerSlam, starcie Fatu kontra Solo wygląda jak coś mocno prawdopodobnego. Knoxville zaczęło od segmentu ze zmarnowanym potencjałem i na tym też kończy. Rhodes, Jey, Cena i Paul dostali prawie pół godziny i zamiast robić iskry, przynudzali. Cody jest pierwszy raz na SD od momentu utraty pasa, a coś tam ględzi o nieobecnym The Rocku, Uso yeetuje i robi te swoje głupie miny przestraszonego dziecka z awersją do kościelnej zakrystii, Logan zbiera heat, a Cena oczywiście zgarnia łomot w brawlu, choć ma plusik za tekst o tym, że Rhodes jest zbyt zdesperowany, a Uso zbyt leniwy, aby być drugim Ceną. 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #76 Data: 30.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Knoxville, Tennessee, USA Arena: Thompson-Boling Arena At Food City Center Format: Taped Data emisji: 04.06.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1345 Data: 30.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Knoxville, Tennessee, USA Arena: Thompson-Boling Arena At Food City Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore, Wade Barrett & Ethan Page Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Kaczy316
      Pierwsze SD po powrocie naszego wybawiciela Kodeusza, zobaczmy jak to wyjdzie!   Pianek otwiera show! Powraca sobie i otwiera no dobrze, zobaczmy co nam powie! Pianek kazała puścić jakąś muzykę i publika się pobawiła, pośpiewała xDD, aha po prostu cieszy się z powrotu i bycia chyba w swoim rodzinnym mieście albo stanie i tyle i zapowiedziała, że nie jest jeszcze chyba w 100% sprawna, a wszystko przerywa Naomi! Oj tak teraz może być ciekawie. Naomi chciała wybaczenia i mówiła nawet, że była w domu jej rodzinnym domu, ale nikogo nie zastała i ta kamera pokazująca na rodziców Pianka mówiąca, że nie wiedzą o co chodzi xDDD, Naomi mega się wczuła i bardzo fajnie i emocjonalnie to wyglądało, Pianek nie chcę jej wybaczyć, a Naomi chcę, żeby coś złego przydarzyło się Piankowi nawet i teraz, wszystko przerywa Jade! Która trochę poobijała Naomi i wymieniła spojrzenia z Piankiem, a wszystko przerywa Nia Jax po co ona xD. A dobra zapomniałem, że mamy zapowiedziany Triple Threat o dołączenie do Women's Money In The Bank Ladder Matchu pomiędzy tą trójką to dlatego tak to wyglądało, kolejny tydzień i kolejny segment ze zwykłym wstępem do walki tak naprawdę, ale przyjemnie się oglądało jak Naomi sięgnęła po mikrofon.   Nia vs Jade vs Naomi, kurde no liczę tutaj na Naomi, a sama walka mnie ciekawi. Walka zaczęta w trakcie reklam, więc nawet nie wiem ile będzie trwała xD. Około 13-15 minut walki coś koło tego tak mi się zdaję i wygrywa Naomi! I to ona ma spore szansę na zdobycie walizki i to mi się podoba, walka była dość przyjemna, w sumie nawet nie wiem kiedy mi ten czas zleciał, publika czasem była cicho, a czasem skandowała "This Is Awesome" ale ogólnie przyjemny pojedynek z dobrą zwyciężczynią!   Chelsea na backu jak zwykle dobra rozrywka xDDD. Dostaniemy dzisiaj Je'Vona w akcji? Ciekawie czy to oznacza jakiś call up? Męska dywizja w NXT będzie jeszcze gorsza niż jest?   Lecimy z kolejnym pojedynkiem! R-Truth vs JC Mateo! Powinien to raczej być squash. Ale powiem tak theme song i titantron to JC ma dowalony, szkoda tylko tego ringname'u xDDD. Truth miał delikatną ofensywę, żeby zagrać jako Ron Cena pod publiczkę, ale po 2,5 minutach przegrywa z JC Mateo no tak jak myślałem po walce jeszcze próba ataku na Trutha, ale pojawia się Jimmy z krzesełkiem! O NIE TO LITTLE JIMMY!!! Zobaczyłbym Trutha i Jimmy'ego w tag teamie, głównie po to, żeby się pośmiać jak Truth nazywa Big Jima "Little Jimmy" xDDD uśmiałbym się.   Street Profits wbija na ring! Co nam powiedzą dzisiaj?! Mówią o tym, że mamy świetną dywizję Tagową i to jest prawda, na SD jest giga dobrze pod tym względem, ale potem mówią, że dochodzą do tego Wyatt's i z nimi też muszą sobie radzić?! Ogólnie wszystko przerywa Fraxiom i zapomniałem w zeszłym tygodniu wspomnieć o ich nowym theme songu, mi się podoba, nie jest to zmiana na gorsze uważam, bo theme jest naprawdę spoko i pasujący do nich, ale zmiana tutaj była zbędna, bo stary theme bardzo fajnie się z nimi kojarzył według mnie, ale ten nowy też jest bardzo fajny po prostu uważam, że ta zmiana była zbędna i tyle, ale nie jest to zmiana na gorsze. Fraxiom twierdzą, że powinniśmy wrócić do Street Profits vs Fraxiom i zgadzam się tutaj, walka z zeszłego tygodnia zakończyła się DQ bądź No Contestem, dla mnie to było DQ, ale WWE lubi w takich sytuacjach dawać No Contest po prostu xD, więc chętnie bym wrócił do tego pojedynku, ale pojawia się Motor City Machine Guns! Też chcą title shota, bo Street Profits nigdy ich nie pokonali tak samo jak Fraxiom, a i tak nie dostajemy odpowiedzi, bo wylatują jeszcze DIY do kompletu! Ciampa nieźle mówi, że pozostałe Teamy trzymają dywizję, którą Oni zbudowali, tak to zrozumiałem, Ciampa chcę minutę ciszy, ale gdy tylko się to zaczyna to spodziewałem się buczenia, które dostałem, ale zaraz gasną światła i mamy Wyatt Sicks! Powiem tak W6 świetnie wygląda i czuć vibe Wyatta tutaj zdecydowanie Bo Dallas też ma to coś oj ma, przyjemny segmencik, który prowadzi pewnie do czegoś więcej.   Lecimy z tag team matchem! Rey Fenix i Je'Von Evans vs Los Garza! Oj to będzie dobra walka! Świetny pojedynek oj tak, nawet lepszy niż się spodziewałem, Evans bardzo dobrze podbudowany, mega fajny chaos pod koniec walki i Los Garza wygrywają, a walka została podbudowana na Worlds Collide, w której uczestniczą Evans, Fenix i Ethan Page, który siedział na komentatorce, kurde naprawdę bardzo dobry pojedynek, uwielbiam ogólnie Lucha Libre tylko tych Meksykańskich fedek nie da się oglądać, raz czy dwa próbowałem AAA, ale tam sponsor na sponsorze sponsorem pogania jak to się mówi, ciężko mi to wchodziło kiedy na titantronie widzę reklamy jakiejś pasty do zębów czy coś po raz 3 w jednej walce xDDD. Walka genialna, polecam.   Uncle Howdy mówi, że Oni nie przestaną, ciekawie, ale nie zrozumiałem dlaczego, bo mówił jeszcze "Until..." ale nie zrozumiałem drugiego słowa, a nie chciało mi się cofać xD.   Alba vs Zelina, no przemęczmy się przez to. Początek walki i już czarny ekran, pewnie Zelinie cycek wypadł. Pojedynek trwał aż 11 minut sporo i walka była całkiem spoko, ale publika mega cicho i nie dziwię się, samo story jest mdłe jak nie wiem co, a Zelina nudna i trzyma tytuł....nie ogarniam tego, ale wracając do walki to przyjemna do oglądania, Panie dobrze się sprawdziły według mnie im dalej w las tym lepiej było, po prostu publiki ta rywalizacja nie interesuję i tyle.   Wideo promo Giulii, żeby przybliżyć ją publice no i dobrze, a potem jej spotkanie z Zeliną na backu oj tak Giulia lecisz po ten tytuł! Po to one zostały stworzone, żeby też móc wypromować takie zawodniczki, które są świetne, ale dopiero co wbijają do MR jak Giulia!   Priest wbija na ring! No powiedział o rywalizacji z Drew i o tym co mu zrobił i stwierdził, że w klatce to nie był ten Drew z social mediów tylko ten wojownik, którym był kiedyś, w sumie fajnie powiedziane, nie jestem pewny czy to prawda, bo dla mnie Drew w walkach zawsze wygląda świetnie i jak wojownik, ale dobrze, że to podkreślił, a potem mówi, że przybył na SD po "Championships" Ciekawe o którym mówi Undisputed WWE Title czy United States Title? Mam wrażenie, że raczej o tym drugim, bo Cena zajęty Kodeuszem. Tak myślałem Fatu, ale to z nim ma jakieś niedokończone sprawy? No być może, był Fatal 4 Way, ale czy aż tak Jacob vs Priest się wyróżniało? Nie powiedziałbym, ale no niech będzie, Priest ma wychodzić z ringu, ale wbija do niego Fatu! Jednak on wbija, bo ma teraz walkę i na stage'u mamy wymianę spojrzeń pomiędzy tymi zawodnikami. No to mamy zapowiedź tego co dalej dla Priesta, w sumie Priest vs Fatu może być bardzo ciekawe.   Fatu vs Carmelo vs Andrade, ogólnie powinien wygrać Fatu, ale chciałbym zobaczyć Carmelo jak wygrywa ten pojedynek i walizkę, ale pewnie tego nie dostanę, ale nadzieję mieć można, sama walka raczej odda fest. O kurde, no bardzo dobry pojedynek nie da się ukryć i jak długo trwał, bo około 20,5 minuty, bardzo dużo czasu dostali Panowie, wykorzystali go w 100% i ostatecznie wygrał Andrade, w sumie można też było się tego spodziewać skoro WWE chcę mocno nacisnąć na rynek Meksykański to mamy dwóch Meksykaninów w Money In The Bank Ladder Matchu i nie zdziwi mnie jak Pentagon wygra walizkę, ale to będzie dobry wybór patrząc obecnie na uczestników, jemu się jak na razie najbardziej przyda, jemu lub Knightowi, chociaż Knight ma już mocną pozycję, ale wracając do walki to świetny pojedynek, JC Mateo i Solo trochę przeszkodzili Fatu "przypadkowo" w zwycięstwie, a Jimmy Uso jeszcze zaatakował Mateo i koniec walki.   Ulala ostatnie walki kwalifikacyjne na Raw zapowiadają się mega dobrze, CM Punk vs El Grande Americano vs AJ Styles, Gigachad to ma farta, ma dwie....a nie przecież El Grande to nie Gable fakt, to możemy mieć 3 Meksykaninów w Ladder Matchu o walizkę xD, walka ogólnie powinna oddać, ale ciekawi mnie zwycięzca, bo nie jest on tak oczywisty, każdy tu może wygrać, a u kobiet Stephanie Vaquer vs Ivy Nile vs Liv Morgan no tutaj też jest mega ciekawie, liczę na Steph, chociaż Liv też byłaby git, ale jak Steph wygra to będzie ciekawie patrząc na historię i to, że w tej walce będzie Steph, Giulia i Roxanne 3 nowe nabytki głównego rosteru i każda by miała szansę na walizkę oj tak, chętnie bym to zobaczył.   Jacob się denerwuję na backu i mówi Solo, że nie potrzebuję jego pomocy, czuję niedługo punkt kulminacyjny tego feudu oj tak, będzie się działo.   Cody i Jey vs Cena i Logan to będzie main event Money In The Bank w sumie fajny wybór i co ciekawe to zwycięzca walizki będzie miał do wyboru na kogo zainkasuję walizkę o ile będzie chciał to zrobić, ale jakby co to ma do wyboru dwa tytuły w jednej walce.   Cody wbija na ring! Pora na face to face z Johnem Ceną! Kodeusz zanim zrobi face to face z Ceną to postanowił porozmawiać o WM 41 oraz o swoim title reignie i przeszedł od AJ Stylesa aż po Johna Cenę i o nim się trochę rozgadał, a następnie zaprosił do ringu swojego tag team partnera z Money In The Bank czyli Jeya Uso! Oj tak!!! Jey nawet nic nie powiedział i wbija John Cena! Ale Johnik wypunktował Rhodesa i Jeya, którzy "chcą być Johnem Ceną" I zapowiedział osobę, która może się stać drugim Johnem czyli swojego tag team partnera na Money In The Bank Logana Paula! Logan standardowo zaczął się kłócić z fanami, nic nowego, a potem nazwał Jeya i Rhodesa oszustami, bo Cody zaingerował w pojedynek xD, wiem, że to celowe, bo wcześniej Cena zrobił to samo, ale no Paul zaczyna być irytujący dla mnie xD. Ostatecznie mamy brawl i podbudowę feudu no i dobrze, solidny segment budujący feudzik i potencjalny zarys starcia Logana z Ceną, bo John się w pewnym momencie zdenerwował na Logana kiedy ten go zatrzymał i chciał brawlu z Rhodesem i Jeyem, w sumie nie zdziwi mnie starcie Logana z Ceną na Night Of Champions albo na Saturday Night's Main Event kolejnym.   Plusy: Segment otwierający Nia vs Jade vs Naomi i Naomi w Women's Money In The Bank Ladder Matchu! JC Mateo w końcu w jakiejś walce wyglądał tak jak powinien od początku Dobry segment z Tag Teamami Świetna walka Los Garza vs Je'Von i Rey Fenix oraz bardzo dobre pokazanie Evansa Alba vs Zelina Potencjalne Giulia vs Zelina o tytuł Women's United States brzmi interesująco Segment Priesta był dobry, a potencjalna walka z Fatu zapowiada się solidnie Mega dobry Triple Threat pomiędzy Andrade, Melo i Jacobem Podbudowa tag team main eventu Money In The Bank   Minusy: Feud o tytuł Women's United States   Podsumowanie: Dobry odcinek SD, sporo fajnych walk, ciekawe segmenty, podbudowane feudy, naprawdę solidny odcinek, zły na pewno nie był, ostatni uczestnicy ze strony SD w Money In The Bank Ladder Matchach poznani, ale ciężko coś więcej o nim powiedzieć mam wrażenie, chociaż minusów większych nie było, ale takich mega dużych plusów raczej też nie, znaczy bardzo dobre starcia tego ukryć się nie da i walki oddały oj tak.
  • Dodaj nową pozycję...