Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najserdeczniejsze życzenia składamy dziś naszemu głównemu statystykowi, wrestlingowemu molowi książkowemu, głosowi Undergroundów...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Najserdeczniejsze życzenia składamy dziś naszemu głównemu statystykowi, wrestlingowemu molowi książkowemu, głosowi Undergroundów, gospodarzowi live'ów na kanale YouTube Prime Time Wrestling!

Piotr Małecki, głównie znany fanom jako komentator zarówno podziemnych, jak i dużych gal PTW. Jego imponująca wiedza o wrestlingu, charyzma w głosie i uśmiech, którym potrafi zarazić każdego, to tylko niektóre z jego zalet.

A jeśli już o komentowaniu mowa, to gdzie jeśli nie w komentarzach pod tym postem, jest najlepsze miejsce do złożenia mu życzeń?

---
Bilety na gale PTW: https://ptw.kupbilecik.pl
Oglądaj galę PTW UNDERGOUND 18 w ramach wsparcia kanału PTW na Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEvsN9_I37-aDKi8bI9fmnw/join
Oficjalni partnerzy: M4K Garage & Musclegraphy Nutrition

382242026_357580306594618_2112280410188214218_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=uUbhNYh-R-IAX_TDQl4&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&oh=00_AfDDxsiCs2fGfTBy8bQOsq4BqJPMhaUaj_QKa1fe5kI_8g&oe=65151C3C

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      Tez mówiłem o wyglądzie, etrnacie itp. No i jasne, ze podtrzymuje. W ringu widziałem ja w tym roku dwa razy i raz było spoko, drugi raz troche gorzej. Musi sie nauczyć jeszcze czystego wrestlingu.
    • KyRenLo
      Jestem ostatni, żeby bronić Jade, ale Cargill rzeczywiście wizualnie wygląda jak gwiazda. Wygląda. Aż tyle i tylko tyle. I tutaj od siebie podkreślę, iż w mojej opinii chodzi tylko o jej wygląd, a nie umiejętności, które są dalekie od najlepszych i zapewne to się już jakoś mocno nie zmieni. Wiem, że są tacy co widzą u niej większy postęp (Widziałem na X)/inni mniejszy. Ja tam nie zauważyłem nic. Może jako już obecna mistrzyni będzie ciekawsza z jakichś względów do oglądania.
    • KyRenLo
      Doskonałe starcie.  Bandido vs Mascara Dorada: ROH World Championship skrót:
    • MattDevitto
      Oby, ale ta gala w lutym w Stanach nie daje mi spokoju...
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Crimson Nightmare Data: 03.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: Samurai! TV Komentarz: Makoto Oe & Yuichi Tabata Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...