Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Megan Bayne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   552
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

nhxswl2u6m4g1.png

AEW | STARDOM | TJPW | MARIGOLD | ROH |

oiUmPA7b_o.gif

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1697 Data: 01.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Glendale, Arizona, USA Arena: Desert Diamond Arena Format: Live Platforma: Netflix Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wr
    • Grins
      Mój głos poleciał oczywiście na SummerSlam Dzień Drugi to chyba ich najlepsza gala w tym roku, wszelkie starcia miały stypulacje i dało się to oglądać, jak chcą to potrafią ale widać że to na prawdę rzadkość, ciężko wybrać tu cokolwiek bo większość gal było przeciętnych, od SummerSlam mam totalny zlot jeśli chodzi o treść którą nam serwują... Coś czuje że będzie tylko gorzej a w następnym roku będzie jeszcze gorzej, ja się wgl nie dziwię że tu nie idzie złożyć karty na WM 42 jak większość zawodn
    • Grins
      Triple H zapowiedział że dzisiejsze RAW przejdzie do historii xD No Survivor Series już przeszło, ciekawe jakie gówno zaserwuje na dzisiejszej tygodniówce coś czuje że będziemy w szoku. 
    • Grins
      Oj uwierz jest sporo zawodników chociażby z NXT wymienię także takich co mimo wieku są lepsi od Dominika ringowo ale są chujowo prowadzeni przez co nie mogą się wykazać.  Aleister Black: Odkąd wrócił do WWE to jest prowadzony nijako, pół roku prowadził swoją potyczkę z Damianem Priestem jest to świetny zawodnik któremu taka walka dałaby boosta i przy okazji dałaby większego powera jego postaci, no chyba nie sądzisz że Dominik pod względem ringowym jest lepszy niż Black? Wystarczyłoby dać do
    • KyRenLo
      No dobrze. Wypada, żebym jako autor tematu przedstawił swoją opinię. To nie był wyjątkowy rok pod względem poziomu gal Premium w WWE. Przesadzone pudrowanie mija się z celem. Gdybym po głębszym zastanowieniu się miał wymienić trzy najbardziej udane gale wyglądałoby to tak: Z Pamięci: Elimination Chamber, które oceniłem na 8. SummerSlam dzień drugi z oceną 8,5. Evolution z najwyższą oceną 9. Nigdy nie ukrywałem mojej miłości do kobiecego wrestlingu, więc tutaj głos może iść t
  • Dodaj nową pozycję...